March 9Mar 9 comment_271550 Vă poftesc la mucenici moldovenești! De obicei ei nu îi fac însiropați dar acum am făcut trei însiropați, apoi unși cu miere (mai puțină ca de obicei) și nucă și trei clasici doar unși cu miere și nucă! Report
March 10Mar 10 comment_271552 Ce-mi faci tu mie?! Foarte bine arata! Eu am facut din aia muntenesti ca sint preferatii sotului . Dar cred ca in weekend fac si eu, chiar daca a trecut sarbatoarea. Report
March 11Mar 11 comment_271557 Ce-mi faci tu mie?! Foarte bine arata! Eu am facut din aia muntenesti ca sint preferatii sotului . Dar cred ca in weekend fac si eu, chiar daca a trecut sarbatoarea. Daca erai aproape de mine iti trimiteam imediat. Report
March 12Mar 12 comment_271561 Ce-mi faci tu mie?! Foarte bine arata! Eu am facut din aia muntenesti ca sint preferatii sotului . Dar cred ca in weekend fac si eu, chiar daca a trecut sarbatoarea. Daca erai aproape de mine iti trimiteam imediat. Pana la urma nu am mai asteptat weekendul. I-am facut in forma de colacei, sau asa am vrut ca ei au ceescut ca nebunii si seamana mai mult a chifle Report
March 12Mar 12 comment_271562 Ce-mi faci tu mie?! Foarte bine arata! Eu am facut din aia muntenesti ca sint preferatii sotului . Dar cred ca in weekend fac si eu, chiar daca a trecut sarbatoarea. Daca erai aproape de mine iti trimiteam imediat. Pana la urma nu am mai asteptat weekendul. I-am facut in forma de colacei, sau asa am vrut ca ei au ceescut ca nebunii si seamana mai mult a chifleBravo! Și ai mei au crescut mult deși i-am vrut mai subțirei. Important e să fie buni, chiar dacă zici ca seamănă cu chiflele! Report
March 12Mar 12 comment_271564 Uai, arata belea fetelor mucenicii vostrii. Eu am facut muntenesti si sotul mi-a furat din ei ???? Report
April 30Apr 30 comment_271589 Vai, Doamne, m-ati terminat cu mucenicii si cu painile...Minoriciu, nu stiu care sunt mai faine: unghiile, mucenicii, mucenicii, unghiile? Report
May 1May 1 comment_271596 Vai, Doamne, m-ati terminat cu mucenicii si cu painile...Minoriciu, nu stiu care sunt mai faine: unghiile, mucenicii, mucenicii, unghiile? :pupic: :pupic: Report
June 24Jun 24 comment_271658 Focaccia. Mi s-au cam ars rosiile uscate pe care le-am pus deasupra. Data viitoare voi pune rosioare proaspete. In rest a fost foarte buna, nu e de pus la dezastre Report
June 25Jun 25 comment_271659 Ce pufoasa si frumoasa eNoi ne topim, dar simbata avind prieteni la cina tot am aprins cuptorul dimineata si am facut o tarta sarata si saratele Report
July 21Jul 21 comment_271666 Ce pufoasa si frumoasa eNoi ne topim, dar simbata avind prieteni la cina tot am aprins cuptorul dimineata si am facut o tarta sarata si saratele Noi ne-am facut anul trecut o bucatarie de vara si ma pup singura pentru asta. Am un cuptor mai micut acolo, un aragaz si bbq. 80% din timp acolo gatesc.Am repetat focaccia fara nimic deasupra de data asta. Report
July 22Jul 22 comment_271668 Perfect asa, daca tre sa fac chestii multe cobor si eu si fac in spatele casei dar nu e o bucatarie amenajata.Arata superb focaccia ta Report
July 25Jul 25 comment_271672 Ce pufoasa si frumoasa eNoi ne topim, dar simbata avind prieteni la cina tot am aprins cuptorul dimineata si am facut o tarta sarata si saratele Noi ne-am facut anul trecut o bucatarie de vara si ma pup singura pentru asta. Am un cuptor mai micut acolo, un aragaz si bbq. 80% din timp acolo gatesc.Am repetat focaccia fara nimic deasupra de data asta. Bravo Blackie! Arată super. Tot am zis ca fac și eu foccacia, dar acum zic pas din cauze multiple…poate când o veni iarna o să fac și eu. Report
July 27Jul 27 comment_271676 Mino, n-o fa ca se maninca imediat Nici nu imi făceam probleme ca nu s-ar manca! :drool: Report
August 31Aug 31 comment_271717 Zilele trecute am avut ajutor în bucătărie așa ca am făcut cozonac! Report
August 31Aug 31 comment_271720 4 hours ago, mino said:Zilele trecute am avut ajutor în bucătărie așa ca am făcut cozonac!ce frumos! ❤️ Report