October 28, 201114 yr comment_108741 Covrigei ( optulei ...ca n-am forma de taiat covrigeii si atat m-a dus mintea pe mine ) cu telemea in compozitie si deasupra cu mac , cu susan si cu chimion. Report
October 28, 201114 yr comment_108750 Oana ai pus undeva reteta de aluat de placinte?Imi place ruloul ala cu dovleac ca s-a copt aluatul si in mijloc si n-a ramas crud. Am sa o postez daca tot esti interesata. E un aluat f bun si il folosesc mai mereu, dar acum il voi face si cu faina integrala,ca mi-a placut enorm de mult cum a iesit.Eu placintele care au multa umplutura le dau la foc mai mic apoi le mai ridic cu cateva grade ...ca sa se faca bine inautru. Pupici!! Report
October 28, 201114 yr comment_108755 Oana ai pus undeva reteta de aluat de placinte?Imi place ruloul ala cu dovleac ca s-a copt aluatul si in mijloc si n-a ramas crud. Am sa o postez daca tot esti interesata. E un aluat f bun si il folosesc mai mereu, dar acum il voi face si cu faina integrala,ca mi-a placut enorm de mult cum a iesit.Eu placintele care au multa umplutura le dau la foc mai mic apoi le mai ridic cu cateva grade ...ca sa se faca bine inautru. Pupici!! am postat reteta de aluat aici : https://forum.artaculinara.ro/topic/3276-bombite-umplute-poalen-brau-placinte-cu-bostan-albdovleac-cornulete/ Report
October 29, 201114 yr comment_108798 Azi am si eu,in sfarsit, placinte cu varza si dovleac pentru ca deja nu mai puteam de pofta gandului sau de gandul poftei.Cu greu am putut sa ma limitez la mancat.Mai o bucatica,mai o inghititura.Si dovada: Report
October 29, 201114 yr comment_108824 Covrigei ( optulei ...ca n-am forma de taiat covrigeii si atat m-a dus mintea pe mine ) cu telemea in compozitie si deasupra cu mac , cu susan si cu chimion. Mmmm! Arata tare bine covrigeii tai Izuk Poti sa scrii te rog reteta? Report
October 31, 201114 yr comment_108967 Am facut gogoselele lui Geany - Bomboloni alla crema, foarte bune!! daca tot vine Halloween-ul, un gogos paianjen facut de fetita mea cea mare. si sectiunea Pupici!! Report
November 2, 201114 yr comment_109363 Spic picant.Cu aluatul de la melci, minus zahar.Le-am ulmplut cu pasta de carnat picantissima ('nduja calabreza) pentru adulti si cu sos de rosii si ceddar pentru copii.Am gasit ceddar, Uraaaaaa ! Report
November 2, 201114 yr comment_109386 Coc si eu din an in Pasti !Nu aveam paine, asa ca am facut chiflele astea bune, crocante, dupa o reteta de-a Laurei A. Report
November 9, 201114 yr comment_110087 chiflele Mayei din faina de spelta/alac sau cum s-o mai numi easunt o minunatie, coaja crocanta, miez pufos Report
November 10, 201114 yr comment_110286 Wow!! Dar ati copt ceva!! Ce bine arata toate!! Am sa ma uit si eu la retete si am sa le fac cand le va veni randul. Eu am facut cornuri semi-integrale cu smantana acra. Foarte bune!! o pozica mai in graba dar macar am facut-o si pe asta, saptamana asta nu am mai pozat mancarea... Pupici!! Report
November 18, 201114 yr comment_111465 Superba painica Angel!+1! Cum le-ai facut asa frumoase? Vreo reteta / tehnica anume? Report
November 19, 201114 yr comment_111599 Superba painica Angel!+1! Cum le-ai facut asa frumoase? Vreo reteta / tehnica anume? si eu, si eu...vreau sa stiu Report
November 20, 201114 yr comment_111722 se taie aluatul in 4 (sau 2 cum am taiat eu) si se ruleaza si se pune in tava. atat. si se lasa la crescut si ele se lipesc intre ele.reteta e de pe net. si tehnica. Report
November 20, 201114 yr comment_111767 Angel, painea asta japoneza e cu Tang Zhong? Sau e vorba doar de tehnica de rulare? Report
November 21, 201114 yr comment_111818 o poti face si cu si fara...am facut fara, prietena mea a zis ca se poate si s-a putut. nu lasa minunea aia sa te opreasca, iese super si fara. eu in masna de paine am amestecat tot intai lichide puse 9stii si tu) si a iesit super. aia e tehnica de rulare de am folosit eu. asa am gasit-o asa am facut Report
November 21, 201114 yr comment_111880 Mi-a facut pofta Any cu "muffuletti" ei si mi-am facut si eu niste chifle cu seminte de fenicul. Report
November 22, 201114 yr comment_112077 plainta de mere cu aluat de post Reteta de aluat de post ma intereseaza, te rog ne impartasesti si noua reteta?!?! Report
November 22, 201114 yr comment_112088 plainta de mere cu aluat de postReteta de aluat de post ma intereseaza, te rog ne impartasesti si noua reteta?!?! A postat-o la alt topic. Report
November 22, 201114 yr comment_112092 Reteta de aluat de post ma intereseaza, te rog ne impartasesti si noua reteta?!?! cum zice Foxxy mai jos. dar nu ma intrebi si daca a iesit buna? plainta de mere cu aluat de postReteta de aluat de post ma intereseaza, te rog ne impartasesti si noua reteta?!?! A postat-o la alt topic. Report
November 22, 201114 yr comment_112093 Reteta de aluat de post ma intereseaza, te rog ne impartasesti si noua reteta?!?! cum zice Foxxy mai jos. dar nu ma intrebi si daca a iesit buna? plainta de mere cu aluat de postReteta de aluat de post ma intereseaza, te rog ne impartasesti si noua reteta?!?! A postat-o la alt topic. Tinand cont de golul din tava.... cred ca raspunsul se subintelege! Report
November 22, 201114 yr comment_112094 cum zice Foxxy mai jos. dar nu ma intrebi si daca a iesit buna? Sunt convinsa ca a iesit buna, ca orice placinta cu mere sau imi place mie mult.Nu am stiut ca ai postat-o in alta parte. Scuze!Acum am vazut reteta, eu am una mai veche cu o cana de bors, ulei, s.a.m.d. Report