October 12, 20223 yr comment_267875 Daa!! pe unde mancam mareu spunem ca sunt bune,dar nu ca astea,dar asta e si din cauza ca acasa fiecare si le face pe gustul sau,mna,astea mai bronzate de deasupra sunt preferatele lui domnul Geany,Ale' nu-l intereseaza ca el oricum le decojeste,dar nu se arunca ,frunzele lui le mancam fie eu fie domnul Geany,care e mai aproape .Azi a fost fain ca le-am si facut in liniste ,le-am alocat toata ziua Edited October 12, 20223 yr by Geany Report
October 13, 20223 yr comment_267878 Sarmalute ,poza urata direct din ceaun ,sunt clocotite,acum le las in cuptorul cald(focul inchis) sa se ''dospeasca''(adica sa se odihneasca),cum spunea bunica mea d-zeu sa o ierte,pana or veni hunii la masa Geany, mi-era dor de sarmalele tale rumenite Mie nu-mi ies niciodata asa faine Report
October 13, 20223 yr comment_267879 Geany, mi-era dor de sarmalele tale rumenite Mie nu-mi ies niciodata asa faine Cristinico si eu ma bucur sa te revad ,despre sarmalute asa ii plac lui domnul Geany,e valabil si pt. ardeii umpluti,nu e greu deloc,eu intai le las sa forfotesca bine bine pe flacara de la aragaz.apoi le dau la foc mic la cuptor tot stropindu-le din cand in cand cu vin,apoi chiar la sf. cand sunt facute dau drumul putin la functia grill de la cuptor,apoi imediat sting cuptorul si le las acolo inauntru pana devin ele acolo doar caldute numa bune de mancat ,zau ca nu e nici o filozofie ,dar e drept necestita timp si rabdare...bine ca in acest timp poti face alte o mie de chestii ca doar ele stau acolo Report
October 13, 20223 yr comment_267885 Bestiale sarmalele Geany!Eu am facut o cabbage caserole, ca sa imi astampar pofta. Sau pe romaneste, sarmale sparte ori lenese, ca sunt aceleasi ingrediente dar puse gramada ca sa nu invart la sarmale Cu varza rosie amestecata cu ceva varza murata, tocate la gramada. Bun, dar nu-s sarmale totusi Report
October 13, 20223 yr comment_267887 Bestiale sarmalele Geany!Eu am facut o cabbage caserole, ca sa imi astampar pofta. Sau pe romaneste, sarmale sparte ori lenese, ca sunt aceleasi ingrediente dar puse gramada ca sa nu invart la sarmale Cu varza rosie amestecata cu ceva varza murata, tocate la gramada. Bun, dar nu-s sarmale totusi Merci de aprecieri Hazel,am facut si eu gen varza alla cluj ,sorica mea din lipsa de timp face des,ea le spune sarmale impuscate .... Report
October 14, 20223 yr comment_267889 Geany arata belea sarmalutele. Noi am mancat azi hamburgeri Report
October 14, 20223 yr comment_267890 Lasa ca nici cu burgarul tau nu mi-e rusine ,mama daca-l vede Ale' .... Report
October 16, 20223 yr comment_267894 Poze uarate facute la repedea' ca erau hunii flamanzi ,asa ca zcuze' Parjoale,o poza facuta pe masura ce le scoteam din tigaie Fasolica la ceaun cu afumatura,piept de poc si carnaciori afumati si semiafumati,poza direct din ceaunul pus pe pervazul de la geam la racit Salata de varza murata si castraveciorii murati nu am mai apucat sa-i postez ... Report
October 16, 20223 yr comment_267895 Geany simt mirosul,tare bune tre sa fie. Sa va fie de bine.Domnul Hazel s-a trezit cu 40°temperatura?. L-am indopat cu paracetamol si ibuprofen, l-am testat de Covid- negativ phew.Ii fac o supa cu dovleac si ghimbir ca asta a poftit ieri. Report
October 16, 20223 yr comment_267896 Geany simt mirosul,tare bune tre sa fie. Sa va fie de bine.Domnul Hazel s-a trezit cu 40°temperatura?. L-am indopat cu paracetamol si ibuprofen, l-am testat de Covid- negativ phew.Ii fac o supa cu dovleac si ghimbir ca asta a poftit ieri.Merci Hazel intr-adevar,facui un miros in casa si cred ca si pe casa scarii,ca eu calesc ceapa la parjoale (si fasolica e prajita) si pun destul de mult usturoi in tocatura (nu avusei timp de p)oze,ca ma tinura mama si matusa la telefon,matusii i s-a stricat masina de spalat si nu stie de care sa cumpere,mami' cu ale ei ,pff,azi a palit pe toata lumea )Imi pare rau de domnul Hazel,multa sanatate,bine ca nu e covid,supita calda e f. buna,si sa-i faci ceai cu multa lamaie,insanatosire grabnica Report
October 16, 20223 yr comment_267897 P.S Aseara domnul Geany era obosit si nu a vrut sa manance mancare,asa ca i-am facut taitei cu lapte si un sendvis cu unt de arahide si gem ... Report
October 16, 20223 yr comment_267898 P.S Aseara domnul Geany era obosit si nu a vrut sa manance mancare,asa ca i-am facut taitei cu lapte si un sendvis cu unt de arahide si gem ... Deci untul de arahide e acum pe lista de cumparaturi saptamanala Eu am uitat ieri la cumparaturi ca am ciuperci in frigider si am mai cumparat o tura. Cum azi nu ne-am mai dus nicaieri din cauza de domn bolnav, am petrecut dimineata in bucatarie. Supa de dovleac cu ghimbir si risotto cu ciuperci. Report
October 16, 20223 yr comment_267899 Arata f. bine! Cat despre untul de arahide nici poveste,dar ne indreptam vertiginos,spre mijlocul borcanului Report
October 20, 20223 yr comment_267905 Buna,ce ati mai facut?! Eu,am facut asa...Niste zdrobitura de cartofi cu ceapa calita (reteta veche de la bunica,se fierb cartofii in coaja sau cuburi daca e graba,separat se caleste ceapa,putina se opreste de presarat deasupra,restul se zdrobesc cartofii cu tot cu uleiul ei ,cu zdrobitorul de cartofi, dar mare,nu ca la piure, la sf. presarat cu boia dulce boia iute ) asta ii place mult lui domnul Geany.. Cu piftelute cu marinate(cu sos,asa reciclez eu parjoalele ramase ) Snitele de porc Si salata orientala simpla cu parjoale (asta pt. pe seara) Rezulta domnul Geany in extaz,ca-s mancarurile lui preferate ... Report
October 20, 20223 yr comment_267906 Salata orientala trebuie sa o pun si eu pe lista. Nu are Domnul Geany gusturi proaste Domnul Hazel pana la urma a testat pozitiv ca era Covid 100%. Si darnic cum e, mi l-a dat si mie. Asa ca stau in casa, meniul e paracetamol si ibuprofen sa scada febra, afara ploua, de mancare gustari ce mai gasim in frigider ca nu are nimeni chef de gatit Azi e chiar zi mohorata de toamna. Report
October 20, 20223 yr comment_267907 Salata orientala trebuie sa o pun si eu pe lista. Nu are Domnul Geany gusturi proaste Domnul Hazel pana la urma a testat pozitiv ca era Covid 100%. Si darnic cum e, mi l-a dat si mie. Asa ca stau in casa, meniul e paracetamol si ibuprofen sa scada febra, afara ploua, de mancare gustari ce mai gasim in frigider ca nu are nimeni chef de gatit Azi e chiar zi mohorata de toamna.Off off off! Draga Hazel! am crezut ca covidul e out,aka' nu-i mai ii''...Multa multa sanatate atat tie cat si lui domnul Hazel... Despre salata orientala,domnul Geany are traume din trecut de la mami' lui,el le spune ''cartofi cu otzat'' dar eu stiind nu pun decat un strop de otet,ii fac si un ceai alaturi si ca desert sa aiba paine cu unt moale pus din timp la incalzit cu gem ,si atunci spune..mmm!!mancare ca in armata ... Report
October 20, 20223 yr comment_267908 Multumesc frumos Geany, Covidul e inca aici, acum creste iar numarul de cazuri din pacate.Eu fac salata orientala cu maioneza si multa lamaie, chiar mi-ai facut pofta, o sa incerc sa fac una zilele astea. Edited October 20, 20223 yr by Hazel Report
October 20, 20223 yr comment_267910 Si razboi si covid,macar de o belea sa fi scapat si tot era bine.Tare ma tem sa nu inceapa iar in forta covidul si la noi Salata tot asa cu maio imi place si mie,dar ii dau lui domnul Geany intai asa simpla,apoi ce o ramane fac cu maio,si ca sa nu piscuie pe a lui pun niste conserva cu ton,si-i zic ca aia e alceva' Report
October 22, 20223 yr comment_267917 In cinstea ta Geany, salata orientala! Cred ca e buna Mmmm!! a mea ,ma crezi ca s-a mancat asa simpla?! nu am mai apucat sa-mi fac cu maio! acu' vreau cu maio' cred ca pun sa-mi mai fac o tura Report
October 22, 20223 yr comment_267918 In cinstea ta Geany, salata orientala! Cred ca e buna Mmmm!! a mea ,ma crezi ca s-a mancat asa simpla?! nu am mai apucat sa-mi fac cu maio! acu' vreau cu maio' cred ca pun sa-mi mai fac o tura Haha, fa-ti cu maio Geany, e buna in orice varianta Report
October 22, 20223 yr comment_267921 In cinstea ta Geany, salata orientala! Cred ca e buna Mmmm!! a mea ,ma crezi ca s-a mancat asa simpla?! nu am mai apucat sa-mi fac cu maio! acu' vreau cu maio' cred ca pun sa-mi mai fac o tura Haha, fa-ti cu maio Geany, e buna in orice varianta Daa da! trebe'..se cere si varianta asta care in opinia mea e cea mai buna (fir-asi eu de pofticioasa ) Report
October 22, 20223 yr comment_267924 dom'le la topicul asta nu se intra pe stomacul gol, acum vreau din toate diseara am in program poke, ieri am avut pizza, alataieri snitele de porc Report
October 22, 20223 yr comment_267925 dom'le la topicul asta nu se intra pe stomacul gol, acum vreau din toate diseara am in program poke, ieri am avut pizza, alataieri snitele de porc Ce e poke Dex? Eu am mai facut un bors de buturel de porc. Report
October 22, 20223 yr comment_267927 dom'le la topicul asta nu se intra pe stomacul gol, Nope! ... Report