January 16, 201313 yr Author comment_180710 ieri seară muşuroi cu roşii (la fel ca ăla cu ceapă numai că am pus cherry proaspete, tăiate in jumate) azi la prinz, pui + salată dintr-o jumate de fenicul proaspăt şi o portocală. pe salată am pus sare, piper şi cîteva picături de balsamic învechit 8 ani. pe pui, pătrunjel proaspăt. diseară, din nou muşuroi cu ceapă. Report
January 16, 201313 yr comment_180736 Mi-am luat piept de pui, dar inima de mama, ceea ce nu rezulta pe forum, am zis ca-l pastrez pentru maine sa mancam amandoua, daca ea tine post!De mancat, am mancat salata cu castraveti si iaurt* voi sa nu faceti asa, eu am dispensa de la doctor!* Buna si aia cu usturoi, menta si marar! Report
January 17, 201313 yr comment_180859 Piept de pui cu castraveti murati! salata de varza chinezeasca cu iaurt* voi sa nu faceti asa , eu am dispensa de la doctor! Report
January 18, 201313 yr comment_180935 oare aici se vorbise de inghetata aia de banane din banane congelate si-atat? numai atat intra, nu?ca am niste banane cam trecute si le-am bagat in congelator deja.da' la detox nu-s bune.spor, forza detox! Report
January 18, 201313 yr comment_180938 era un topic separat dar da, numai bananele intra, dar trebuie taiate felii ca sa poti sa le kilaresti cu mixerul! Report
January 18, 201313 yr comment_181016 Eu nu am slabit nici un gram dupa o saptamana! E normal???? Azi am inceput un tratament homeopatic si dr a zis ca degeaba mananc detox sau degeaba fac dieta daca mananc repede si pe fuga. Sa-mi iau timp..... Report
January 18, 201313 yr Author comment_181024 Mutti, nu e normal, prima săptămână este foarte spectaculoasă in pierderea de kilograme. numai dacă eşti într-o perioadă "delicată" a lunii, ar explica cumva, dar să nu pierzi de loc, nu am mai auzit la nimeni pînă acum Report
January 18, 201313 yr comment_181080 Cum merge la voi? dupa cum vad merge bine la toata lumea. Bafta! eu va citesc:) Report
January 19, 201313 yr comment_181114 Eu inca nu am inceput. Si duminica plec in Paris dar vreau sa ma tin astea doua saptamini numai cu brocoli si muschi de vita daca rezist.Sint foarte racita si am ramas cu niste probleme la git, nu am gust si maninc orice si cit se poate de aiurea. Cind intrerup tratamentul cu augmentin o sa vad daca mai am probleme. Report
January 19, 201313 yr comment_181203 Sint foarte racita si am ramas cu niste probleme la git, nu am gust si maninc orice si cit se poate de aiurea. Cind intrerup tratamentul cu augmentin o sa vad daca mai am probleme.si eu la fel, nici gust, nici miros nu am. Cred ca trebuie sa terminam tratamentul si sa lasam o perioada pana suntem bine refacute, inainte de a ne gandi&apuca de detox Succes la dat jos celor care va detoxifiati in aceasta perioada! Report
January 20, 201313 yr comment_181288 Cu evenimentele din viata mea, nu am prea avut pofta de mancare, asa ca am slabit 2 kile in 3 zile! Daca nici nu beam vin si bere, cred ajungeam pe la 4. Report
January 20, 201313 yr Author comment_181357 cerra, eu mi-s in grafic, so far so good [b]dani şi lizura[/b], sănătate multă, să nu cumva să incepeţi detoxul dacă sunteţi răcite, dar sigur ştiaţi şi voi chestia asta zerda, după aşa veşti triste sper să vină veşti bune pe toate fronturile [b]mutti,[/b] la matale cum merge? ce am mai mâncat zilele astea pe lingă diversele muşuroaie, guazetto cu cod negru, pui cu salată de daikon (fără poze) spanac cu ou ochi ("prăjit" in tigaie groasă, fără ulei, dar sub capac) pui cu castraveţi tăiaţi fin şi "marinaţi" cam jumate de oră in oţet Report
January 20, 201313 yr comment_181377 Dex, felicitari, maine dimi ai 7 zile, sa dai si rap de kg.Arata bine si oul pe spanac si castravetimea. Deci castravetele l-ai marinat in otet? dc? Zerda, nu e buna nici slabeala de necaz. Nu am inteles zerda, daca ai gatit varza aia chinezeasca (cu carne tocata) sau ai servit-o cruda alaturi? Cu alte cuvinte nu stiu dc merge gatita. ... ca nu e asa de greu sa o toc fin si nu e nici asa de carton ca varza normala .... Dex, de ce nu tb inceputa dieta cand esti racit?... de medicatie pe stomacul mancat zici? sau de slabirea imunitatii? Report
January 20, 201313 yr comment_181380 nu-i carton deloc. merge usor dunstuita in uev si la sfarsit condimentata. daca-i pui sare la-nceput se flescaie prea tare. am vazut la paprika tv. Report
January 20, 201313 yr comment_181386 nu-i carton deloc. merge usor dunstuita in uev si la sfarsit condimentata. daca-i pui sare la-nceput se flescaie prea tare. am vazut la paprika tv. [b]Eu o prepar la foc iute in wok in putin ulei, atat cat sa se imoaie putin dar sa ramana crocanta, apoi condimentez.[/b] Report
January 20, 201313 yr comment_181392 nu-i carton deloc. merge usor dunstuita in uev si la sfarsit condimentata. daca-i pui sare la-nceput se flescaie prea tare. am vazut la paprika tv. Am gatit-o cu zeama lasata de la carne si se inmoaie imediat! am scris eu ca am facut si spaghete cu ea! Si supa miso( pasta de soia fermentata), o data ce te obisnuiesti cu ea, poti face si sarmale! eventual uite ca mi-a traznit o idee pentru Pusha, sarmale cu varza chinezeasca si umplutura cu carne si ceapa si partile mai mari din varza maruntite! Report
January 20, 201313 yr comment_181419 nu-i carton deloc. merge usor dunstuita in uev si la sfarsit condimentata. daca-i pui sare la-nceput se flescaie prea tare. am vazut la paprika tv. Am gatit-o cu zeama lasata de la carne si se inmoaie imediat! am scris eu ca am facut si spaghete cu ea! Si supa miso( pasta de soia fermentata), o data ce te obisnuiesti cu ea, poti face si sarmale! eventual uite ca mi-a traznit o idee pentru Pusha, sarmale cu varza chinezeasca si umplutura cu carne si ceapa si partile mai mari din varza maruntite! merci! asta vroiam sa stiu daca merge si gatita (fara ulei, ca pt detox), ca eu am mancat-o doar cruda, ca salata.merge sa o fac cu musuroi de carne, chiar de la inceput, sau e musai de adaugat mai spre sfarsit ... ? moatzo, de varza normala, care e de Turcia la vremea asta, ziceam ca e carton. Si la detox nu-i voie cu pic de ulei.. In primavara am incercat niste salata cu de asta, doar cu lamaie, mi-a ramas in sist digestiv vreo 2 zile dupa cum am simit-o ... Report
January 21, 201313 yr comment_181428 Eu mi-am luat 2 zile Off , asa , de incurajare. Incep azi , iar ,fara morcovi in loc de nushce si cu mai multa atentzie. Report
January 21, 201313 yr Author comment_181560 Deci castravetele l-ai marinat in otet? dc?Dex, de ce nu tb inceputa dieta cand esti racit?... de medicatie pe stomacul mancat zici? sau de slabirea imunitatii? dani, ca să-l pot mînca , gustul natural nu prea îmi place, mai ales dacă nu este in salatătratamentul contra răcelii + detox = dai organismului două teme de casă şi nu le va face bine pe niciuna prima săptămînă a fost ca şi anul trecut, am avut efecte secundare uşoare dar de doua zi am avut aşa energie de nu îmi venea să mă duc la somn ... de 10 mai multă decît înainte de detox. plus o stare de bine general, din aia cu idei de mutat munţii din loc şi alte chestii similare. am spus bye-bye şi la cîteva kile, care s-au despărţit de mine şi eu de ele, media fiind de 0.5 kg/zi. mutti forza şi jos toxina! Report
January 21, 201313 yr comment_181563 Azi mi-am facut muschiulet de porc uns cu mustar si iaurt si bagat in cuptor cu putina apa! Report
January 22, 201313 yr Author comment_181607 zerda, trebuie să fie ieşit tare bun, aş putea să încerc şi eu faza cu muştarul, că am seminţe şi le pot face praf ... muştarul meu de cumpărat are zahăr eu la cină am făcut muşchiuleţ de vacă la grătar cu garnitură de daikon natur, dat pe răzătoare şi căpşuni cu cîteva picături de stevia cu aromă de alune de pădure Report
January 22, 201313 yr comment_181615 Noi am luat din ala mai acru, eu nu suport mustarul dulce. Dar vezi ca la voi este pudra de mustar si pe la noi, dar mai greu, trebuie sa umbli dupa ea! Am facut dupa reteta stellei am amestecat mustarul cu iaurtul cu sare si piper, il lasi vreo 2-3( poate fi si mai mult) si-l cureti, ea a zis grosolan, poti sa-l stergi daca vrei, in cuptorul incins pana se rumeneste, s-a facut o frumusete, nu e nici uscat! Report
January 22, 201313 yr Author comment_181728 zerda, am jde mii de muştaruri normale şi "gourmet" şi toate au zahăr/miere/sirop de arţar, aşa că fac eu muştar homemade, că tot nu ştiam ce să fac cu seminţele. ia de vedeţi cîtă grăsime iese dintr-un piept de pui care nu are urme visibile de grăsime. am făcut supă din jumate de piept, fiert în două căni de apă, cu sare şi o jumate de linguriţă de fulgi de ceapă dehidratată. yummy!! Report
January 22, 201313 yr comment_181736 Nu e supa de piept de pui alergat!! Am facut eu asta vara, pana sa pot baga furculita, am fiert la el de s-a facut piftie!!! Am coafat-o si am zis ca afara e canicula, asta si vroiam sa obtin!! La Colman's au praf de mustar! Doar pudra fara zahar! Report
January 22, 201313 yr Author comment_181741 ba cică ar fi din ăla alergat şi hrănit fără hormoni sau antibiotice, cel puţin aşa susţin ăi de-l vînd. o fi fost ăsta mai sedentar Report