July 21, 201214 yr comment_157906 United Colours of Benetton: Vopsite ieri in Mall, pe cand asteptam mesaj de la o prietena. Rimmel 60 seconds (toate de la mana stanga si degetul mare si cel mic de la mana dreapta) si celelalte, nu mai stiu. Am cumparat 3 Rimmel 60 seconds (portocaliu, galben si mov inchis), ca tot era promotie, cumperi 2 si pe a treia o primesti gratuit Report
July 21, 201214 yr comment_157909 Vad ca se poarta albastrul. Ieri mi-am facut unghiile de la picioare cu un albastru bebe, se asorteaza perfect cu bikini-ul. A venit vremea de plaja. Poza facuta la servici, scuzati calitatea, pardoseala e de culoare inchisa si calitatea luminii nu-i din cele mai bune pentru pozat. Plus neindemanarea mea! ) Va invidiez pentru inelusele de la picioare, eu nu gasesc niciunde, se pare ca pe aici nu-i moda. Oricum mi-a venit ideea sa cer sa-mi arate inele pentru fetite ori marimile cele mai mici. Daca nu, in disperare de cauza o sa-mi stramtez 2 inele, unul de aur si unul de argint. Report
July 21, 201214 yr comment_157911 Laura, tin sa-ti multumesc inca odata de pontul pentru repararea unghiilor rupte, l-am folosit,e super. Din pacate a mea s-a rupt de tot, era o fisura cat groapa Marianelor, am avut noroc ca in 5 zile cat am reusit sa mentin lipitura aceea unghia a crescut si nu s-a lasat cu varsare de sange. Eu am aplicat cianoacrilat dar sunt convinsa ca gelul de lipit unghiile false e mult mai bun. trebuie sa-mi cumpar si eu unul de calitate de la magazinul cu cosmetice profesionale. Report
July 21, 201214 yr comment_157922 Mie imi place albastrul tau, Laura. Vintage feeling ... Eu azi am ... galben ... of course Zilele trecute .... mov Report
July 21, 201214 yr comment_157928 Salmida ce dragute astea mov! Va arat si eu noile mele achizitii Elephantastic si In my back pocket.Si m-am gindit sa va fac geloase cu bratarile mele de picior. Nu le port demult...doar pe cea subtirica din cind in cind, desi cu ani in urma o purtam non stop vara. Dar eram tinerica, frumusica si subtirica pe atunci. Report
July 21, 201214 yr comment_157933 Vad ca se poarta albastrul. Ieri mi-am facut unghiile de la picioare cu un albastru bebe, se asorteaza perfect cu bikini-ul. A venit vremea de plaja. Poza facuta la servici, scuzati calitatea, pardoseala e de culoare inchisa si calitatea luminii nu-i din cele mai bune pentru pozat. Plus neindemanarea mea! ) Va invidiez pentru inelusele de la picioare, eu nu gasesc niciunde, se pare ca pe aici nu-i moda. Oricum mi-a venit ideea sa cer sa-mi arate inele pentru fetite ori marimile cele mai mici. Daca nu, in disperare de cauza o sa-mi stramtez 2 inele, unul de aur si unul de argint. cauta pe ebay Laura si gasesti absolut orice tip de inel de picior pe care ti-l doresti! Report
July 22, 201214 yr comment_157951 Ioana, turcoazul e aproape un no name, Alix Avien se cheama. E, nu-i no name, ca-l stiu.E faina culoare, cum se comporta pe unghii? Ioana The Nail Artist! Care-i scrie lui Ioana sub avatar! Daca Ioana accepta ii scriu Multumesc fetele,da e prea mult spus,nu ma consider Nail Artist mai deloc, sincer, dar multumesc de apreciere.Ce am facut eu zic ca oricine poate face,asa ca toate suntem niste artiste Alina, imi place culoare, la fel si a Laurei. Salmida, imi place auriul,desi nu-s eu cu aur/auriu, ce ai pe unghii chiar imi plac. Eu mi-am luat ieri un albastru frumos,se numeste Hip Queens Wear Blue Jeans, inca nu l-am incercat ca sunt o zi sub tratament si las unghiile sa respire,da il incerc mai tarziu.Am incercat sa pozez cat sa se vada si sclipiciosul din ea Laura, aseara dupa baie se mai inmuiase ungia si a tb sa lipesc iarasi.Asa arata acum unde e negreala ,acolo e ruptura,incerc sa o aduc cat mai sus ca apoi sa scurtez din unghie.Oricum am mentinut-o ok pana acum, tinand cont ca mi-a plesnit pe la jumatatea patului unghiei, acolo le place lor sa crape, dar numai astea mari,cu restul n-am probleme.Acum le-am mai scurtat ca ma deranjau Report
July 22, 201214 yr comment_157963 Ioana, ieri l-am dat jos ca ma plictisisem de el. A stat super bine, nu s- a ciobit deloc de cand l-am pus. Report
July 22, 201214 yr comment_157972 Ufff cred ca am devenit dependenta de oja, Inainte le faceam la 2 saptamani acum si de 4 ori pe saptamana.Aaaaa si sa nu mai zic ca aveam vreo patru ani de cand nu am mai cumparat vreuna si acum intr-o saptamana 5 oje Si acum sa va arat cum au fost unghiile mele saptamana asta: Si astazi le am asa: Edit: nu pot sterge ultima poza care nu e micsorata Report
July 22, 201214 yr comment_157973 Edit: nu pot sterge ultima poza care nu e micsorata ti-am micsorat-o eu ma duc sa mi le tai scurte de tot ca 2 s-au rupt si mi le fac "cuminti" Report
July 22, 201214 yr comment_157975 Edit: nu pot sterge ultima poza care nu e micsorata ti-am micsorat-o eu ma duc sa mi le tai scurte de tot ca 2 s-au rupt si mi le fac "cuminti" multumesc Report
July 22, 201214 yr comment_157985 cum spumeam am fost la cumparaturi Unghiile sunt inca albastre, dar azi le fac "rust" Gosh, prima din dreapta Report
July 22, 201214 yr comment_158004 Eu de azi sunt cuminte si pina imi cresc stau si ma uit la voi Report
July 22, 201214 yr comment_158009 Eu de azi sunt cuminte si pina imi cresc stau si ma uit la voi Nici sa nu te gandesti! Ai o forma foarte frumoasa si acum, cu ele mici, ai motiv sa le colorezi culori tari! Eu va arat un pic de-menta Tot de la Sally ..stiu ca am zis ca nu mai iau dar uite ca tot mai vroiam un de menta, galbenul de la GOSH (cuscra sa stii ca nu m-a dat pe spate, tot portocaliul e mai frumos) un "ciclamen" (astept sa ma bronzez ) si un lac incolor cu buburuze albastre de dat peste. Menta, inainte de a o sterge Report
July 22, 201214 yr comment_158012 Eu de azi sunt cuminte si pina imi cresc stau si ma uit la voi chiar si asa scurte sunt superbe pentru ca au forma mai lunguiata si sunt asa inguste ce mi-ar placea sa am si eu forma asa Report
July 22, 201214 yr comment_158013 Nici sa nu te gandesti! Ai o forma foarte frumoasa si acum, cu ele mici, ai motiv sa le colorezi culori tari!Zici ca merge? De obicei cind le am asa scurte le fac mereu "nude" cum zic aici fetele. Report
July 22, 201214 yr comment_158020 Nici sa nu te gandesti! Ai o forma foarte frumoasa si acum, cu ele mici, ai motiv sa le colorezi culori tari!Zici ca merge? De obicei cind le am asa scurte le fac mereu "nude" cum zic aici fetele.Sigur merge! Eu atunci le fac rosu inchis sau negru! Report
July 22, 201214 yr comment_158026 Eu azi am ... galben ... of course Zilele trecute .... mov Am si eu un auriu sidefat doar oleaca mai verzuliu decat al tau. Una din colege mi-a zis ca-mi face mainile batrane, dar mie-mi place mult de tot, nu renunt sa ma dau cu el. Esti o artista la ojat. Impecabila manichiura avand in vedere ca te lupti cu 2 ghemotoci deodata. cauta pe ebay Laura si gasesti absolut orice tip de inel de picior pe care ti-l doresti! Mersi mult Lizura de sugestie! Mereu uit ca pe ebay sau de amazon gasesti aproape orice. Rusinica, stau cam prost cu memoria Laura, aseara dupa baie se mai inmuiase ungia si a tb sa lipesc iarasi.Asa arata acumunde e negreala ,acolo e ruptura,incerc sa o aduc cat mai sus ca apoi sa scurtez din unghie.Oricum am mentinut-o ok pana acum, tinand cont ca mi-a plesnit pe la jumatatea patului unghiei, acolo le place lor sa crape, dar numai astea mari,cu restul n-am probleme.Acum le-am mai scurtat ca ma deranjau Nasoala ruptura, a mea era din mijloc spre margini. Sper sa reusesti sa mentii coltul acela rupt pana se indeparteaza de zona dureroasa si sa le poti taia fara probleme. Eu de azi sunt cuminte si pina imi cresc stau si ma uit la voi Unghiile mele sunt mici si late, cand sunt taiate scurt n-au nici un farmec, nu-mi place deloc sa le vad asa, parca isi pierd din gratie atat mana cat si degetele. Ale tale Adriana sunt lungi si inguste, sunt foarte frumoase si asa scurte. Pai ca sa le am de forma asta trebuie sa le las sa creasca cel putin o luna... Report
July 23, 201214 yr comment_158035 Faine culori am vazut azi - menta Umei mi-a placut mult, unghiile mov ale Salmidei, super, albastrul Laurei iarasi mi-a placut, de fapt toate cate le-am vazut.Mi-au mai crescut si mie un pic, asa ca le-am pozat Report
July 23, 201214 yr comment_158036 Sigur merge! Eu atunci le fac rosu inchis sau negru!Atunci o sa o incerc pe Opi ca e inchisa tare de tot. Ale tale Adriana sunt lungi si inguste, sunt foarte frumoase si asa scurte. Pai ca sa le am de forma asta trebuie sa le las sa creasca cel putin o luna...Multumesc Report
July 23, 201214 yr comment_158058 Eu azi sunt cea mai cuminte, se vede ca m-am intors la birou si gata cu vacanta! Report
July 23, 201214 yr comment_158060 Eu azi sunt cea mai cuminte, se vede ca m-am intors la birou si gata cu vacanta!Cum se fac asa? le dai cu un lac incolor si apoi cu alb doar in partea aceea? sunt seturi speciale, nu? mi se pare ca le-am vazut de cumparatchiar si asa scurte sunt superbe pentru ca au forma mai lunguiata si sunt asa inguste ce mi-ar placea sa am si eu forma asaMultumesc, mi-ar place sa stea un pic mai lungute dar na tre sa astept si sa sper Report
July 23, 201214 yr comment_158067 Adriana, tu ai avantaj de forma si chiar scurte nu par scurte.Da vad ca tot nu te-ai indurat sa le scurtezi pe toate Pt. french, exista seturi speciale cu diverse nuante, exista oja alba , cea pt varf chiar si cu periuta taiata mai pe diagonala, pentru o trasarea mai sigura(desi eu tot cu alea drepte fac mai bine).IAr de aplicat intai se aplica partea alba pe varf si apoi restul. Eu mi-am pus aseara albastru luat,da l-am sters, ori nu eram in pasa buna, ori nu stiu,cert e ca toate unghiile albastre total nu mi-au placut, asa ca am refacut. nu prea se vede sclipiciul care e in oja, in sticla parea mai deschis, pe unghie parca vine prea intunecat. Report
July 23, 201214 yr comment_158074 Da vad ca tot nu te-ai indurat sa le scurtezi pe toate Mi-a fost mila sa o tai si pe ea, e singura care a ramas Report