July 23, 201214 yr comment_158085 Eu azi sunt cea mai cuminte, se vede ca m-am intors la birou si gata cu vacanta!Cum se fac asa? le dai cu un lac incolor si apoi cu alb doar in partea aceea? sunt seturi speciale, nu? mi se pare ca le-am vazut de cumparatchiar si asa scurte sunt superbe pentru ca au forma mai lunguiata si sunt asa inguste ce mi-ar placea sa am si eu forma asaMultumesc, mi-ar place sa stea un pic mai lungute dar na tre sa astept si sa sper Exista seturi speciale, insa eu mi-am facut dunga alba cu o oja alba Opi si deasupra am pus top coat transparent tot Opi. Nu am benzi speciale, fac dungile pur si simplu cu pensula de la oja. Report
July 23, 201214 yr Author comment_158086 Manineko(nu te superi ca-ti spun asa?) imi plac muuult unghiile tale.Sunt perfecte! Bia, ai asortat perfect unghiile cu trandafirul! Eu am fost asa: "Where is the party?" de la Essence, aia de care v-am vorbit mova cu reflexe verzi.M-am chinuit sa prind in poza si nuantele de verde : Unde-i lumina se vede mov, unde-i umbra se vede verde.O ador.V-am zis cat costa?1,99€ scandalos de putin.Eu as fi dat si 10 euro pe ea, dar sa nu le spuneti. Acum is asa: si pedichiura de mers la piata: Report
July 23, 201214 yr comment_158088 Manineko(nu te superi ca-ti spun asa?) imi plac muuult unghiile tale.Sunt perfecte! Multumeeeeesc, nu ma supar, cum sa ma supar eu pe tine? Mai, sunt lunguiete de la natura, ce-i drept, dar cam gata, asta e lungimea la care incep sa pocneasca de la jumatate Mor de oftica (Ar trebui sa-mi pun gel sa le protejez dar asa rau se strica suprafata dupa ce il dau jos incat nu-mi mai vine sa-mi pun... Report
July 23, 201214 yr comment_158093 lili, am vazut-o si eu pe aia de la essence (mov cu verde), azi ma duc s-o iau. m-ai convins cu pozele tale. Lizura, imi plac ojele tale. Report
July 23, 201214 yr comment_158094 Lili, imi place asta de la Essence, tb sa ma uit si eu dupa ea.Dar imi plac de mor sandalutzele tale. Eu pedichiura o am natur, ca mie prea frig la picioare sa le scot din sosete. Report
July 23, 201214 yr comment_158123 Asa zic si eu, Adriana. Nu ai motiv sa fii "cuminte". Lili, faina oja in doua culori. Aici nu este Essence cum nu este nici Gosh. Asa ca admir culorile voastre. Maneki, impecabil! Si Ioana ne incanta ca de obicei. Albastrul, intr-adevar trebuie "inveselit" un pic, asa cum ai facut. Fanteziste si cele cu verde. Imi plac! Galben am avut acum pt prima data, pt ca nici pe mine nu ma atrage auriul. Dar acum trebuie sa schimb. Ce as vrea eu sa mai am timp de stat la telefon cate o ora. Eu la picioare am un rosu intre cel al lui Lili si cel al lui 2ut. Report
July 24, 201214 yr comment_158132 Oh Ioana ce frumoase astea cu alb si verzui! F finute parca se asociaza cu ideea garoafelor verzi. Fetelor vad ca o dadui in bara cu bratarile de picior, nu va plac. Report
July 24, 201214 yr comment_158134 Ioana, imi plac mult picturile tale, sunt fresh ca un green tea de elizabeth arden A incercat cineva asa ceva? http://www.youtube.com/watch?v=Aak2q1vea-0 Report
July 24, 201214 yr comment_158135 Ioana, ce mult imi plac si picturile tale si forma unghiilor.Mor, ce fain arata. Report
July 24, 201214 yr comment_158137 Ioana, imi plac mult picturile, sunt fresh ca un green tea - elizabeth arden A incercat cineva asa ceva? http://www.youtube.com/watch?v=Aak2q1vea-0Dar nu pe unghii prea lungi. In Chicago era o cultura a unghiilor astea pictate, negresele umblau cu niste caiele oribil de lungi si incovoiate, colorate, inflorate...imi dadeau fiori. Report
July 24, 201214 yr comment_158138 hahaha sigur ca nu nu pe unghii atat de lungi, Lizu' . ma refeream doar la metoda cu apa. Report
July 24, 201214 yr comment_158142 hahaha sigur ca nu nu pe unghii atat de lungi, Lizu' . ma refeream doar la metoda cu apa.Da chiar asa ma gindeam ca e superba tehnica pt prajituri. Report
July 24, 201214 yr comment_158143 cand omu sta cate 1h la telefon isi face de lucru Ioana, ce faine sunt unghiile tale. Detaliezi putin cum le-ai facut? Report
July 24, 201214 yr comment_158149 Manineko(nu te superi ca-ti spun asa?) imi plac muuult unghiile tale.Sunt perfecte! +1, +2, +3... Eu mă declar fan. Îmi place forma ta de nu mai pot, mai ales că eu nu port unghii lungi. Eu am fost asa:"Where is the party?" de la Essence, aia de care v-am vorbit mova cu reflexe verzi.vai ce-mi place!!! Uite, eu mă declar cuminte la unghii, dar culori de genul ăsta pur şi simplu mă bagă în boală. Mai sunt cuminte sau nu? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif Geomy, cred că am avut aceeaşi senzaţie olfactivă cu tine când am văzut modelul Ioanei. Ioana, m-ai băgat în încurcătură. Admiram unghiile tale şi m-a prins Maia mea cu pagina deschisă. Am pus-o!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Cred că am să ţi-o trimit vre-o 2 săptămâni, că şi aşa are vacanţă, să rezolvi problema https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif Maine am programare la salon, a venit (şi trecut ) timpul pentru vopsit părul, şi s-ar putea să îmi fac manichiurista fericită. Sper să nu-i şochez pe ai casei. Lizu, ba mie îmi plac brăţările de gleznă. Bine că mi-ai amintit de ele. Am una de argint. Să nu uit să mi-o iau cand plecăm la mare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
July 24, 201214 yr comment_158156 Vai ce frumoase unghii/culori avetihttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Lili,"Essence" ala trebuie sa-l caut si eu ca tare imi place si ai dreptate cu pretul.Eu am gasit chiar si la 1,29€ oja de la ei si nu calitate proasta. Report
July 24, 201214 yr Author comment_158160 Sa vad daca mai gasesc si alte combinatii de nuante.Essence astia, au tot felul de cosmeticale, de la rimmel la farduri.Dar eu folosesc mai mult ojele, mai ales ca au sticlutele astea mici. Dori, nota 10 la desen geometic descriptiv. Ioana, adica stai la telefon si reusesti sa-ti faci si unghiile???No' acum te invidiez! Bony, go for it! Lizu, eu ador bratarile la glezna, si ale tale sunt tare delicate.Eu vreau o poza si cu glezna! Geomy, uelcam to za clab! Report
July 24, 201214 yr comment_158170 Oh Ioana ce frumoase astea cu alb si verzui! F finute parca se asociaza cu ideea garoafelor verzi. Fetelor vad ca o dadui in bara cu bratarile de picior, nu va plac. Lizura,mie imi plac bratarile de picior, ale tale sunt chiar finute.Bine eu am renuntat la aur de ceva timp, doar veregheta o mai port si uneori imi pun un lantisor finut pe care am o inimioara micuta primita de la al meu cand am facut 10 ani de casnicie. Ioana, imi plac mult picturile tale, sunt fresh ca un green tea de elizabeth arden , la asta chiar nu m-am gandit.Ioana, ce mult imi plac si picturile tale si forma unghiilor.Mor, ce fain arata. Mercic Micule. Ioana, ce faine sunt unghiile tale. Detaliezi putin cum le-ai facut? Cami e o tehnica asa de complicataaaa , sunt pur si simplu jumatate albe,jumate rose si apoi tras niste linii la intamplare.Sclipiciul le da farmecul.uite asa aratau inainte sa dau cu top coat deasupra si sa se intinda sclipiciul Ioana, m-ai băgat în încurcătură. Admiram unghiile tale şi m-a prins Maia mea cu pagina deschisă. Am pus-o!https://forum.artaculinara.ro trimit-o la mine, no problem Foarte faina oja Lilly Ioana , maestru in continuare LAsati laudele, ca nu-i chiar asa.Uite ce frumos ai trasat si delimitat.imi place.si-mi place si culoare. Report
July 24, 201214 yr comment_158171 Ioana, adica stai la telefon si reusesti sa-ti faci si unghiile???No' acum te invidiez! Hai mai ca nu-s decat niste dungi trase la intamplare. Gata a iesit si la noi soarele, s-a incalzit,asa ca mi-am scos laboantele din sosete.Normal ca n-am stare asa ca deja una mi-am bulit-o Report
July 24, 201214 yr comment_158192 Manineko(nu te superi ca-ti spun asa?) imi plac muuult unghiile tale.Sunt perfecte! Lili, si tu le ai la fel, mie asa mi se pare. cand omu sta cate 1h la telefon isi face de lucru Ioana, cam cat timp iti ia sa faci picturile astea?si cu ce se fac, sunt pensule speciale, altele decat cele din sticluta cu oja?nu ca m-as face eu, dar vad ca tragi niste linii asa subtiri...chiar esti o maestra! Uite, eu mă declar cuminte la unghii, dar culori de genul ăsta pur şi simplu mă bagă în boală. Mai sunt cuminte sau nu? cum s-ar zice tu pacatuiesti cu gandul. nu cred ca esti iremediabil cuminte. Report
July 24, 201214 yr comment_158196 Toate aveti culori faine! Vreau lila ala de la essence, de pe gherutele lui Eataly. Poate mîine, daca gasesc. Îmi place pictura aia din apa, pe ghearele lungi (ghearele nu-mi plac). Nu stiu daca as reusi. Oare într-un vas mai marem nu se pot face cinci degete deodata? Chiar daca nu ar fi "uniform" modelul... hmmm... poate iese ceva turbat. Tre' încercat Ioana, tu esti pictorita! M-am jucat si eu cu buretelul, cu galben si verde, si îmi place ideea, doar ca glitterul pe care l-am aplicat deasupra e dens si nu prea se mai vede nica. Oricum, nici nu le-am facut uniform, dar data viitoare încerc mai bine. Îmi plac ojele de la uma cosmetics. Ieftine si bune, toate trei. Galben si verde se usuca rapid, glitterul parca a avut nevoie de mai multe minute. Pacat ca nu se vede deloc în poza, dar e cel mai misto glitter de acest gen, pe care l-am avut vreodata. Desi nu pare, este foarte fin. [center]Am aplicat si 2 floricele, asa ca aia mici [/center] Report
July 24, 201214 yr comment_158197 Manichiura si pedichiura de Vidraru Nu-s perfecte, insa vorba aia "nici nu vreau, nici nu pot" Azi, sunt verde.. nu de invidie insa Report
July 24, 201214 yr comment_158201 Am aplicat si 2 floricele, asa ca aia mici Ia zi repede, ai furat de la Denise ? Frumoase toate unghiile fetelor Report
July 24, 201214 yr comment_158205 Ia zi repede, ai furat de la Denise ? Nope! Ea a iesit din faza asta demult. Sînt din colectia mea Ieri aveam înca oja roz cu cîte un peshte rozaliu-negru conturat cu efect 3D Nici n-am îndraznit sa pozez, ca sigur ma întreba cineva în ce grupa de la gradi sînt Report