Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce oja avem azi!

Featured Replies

Eu azi sunt cea mai cuminte, se vede ca m-am intors la birou si gata cu vacanta!

Cum se fac asa? le dai cu un lac incolor si apoi cu alb doar in partea aceea? sunt seturi speciale, nu? mi se pare ca le-am vazut de cumparat

chiar si asa scurte sunt superbe pentru ca au forma mai lunguiata si sunt asa inguste ce mi-ar placea sa am si eu forma asa

Multumesc, mi-ar place sa stea un pic mai lungute dar na tre sa astept si sa sper :)

Exista seturi speciale, insa eu mi-am facut dunga alba cu o oja alba Opi si deasupra am pus top coat transparent tot Opi. Nu am benzi speciale, fac dungile pur si simplu cu pensula de la oja.

• Author

Manineko(nu te superi ca-ti spun asa?) imi plac muuult unghiile tale.Sunt perfecte! :)

Bia, ai asortat perfect unghiile cu trandafirul!

Eu am fost asa:

post-9-13430485867812_thumb.jpg

"Where is the party?" de la Essence, aia de care v-am vorbit mova cu reflexe verzi.

M-am chinuit sa prind in poza si nuantele de verde :

post-9-13430487043131_thumb.jpg

Unde-i lumina se vede mov, unde-i umbra se vede verde.O ador.V-am zis cat costa?

1,99€ scandalos de putin.Eu as fi dat si 10 euro pe ea, dar sa nu le spuneti. :D

post-9-13430489678627_thumb.jpg

Acum is asa:

post-9-13430489871268_thumb.jpg

si pedichiura de mers la piata:

post-9-13430490256594_thumb.jpg

Manineko(nu te superi ca-ti spun asa?) imi plac muuult unghiile tale.Sunt perfecte! :D

Multumeeeeesc, nu ma supar, cum sa ma supar eu pe tine? :)

Mai, sunt lunguiete de la natura, ce-i drept, dar cam gata, asta e lungimea la care incep sa pocneasca de la jumatate :D Mor de oftica :D(

Ar trebui sa-mi pun gel sa le protejez dar asa rau se strica suprafata dupa ce il dau jos incat nu-mi mai vine sa-mi pun...

lili, am vazut-o si eu pe aia de la essence (mov cu verde), azi ma duc s-o iau. m-ai convins cu pozele tale.

Lizura, imi plac ojele tale.

Lili, imi place asta de la Essence, tb sa ma uit si eu dupa ea.Dar imi plac de mor sandalutzele tale.

Eu pedichiura o am natur, ca mie prea frig la picioare sa le scot din sosete.

Asa zic si eu, Adriana. Nu ai motiv sa fii "cuminte".

Lili, faina oja in doua culori. Aici nu este Essence cum nu este nici Gosh. :( Asa ca admir culorile voastre.

Maneki, impecabil! :thumleft:

Si Ioana ne incanta ca de obicei. Albastrul, intr-adevar trebuie "inveselit" un pic, asa cum ai facut. Fanteziste si cele cu verde. Imi plac!

Galben am avut acum pt prima data, pt ca nici pe mine nu ma atrage auriul. Dar acum trebuie sa schimb.

Ce as vrea eu sa mai am timp de stat la telefon cate o ora. ;)

Eu la picioare am un rosu intre cel al lui Lili si cel al lui 2ut.

Oh Ioana ce frumoase astea cu alb si verzui! F finute parca se asociaza cu ideea garoafelor verzi.

Fetelor vad ca o dadui in bara cu bratarile de picior, nu va plac.

Ioana, ce mult imi plac si picturile tale si forma unghiilor.Mor, ce fain arata.

Ioana, imi plac mult picturile, sunt fresh ca un green tea - elizabeth arden :thumleft:

A incercat cineva asa ceva?

http://www.youtube.com/watch?v=Aak2q1vea-0

Dar nu pe unghii prea lungi. In Chicago era o cultura a unghiilor astea pictate, negresele umblau cu niste caiele oribil de lungi si incovoiate, colorate, inflorate...imi dadeau fiori.

hahaha sigur ca nu nu pe unghii atat de lungi, Lizu' :thumleft:. ma refeream doar la metoda cu apa.

hahaha sigur ca nu nu pe unghii atat de lungi, Lizu' :thumleft:. ma refeream doar la metoda cu apa.

Da chiar asa ma gindeam ca e superba tehnica pt prajituri.

cand omu sta cate 1h la telefon isi face de lucru :thumleft:

post-479-13430647457295_thumb.jpg

Ioana, ce faine sunt unghiile tale. Detaliezi putin cum le-ai facut?

Manineko(nu te superi ca-ti spun asa?) imi plac muuult unghiile tale.Sunt perfecte! :thumleft:

+1, +2, +3... ;)

Eu mă declar fan. Îmi place forma ta de nu mai pot, mai ales că eu nu port unghii lungi.

Eu am fost asa:

"Where is the party?" de la Essence, aia de care v-am vorbit mova cu reflexe verzi.

vai ce-mi place!!!

Uite, eu mă declar cuminte la unghii, dar culori de genul ăsta pur şi simplu mă bagă în boală. Mai sunt cuminte sau nu? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif

Geomy, cred că am avut aceeaşi senzaţie olfactivă cu tine când am văzut modelul Ioanei.

Ioana, m-ai băgat în încurcătură. Admiram unghiile tale şi m-a prins Maia mea cu pagina deschisă. Am pus-o!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Cred că am să ţi-o trimit vre-o 2 săptămâni, că şi aşa are vacanţă, să rezolvi problema https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif

Maine am programare la salon, a venit (şi trecut :() timpul pentru vopsit părul, şi s-ar putea să îmi fac manichiurista fericită. Sper să nu-i şochez pe ai casei.

Lizu, ba mie îmi plac brăţările de gleznă. Bine că mi-ai amintit de ele. Am una de argint. Să nu uit să mi-o iau cand plecăm la mare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Vai ce frumoase unghii/culori avetihttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Lili,"Essence" ala trebuie sa-l caut si eu ca tare imi place si ai dreptate cu pretul.Eu am gasit chiar si la 1,29€ oja de la ei si nu calitate proasta.

• Author

Sa vad daca mai gasesc si alte combinatii de nuante.Essence astia, au tot felul de cosmeticale, de la rimmel la farduri.Dar eu folosesc mai mult ojele, mai ales ca au sticlutele astea mici.

Dori, nota 10 la desen geometic descriptiv. ;)

Ioana, adica stai la telefon si reusesti sa-ti faci si unghiile???No' acum te invidiez! :thumleft:

Bony, go for it!

Lizu, eu ador bratarile la glezna, si ale tale sunt tare delicate.Eu vreau o poza si cu glezna! :(

Geomy, uelcam to za clab! :(

Oh Ioana ce frumoase astea cu alb si verzui! F finute parca se asociaza cu ideea garoafelor verzi.

Fetelor vad ca o dadui in bara cu bratarile de picior, nu va plac.

Lizura,mie imi plac bratarile de picior, ale tale sunt chiar finute.Bine eu am renuntat la aur de ceva timp, doar veregheta o mai port si uneori imi pun un lantisor finut pe care am o inimioara micuta primita de la al meu cand am facut 10 ani de casnicie.

Ioana, imi plac mult picturile tale, sunt fresh ca un green tea de elizabeth arden :(

;) , la asta chiar nu m-am gandit.

Ioana, ce mult imi plac si picturile tale si forma unghiilor.Mor, ce fain arata.

Mercic Micule.

Ioana, ce faine sunt unghiile tale. Detaliezi putin cum le-ai facut?

Cami e o tehnica asa de complicataaaa :( , sunt pur si simplu jumatate albe,jumate rose si apoi tras niste linii la intamplare.Sclipiciul le da farmecul.

uite asa aratau inainte sa dau cu top coat deasupra si sa se intinda sclipiciul

post-479-13431353294992_thumb.jpg

Ioana, m-ai băgat în încurcătură. Admiram unghiile tale şi m-a prins Maia mea cu pagina deschisă. Am pus-o!https://forum.artaculinara.ro

trimit-o la mine, no problem ;)

Foarte faina oja Lilly ;)

Ioana , maestru in continuare :thumleft:

LAsati laudele, ca nu-i chiar asa.Uite ce frumos ai trasat si delimitat.imi place.si-mi place si culoare.

Ioana, adica stai la telefon si reusesti sa-ti faci si unghiile???No' acum te invidiez! :thumleft:

Hai mai ca nu-s decat niste dungi trase la intamplare.

Gata a iesit si la noi soarele, s-a incalzit,asa ca mi-am scos laboantele din sosete.

post-479-1343135540453_thumb.jpg

Normal ca n-am stare asa ca deja una mi-am bulit-o :(

Manineko(nu te superi ca-ti spun asa?) imi plac muuult unghiile tale.Sunt perfecte! :occasion14:

Lili, si tu le ai la fel, mie asa mi se pare.

cand omu sta cate 1h la telefon isi face de lucru :)

Ioana, cam cat timp iti ia sa faci picturile astea?

si cu ce se fac, sunt pensule speciale, altele decat cele din sticluta cu oja?

nu ca m-as face eu, dar vad ca tragi niste linii asa subtiri...

chiar esti o maestra!

Uite, eu mă declar cuminte la unghii, dar culori de genul ăsta pur şi simplu mă bagă în boală. Mai sunt cuminte sau nu?

cum s-ar zice tu pacatuiesti cu gandul.

:) nu cred ca esti iremediabil cuminte.

Toate aveti culori faine! Vreau lila ala de la essence, de pe gherutele lui Eataly. Poate mîine, daca gasesc.

Îmi place pictura aia din apa, pe ghearele lungi (ghearele nu-mi plac). Nu stiu daca as reusi. Oare într-un vas mai marem nu se pot face cinci degete deodata? Chiar daca nu ar fi "uniform" modelul... hmmm... poate iese ceva turbat. Tre' încercat :)

Ioana, tu esti pictorita! :occasion14:

M-am jucat si eu cu buretelul, cu galben si verde, si îmi place ideea, doar ca glitterul pe care l-am aplicat deasupra e dens si nu prea se mai vede nica. Oricum, nici nu le-am facut uniform, dar data viitoare încerc mai bine. Îmi plac ojele de la uma cosmetics. Ieftine si bune, toate trei. Galben si verde se usuca rapid, glitterul parca a avut nevoie de mai multe minute. Pacat ca nu se vede deloc în poza, dar e cel mai misto glitter de acest gen, pe care l-am avut vreodata. Desi nu pare, este foarte fin.

[center]Am aplicat si 2 floricele, asa ca aia mici :)

post-5-13431557615773_thumb.jpg

[/center]

Manichiura si pedichiura de Vidraru :occasion14:

post-90-13431559181292_thumb.jpg

post-90-13431559279338_thumb.jpg

Nu-s perfecte, insa vorba aia "nici nu vreau, nici nu pot" :)

Azi, sunt verde.. nu de invidie insa :)

Am aplicat si 2 floricele, asa ca aia mici :)

Ia zi repede, ai furat de la Denise :occasion14:?

Frumoase toate unghiile fetelor :)

Ia zi repede, ai furat de la Denise :D?

Nope! Ea a iesit din faza asta demult. Sînt din colectia mea :occasion14:

Ieri aveam înca oja roz cu cîte un peshte rozaliu-negru conturat cu efect 3D :) Nici n-am îndraznit sa pozez, ca sigur ma întreba cineva în ce grupa de la gradi sînt :)