February 5, 201115 yr comment_75784 paine in cuptorul cocator de afara. http://i257.photobucket.com/albums/hh214/lili_dej/mancare/P1020761.jpg http://i257.photobucket.com/albums/hh214/lili_dej/mancare/P1020760.jpg chifle si branzoici: si bulgarasi de aur: Report
February 5, 201115 yr comment_75814 paine in cuptorul cocator de afara. chifle si branzoici: si bulgarasi de aur: Ce bine arata!!!M-am apucat sa fac si eu rulouri cu tahine si halva de susan cu fistic. Report
February 5, 201115 yr comment_75826 paine in cuptorul cocator de afara. chifle si branzoici: si bulgarasi de aur: Ce bine arata!!!M-am apucat sa fac si eu rulouri cu tahine si halva de susan cu fistic. reteta de rulouri unde o gasesc? hmmm..halva...reteta se poate? Report
February 5, 201115 yr comment_75903 Liliana, am sa pun reteta si aici; mai dureaza un pic. Cel mai probabil luni o voi pune. Report
February 5, 201115 yr comment_75908 ioana ..reteta se poate please .... mi-a plouat in gura instantaneu ioi, acum am vazut.reteta e de pe Giallo Zafferano 400 ml apa600 gr faina(manitoba)25 gr drojdie140 ml ulei masline15 gr sare2 lingurite de zahar De durat cam dureaza,fiinca procesul de crestere e pe mai multe etape Apa calduta se amesteca cu uleiul, sarea si zaharul si se pun in robot cu jum din cantitatea de faina.Se amesteca pana devine o compozitie lichida dar omogena.Se pune drojdia si se mai amesteca 3 min. apoi se adauga si restul de faina si se amesteca.Se scoate aluatul pe placa de lucru presarata cu faina si se mai framanta putin.Se formeaza o painica si se pune in tava unsa cu 50 ml ulei si se mai unge cu ulei..Se da la cumptorul incalzit la 30 gr pt 1 ora.Dupa se intinde in tava se unge iarasi cu ulei si se presara cu sare si se mai lasa 30 min.Se mai apasa cu mainile pt ai da o forma si se unge cu restul de ulei(50ml) si se mai da la cuptor pt 30 min (tot la crescut la 30 gr).Se mai apasa cu degetele, pt a fosma acele gaurele, se stropeste cu putina apa si se da la cuptor la 200 gr pentru 15 min(intre timp o mai stropim putin cu apa, cu un pulverizator).La final se scoate pe un gratar pt a ramane crocanta.Noua ne place f mult, "painea" asta, o mananci efectiv goala cand o scoti din cuptor Report
February 6, 201115 yr comment_75913 mama ce procedeu intortocheat ...trebuie sa ma apuc de dimineata sa mancam seara ....fara manitoba nu iese, nu am asa ceva...am gasit faina italieneasca dar n-am luat, e OO si n-am inteles ce scria pe punga trebuia sa fac poza sa intreb fetele Report
February 6, 201115 yr comment_75927 Injer , manitoba asta e cu procent mai mare de gluten, e mai "puternica" de la W350 in sus, sau cel putin asa ma citit eu,manitoba asta creste mai rapid si da un rezultat mai interesant, dar cred ca si cu cea normala obtii acelasi rezultat , cu timpi de crestere mai lungi.nici eu nu am gasit aici, si inca nu am cumparat. in italia e la mare moda, se pune practic la orice in retete. Report
February 7, 201115 yr comment_76207 am facut covrigi sarbesti si acuma prestez cateva chifle pentru sandwici, reteta data de aura.http://1.bp.blogspot.com/_UUwRE_4VUVA/TU5z1YbveXI/AAAAAAAABaI/luDp0uwGJ8g/s320/P1070868.JPG Report
March 6, 201115 yr comment_80289 [font=Comic Sans MS]Azi focaccia umpluta cu parmezan, masline verzi si oregano proaspat. [/font] Report
March 10, 201115 yr comment_81040 Am copt Sfinti si hot cross buns,am parfumat casa cu miros de coptura proaspata,lamaie si vanilieAm venit de la treaba pe la 9 seara,aveam drojdia proaspata scoasa de la congi,untul,pe la 12.30,eram gata cu toate treburile,mi-am facut "datoria" si anul asta [center] [/center] Report
March 10, 201115 yr comment_81055 Da' tu ce tematica ai saptamana asta? "Hartuirea demuazelelor de pe culi, care se chinuie sa mai dea din târtitzä jos?" Aceasta este o conspiratie!! Report
March 10, 201115 yr comment_81079 Nico vecinii tai adorm leganati de parfumul care vine din bucataria ta, sau te suna sa imparti bunatatile astea si cu ei? Bravissima Report
March 11, 201115 yr comment_81170 Da' tu ce tematica ai saptamana asta? "Hartuirea demuazelelor de pe culi, care se chinuie sa mai dea din târtitzä jos?" Aceasta este o conspiratie!! Si eu-s la un fel de dieta,da pe cuvant cand am scos prima tava,am mancat asa fierbinte un sfant .nu mai puteam de pofta,mi-am oparit si gura si stomacu`( ),am zis gata ,ma opresc,Da de unde,incet-incet am mai halit doi bunshi,nu mai puteam de suparare ca n-am putut sa ma abtin(varsta )Aseara i-am facut pachet,i-am menit(de pomana)si-am dat lui sotu sa duca la servici,ca-s doar vreo 6 pe tura ,noaptea,la mine-s vreo 30 si n-ar fi fost de ajuns,da`m-am bucurat c-am reusit sa impart si eu, Dimineata cand a venit de la treaba ,zice:-au mancat colegii si le-a placut grozav! Nico vecinii tai adorm leganati de parfumul care vine din bucataria ta, sau te suna sa imparti bunatatile astea si cu ei? Bravissima As vrea eu sa am asa vecini comunicativi,da aici fiecare isi vede de-ale lui,nu vizite,sau chestii din astea.hello-hi si gata!Cu mancarea si cu aspiratorul,cred ca i-am cam innebunit,ce sa fac eu vin din alte vremuri,cu alte obiceiuri,si oricum nu prea imi pasa Mersi Report
March 19, 201115 yr comment_82423 Pateuri cu branza picanta de oi,excelente la o bere(o reteta tare draga sufletului meu). Report
March 20, 201115 yr comment_82605 Nu trebuia sa intru aici, la chestii minunate ati mai copt si mie mi-e asa de foamehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
March 21, 201115 yr comment_82723 Aceeasi greseala am facut-o si eu, sa bag un ochi pe aici cu burta goala https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif..., tocmai ce-am copt painea neagra a lui Nico ca m-apucam de cocarit ceva. Report
April 6, 201115 yr comment_84705 Pateuri cu branza picanta de oi,excelente la o bere(o reteta tare draga sufletului meu). Geany aluatul e facut de tine? Report