Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am copt azi!?!

Featured Replies

mam gandit sa creez un topic unde sa putem scrie ce paine sau produs de panificatie am facut in ziua respectiva

asa ca,eu,ieri am facut o paine ffff pufoasa si moale,care a ramas si dupa 24 de ore la fel (nici mie nu imi vine sa cred)

am folosit : 400 gr faina

20 gr drojdie proaspata

200 ml lapte

1 ou

1 lgta rasa sare

1 lgta zahar

60 gr untura de porc

118_1bf4301f525f7eed6c58fdebd362b288_thumb.jpg

118_d666c3fe020e7a4f0a94f58b7d659ed1_thumb.jpg

118_66a7062768a7286ea380b42bbaeae3b3_thumb.jpg

118_1498c93f77aa1b6b09eeedde1375378b_thumb.jpg

• Author
Fain topic , Misha :)

:D merci SIMO dar sper ca va posta toata lumea aici ca ...doar nu numa eu coc :shock:

Azi am copt si eu painea lui KikenHana,cea cu mere, caruia ai multumesc de reteta,a iesit foarte gustoasa dar trebuie sa mai progresez cu taiatul.F F buna. :happy2: Multumesc :tongue3:

213_f661294a7d31e6b65d71bc38b50a72a6_thumb.jpg213_8266f1e7860ed133b78a8210e4028632_thumb.jpg

Azi am copt si eu painea lui KikenHana,cea cu mere, caruia ai multumesc de reteta,a iesit foarte gustoasa dar trebuie sa mai progresez cu taiatul.F F buna. :love7: Multumesc :love7:

Cu placere si sa va fie de bine :lol:

Iar eu pe cea cu iaurt a lui Eataly ... buna rau!

103_44c220af0c9574914a1823605264b191_thumb.jpg

De o vreme, cam un an, si eu coc painea acasa, ca cea de cumparat nu ne incanta. Azi nu am copt, dar va pot arata una din "creatiile" mai vechi. :occasion14:

http://farm4.static.flickr.com/3129/2685221159_6bcda47c2d.jpg

Kiken, originala ideea cu pictatul. Poate data viitoare o sa ma risc si o sa fac o painica mai vesela. Sau poate o placinta sau ...cozonac... Hmmm!

De o vreme, cam un an, si eu coc painea acasa, ca cea de cumparat nu ne incanta. Azi nu am copt, dar va pot arata una din "creatiile" mai vechi. :cheers:

Kiken, originala ideea cu pictatul. Poate data viitoare o sa ma risc si o sa fac o painica mai vesela. Sau poate o placinta sau ...cozonac... Hmmm!

Risca-te, n-ai ce pierde :blob8: ...buna ideea cu cozonacul :D

Placinta din "Banatul rural" de unde ma trag (cineva mi-a spus asta in batjocura, eu ma incapatanez sa o percep drept prilej de fala :cheers: ) :

high class, Laura!

Placinta din "Banatul rural" de unde ma trag (cineva mi-a spus asta in batjocura, eu ma incapatanez sa o percep drept prilej de fala :blob8: ) :

high class, Laura!

Thank you so, My Lady! http://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/respect17.gif De fapt, e o chestie rustica si consistenta, dar aluatul are o finete si o pufosenie greu de egalat de variantele placintaresti mai urbane, ca sa zic asa! :cheers: Si, da, cred ca cel mai classy e sa nu uiti de unde ai plecat :D !

Laura ce ma bucur ca esti din "banatul rural" am facut spiralele cu mere si stafide sint criminaleee. :) :lol:
Placinta din "Banatul rural" de unde ma trag (cineva mi-a spus asta in batjocura, eu ma incapatanez sa o percep drept prilej de fala :love7: ) :

Si noi ne falim ca te cunoastem si ca te "avem". :angry:

Reteta unde o gasesc?

Laura ce ma bucur ca esti din "banatul rural" am facut spiralele cu mere si stafide sint criminaleee. :love7: :D

Unde , unde le-ai gasit? :D :D :D :pupic: :pupic:

Eu am copt azi covrigi sarbesti, reteta lui Laura Laurentiu :) . Si ii multumesc dragutei de KikenHana, care m-a vizitat azi si ea mi-a modelat jumatate din covrigi :))))) jumate ea, jumate eu. Au iesit foarte buni.

72_3cfc01c5c6573ff874e0ff6d5a3b3873_thumb.jpg

Eu am copt azi covrigi sarbesti, reteta lui Laura Laurentiu :) . Si ii multumesc dragutei de KikenHana, care m-a vizitat azi si ea mi-a modelat jumatate din covrigi :))))) jumate ea, jumate eu. Au iesit foarte buni.

Buni covrigi, buni... :)

La mai multi si buni Mariette !

Eu n-am facut pana acum :oops: dar mi-am pus in gand sa incerc inainte de craciun.