Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce oja avem azi!

Featured Replies

Eu azi sunt roz, ( daca viata mea e neagra in perioada asta), macar la unghii sa am o culoare mai vesela,dar din cauza ca sunt cascata, ca am schimbat tusul in stampila si bineinteles ca toata m-am facut de cerneala, asa ca poze nexam :)

Maneki,imi place verdele ala turcoaz,ce firma e?

Toata lumea s-a galbejit pe aici observ.

De la maro am trecut la unghii colorate.Galbenul folosit e cel de la MNY

post-479-13426918288146_thumb.jpg

post-479-13426918588515_thumb.jpg

si cum am pozat cu tel n-am doua maini,da am si mana dreapa :) , modelul stramb,da din avion nu se vede :)

post-479-13426919405119_thumb.jpg

apoi mi-am tras sclipici si la stanga

post-479-13426919908217_thumb.jpg

Laura, tin sa-ti multumesc inca odata de pontul pentru repararea unghiilor rupte, l-am folosit,e super. :D :D

Ioana ma uimesti cita dexteritare, rabdare si pricepere ai, bravo :)

:) ma faci sa rosesc.Candva,da aveam mai multa rabdare,dar am mai pierdut pe drum din ea.Cat de pricepere,ehe,as vrea sa pot mai mult.

Cu putin exercitiu oricine poate face.Cu ani in urma cand a aparut si la noi pictatul pe unghii nu existau oje speciale, imi facea manichiurista modele cu acul,apoi am evoluat,imi placea la nebunie sa imi faca modele,dupa care am inceput acasa sa-mi fac singura ca la un moment dat m-au intrebat colegele de servici cand am timp sa ma duc zilnic la manechiura de am ziua si alt model.Ehe, eram mai tanara,aveam rabdare,plus ca al meu era plecat,asa ca aveam timp.Apoi de cand am venit aici nu mi-am mai facut,decat rar,dar odata cu topicul asta mi-a reinviat dorinta sa ma joc :D .

• Author

Eu azi am un verde-turcoaz metalizat, pacat ca poza nu poate surprinde corect culoarea, e mult, mult mai frumoasa in realitate

]

Am luat-o razna rau cu ojele astea, somebody stop me :D :D :D

MakiNeko, ador turcoazul ala.Si vroiam sa-ti spun ca-mi placeau si Skitteles-urile tale. :)

Ioana The Nail Artist! :) Care-i scrie lui Ioana sub avatar! :D

Si-mi place de mor ca fiecare unghie e unicat.Si modelul nu se repeta monoton.

Adriana, abia astept sa-ti vad achizitiile.

Lili, imi place cum gandesti.

Zerda, le-ai vazut pe ale mele?Sunt scurtissime.Nu reusesc nici cum sa se lungeasca.Se crapa, se exfoliaza(desi folosesc uleiul ala smeker) si le tai.Dar tot le vopsesc. :D

na, ca am dat si io iama in oje :D

teste de la Yves Rocher (nu aveau prea multe :) ) pe primele trei dejte

si de la essence pe ultimele doua (nici aici nu prea aveau, da las'ca nu trece mult si ma duc io la Roma la un OVS mai mare :) )

(nu va uitati la petele de pe degete, num la alea de pe unghii :D )

post-142-13427003561374_thumb.jpg

si de la OVS nu am iesit fara achizitii, (apropos nail base ii pt baza inainte de aplicarea ojei? dupa nume, asa ar trebui sa fie, da io nu le am cu astea, acuma invat, asa ca va rog aveti rabdare cu incepatorii)

post-142-13427005778834_thumb.jpg

Eu m-am prostit :) Sotul zice ca parca sunt bomboane Skittles :)

Adriana, albastrul tau imi lipseste de pe unghii :D

post-65-13425503818489_thumb.jpg

La maini iar m-am galbejit, e alt galben, sidefat, dar n-a iesit in poza asa de frumos precum e in realitate. acum vad si eu ca parca am fost chioara cand m-am ojat. Nici nu mi-am sters ramasitele de pe margini, ma scuzati. Si mi-am etalat si noul BB :D

post-65-13425504801306_thumb.jpg

Maneki iubesc galbenul tau!!!

de unde svp???

Si eu am unghiile taiate scurt si tot le "picturez" (asa zicea nepoata-mea cand era mica)

Azi tot albastre, dar le-am mai dat un rand de sclipici mov deasupra si arata super :)

Svp? Nu stiu ce este svp. Galbenul este Rimmel 60 seconds.

stiu eu d-na profesoara :)

s'il vous plait

:) pe amandoua

Ioana The Nail Artist! :notworthy: Care-i scrie lui Ioana sub avatar! :headbang:

Daca Ioana accepta ii scriu

Adriana, abia astept sa-ti vad achizitiile.

Si eu, azi m-am dus la Panorama da' am fost foarte cuminte si n-am intrat la kiko :rolleyes:

Nu de alta dar raftul ojelor e plin in dulapior, deja Opi-ul sta peste o cutie deci nu mai am unde sa le pun :P

na, ca am dat si io iama in oje :)

te-am "stricat" si pe tine? :D

da' la magazin ti le-ai facut sau acasa?

Da Bris.. aia e baza , dupa ce iti cureti unghiile, aplici baza care se usuca foarte usor, poti sa aplici si al doilea strat dupa care treci la aplicarea ojei in culoarea dorita. Baza uniformizeaza suprafata unghiei si o protejeaza. Eu am aceeasi baza de care sunt foarte multumita.

Eu aseara am combinat:

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_6214.jpg

E un Kiko, nr 7 parca, peste care am aplicat un top coar usor gliterat efectul e ca o piele de sarpe in nuante deschise si deasupra un lac incolor de la essence foarte glossy-glassy si care s-a uscat foarte repede.

la magazine, la magazine, numai am testat, n-am riscat blocarea cartii de credit :notworthy:

de cumparat am cumparat numai ce se vede de la OVS

eu am multe oje (multe am aruncat in primavara, dar tot multe mi-au ramas), doar ca toate sunt pe nuante palide, nude

am vrut sa vad cum e cu alea colorate

din cele incercate, unele imi plac, altele nu (erau foarte subtiri, nu se vedea bine culoarea, poate daca dadeam 2-3 straturi, dar nu am avut timp)

si m-am jucat putin si cu unghiile de la mana dreapta, culorile le aveam dinainte, doar cea de la unghia degetului mare e proaspat cumparata, in realitate nu-i asa palida, e un fucsia frumos, dar nu strident (pielitele netaiate faceti-va ca nu le vedeti, saptamana viitoare, dupa ce termin de zugravit camerele, ma voi ocupa si de "zugravirea" personala :headbang: )

post-142-13427103797879_thumb.jpg

Svp? Nu stiu ce este svp. Galbenul este Rimmel 60 seconds.

stiu eu d-na profesoara :headbang:

s'il vous plait

:notworthy: pe amandoua

Merciuc si multal la fetele mele!!

si scuze(nu in ultimul rind)

azi mi am facut pedi unghii 8 verzi cu 2 galbene!!

pun pozele miine dar eu nu am nici un merit!!

am trecut la verzulii. choose me - la maini si you belong to me - la picioare, ambele de la essence.

p.s. scuzati calitatea pozelor, inca nu m-am obisnuit sa pozez cu o singura mana.

post-409-13427527679488_thumb.jpg

Da Bris.. aia e baza , dupa ce iti cureti unghiile, aplici baza care se usuca foarte usor, poti sa aplici si al doilea strat dupa care treci la aplicarea ojei in culoarea dorita. Baza uniformizeaza suprafata unghiei si o protejeaza. Eu am aceeasi baza de care sunt foarte multumita.

Eu aseara am combinat:

saru'mana, saru'mana, la magazin eram sigura ca este baza, dar acasa, recitind pe topicul asta, am inceput sa am dubii, pentru ca nu scrie "coat base" pe sticluta

foarte faina culoarea, Alina si tie iti stau foarte bine nuantele astea

ador culoarea asta! ocean - gosh.

post-95-13427689871973_thumb.jpg

o am de marti si e intacta pe unghii. Maine o duc pe fie-mea mica la o petrecere si ma duc cu fie-mea mare la shopping :notworthy: 2 ore de terapie

Na sorella ce-mi faci tu mie, am gasit un site on line care vinde Goshurile astea si mi-am luat oranjul ala de ziceai si mi-am luat si un Gold sa fie acolo daca oranjul e prea galben pentru mine :headbang:

Azi tre sa ma duc sa-mi cumpar pudra, nu tre sa ma uit la nimic altceva :notworthy:

Care e site-ul cu goshuri?

[center]ce am gatit azi ? m-am gatit pe mine ! :D

pe linga manichiura Ioanei :rolleyes:, unghiile mele au azi pictura naiva-grupa-mica :D

http://img69.imageshack.us/img69/8718/0ojee2.jpg

iar pedichiura e de un alb sidefat

(cum m-am ales cu inimioara de turcoaz ? nimic mai simplu, am facut-o de gemeni ! :D zilele trecute ma uit la picioare mele mai atent si vad ca inelusul din lant ... imi disparuse. il caut prin pat, il caut pe jos in 4 labe prin toata casa, ma invirt ca buimaca prin curtea casei cautindu-l cu priviri de laser si ... pauza ! in final, ma resemnez, cu oaresce regret in suflet, dar imi zic: "asta-i cascato, l-ai pierdut !" :D ; iar dupa 2 zile dau fuguta la bijutier si imi cumpar un alt inel. ca in ziua urmatoare sa ma strafulgereasca din senin, ca de fapt, eu l-am pus cu minuta mea in caseta de bijuterii in urma cu 2 saptamini. m-am dus glont si cind am dat cu ochii de inelus, numai pe lustra n-am ajuns de fericire ! :D)

http://img684.imageshack.us/img684/7109/0ojee1.jpg

[/center]

feteleee sunteti fantastice :rolleyes: , de cand a aparut topicul (lili :D ) zilnic am intrat si v'am admirat gherutele.

eu de obicei sunt ori cu frenciuri ori cu nuante emo :D)) depinde cine'mi sta pe umar in perioada respectiva, un ingeras sau un dracusor poznas :D

dar vara mai scap si in "neoane", cum am facut zilele trecute. nu stiu daca se vad bine, nuantele mele de acum sunt: roz turbat Flormar nr 444 si orange neon Gabrini nr 344 (scuzati calitate jalnica, am pozat cu telefonul, sorry, culorile nu sunt deloc asa de triste cum se vad in poze)

continuaaaatiiii, m'ati virusat si pe mine :D

post-33-13428063387198_thumb.jpg

post-33-13428063636595_thumb.jpg

faina combinatia, geomy, am orange, am roz turbat, cred ca mi-ai dat tema pt weekend...

feteleee sunteti fantastice :rolleyes: , de cand a aparut topicul (lili :D ) zilnic am intrat si v'am admirat gherutele.

eu de obicei sunt ori cu frenciuri ori cu nuante emo :D)) depinde cine'mi sta pe umar in perioada respectiva, un ingeras sau un dracusor poznas :D

dar vara mai scap si in "neoane", cum am facut zilele trecute. nu stiu daca se vad bine, nuantele mele de acum sunt: roz turbat Flormar nr 444 si orange neon Gabrini nr 344 (scuzati calitate jalnica, am pozat cu telefonul, sorry, culorile nu sunt deloc asa de triste cum se vad in poze)

continuaaaatiiii, m'ati virusat si pe mine :D

Ai cele mai faine unghiute Geomy! Am declarat! Nu le are nimeni atit de ...perfecte!