April 2, 201214 yr comment_140659 Cerra , Pituca cu bricheta e tot paine "sodata" sau e clasica ? Pituca cu bricheta este pituca mea care o fac intodeauna clasica. Report
April 6, 201214 yr comment_141572 Multumesc!Stiti cum e...pt. fericirea/bucuria copiilor(care au crescut mari deja si mai am si eu timp sa fac cate ceva) te perfectionezi Report
April 7, 201214 yr comment_141736 Geany azi fac altii pt. baietii mei...cei doi ii facusem joi sa-i fac cadou... Report
April 7, 201214 yr comment_141745 Geany azi fac altii pt. baietii mei...cei doi ii facusem joi sa-i fac cadou...Sunt tare dragalasi urechiatii ,abea acum am citit ca mic si gri ai mai scris ex Aninita,apai zi asa fata, ca te cunosc ! Report
April 7, 201214 yr comment_141750 abea acum am citit ca mic si gri ai mai scris ex Aninita,apai zi asa fata, ca te cunosc ! :D ai vazut? nu mai tre' sa facem cunostinta Report
April 7, 201214 yr comment_141755 abea acum am citit ca mic si gri ai mai scris ex Aninita,apai zi asa fata, ca te cunosc ! :D ai vazut? nu mai tre' sa facem cunostinta Daa!! ma bucur nespus sa te vad Report
April 7, 201214 yr comment_141762 Carmen, foarte frumosi iepurasii!Da mai des pe-aici pe la noi, imi place mult ce postezi ! Report
April 9, 201214 yr comment_142142 Carmen/Aninita , superbi iepuroii, si sigur ca cei doi baieti ai tai trebuie sa fie splendizi, ca de mici erau tare dragalasi.Sa manance cu placere iepurasii , si vino mai des pe la noi Report
April 10, 201214 yr comment_142216 Carmen/Aninita , superbi iepuroii, si sigur ca cei doi baieti ai tai trebuie sa fie splendizi, ca de mici erau tare dragalasi.Sa manance cu placere iepurasii , si vino mai des pe la noi Multumesc!!!!!Daaa...baietii au crescut mari si frumosi si foarte inteligenti...o spune o cioara!!!!! Report
April 11, 201214 yr comment_142555 Ptiu ptiu nu fi deochi! Carmen vreau si eu reteta la aluatul asta de paine. E superb! Report
April 11, 201214 yr comment_142564 L-am facut din ochi...cum fac de obicei painea. La stea in loc de ulei si apa am pus unt si lapte... Nu stiu sa-ti dau cantitati...Ingredientele: lapte, drojdie, sare, zahar, unt, faina 0 (faina nu cred sa conteze...eu folosesc numai 0 pt. ca barbatmiu numai pe asta o tolereaza) si toate astea bagate in malaxor si framantat vreo 20 minute.Drojdia eu folosesc numai aia la pachet mare pe care as putea sa o iau de la brutarii dar costa foarte mult in comparatie cu Metro...asa ca iau 5 pachete mari de la Metro si o congelez in pachetele de 40g. Report
April 11, 201214 yr comment_142568 L-am facut din ochi...cum fac de obicei painea. La stea in loc de ulei si apa am pus unt si lapte... Nu stiu sa-ti dau cantitati...Ingredientele: lapte, drojdie, sare, zahar, unt, faina 0 (faina nu cred sa conteze...eu folosesc numai 0 pt. ca barbatmiu numai pe asta o tolereaza) si toate astea bagate in malaxor si framantat vreo 20 minute.Drojdia eu folosesc numai aia la pachet mare pe care as putea sa o iau de la brutarii dar costa foarte mult in comparatie cu Metro...asa ca iau 5 pachete mari de la Metro si o congelez in pachetele de 40g. Merci mult de tot ! Report
April 12, 201214 yr comment_142748 Carmen, arat wow painicile tale. +1 si tot ce faceai tu, mi-amintesc! baietii is mari, asa-i? putem sa-i mai vedem? Report
April 12, 201214 yr comment_142753 +1 si tot ce faceai tu, mi-amintesc! baietii is mari, asa-i? putem sa-i mai vedem? Multumesc! Da sunt mari si "nebuni de legat" unul are 4 altul 2 ani...Nu stiu ce sa zic...parca nu i-as mai expune pe net...o sa vad Report
April 12, 201214 yr comment_142773 baietii is mari, asa-i? putem sa-i mai vedem? Multumesc! Da sunt mari si "nebuni de legat" unul are 4 altul 2 ani...Nu stiu ce sa zic...parca nu i-as mai expune pe net...o sa vad si eu tare as vrea sa-i mai vad. cel "mare" era tare frumusel, din ce imi amintesc. pune-i putinel, ne uitam bine la ei, si apoi ii stergi Report