Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am copt azi!?!

Featured Replies

Painea tigru a Nicoletei(Nico -Vya).De cand am ochit-o mi-a ramas in cap .Azi am luat faina de orez si ...ia-ca-ta! :-*

O tigroaica! :floare:

ce painica frumoasa ti-a iesit.am si eu niste faina de orez prin dulap,daca-mi zici ca e buna :-* ma apuc s-o fac si eu.

Foarte frumoase painicile voastre! :sad3:

Eu am facut o foccacia pe care am presarat-o din belsug cu zaatar.

308_a057c365522a18d18f08bcc61d280356_thumb.jpg

[align=center]am facut MacedoniaLorenei

Sarut-mana draga mea din nou...cu reteta asta i-am facut o surpriza fetei mele,i-a placut grozav de mult

te sarut si-ti urez un an nou plin de sanatate si bucurii! :) =))

http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/P1140489.jpg[/align]

De ceva vreme am descoperit faina de alac (o specie de grau) si tot fac painici cu ea :floare: ...imi place tare mult.95_39ec40097cf40c914b2cebc7568f80a7_thumb.jpg
am copt, ce sa fac...;) branzoaice pt voi ( vorba vine, ca tot eu le-am mancat :pupic: )

69_052afbbaf85ca823fdc695b3ce42d05e_thumb.jpg

Vai , mi-e ciuda pe voi!

Nu mai pot sa coc nimic pentru ca nu mai pot suporta mirosul! Mai ales mirosul de paine proaspata ma termina! Abia intru si in brutarie ( si in nici un caz dimineatza cand miroase a paine calda :floare: ) .

painici cu broccoli:

ce interesante sunt.frumoase

azi am copt taralli(covrigei cu susan)

195_31d7f55bdb21ac04118216f449106329_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Geany draga ,trandafirasii tai moldoveni sunt extraordinar de frumosi, am furat ideea :pupic: ,

am facut si eu a cata oara o tentativa de ciabatta, sunt foarte aproape , dar nu am ken.

e vorba de o ciabatta ultra-rapida,nemaitrecand prin toate fazele bine-stiute :lol:

prima data am framatat-o cu masina de paiine, a fost un dezastru total, apoi am framatat la robot si a iesit zic eu , aproape.

coaja e demential de buna crocantoasa, se simte sarea si parfumul de paiine bine coapta, ce sa mai e buna si gata.

maiine fac portie dubla si am sa pun si reteta...

[center]

post-119-126576314448_thumb.jpg

post-119-126576318587_thumb.jpg

post-119-12657632302_thumb.jpg

post-119-126576326688_thumb.jpg[/center]

am facut si eu a cata oara o tentativa de ciabatta, sunt foarte aproape , dar nu am ken.

e vorba de o ciabatta ultra-rapida,nemaitrecand prin toate fazele bine-stiute :pupic:

prima data am framatat-o cu masina de paiine, a fost un dezastru total, apoi am framatat la robot si a iesit zic eu , aproape.

coaja e demential de buna crocantoasa, se simte sarea si parfumul de paiine bine coapta, ce sa mai e buna si gata.

maiine fac portie dubla si am sa pun si reteta...

Si eu te astepot cu reteta nu de alta dar ciubatta originala cu toate procedeele ma face sa ma gandesc ca pe cand am painea scoasa din cuptor piere si pofta de aceea astept o reteta rapida si simpla de ciubatta. Cea a lui pitt cu cartofi e dementiala si are si coaja crocanta si mi-a iesit ca altele nu imi ies.

Am uitat sa iti spun ca arata atat de aerata painea. Felicitari pentru reusita.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

[center]o piine integrala cu seminte de floarea-soarelui si de bostan - pufoasa si gustoasa :P

25 g drojdie proaspata

500 g faina integrala (3 parti de griu : 2 parti de secara)

3 dl apa calduta

0,5 dl ulei de masline

2 Lg seminte de floarea-soarelui

1 Lg seminte de bostan

cuptorul preincalzit la 200°C, iar tava se pune pe ultima treapta de jos si se lasa piinea la copt 40'

http://img52.imageshack.us/img52/2594/piineanecoapta.jpg

http://img175.imageshack.us/img175/5132/piineacoapta.jpg[/center]

Am cumparat seminte de bostan dintr-un magazin ecosolidal :P ca sa nu ies cu mina goala di ma intrebam la ce le-as putea folosi, acu stiu :P

Adriana, pt. unii poate suna ciudata combinatia, dar impreuna cu seminte de pin si alune prajite eu le mai scap si prin salate. :P