January 3, 201214 yr comment_119254 ce paine frumoasa Ria. O fac si eu neaparat.Merci Aura. Si mie mi-a placut painea ta de sarbatori. Report
January 3, 201214 yr comment_119429 uite si margareta mea. neunsa, cu petale mai groase si nu asa de frumoasa ca a lui Ria, dar perseverez. Report
January 4, 201214 yr comment_119530 uite si margareta mea. neunsa, cu petale mai groase si nu asa de frumoasa ca a lui Ria, dar perseverez. Si margareta mea,multumesc Ria m-ai inspirat... Aura, Geany, foarte faine painicile voastre! Sa va fie de bine! Report
January 4, 201214 yr comment_119548 Ria a mea nu-i asa de faina ca a ta,poate ne spui si noua cum ai facut-o tu cand ai timp ca tare faina e Report
January 5, 201214 yr comment_119780 Ria a mea nu-i asa de faina ca a ta,poate ne spui si noua cum ai facut-o tu cand ai timp ca tare faina e Si painea ta e faina Geany ... si dupa cum vad cred ca e si foarte buna (bine crescuta )N-am facut nimic deosebit la painea mea, aluatul e intins direct pe foaia de copt ca sa-l pot manipula mai usor si inainte de a-l taia i-am pus in mijloc o forma rotunda ca reper. O poza in timp ce-l taiam, fiecare petala mai vine taiata in doua (ca ustensila de taiat am folosit cutitul rotund de taiat pizza) Am asezat apoi pe o tava de pizza foaia de copt cu tot cu aluat, am rasucit "petalele" ... ... si l-am mai lasat vreo 20 min la crescut, apoi l-am uns cu ou batut, diluat cu lapte. Report
January 5, 201214 yr comment_119785 Multumesc Ria draga! Tot mai faina e a ta...Eu nu stiu sa fac decat deastea dodoloatze'... Report
January 5, 201214 yr comment_119939 aura, am vrut sa te felicit ptr painea aia frumoasa pe care-ai facut-o ptr sarbatori. imi b\vine sa musc din ea, mai ales ca se deschide si pagina cu imaginea ei rumena.ia sa vedem si turcestile, tu te pricepi bine la cocalit Report
January 5, 201214 yr comment_120003 aura, am vrut sa te felicit ptr painea aia frumoasa pe care-ai facut-o ptr sarbatori. imi b\vine sa musc din ea, mai ales ca se deschide si pagina cu imaginea ei rumena.ia sa vedem si turcestile, tu te pricepi bine la cocalitmultumesc moatza pentu aprecieri, ma simt flatata Turcestile nu le-am mai pozat si deja sunt gata mancate. Dar am sa mai fac ca au iesit bune. Report
January 6, 201214 yr comment_120006 azi fac si eu margareta, vroiam sa fac o painica oricum asa ca o fac si frumoasa. daca o iesi asa Report
January 6, 201214 yr comment_120009 voila!..am disperat pana s-a copt, fetele verificau la 2 min cuptorul. acum e scoasa sa se raceasca si ele nu mai au rabdare.Ada a zis ca pot sa ma duc la concurs culinar la TV ca sant tare bun cooker Ria mersi de idee. tot cu wholemeal am facut ca o sa se manance multa Report
January 6, 201214 yr comment_120010 Ce frumoasa-i, Mirela! chiar ca poti sa participi la concurs. cum mai stati cu temperaturile? Report
January 6, 201214 yr comment_120031 Ce frumoasa-i, Mirela! chiar ca poti sa participi la concurs. cum mai stati cu temperaturile? mersi Moatzo. azi 29 dar creste iar la 38 Report
January 6, 201214 yr comment_120155 O painica obisnuita, numai ca... am indeplinit o pofta mica,sa aiba miez de floarea soarelui.Cum pofta era a jumatatii mele dragi, nici nu se punea problema sa nu fie pusa in practica.A iesit ce ne doream,meritul este al masinii de facut paine!Am apucat sa o pozez intreaga.Cand am papat-o au sosit si musafiri, inca era calda, si mirosea...a ce???A paine calda Stiu ca nu se ridica la nivelul celor coapte de voi, dar am copt-o, asta e! ) Report
January 6, 201214 yr comment_120160 Ba e f. frumoasa si apetisanta Gelutza daca mi-asi pune mintea ,sa ung cat e calda cu unt si sa presar cu sare,mananc jumate cat ai zice peste,daia nu prea coc eu paine Dar maine repet margareta ca am ajutoare (la halit) sper sa-mi iasa mai frumoasa Report
January 6, 201214 yr comment_120167 Ba e f. frumoasa si apetisanta Gelutza daca mi-asi pune mintea ,sa ung cat e calda cu unt si sa presar cu sare,mananc jumate cat ai zice peste,daia nu prea coc eu paine Dar maine repet margareta ca am ajutoare (la halit) sper sa-mi iasa mai frumoasa Nu pot sa-ti spun in cuvinte cat am salivat la margareta voastra!Dar starea de spirit nu mi-a permis mai mult, iar fara paine calda in wek. la noi nu se poate!S-a dus deja, maine nadajduiesc intr-o zi mai buna, sa pot face doo, poate chiar o margherita! Report
January 6, 201214 yr comment_120183 Gelo, esti ca o sfarleaza: aseara ai prajiturit pana-n miezul noptii, chiar mai mult, azi ai fost la slujba, ai tremurat marunt, te doare maseaua, vii acasa, bagi si-o paine, multumesti omul si pac! musafirii! mai poti? Report
January 6, 201214 yr comment_120185 Gelo, esti ca o sfarleaza: aseara ai prajiturit pana-n miezul noptii, chiar mai mult, azi ai fost la slujba, ai tremurat marunt, te doare maseaua, vii acasa, bagi si-o paine, multumesti omul si pac! musafirii! mai poti?Aveam multe in plan pentru astazi, am facut mult prea putin, dar multumitor...Stiu, ar fi trebuit sa nu fac paine azi, dat fiind ca am fost la slujba, dar eu paine fac doar in week. fiindca atunci am mai mult timp.Domnul a lasat sa mancam si de sarbatori, asa ca sa ne ierte, nu am framantat noi ci tenica din dotare. Musafirii, (neasteptati) au venit sa-si ia "la revedere" pentru ca plecau in Spania, de unde au venit doar pentru petrecerea sarabatorilor(sunt romani).Ce era sa fac, sa le spun de la usa sa mearga sanatosi?Le promisesem o sticla de miere de tei si oamenii au venit sa-si ia darul.Si ca despartirea sa nu fie grea, am pus un astrnut(subtire, ce-i drept!) si ne-am inecat amarul cu-o cana de vin fiert; la vremea asta cu ploaie marunta si rece, merge de minune...si da, mai pot,saptamana viitoare o sa fiu in priza din plin.Am editat ca sa pun poze cu ceea ce am prajiturit aseara...dupa ce am dat drumul la posta m-am gandit ca, poate nu ma crezi ca aseara am prajiturit pana dupa miezul noptii.pozele sunt vai mama lor facute la ora aia cand vedeam in cruci, dar sunt dovezi...daca as fi avut sectiuni ai fi vazut cat de bine arata la bucata...Praji cu pere si afinePraji cu visinePraji cu mere si afineToate sunt facute din acelasi blat dar gustul le diferentiaza subsatntial.am zis ca le-am lasat asa intregi la destinatie...dar arata cam asa taiate... Report
January 7, 201214 yr comment_120225 voila!..am disperat pana s-a copt, fetele verificau la 2 min cuptorul. acum e scoasa sa se raceasca si ele nu mai au rabdare.Ada a zis ca pot sa ma duc la concurs culinar la TV ca sant tare bun cooker Ria mersi de idee. tot cu wholemeal am facut ca o sa se manance multa Arata super ... Bravo miss cooker Report
January 7, 201214 yr comment_120272 una pt ele, una pt noi...nu cred ca mai mananca altceva diseara, doar paine Report
January 7, 201214 yr comment_120273 ahh, aveam seminte ca gela si nu am pus! am uitat! ce ma oftic! Report