January 19, 201214 yr comment_123544 Angel,eu una ca n-as rezista sa fac atatea(si nu-s insarcinata)dar si ca trebuie sa le manance cineva.Bine,il am pe sot,dar parca ma gandesc si la el ca nu vreau sa-l tot ghiftuiesc.Dar voi sunteti si mai multi,asta usureaza un pic problema Am incercat si eu sa fac tarta la milimetru,dar cum ziceam,intentia si realitatea....mereu fac ori fasii mai late,ori se-ntind prea mult cand le crosetez... Report
January 19, 201214 yr comment_123682 Draga mea iti doresc multa sanatate sa poti face toti ce-ti doresti. Io te-astept aci in batatura coptaturilor cu alte suprize incantatoare. Pupicesc cele 3 ratzuste. Am facut si eu praji lui Andrada de Craciun...am crezut ca dau cu ea pe geam la cat aluat mai aveam de pus....zici ca se inmultea. Au zis cei din familie ca e tare buna si se mirau pe mine ca am copt-o in asa multe straturi. Dar unde ai pus gemul la praji respectiva? Deasupra? Report
January 20, 201214 yr comment_123791 Tare bine arata copturile voastre, nu pot sa zic decat Yami, yami...Eu am copt azi ceva dulce, baclavale si ceva sarat, carnati de bere in aluat si patratele cu oregano. Report
January 20, 201214 yr comment_123802 OOo ce multe ai copt Gelutza. Imi dai pls reteta de la aluatul care l-ai folosit la carnatii cu bere. Report
January 22, 201214 yr comment_124142 OOo ce multe ai copt Gelutza. Imi dai pls reteta de la aluatul care l-ai folosit la carnatii cu bere.Atat carnatii cat si patratele sunt facute din aluat de foietaj cumparat... am si un aluat bun, pe care il fac si il congelez, dar la momentul respectiv, doar venisem de la spital si nu am vrut sa stau prea mult in picioare.O sa-l pun si pe al meu in curand! Report
January 22, 201214 yr comment_124145 Incantata de cocariile voastre si inspirata de voi am cocarit si eu binisor in week-ul asta...Painica aperitiv umpluta cu ciuperci, cascaval, piept de pui si putin praz, am facut doua fiindca am dat si de pomana azi!Paine obisnuita din faina macinata de tata socru la moara:))Am pus deasupra fistic maruntit la una,(asa avrut sotzul) si deasupra celeilalte am pus miez de floarea soarelui.Familia mea e in al noulea cer cand fac painica in casa si eu nu preget sa le fac, imi place sa cocaresc! Report
January 25, 201214 yr comment_124787 Any , tare faina painea ta . Eu azi m-am incumetat la un rosenkrantz ( reteta de la Gabi Cara) Report
January 25, 201214 yr comment_124791 Merci Izuk, deocamdata raman fidela retetei (am mai zis, e o reteta a Laurei Laurentiu ) Vai ce-ai facut tu acolo!! Fug. Report
January 25, 201214 yr comment_124891 Vai!! fetelor, mor cand intru aici si ce vad!!M-am pus iarasi pe postat, gata cu sarbatorile...etc...amd Astazi am facut Pani Popo / Painici specifice din Hawaii dar in varianta integrala. si muscatura Pupici! Report
January 27, 201214 yr comment_125171 Vai!! fetelor, mor cand intru aici si ce vad!!M-am pus iarasi pe postat, gata cu sarbatorile...etc...amd Astazi am facut Pani Popo / Painici specifice din Hawaii dar in varianta integrala. si muscatura Pupici!Superbe painicile tale, Oana, iti intorc pupicii fiindca ii meriti!Eu am copt aseara o focaccia mare, mare(eram multi)...A fost picanta cu ceapa rosie, masline, oregano si fulgi de chili. Astazi am copt trandafiri din mere in aluat. Report
January 27, 201214 yr comment_125213 Gelutza, Foarte faine copturile si maia les trandafirasii. :) Valabil si ptr Oana, any si Izuk :) Report
January 27, 201214 yr comment_125214 Multumesc fetelor! Geluta ,ce bine arata trandafiri!! o reteta ceva?! Report
January 27, 201214 yr comment_125375 Astazi Parizienele lui Izuk si Ellani. Foarte bune!! Reteta si dovada... Pupici! Report
January 30, 201214 yr comment_126063 Mini hot dog , cu aluat de pretzel , reteta de pe un blog strain Report
January 31, 201214 yr comment_126397 Mini hot dog , cu aluat de pretzel , reteta de pe un blog strain Arata super! eu am copt doua feluri de cornuri, alut diferitCu cascaval, le-am pus la cornuri moi, si altele pe care le pun aici umplute cu silvoita si prune. Report
February 2, 201214 yr comment_126761 Nu ma dezic, eu coc intruna!Azi cornuri umplute unele cu sunca, altele cu carnati. Report
February 3, 201214 yr comment_126993 Niste "ceva " din foietaj cu branza , sunca si ardeiizuk, la tine a venit primavara. asa arata poza ta cornuri cu ciocolataioi cum arata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif cu ce exact sunt umplute? eu am umplut odata pentru Maia cu ceva crema/budinca de ciocolata si nu a fost incantata. nu am reusit sa potrivesc gustul umplutura de la cornurile cumparate Report
February 3, 201214 yr comment_127027 Voi ati asigurat desertul,iar eu vin cu niste placinte,ca sa fie de toate.Poftiti,caldute inca.. Report
February 4, 201214 yr comment_127332 Niste "ceva " din foietaj cu branza , sunca si ardeiizuk, la tine a venit primavara. asa arata poza ta cornuri cu ciocolataioi cum arata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif cu ce exact sunt umplute? eu am umplut odata pentru Maia cu ceva crema/budinca de ciocolata si nu a fost incantata. nu am reusit sa potrivesc gustul umplutura de la cornurile cumparate nutella. am facut ca nu m-am simtit bine si o alta mamica a adus-o pe Ada de la scoala. si i-am dat cadou ...am facut portie dubla si mai sant 3. aluatul e cel cu miere al lucianei, senzational nu alta. si cu nutella e demential pana si eu mananc desi eu si ciocolata nu prea santem prietene Report
February 4, 201214 yr comment_127426 am inteles. va trebui sa cumpar si eu nutella si sa incerc asa. azi si eu cornuri, simple. sau aproape simple sunt pentru pus la pachet la scoala.cu aluatul lui Ellani/izuk am aplicat tehnica de impaturire a cerrei (ce am mai incercat o data cand nu mi-a iesit bine aluatul, ca l-am lasat prea mult la dospit). le-am uns cu unt topit si am presarat zahar vanilat. am facut gresela sa gust unul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif ce e cel mai important e ca le-a facut Maia, cu foarte putin ajutor din partea mea. admirati, va rog, rezultatul. o parte sunt cornuri si o parte sunt "trandafiri" copti in forme de briose. si o ruptiune dintr-un trandafir. se vede ce frumos s-au desfacut in straturi. Report