September 22, 20179 yr comment_242714 Azi ,vineri,zi din ciclul ''toate mi se-ntampla numai mie'' ..nu vreti sa stiti ce zi am avut...nici mie nu-mi vine sa cred ,acu' ca ma gandesc .. ..Sheful cel mare (Ale' pe numele lui) vru pizza,nu ma asteptam la asa cerere dar am facut si eu cu ce resturi aveam...intr-o ora,era pe masa Report
September 22, 20179 yr comment_242715 Azi ,vineri,zi din ciclul ''toate mi se-ntampla numai mie'' https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif ..nu vreti sa stiti ce zi am avut...nici mie nu-mi vine sa cred ,acu' ca ma gandesc .. ..Sheful cel mare (Ale' pe numele lui) vru pizza,nu ma asteptam la asa cerere dar am facut si eu cu ce resturi aveam...intr-o ora,era pe masa Fată, zici că-i de la pizzerie, așa bine arată! Pot să mă fac și io șefa ta? Pot-pot? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
September 22, 20179 yr comment_242716 Azi ,vineri,zi din ciclul ''toate mi se-ntampla numai mie'' https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif ..nu vreti sa stiti ce zi am avut...nici mie nu-mi vine sa cred ,acu' ca ma gandesc .. ..Sheful cel mare (Ale' pe numele lui) vru pizza,nu ma asteptam la asa cerere dar am facut si eu cu ce resturi aveam...intr-o ora,era pe masa Fată, zici că-i de la pizzerie, așa bine arată! Pot să mă fac și io șefa ta? Pot-pot? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifMai intrebi?! sigur ca poti,asi vrea eu sa am asa o sefa Azi domnu' Geany e de scarbici',nu ma asteptam ca Ale sa vrea pizza(adevarul ca nu i-am mai facut demult(cel putin de-o saptamana )asa ca am facut cu ce aveam prin frigi',drojdie am pus de la plic ,lucru pe care de obicei nu-l fac,am copt-o pe dosul tavii ca sa iasa subtire si crocanta..Vecinii mei de palier sunt in curatenie,eu fiind la vesnica dieta ,le-am dus-o lor ,calda(ca sa nu ma tempteze'') Report
September 26, 20178 yr comment_242737 Tot io' Am inabusit bine cuburele din carnita de porc,cand era aurie am pus o ceapa taiata mare,ciupercute congelate feliate de la profi 2 lei punguta,cateva fasiute de ardei copt rosu si galben,usturoi,ardei iute patrunjel maruntit ,pe pat de mamaliguta moale... Report
September 27, 20178 yr comment_242739 Aceeasi Marie' cu alta palarie (pe principiul nimic nu se pierde,totul se recicleaza )..am lungit totul cu niste smantana,am taiat mamaliguta dupa cum se vede si am turnat totul fierbinte peste ea,am mai pus si usturoi si ardei iute in sos ca sa-l fac mai picant,si ceva patrunjel verde tocat deasupra si asta ie'' Desert,clatite Report
September 27, 20178 yr comment_242740 Aceeasi Marie' cu alta palarie (pe principiul nimic nu se pierde,totul se recicleaza )..am lungit totul cu niste smantana,am taiat mamaliguta dupa cum se vede si am turnat totul fierbinte peste ea,am mai pus si usturoi si ardei iute in sos ca sa-l fac mai picant,si ceva patrunjel verde tocat deasupra si asta ie'' Desert,clatite Dar știu că ești inventivă! Bine, dacă-n afară de mine, ar mai mânca CINEVA (pe numele mic-Mofturici), și eu aș fi făcut. Dar cum am făcut 2 litri de supă de roșii și mănânc singură din ea, sunt în grevă: nu mai gătesc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Report
September 27, 20178 yr comment_242742 zucchini cu usturoi și mentă Bun asa! Ai fi putut renunta la usturoi Report
September 27, 20178 yr comment_242743 Spaghete de dovlecei Dovlecel dat subtire prin mandolina si trantit in tigaie cu ceva ulei de masline si dat drumul la foc/curent. Cand e aproape al dente se adauga o lingura de smantana si se amesteca bine. Apoi se adauga menta multa tocata. Se da de pe foc si se manca garnitura la o friptura de miel facuta la gratar. Report
September 28, 20178 yr comment_242744 Geany mi-as inmuia painea in sosul acela . Vazand reteta ta Dragos m-am decis sa imi cumpar si eu instrumentul pentru facut spaghete de legume. Report
September 28, 20178 yr comment_242745 Vazand reteta ta Dragos m-am decis sa imi cumpar si eu instrumentul pentru facut spaghete de legume. Bun asa! Report
September 28, 20178 yr comment_242746 Geany mi-as inmuia painea in sosul acela . Vazand reteta ta Dragos m-am decis sa imi cumpar si eu instrumentul pentru facut spaghete de legume. e exact primul lucru pe care-l fac si eu Azi am facut o salata de vinete. Report
September 28, 20178 yr comment_242748 Aceeasi Marie' cu alta palarie (pe principiul nimic nu se pierde,totul se recicleaza )..am lungit totul cu niste smantana,am taiat mamaliguta dupa cum se vede si am turnat totul fierbinte peste ea,am mai pus si usturoi si ardei iute in sos ca sa-l fac mai picant,si ceva patrunjel verde tocat deasupra si asta ie'' Desert,clatite Dar știu că ești inventivă! Bine, dacă-n afară de mine, ar mai mânca CINEVA (pe numele mic-Mofturici), și eu aș fi făcut. Dar cum am făcut 2 litri de supă de roșii și mănânc singură din ea, sunt în grevă: nu mai gătesc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifMmm o supita de rosii eu nu asi refuza niciodata Report
October 1, 20178 yr comment_242767 Spaghete de dovlecei pina acu le-am mincat doar crude ca salata sau fierte putin impreuna cu spaghettile normale, o sa incerc si varianta taIn seara astatartine cu brinza fontinatarta sarata cu aceeasi brinza, 2 oua si coditele de la fenel fierte in prealabil, laptedovlecei si carne tocata de pui coapte in slowcooker cu suc de rosii Report
October 11, 20178 yr comment_242793 Woaw ce m-asi infinge in tartinele alea cu fontina!!! Am avut un pilaf cu legume si parjoale(piftele ) Azi soare frumos,chef de poze preferatele hunilor,pulpite dezosate,trase la tigaie rumenite stropite cu vin si parfumate cu ceva usturoi ,si sa fie si pe gustul meu,pus ceapa taiata mare si ciupercute intregi... Cu piure si salata verde cu ridichi Desert Gogoase' Report
October 11, 20178 yr comment_242797 Budinca de conopida cu branza sarata, conopida pane (vreo 8 bucatele, dar mai iau sa fac. Au placut lui Mofturici)Puple dezosate pane (un fel de snitele) cu cartofi prajiti. Report
October 12, 20178 yr comment_242800 Ciorba a la greque din tartite de curcanGratin de conopida si brocoli (ca sa ma asortez cu Zoazo)Chec sarat cu dovlecei, sunca, cascaval si maslineFripturica de porc la tava. Report
October 12, 20178 yr comment_242804 Gratin de conopida si brocoli (ca sa ma asortez cu Zoazo) Si io fac asa ceva si e bun rau! Report
October 13, 20178 yr comment_242815 Poze urate direct de la locul comiterii faptei ,lasagne Si primele sarmalute cu varza murata,cumparai varza murata de la o tanti din piata de la care cumpar mereu,mijlocul nu era inca murat dar primele foi le-am putut rula la sarmale,o sa iau de la ea un bidonas de moare si o sa tai miezul fideluta sa-l mai las intr-un borcan la murat pt. salata(desi merge bine si la o varza calita la o adica)..abea le-am pus la foc,da miros frumos rau .. P.S Report
October 22, 20178 yr comment_242868 Rulada de curcanfacuta din piciorul curcanului dezosat, inauntru am pus 2 felii de kaiser si spanac, coapta in tigaie alaturi de cartofi mov Report
October 24, 20178 yr comment_242871 Pate din ficat de cod,Supa-crema de ciuperci cu crutoane,Tocanita de inimioare cu mamaliga,Salam de biscuiti.Asa, de toamna intunecata... Report
October 24, 20178 yr comment_242872 Sambata: ciorba cu perisoare si ardei umplutiDuminica: pui cu ciuperci si smantana (Geanny e "divina") si placinta cu mere. Report
October 24, 20178 yr comment_242873 Ma bucur daca te-am inspirat Zoazo' La mine inspireishan' nexam asa ca am recidivat cu lasagnea',foi ramase in pachet cam putine,asa ca am mai pus ceva strat de carlionti deasupra (fusilli) .inprovizeishan' deci sa nu cumva sa intrebati reteta ...da' oricum bune rau,hunii multumiti..in casa intunericios,afara ploios ,asa ca merge..in rest sa mor io' daca stiu ce am mai avut zilele trecute ..tre' sa-i mai intreb pe huni ca io' iar sunt la flamanzeala... P.S Rulada Adrianei arata woauu super apetisanta.. Report
October 29, 20178 yr comment_242880 Flori de dovleac umplute cu ou, cartofi, sunculita si brinza Report
October 30, 20178 yr comment_242887 Flori de dovleac umplute cu ou, cartofi, sunculita si brinzaCe te invidiez! La noi n-am gasit niciodata flori de dovleac... Report
October 30, 20178 yr comment_242889 Astea erau pe dovlecei, nu cele care cresc singure, e o diferenta de gen intre ele dar n-o stiu Si cum erau toate perfecte si frumoase semn ca dovleceii erau abia culesi, mi-ar fi parut rau sa nu le folosesc (mai ales ca le cumpar direct de la producator deci stiu de unde vin), asa ca am stat si le-am pigulit bine pe fiecare sa le curat si apoi le-am umplut, cred ca e prima oara cind reusesc sa fac ceva decent cu ele. Mi-au mai ramas citeva pe care le-am umplut cu urda si ou, dar astea cred ca sunt mai bune.Asta e si prinzul nostru de azi la pachet Aici se gasesc si la supermarket in cutiute doar flori dar e drept ca nu intotdeauna, plus ca sunt extrem de delicate. Deci asta ar fi fost un mod de a folosi resturile.Cu celelalte resturi adica cotoarele de la broccoli si de la conopida, frunzele de la conopida si ramurile verzi de la fenel, am facut "minestrone" Report