Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce oja avem azi!

Featured Replies

Oare am mai zis? Cred că nu. De când s-a înfiinţat topicul ăsta mi-a schimbat "traseul". De obice prima "citire" pe forum era la han. Acu' intru aici prima dată, că tare-mi place :tongue3:

Aaa, era să uit: Bia, şi tu te murdăreşti când scrii cu pixul? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Ihim, m-ai prins, am vazut si eu apoi in poza, dar i-am dat pace. Sa stii ca si eu deschid topicul asta mai intai si abia dupa citesc la han, e tare fain.

Maya, multumesc mult de explicatii, habar n-aveam.

Maya si ie imi plac culorile vi,bine nu orice culare imi place la mainile mele.

Uite de exemplu am vazut un roz fuschia pe o mana bronzata, cach, parca ar fi o tiganca vopsita.Sorry fetele daca cuiva ii place asa,da asta e parerea mea.

De top coat, spusesem si eu mai sus :lol:

Modelul e facut din pensula, nu fac nimic din/dupa sablon, n-am rabdare sa aplic ceva sa fac dupa.Asa strambe cum imi ies, dar le fac cu mana libera. :tongue3:

Maya si ie imi plac culorile vi,bine nu orice culare imi place la mainile mele.

Uite de exemplu am vazut un roz fuschia pe o mana bronzata, cach, parca ar fi o tiganca vopsita.Sorry fetele daca cuiva ii place asa,da asta e parerea mea.

De top coat, spusesem si eu mai sus :lol:

Modelul e facut din pensula, nu fac nimic din/dupa sablon, n-am rabdare sa aplic ceva sa fac dupa.Asa strambe cum imi ies, dar le fac cu mana libera. :tongue3:

Nici mie nu-mi place rozul strident, fucsia, etc, pe mîna bronzata. Era o tiganca, pe vremuri, la noi în sat... Ruja, o chema. Mereu umbla cu unghii fucsia, cu buzele de un rosu aprins si cu pleoape de un verde sau albastru deschis. Era extrem de închisa la culoare. Tata mereu zicea, ca arata ca o cioara vopsita, dar o aprecia pentru ca era totdeuna aranjata :P

Am vazut acum, ca ai explicat. Merci =)) Eu citesc din mers, receptionez, apoi raspund si daca mai am timp, reiau si citesc mai detaliat =))

Oare am mai zis? Cred că nu. De când s-a înfiinţat topicul ăsta mi-a schimbat "traseul". De obice prima "citire" pe forum era la han. Acu' intru aici prima dată, că tare-mi place https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Dacă Maia mea ar vedea topicul ăsta (în privesc doar când sunt singură https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gif) cred că ar trebui să dăm o raită prin drogherie, iar ea ar fi cea mai fericită fetiţă din lume.

Vă tot admir cât sunteţi de îndemânatice https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Ioana, "abordarea" asta nu am mai văzut-o până acum. Îmi place tare ideea. De obicei imi place varianta luciosă/sidefată dar la modelul ăsta îmi place mai mult mâna mată.

Oare ai scris? Cum faci să-ţi pozezi ambele mâini?

Petu, verde brotăcel e culoarea mea preferată, în general, dar pe unghii nu ştiu dacă l-aş putea purta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_blackeye.gif.[b] Tu te-ai mai obişnuit?

[/b]Nici nu mai ştiu ce să mai scriu. Toate unghiile şi culorile îmi plac, aşa, la voi. Eu încă sunt cuminte...

Aaa, era să uit: Bia, şi tu te murdăreşti când scrii cu pixul? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

NU!Poate il mai pun o data in vacanta,in rest o sa incerc ceva combinatii cu el.

Azi e ultima zi libera,asa ca va mai plictisesc cu o poza,apoi va las in pace...pana vineri :tongue3:

Ma chinuie rau de tot talentul,astazi am french,pe care cu toate ca l-am facut cu sabloane,tot nu a iesit ca lumea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

post-59-13425255057084_thumb.jpg

Eu m-am plictisit cum ziceam de turcoaz dar pe de alta parte inca statea foarte bine pe unghie si cum n-am foarte mult timp de bibilit mi-am pus albastru deasupra, s-a intins foarte repede si frumos si desi e mat imi place

post-4-13425406251477_thumb.jpg

Ioana, iti admir rabdarea si dexteritatea de cand s-a deschis topicul :tongue3:

eu am amestecat un roz Gosh care n-avea pensula, cu alt roz Rimmel si a iesit un nimic.

post-95-13425412373509_thumb.jpg

Eu m-am prostit :D Sotul zice ca parca sunt bomboane Skittles :D

Adriana, albastrul tau imi lipseste de pe unghii :thumleft:

post-65-13425503818489_thumb.jpg

La maini iar m-am galbejit, e alt galben, sidefat, dar n-a iesit in poza asa de frumos precum e in realitate. acum vad si eu ca parca am fost chioara cand m-am ojat. Nici nu mi-am sters ramasitele de pe margini, ma scuzati. Si mi-am etalat si noul BB :hug:

post-65-13425504801306_thumb.jpg

Super toate culorile, toate unghiile!

Eu azi un pic de albastru lui Nicole de Opi si deasupra mov sclipicios Sally Hansen

post-5-13425568805494_thumb.jpg

Dupa miracolul fintinii dorintelor Lili a mai facut unul: oja marca Uma :D

Si mie nu-mi da nimeni bani ca-mi folosesc numele :hug: Deabea astept sa-ti vad gherutele galbene :)

• Author

Nici mie nu-mi place rozul strident, fucsia, etc, pe mîna bronzata. Era o tiganca, pe vremuri, la noi în sat... Ruja, o chema. Mereu umbla cu unghii fucsia, cu buzele de un rosu aprins si cu pleoape de un verde sau albastru deschis. Era extrem de închisa la culoare. Tata mereu zicea, ca arata ca o cioara vopsita, dar o aprecia pentru ca era totdeuna aranjata :)

Cred ca eu eram aia! :hug:

Eu acu-s neagra, pot sa vand tuciuri din poarta in poarta( no offence), si trec de la culori vitaminice, stridente.

Deabea astept sa-ti vad gherutele galbene :)

Tocmai ma gindeam uitindu-ma la poza Mayei cu oja galbena ca nu prea ma tenteaza culoarea, desi imi plac aproape toate culorile vazute aici galbenul nu prea ma atrage, poate doar un auriu :hug:

Deabea astept sa-ti vad gherutele galbene :)

Tocmai ma gindeam uitindu-ma la poza Mayei cu oja galbena ca nu prea ma tenteaza culoarea, desi imi plac aproape toate culorile vazute aici galbenul nu prea ma atrage, poate doar un auriu :hug:

Da, dar cuscra isi dorea galben de ceva timp :D De aia vreau sa stiu daca e multumita au ba:)

Cred ca eu eram aia! :D

Eu acu-s neagra, pot sa vand tuciuri din poarta in poarta( no offence), si trec de la culori vitaminice, stridente.

De cînd te cheama Ruja? :D

Nu esti tu aia. Ruja nu era bronzata, era o tiganga foarte neagra... la fel cum sînt unii chiar foarte albi. Si de altfel, mie îmi plac tiganii :D

Pai atunci cauta Gosh Orange Drops. Asta are sidef fin galben-auriu. Sau pui top coat auriu peste oja galbena. Eu ador galbenul, si verdele, si albastru, si lila... mie-mi place cît mai colorat :)

Da, dar cuscra isi dorea galben de ceva timp :D De aia vreau sa stiu daca e multumita au ba:)

Nu e asta galbenul visurilor mele, dar dupa cum se pare, o sa ajung si eu sa-mi iau mai multe oje decît credeam. Vreau un galben sidefat :D

Ma tenteaza sa încerc o combinatie ca Ioanei, de galben, verde si transparent sidefat sau cu glitter/top coat. Mîine, ca azi nu mai vad. Prea întuneric :D

• Author

Uffa, iar nu reusesc sa scriu la toate. :hug:

Imi place ce vad.Chiar si fetele care nu au avut pasiunea unghiilor colorate, vad ca acum contribuie la topic. :)

Eu spre rusinea mea, azi n-am reusit sa ma vopsesc la maini.

Maine nu ies din casa pana nu ma colorez. :D

Maya, nu ma cheama Ruja, dar as putea sa-mi schimb nick-ul in Oja. :D

Eu pe Uma n-am vazut-o pe aici.O pun pe lista cu Gosh-ul si cu S.Hansen.

Adriana, ce-ai facut cu magnetii?Te-ai polarizat? :D

Da, dar cuscra isi dorea galben de ceva timp :) De aia vreau sa stiu daca e multumita au ba:)

Aaaa, iarta-ma, credeam ca imi ziceai mie ca vrei sa ma vezi cu ele galbene :hug:

Pai atunci cauta Gosh Orange Drops. Asta are sidef fin galben-auriu. Sau pui top coat auriu peste oja galbena. Eu ador galbenul, si verdele, si albastru, si lila... mie-mi place cît mai colorat :D

Pai nu stiu un' sa-l caut pe Gosh asta, mi se pare ca printre cele care se crapa pe care le-am vazut la piata era si un galben, daca apuc sa ma mai duc mi le iau

Adriana, ce-ai facut cu magnetii?Te-ai polarizat? :D

Inca nu pentru ca turcoazul sta inca foarte bine, ieri i-am pus albastru deasupra, dar o sa le sterg in weekend, il incerc atunci

Asta e Toff de la Butter pe care v-am aratat-o zilele trecute. Cred ca e f buna si face concurenta serioasa OPI-ului, doar ca e dubla ca pret.

post-125-13426637563203_thumb.jpg

Eu pe Uma n-am vazut-o pe aici.O pun pe lista cu Gosh-ul si cu S.Hansen.

Pe moment ma gandesc, cum de nu m-a vazut Lili pe aici :hug: Dupa care realizez ca e oja...de' daca m-am obisnuit sa fiu singura Uma prin zona :)

Nu e asta galbenul visurilor mele, dar dupa cum se pare, o sa ajung si eu sa-mi iau mai multe oje decît credeam. Vreau un galben sidefat :hug:

Eu am unul, de la Revlon (uita-te la ale mele si-l vezi..e ala verzuliu care iti place si e un galben sidefat)

Na sorella ce-mi faci tu mie, am gasit un site on line care vinde Goshurile astea si mi-am luat oranjul ala de ziceai si mi-am luat si un Gold sa fie acolo daca oranjul e prea galben pentru mine :)

Azi tre sa ma duc sa-mi cumpar pudra, nu tre sa ma uit la nimic altceva :)

Eu mi-am rupt o unghie la mana, drept urmare le-am taiat pe toate scurt de tot. Sper sa creasca sanatoase la loc pana plec in concediu. In august. :) Au 3 saptamani la dispozitie!!

O sa revin cu poze cand ma mobilizez si eu sa incerc una din tehnicile puse aici, imi surade cea cu buretele. Pana atunci va admir pe voi, vin zilnic si-mi clatesc ochii cu noi culori si forme. :)

Eu azi am un verde-turcoaz metalizat, pacat ca poza nu poate surprinde corect culoarea, e mult, mult mai frumoasa in realitate

post-65-13426883539888_thumb.jpg

Si pentru ca nu aveam sclipici, mi-am luat si daca tot m-am dus dupa sclipici, mi-am dat seama ca stau prost la capitolul albastre, deci, mi-am luat niste albastre. A! Si una neagra din aia cu pensula subtire, pentru picturi, sa vad cand ma apuca creatia :)

post-65-1342688467739_thumb.jpg

Am luat-o razna rau cu ojele astea, somebody stop me :D :) :D

Eu mi-am rupt o unghie la mana, drept urmare le-am taiat pe toate scurt de tot. Sper sa creasca sanatoase la loc pana plec in concediu. In august. :) Au 3 saptamani la dispozitie!!

Fix la fel! Sunt distrusa, o sa postez la topicul asta la Sfantu Asteapta!