Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce oja avem azi!

Featured Replies

• Author

Astia de langa mine nu au colectia asta "Where is the party" si nu mai am timp sa merg pana in centru(pana plec in Ro).Asa ca ma multumesc cu asta.Sper sa-l gasiti. :occasion14:

Maya, tare faine unghiile tale asa "brilantinoase"!

Motzulina, nu stiu daca le am la fel, mie imi plac ale ei. :)

Olgutza, deci tu erai aia super-sexy "paparazzata" pe lacul Vidraru. :)

Lizu, eu ador bratarile la glezna, si ale tale sunt tare delicate.Eu vreau o poza si cu glezna! :D

Geomy, uelcam to za clab! :P

Hihi e o pozica mica acolo si cu glezna! Dar sint stresata sa imi arat cartofii noi:)) si de aia ale micsorez asa tare.

Si eu o am pe asta Where is the party, se gaseste mereu la stand nu face parte dintr-o colectie aparte. Am vazut pe un site ce de oje si chestii scot astia de la Essence, dar la mama lor acolo in Germania, ce ajunge in Italia/Slovenia in cazul meu... e fix pix. Eu am astazi un coral(sau corai... cum s-o zice) pe unghii, tot de la essence dintr-o editie limitata si imi place de numa', fac ce fac si ma mai uit un pic la ele. Am gasit Sally Hansen la un vanzator online si la 2 euro bucata, in scont. Maine imi fac comanda de 3-4 ..partea proasta e ca are culori putine.

Ioana, cam cat timp iti ia sa faci picturile astea?

si cu ce se fac, sunt pensule speciale, altele decat cele din sticluta cu oja?

nu ca m-as face eu, dar vad ca tragi niste linii asa subtiri...

chiar esti o maestra!

Moatza, depinde de model, de exemplu asta de il am azi a durat in cap 10 minute.Dar in medie undeva intre 10-20-30 minute, in functie de complexitate si cate culori folosesc.

In primul post al meu cu ojele am pus poza cu ojele de model, acelea au o pensulica subtire, nu ca cea de la oja normala.

Ioana, tu esti pictorita! :P

Da,da, Picasso scrie pe mine :D

Imi place cum tia iesit combinatie si asa e pt degradeuri e mai bine un gliter mai subtirel.

Ioana ce degetele mititele ai.Is tare dragalase.Si vad ca ai asortat paintingul cu inelul. :D

Pai la labutza mea de copil degete mari imi trebuiau.Oricum sunt carnaciori ca si cele de la maini :P

Ieri mi-am lovit unghia cea rupta si s-a dezlipit,asa ca a trebuit sa sterg ca sa pot sa o lipesc iara ,asa ca un nou model.

Adevarut e ca astea asa simplute sunt preferatele mele, mai ales cu negru.

post-479-13432068963126_thumb.jpg

post-479-13432069347028_thumb.jpg

Maya,ti-au crescut tare fain unghiile

Lili,am nimerit oja?Ai denumit-o tu asa,sau chiar asta scrie pe ea?

Daca am nimerit-o,inseamna ca la noi scrie altceva,si anume : "Essence -122 chic reloaded"

Dupa cate vad din sticla e aia,sper sa arate si pe unghii la fel

PS:a costat 1,55€ la DM :P

post-59-13432091297901_thumb.jpg

post-59-13432091330429_thumb.jpg

• Author

N-am botezat-o eu, poate in De au alte denumiri.Desi nici forma sticlutei nu-i la fel.

Dar aia nu conteaza, daca rezultatul e acelasi. :D

Sa vad cum e pe unghii.Poate-s mai multe combinatii de nuante.

Daca nu-i la fel, o vreau si eu. :P Din poza pare culoarea prunei(visinei?) cu verde.

N-am botezat-o eu, poate in De au alte denumiri.Desi nici forma sticlutei nu-i la fel.

Dar aia nu conteaza, daca rezultatul e acelasi. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Sa vad cum e pe unghii.Poate-s mai multe combinatii de nuante.

Daca nu-i la fel, o vreau si eu. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif Din poza pare culoarea prunei(visinei?) cu verde.

Imediat imi fac unghiile si revin mai apoi.Sunt tare curioasahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif

Edit:am facut si unghiile,inca nici nu mi-a fost uscata si am si facut poza.intr-adevar parca nu e aia a ta,dar tot imi place.Cred ca e si putin mai inchisa nuanta.Am incercat sa prind ambele nuante in poze,dar nu am prea reusit,ceva-ceva se vede:

post-59-13432164544334_thumb.jpg

post-59-13432164556053_thumb.jpg

Petunie, am egoism si pe tine. Nu e aia oja, dar e fantastica asta, am vazut si eu pe site noile sticlute in forma asta care in It nu au ajuns si nici nu stiu daca vor ajunge. Where's the party scrie pe sticluta aia si e din gama cu verde brotacel pe care o aveai tu... Banuiesc ca verdele ala are o denumire draguta, cum au mai toate din gama respectiva. Eu am Dm in Slovenia insa nici acolo nu am vazut noile aparitii... mi-e ciuda de numa'.. mai ales ca eu folosesc si cosmetice de la Essence, au un eyeliner gel... o minunatie, au creioanele de buze cremoase si care scriu bine, mascara fuuuarte cool si variate, fardurile nu ma dau pe spate sau oricum eu folosesc o paleta de 180 de culori asa ca mai greu caut printre altele.. insa un DA mare pentru cosmeticele lor.

Uite aici compara o fata - Essence "Where is the party?", Catrice "Iron Mermaiden" si OPI "Not like the movies" . Cica OPI are acoperirea chiar mai rea decît Catrice, care e ieftin de tot. Se vede si pe margareta, essence arata cel mai fain si dupa parerea mea.

Petu, ai fost în toate drogheriile? Cre'ca ma urc si eu calare pe magar, si ma'c sa vad ce gasesc =))

Lizura, mie îmi plac mult liliachiile, dar Butter London Toff e prea gros si se întinde greu. Nu-si merita pretul deloc. La noi costa 17 euro 11 ml. Pe unghii mici mai merge, dar pe unghii lungi face straturi ca turcoazul Adrianei.

Alina, de unde ai luat margaretele, ca mie nu-mi ies în cale nicicum?

Petunie, am egoism si pe tine. Nu e aia oja, dar e fantastica asta, am vazut si eu pe site noile sticlute in forma asta care in It nu au ajuns si nici nu stiu daca vor ajunge. Where's the party scrie pe sticluta aia si e din gama cu verde brotacel pe care o aveai tu... Banuiesc ca verdele ala are o denumire draguta, cum au mai toate din gama respectiva. Eu am Dm in Slovenia insa nici acolo nu am vazut noile aparitii... mi-e ciuda de numa'.. mai ales ca eu folosesc si cosmetice de la Essence, au un eyeliner gel... o minunatie, au creioanele de buze cremoase si care scriu bine, mascara fuuuarte cool si variate, fardurile nu ma dau pe spate sau oricum eu folosesc o paleta de 180 de culori asa ca mai greu caut printre altele.. insa un DA mare pentru cosmeticele lor.

O sa ma uit si dupa "Where is the Party?".Brotacelul e -Lime Up! .Cosmetice mai am deocamdata,ca nu folosesc prea des,dar chiar m-am gandit astazi ca urmatoarele o sa le incerc de la ei ca au si preturi bune.

Uite aici compara o fata - Essence "Where is the party?", Catrice "Iron Mermaiden" si OPI "Not like the movies" . Cica OPI are acoperirea chiar mai rea decît Catrice, care e ieftin de tot. Se vede si pe margareta, essence arata cel mai fain si dupa parerea mea.

Petu, ai fost în toate drogheriile? Cre'ca ma urc si eu calare pe magar, si ma'c sa vad ce gasesc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Lizura, mie îmi plac mult liliachiile, dar Butter London Toff e prea gros si se întinde greu. Nu-si merita pretul deloc. La noi costa 17 euro 11 ml. Pe unghii mici mai merge, dar pe unghii lungi face straturi ca turcoazul Adrianei.

Alina, de unde ai luat margaretele, ca mie nu-mi ies în cale nicicum?

Nu am fost numai la dm ,Maya, m-am uitat si la Kaufland in raftul lor,dar acolo au numai putine culori,e cam golut raftul.

Maya eu margaretele le-am luat de pe ebay.. 2 euro si ceva 5 bucati. Poate doar in magazinele chinezesti sa gasesti de cumparat... dar n-am vazut.

Asta am avut pe unghii pana azi, acum sunt in making of , dar nu ma pot decide:)

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_6242.jpg

• Author

Uite aici[/url] compara o fata - Essence "Where is the party?", Catrice "Iron Mermaiden" si OPI "Not like the movies" . Cica OPI are acoperirea chiar mai rea decît Catrice, care e ieftin de tot. Se vede si pe margareta, essence arata cel mai fain si dupa parerea mea.

Ala-i al meu din poza de pe blogul respectiv.Dar imi place de mor Chic Reloaded.Sper ca-i lunga si interminabila seria asta. =))

Alina, il am si eu pe Urban Messages! :D Sunt mai multe? Al meu pare mai portocaliu.

Ma faci sa ma opresc si prin Slovenia sa caut "noutati".

Tu unde shoppinguiesti in Slo, ca sa stiu unde sa ma opresc la intoarcere. :D

Anul trecut ne-am oprit in Ljubljana, tot de la tine stiam ca la ei gasesc compot de visine. :D

Wow ... Ce nuante faine aveti de la essence. Si ce preturi ... :floare: Aici nu cred ca gasesti vreo marca de oja la pretul acesta.

Ioana, modelul ultim e cel mai fain pana acum, se vede ca ti-ai (re)intrat in mana. :floare:

E bine si sa ai unghiile un pic mai mari pt ca ai loc de ... desenat. Ale mele sunt inguste ... se vad in poza asta cat de cat pe ansamblu

post-697-13432498967383_thumb.jpg

Intre timp eu ojat ... si atat

Ieri aveam asta

post-697-13432489170304_thumb.jpg

E sticla aceasta, Victoriana si e foarte buna dupa parerea mea. Culoare densa si uniforma. In plus e si fara formaldehida, toluen si dibutilftalat

Cu sclipici discret

post-697-13432493748538_thumb.jpg

Azi si pana in we asa

post-697-13432491209405_thumb.jpg

Este OPI DS Extravagance ... cu sclipici de asemenea. :)

salmida, apropo de caviaru' matale, în weekend tocma' mă lovii de o neaşteptată buluceală la sephora locală pen'că demonstrau caviaru' de la ciate, ca fiind cel mai hot trend al verii. asta, plus neoanele de la china glaze. nu era loc dom'le să te indrume cineva că unde-i gelu' de păr care imită efectele apei din ocean :floare:

Eataly chestiile de cosmetica de la essence le iau in Slovenia din Nova Gorica, ca asta e aproape de mine in granita, dintr-un mare centru comercial Qulandia,la Oviesse si la DM.

Urban messages l-am gasit in schimb la Trieste tot la Oviesse si era ultimul din colectie deci nu stiu daca mai erau si altele.

Topicul asta imi insenineaza zilele si chiar daca nu sunt o maestra in ale ojelor tot imi place sa va privesc :floare:

De azi ( sper sa ma tina pana luni ) cuminte :floare: french facut cu buretelul , fundite stickere , ca tot mi-ati facut chef de aplicat diverse pe unghii

post-780-13432930147788_thumb.jpg

Eataly, imi permit sa te intreb care e perioada cand treci in zona... poate-s si eu. Mi-ar placea sa intalnesc pe cineva care are un copil tot atat de blond ca al meu:)Asta daca ti-ar face placere bineinteles.Adresa de la Qulandia de aici mi se pare ca e asta:

Qlandia Nova Gorica

Cesta 25. junija 1A

5000 Nova Gorica

Salmida, imi plac unghiile tale, sunt mereu.. elegante. Bilutele colorate cu ce le faci sa stea?

Dexter, cu o zi inainte ma gandeam ca nu te-am vazut aici. Sephora, Ciate, China glaze... DexterA?

Bilutele colorate cu ce le faci sa stea?

Dexter, cu o zi inainte ma gandeam ca nu te-am vazut aici. Sephora, Ciate, China glaze... DexterA?

alina, pînă apare salmida, dă un search după ciate caviar manicure să vezi care-i treaba cu biluţele cauzatoare de aglomeraţie excesivă

DexterX

• Author

Eataly, imi permit sa te intreb care e perioada cand treci in zona... poate-s si eu. Mi-ar placea sa intalnesc pe cineva care are un copil tot atat de blond ca al meu:)Asta daca ti-ar face placere bineinteles.

Alina, tinem legatura! :bounce:

Inchipuie-ti scena: noi doua intr-un magazin de "oaje" :) !

Ce s-ar mai bucura aia: doua dintr-o lovitura!

Vreau si eu caviarrrrrrrrrrrrrrrrrr! :D

Editez: ca am vazut despre ce e vorba.L-am vazut azi si n-am stiut ce e.Maine ma duc sa mi-l iau. :D

Vaiiii....dar eu unde gasesc caviar????Nu mi-a sarit in ochi prin magazinele astea din oras :bounce: ,dar nici nu m-am uitat dupa asa ceva,nici nu stiam de fapt ca exista https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif