August 1, 201214 yr comment_159090 Eu v-am zis ca-s cuminte. oo, cat sunt de delicate perlutzele tale! si unghiile Mayei mi se par f elegante! io mi-am luat inima-n dinti, asa ca situatia e albastra pe unghii, brrr! Report
August 1, 201214 yr comment_159098 Maya, imi place culoare si-mi place forma care o ai la unghii, i´m Adriana, nu-s eu cu auriu,da asta da tare bine.Vazusem si eu de la Opi un auriu dragut.Cami,imi plac nuantele. Lizura, n-am putut sa nu observ ca nu sunt singura cu "carnaciori" 2ut, in soare chiar e movulie.tb sa caut si eu nuanta asta. Moatzo , pana nu vad, nu cred Eu am tras albastru total pe unghii.Diana, uite ce frumos se vede.E un albastru care intr-adevar m-a fermecat.As putea spune ca este un albastru petrol.Bine in soare pare spre turcoaz Edit: ca-mi adusei aminte ca a intrebat Maya de margareta.Uite AICI, cred ca de asta intrebai nu? Report
August 1, 201214 yr comment_159111 Moatzo , pana nu vad, nu cred buey, nu ma crezi tu pe mine?precum spuneam, situatia-i albastra! oops, acuma vad ca nu m-am curatat prea bine Report
August 1, 201214 yr comment_159112 de'as fi fost asa perseverenta in mai multe domenii, acu' as fi zacut plictisita si mofturoasa pe propria insulahihi. Păi nu ar fi fost păcat să fii plictisită şi mofuroasă? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ah mai Boni, plictisi'm'as si mofturosi'm'as pe insula mea cat mai repede Lizu', ai nisip pe mana in prima poza? ceeee'mi place:)! si culoarea si modelul maruntel plac mult. Ioana, azuriul e demential, vreau si eu pana nu trece vara, asta e cel de la DM? am trecut pe la ei acum 2 zile dar n'am vazut firma de care ziceai tu ca'i a lor. Eu am revenit la emo'urile mele (e un gri petrol mai altfel decat in poza) dar i'am dat putina viata cu un... eye liner dada, sclipiciosu' de pe vf'ul unghiei e eyeliner, ochiului meu ii place mai mult sa'l priveasca decat sa'l poarte. aici se vede putin din sclipiciosenia vf de unghie Report
August 1, 201214 yr comment_159134 unghiile la control Geomy, am fost si eu astazi la DM si nu am dat de urma cosmeticalelor marca lor, sau P2, ori solutii reparatorii. Nu am avut timp de scotocit bine, ca ma astepta temnicerul la usa magazinului batand din picior ... Urasc sa merg cu barbatii la cumparaturi ! ...cum timpul nu-mi mai permite aproape nici un fel de iesiri in decor, ma multumesc si cu atat ...Cum eyeliner? ai luat ala argintiu din DM (era de la o marca, al carui nume nu-l retin, am si eu unul auriu sau argintiu, never used). Nu se ia al spalatul pe maini/dus/bucatareala? Efectul e fain! Moatzo, adica ai inceput si tu sa iti faci manichiura singura? topicul acesta e molipsitor Ioana, as usually, unghii superbe, culori faine!Da-mi si mie un sfat din imaginatia ta pentru un model de incepatori cu nuante de lila, mov, violet ... model de incepatori? Cu ce faci tu liniutele subtiri? maine am si eu ora la manichiura, sper sa ajung. La raport sanse slabe sa ajung maine. Abia astept insa sa vad duminica seara productia ... Report
August 2, 201214 yr comment_159140 dadada, exact ala de la DM este , glitter eyeliner s-he argintiu cu relefexii multicolore . era pus in standul cu oje si initial am zis sa-l iau pt modele mici, liniute, punctulete... abia in drum spre iesire am citit pe el ca'i eyeliner dar am zis ca tre sa mearga si asa. si merge dar nu poti face modele cu el, e bun doar pe vf. unghiei pensulit de cateva ori e perfect. lasi putin sa se usuce (are putin lichid in el) si apoi aplici un top coat, nu pica nica, nu se intinde, se fixeaza perfect. si ce'mi place ce'l mai mult, e discret si se vede doar din anumite unghiuri.pun o poza de pe net daca m'ati facut voi sa'mi cumpar glittere si tot felul de sclipiciosenii inseamna ca topicul asta e periculos rau de tot . mai am de trecut pragul pisicologic la sidefate... Report
August 2, 201214 yr comment_159146 Lizu', ai nisip pe mana in prima poza? ceeee'mi place:)! si culoarea si modelul maruntel plac mult. Da Geomy, am nisip, m-am hotarit sa mai ies si eu la plaja in weekend macar ca in rest...slabe sanse.Si cu ziceam da...mi-am bagat miinile in nisip si apoi m-am hotarit sa fac poza asa ca stateam pe un mal mai inalt si era cam abrupt sa sar jos sa merg la apa. Imi place tare mult ce ai facit cu negrul ala cum l-ai sclipicit. Sint niste sclipciuri superbe la OPI , cred ca descind spre o cumparatura noua in weekend. Ca veni vorba de albastru - am luat si eu unul tot de la OPI - "dating a royal" si abia astept sa il deshid saptamina viitoare. Report
August 2, 201214 yr comment_159154 Topicul asta e extrem de periculos De cand s-a deschis, am cumparat oje cat n-am cumparat in toate viata mea . Si m-am apucat din nou sa-mi fac unghiile, dupa foarte multi ani Report
August 2, 201214 yr comment_159155 Topicul asta e extrem de periculos De cand s-a deschis, am cumparat oje cat n-am cumparat in toate viata mea . Si m-am apucat din nou sa-mi fac unghiile, dupa foarte multi ani Da, da, sunt de acord cu tine! Report
August 2, 201214 yr comment_159158 Topicul asta e extrem de periculos De cand s-a deschis, am cumparat oje cat n-am cumparat in toate viata mea . Si m-am apucat din nou sa-mi fac unghiile, dupa foarte multi ani Periculos da' frumos Report
August 2, 201214 yr Author comment_159162 Atunci nu-l mai deschid pe cel de lenjerie intima ca sa nu-i facem concurenta la asta! Motzulina, tare fain prinde albastrul ala pe unghiile tale.E chestie de obisnuinta.Cand m-am dat prima oara cu galben mi se parea ca toata lumea se uita la unghiile mele. Report
August 2, 201214 yr comment_159165 M-am crackeliiiiiiiiit, tanananana Alb crackle de la "the face shop" peste Rimmel 60 seconda portocaliu. Toti colegii de la serviciu trageau cu ochiu' la unghiile mele, am facut senzatie azi la lucru Cred ca am dat stratul prea gros, de, lipsa de indemanare. Dar nu ma las, continui sa exersez . Report
August 2, 201214 yr comment_159167 Moatzo, adica ai inceput si tu sa iti faci manichiura singura? topicul acesta e molipsitor ooo, dna Dani, hai salut! io-mi fac unghiile singura de pe la 13-14 ani, aproape obligata de bunica - mare cocheta! -care s-a ingrozit de mainile mele.Maya-i copil cand povesteste de forma originala a unghiilor ei, eu aveam o dunga lata de unghie si-atat! si incet-incet, am reusit sa le-aduc la o forma acceptabila.la manichiura ma duc extrem de rar ca-s zgarcita si priceputa! Motzulina, tare fain prinde albastrul ala pe unghiile tale.E chestie de obisnuinta.Cand m-am dat prima oara cu galben mi se parea ca toata lumea se uita la unghiile mele. Lili, si la unghiile mele se uita lumea, mai ales ca ma stiau de conservatoare.la galben chiar nu pot sa ma gandesc inca.m-am dat odata c-un auriu, dar parca erau mucegaite unghiile, asa aratau. Report
August 2, 201214 yr comment_159185 Cami, ma inspaiminta un pic asa crapate cu alb si rosu, cu alte culori mi se par mai "normale" Moatza, nici eu n-am fost in viata mea la manichiurista, ca prea m-am uitat la ea cind eram mica si ma lua mama cu ea, asa ca mi-e nu's cum sa ma duc sa-mi faca ceva ce stiu si pot si eu sa-mi fac Na, ca m-am dus la Oviesse sa-mi iau essence, descoperind ca nu am un maro si miine ma imbrac maro am luat unul, si pe linga el m-a atras sclipiciul si presupun unealta cu care face Ioana desenele, de-oi fi eu in stare sa trag niste linii cu ea Si am luat si stickere, sper sa reusesc sa-mi pun macar unul, am vazut ca era si o chestie speciala ca sa le pui pe unghii dar am zis ca n-o mai iau si pe aia, improvizez eu cu ceva (acu imi vine in minte ca poate as putea folosi acul acela pentru crosetat) Report
August 2, 201214 yr comment_159186 Am cautat in "satul" natal de mi-au iesit ochii dupa Essece , vroiam "cameleonul" mov-verde vazut la Lilly , dar nu am gasit nimic de la firma asta . Ramane sa caut la Timisoara , ca nu ma dau batuta , prea mult imi place . In schimb mi-am luat cateva culori faine , printre care si movul sclipicios de la Rimmel 60 seconds - Pompous Report
August 2, 201214 yr comment_159191 Moatza, nici eu n-am fost in viata mea la manichiurista, ca prea m-am uitat la ea cind eram mica si ma lua mama cu ea, asa ca mi-e nu's cum sa ma duc sa-mi faca ceva ce stiu si pot si eu sa-mi fac Doamne, ce comoara suntem noi la casa omului! printre care si movul sclipicios de la Rimmel 60 seconds - Pompous ia sa ma uit si eu dupa el, ca am destule la care sa-l asortez. place, Dorina! Report
August 2, 201214 yr comment_159192 Doamne, ce comoara suntem noi la casa omului! Pai iti dai seama citi bani economisim Report
August 2, 201214 yr comment_159197 Doamne, ce comoara suntem noi la casa omului! Pai iti dai seama citi bani economisim ca sa investim in material ... si eu, cred ca am fost de 2 ori in viata mea la manichiura Report
August 2, 201214 yr comment_159219 Moatzo, mie-mi place albastru pe labutele tale! Sa stii ca si eu am avut de copil unghii nasoale rau, dar cu anii le-am tot format, apoi lasat...etc, etc, doar ca si acum înca, daca le-as scurta dupa forma care-s lipite de degete, fiecare ar avea alta forma. Ma rog, da-le încolo, ca acu's acceptabile. Dar le si "asa" muuult mai des in ultima vreme. In orice caz, am auzit de un lac vitaminizant si mineralizator si, si... multe alte chestii care se aplica pe unghie, chiar si sub oja normala. Rolul lui e acela de a întari unghia în primul rînd, apoi cica e hranitor si ca face numai bine. Momentan îmi scapa numele, dar dupa ce-l gasesc o sa spun, ca poate mai inetre pe cineva. E ceva din farmacie, si pentru un rezultat satisfacator cica tre aplicat vreo cîteva saptamîni/2-3 ori pe saptamîna. Geomy, coola ideea cu ailainerul Adriana, eu cel mai bine le aplic cu vîrful pilei de metal. Le dezlipesc de pe folia mama , apoi le pun/lipesc putin/un coltisor de vîrful pilei. Pozitionezi pila în pozitia în care vrei sa apara bling-bling-ul, si lipesti usor partea din "aer" peste lacul uscat! Ai grija ca se lipeste imediat si extrem de bine. Nu încerca sa repozitionezi/dezlipesti, ca nu merge. Strici si abtibildul, si suprafata lacului! Peste, da neaparat cu top coat. Izuk, frumoasa culoare si faine si unghiutele. Au crescut! Cami, si eu ziceam ca o sa probez crackle alb pe lila, dar nu am mai ajuns. Negru pe rosu nu mi-a placut. Mi-a dat o stare inconfortabila! Report
August 2, 201214 yr comment_159224 Adriana, eu cel mai bine le aplic cu vîrful pilei de metal. Le dezlipesc de pe folia mama , apoi le pun/lipesc putin/un coltisor de vîrful pilei. Pozitionezi pila în pozitia în care vrei sa apara bling-bling-ul, si lipesti usor partea din "aer" peste lacul uscat! Ai grija ca se lipeste imediat si extrem de bine. Nu încerca sa repozitionezi/dezlipesti, ca nu merge. Strici si abtibildul, si suprafata lacului! Peste, da neaparat cu top coat. Multumesc frumos ca nici nu stiam cum sa fac si pe ele nu scrie nimica. In seara asta nu mai am chef si putere, mi-am dat numai maro-ul deasupra. Report
August 3, 201214 yr comment_159236 Izuk, fain mov-ul tau.Eu mi-am comandat essence de pe net, asa ca, daca nu gasesti e si asta o varianta.Lili, imi place cum iti sta cu rozul ala.Eu tot roz, azi si lila la picioare Report
August 3, 201214 yr comment_159237 Din cauza voastra, am inceput sa imi ojez unghiile la maini dupa mai bine de doi ani in care le-am taiat scurt si atat . Trebuie sa recunosc ca arata mult mai bine si ingrijite, aplicatul ojei te obliga sa le dai o forma frumoasa si sa cureti bine pielitele inainte. La picioare vara le fac odata la 2 saptamani, dar la maini gasesc mereu motiv, ba ca nu am timp, ba ca sunt foarte moi si se rup si se cojeste repede oja! Multumesc fetelor! Acum suportati si rezultatul la sfarsit de saptamana: de doua zile Sotului nu ii plac, cand ma vede cu floricele: " Tu copil?"In schimb fetitei mele ii plac, dar ea are 7 ani Report
August 3, 201214 yr comment_159250 ... Dar le si "asa" muuult mai des in ultima vreme. In orice caz, am auzit de un lac vitaminizant si mineralizator si, si... multe alte chestii care se aplica pe unghie, chiar si sub oja normala. Rolul lui e acela de a întari unghia în primul rînd, apoi cica e hranitor si ca face numai bine. Momentan îmi scapa numele, dar dupa ce-l gasesc o sa spun, ca poate mai inetre pe cineva. E ceva din farmacie, si pentru un rezultat satisfacator cica tre aplicat vreo cîteva saptamîni/2-3 ori pe saptamîna. ma intereseaza si pe mine ceva bun si hranitor pt unghie. acum am de la Flormar un lac cu vitamine si minerale, e usor albastrui maglavaisu' si se poate aplica oja peste, dar as incerca si altceva. tu ce PILA folosesti maya? am inteles ca cea de sticla e 'a mai buna si mai buna?? Report