September 3, 201115 yr comment_101876 Poftiti la placinte cu branza si prunesi placinta cu iaurt Report
September 6, 201115 yr comment_102171 Painea cu iaurt a Giorgianei.Reteta e de dincolo! Fata, nu este reteta mea, ma ia astia la suturi! Este reteta lui Poca.Dar a iesit bine, ca intotdeauna! Report
September 8, 201115 yr comment_102356 Fata, nu este reteta mea, ma ia astia la suturi! Este reteta lui Poca.Dar a iesit bine, ca intotdeauna! Nu ma provoca! N-am voie sa pun link aici!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif E-a ta si gata!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
September 8, 201115 yr comment_102357 Fata, nu este reteta mea, ma ia astia la suturi! Este reteta lui Poca. Nu ma provoca! N-am voie sa pun link aici!Din moment ati facut voi insiva reteta respectiva nimic nu va impiedica sa scrieti aici textul retetei, specificind este reteta lui... Report
September 8, 201115 yr comment_102380 Bine, atunci pun reteta de paine cu iaurt, dar fara drojdie in 30 de minute, reteta lui POCA: 250 gr. iaurt , sa nu fie apos, mai sunt si asa, eu verific ; 1 ou; 1/2 lingurita zahar; 280 gr. faina, eu nu sunt sigura ca am reusit sa pun chiar cantitatea exacta sau un pic mai mult, neavand cantar care sa-mi arate cu exactitate 1 pachet praf de copt ( din acela de10 gr.) 1 lingurita sare ( nici rasa, dar nici cu varf)Intr-un castron punem iaurtul, oul intreg, zaharul, sarea, faina amestecata cu praful de copt si se amesteca bine cu lingura de lemn, se poate si cu un robot, cum eu nu am...Aluatul obtinut se rastoarna intr-o forma unsa cu unt sau margarina si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Desi aluatul e moale si lipicios, nu se mai adauga faina.Se niveleaza, se pot pune deasupra seminte, se pune in cuptorul incins, POCA spune 15 min., la cuptorul meu a stat 30 min., depinde deci de fiecare cuptor.Este foarte buna, noua ne-a placut, am facut-o de multe ori pana acum. Report
September 10, 201115 yr comment_102521 Aia-i reteta Pocai, si asta-i reteta Giorgianei:250 g.Iaurt gras (3,5% grasime) (asa am pus eu, sa nu fie un iaurt slab care sa fie apos)280 g.Faina (eu am pus 300 g., fiindu-mi mai greu sa cantaresc 280)1 ou1 lingurita sare (dar nu cu varf, sa nu iasa prea sarata)1 lingurita zahar (tot asa, nu cu varf)1 praf de copt Se amesteca toate intr-un castron, la gramada, iese o coca mai moale, eu am pus intr-o tava de chec unsa si tapetata, cine are hartie de copt, foloseste hartie de copt, am pus cu lingura, nu se poate pune altfel. Am incins cuptorul inainte, la cuptorul meu painica a trebuit sa stea 1h. Totul depinde de cuptorul fiecaruia. In reteta initiala ar trebuie sa stea la copt 40 min. Eu pe-asta am facut-o! Cu iaurt Cedra, de bivolita Report
September 12, 201115 yr comment_102685 La paine nu m-am bagat inca,pentru ca nu prea o consumam.In schimb chifle si alte fainoase... Cremwursti in aluat. Report
September 21, 201115 yr comment_103655 Fata, nu este reteta mea, ma ia astia la suturi! Este reteta lui Poca.Dar a iesit bine, ca intotdeauna! Din moment ati facut voi insiva reteta respectiva nimic nu va impiedica sa scrieti aici textul retetei, specificind este reteta lui... Si fara frica, noi nu împartim bani si nici averizari, daca e pomenit cineva de pe alt forum... Fetelor, vad ca ati pîinit, focaccit, scovergit, pateurit, pizzait, si, si, si! Numai bunatati! Ramona, pîinea Lili a iesit pe înteles, Ramy însa are un design exotic! Indian, zice Denise Angel, m-am uitat si eu dupa concentratul ala de drojdie. La noi se gaseste cu 6 euro un borcanas. Nu e cam chiparat? Pretul, nu unguentul Report
September 22, 201115 yr comment_103686 Eu am facut astazi Chifle cu ceapa si le-am servit cu Supa/Ciorba de naut si sfecla rosie Pupici!! Report
September 22, 201115 yr comment_103813 Ce frumos arata Ela,parca vad si sos?! Multumesc! Da, am uns foaia cu niste suc de rosii. Report
September 23, 201114 yr comment_104026 Foccacia umpluta cu sunca si cascaval.I-as fi pus si masline,dar nu se-mpaca jumatatea cu ele. Report
September 24, 201114 yr comment_104100 Eu am facut astazi Chifle cu ceapa si le-am servit cu Supa/Ciorba de naut si sfecla rosie Pupici!!Oana, frumoase chifle, dar si supa ma tenteaza...stiu ca aici nu e locul unei retete de supa, dar poate poti sa spui cum ai facut-o la "ce am gatit azi" Report
September 24, 201114 yr comment_104136 Eu am facut astazi Chifle cu ceapa si le-am servit cu Supa/Ciorba de naut si sfecla rosie Pupici!!Oana, frumoase chifle, dar si supa ma tenteaza...stiu ca aici nu e locul unei retete de supa, dar poate poti sa spui cum ai facut-o la "ce am gatit azi" am sa vin cu reteta maine unde ai zis. Pupici!! Report
September 24, 201114 yr comment_104138 la mine se gaseste in toate marimile si tuburi ca pasta de dinti da un semn si iti pun unul la posta imediat ...daca esti ca mine o sa-l urasti cu patima, lesin cand il pun pe paine pt el si Sara Report
September 28, 201114 yr comment_104562 Pizza in forma de briose sau Briose Pizza...nu stiu cum sa le numesc, e o inventie de a mea, am framantat un aluat ( masina de paine) cu ardei,rosii,cascaval si sunca si l-am lasat la crescut...si l-am pus in forme de briose ....etc...Forte bune, un aluat extrem de pufos!! Pupici!! Report
September 30, 201114 yr comment_104927 cinnabon rolls (desi nu se insiropeaza eu am facut sirop din lapte, vanilie si zahar si le-am insiropat)....nu va spun cum apareau manute si furau Report