November 24, 200916 yr comment_399 mam gandit sa creez un topic unde sa putem scrie ce paine sau produs de panificatie am facut in ziua respectiva asa ca,eu,ieri am facut o paine ffff pufoasa si moale,care a ramas si dupa 24 de ore la fel (nici mie nu imi vine sa cred) am folosit : 400 gr faina20 gr drojdie proaspata200 ml lapte1 ou1 lgta rasa sare1 lgta zahar60 gr untura de porc Report
November 25, 200916 yr Author comment_732 Fain topic , Misha merci SIMO dar sper ca va posta toata lumea aici ca ...doar nu numa eu coc :shock: Report
November 29, 200916 yr comment_2407 Azi am copt si eu painea lui KikenHana,cea cu mere, caruia ai multumesc de reteta,a iesit foarte gustoasa dar trebuie sa mai progresez cu taiatul.F F buna. Multumesc Report
November 29, 200916 yr comment_2478 Azi am copt si eu painea lui KikenHana,cea cu mere, caruia ai multumesc de reteta,a iesit foarte gustoasa dar trebuie sa mai progresez cu taiatul.F F buna. Multumesc Cu placere si sa va fie de bine Report
November 29, 200916 yr comment_2513 De o vreme, cam un an, si eu coc painea acasa, ca cea de cumparat nu ne incanta. Azi nu am copt, dar va pot arata una din "creatiile" mai vechi. http://farm4.static.flickr.com/3129/2685221159_6bcda47c2d.jpg Kiken, originala ideea cu pictatul. Poate data viitoare o sa ma risc si o sa fac o painica mai vesela. Sau poate o placinta sau ...cozonac... Hmmm! Report
November 29, 200916 yr comment_2562 De o vreme, cam un an, si eu coc painea acasa, ca cea de cumparat nu ne incanta. Azi nu am copt, dar va pot arata una din "creatiile" mai vechi. Kiken, originala ideea cu pictatul. Poate data viitoare o sa ma risc si o sa fac o painica mai vesela. Sau poate o placinta sau ...cozonac... Hmmm! Risca-te, n-ai ce pierde ...buna ideea cu cozonacul Report
November 29, 200916 yr comment_2596 Placinta din "Banatul rural" de unde ma trag (cineva mi-a spus asta in batjocura, eu ma incapatanez sa o percep drept prilej de fala ) : Report
November 29, 200916 yr comment_2601 Placinta din "Banatul rural" de unde ma trag (cineva mi-a spus asta in batjocura, eu ma incapatanez sa o percep drept prilej de fala ) : high class, Laura! Report
November 29, 200916 yr comment_2602 Placinta din "Banatul rural" de unde ma trag (cineva mi-a spus asta in batjocura, eu ma incapatanez sa o percep drept prilej de fala ) : high class, Laura! Thank you so, My Lady! http://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/respect17.gif De fapt, e o chestie rustica si consistenta, dar aluatul are o finete si o pufosenie greu de egalat de variantele placintaresti mai urbane, ca sa zic asa! Si, da, cred ca cel mai classy e sa nu uiti de unde ai plecat ! Report
November 29, 200916 yr comment_2730 Laura ce ma bucur ca esti din "banatul rural" am facut spiralele cu mere si stafide sint criminaleee. Report
November 30, 200916 yr comment_2811 Placinta din "Banatul rural" de unde ma trag (cineva mi-a spus asta in batjocura, eu ma incapatanez sa o percep drept prilej de fala ) : Si noi ne falim ca te cunoastem si ca te "avem". Reteta unde o gasesc? Report
November 30, 200916 yr comment_3019 Pita mea de ziua de azi: http://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/paine30nov.jpg Report
November 30, 200916 yr comment_3106 Laura ce ma bucur ca esti din "banatul rural" am facut spiralele cu mere si stafide sint criminaleee. Unde , unde le-ai gasit? Report
November 30, 200916 yr comment_3220 Eu am copt azi covrigi sarbesti, reteta lui Laura Laurentiu . Si ii multumesc dragutei de KikenHana, care m-a vizitat azi si ea mi-a modelat jumatate din covrigi )))) jumate ea, jumate eu. Au iesit foarte buni. Report
November 30, 200916 yr comment_3222 Eu am copt azi covrigi sarbesti, reteta lui Laura Laurentiu . Si ii multumesc dragutei de KikenHana, care m-a vizitat azi si ea mi-a modelat jumatate din covrigi )))) jumate ea, jumate eu. Au iesit foarte buni. Buni covrigi, buni... Report
November 30, 200916 yr comment_3226 ooo, fetelor, dragelor! Nu veniti sa-mi rasuciti mie niste covrigi? Felicitari, foarte frumosi! Report
December 3, 200916 yr comment_4559 La mai multi si buni Mariette !Eu n-am facut pana acum :oops: dar mi-am pus in gand sa incerc inainte de craciun. Report