June 14, 201214 yr comment_153210 Drept rasplata pentru ca-ti plac aluaturile noastre...o focaccia subtire cu ceapa rosie, masline si cascaval. Gelutza, imi place tare mult cum arata focaccia. Imi spui te rog cum ai copt-o, in tigaie sau in cuptor? Report
June 15, 201214 yr comment_153234 Gelutza, si pizza-i interesanta, da' mie mi-a ramas gandul la chiflele alea umplute!ce talentate sunteti la aluaturi! care n-am avut noroc Drept rasplata pentru ca-ti plac aluaturile noastre...o focaccia subtire cu ceapa rosie, masline si cascaval. astea virtualele, sa vina la mine, fara numar! Report
June 15, 201214 yr comment_153466 Drept rasplata pentru ca-ti plac aluaturile noastre...o focaccia subtire cu ceapa rosie, masline si cascaval. Gelutza, imi place tare mult cum arata focaccia. Imi spui te rog cum ai copt-o, in tigaie sau in cuptor?Ma bucur ca-ti place si tie, noi am devorat-o pur si simplu!Am copt-o in tava mare de la aragaz, la cuptor.Ne-a placut mult mai mult asa subtirica decat in varianta mai groasa, asa cum o faceam de obicei. Report
June 15, 201214 yr comment_153468 Gelutza, si pizza-i interesanta, da' mie mi-a ramas gandul la chiflele alea umplute!ce talentate sunteti la aluaturi! care n-am avut noroc Drept rasplata pentru ca-ti plac aluaturile noastre...o focaccia subtire cu ceapa rosie, masline si cascaval. astea virtualele, sa vina la mine, fara numar!Ti le trimit insotite de multi pupici! Report
June 16, 201214 yr comment_153603 Drept rasplata pentru ca-ti plac aluaturile noastre...o focaccia subtire cu ceapa rosie, masline si cascaval. Gelutza, imi place tare mult cum arata focaccia. Imi spui te rog cum ai copt-o, in tigaie sau in cuptor?Ma bucur ca-ti place si tie, noi am devorat-o pur si simplu!Am copt-o in tava mare de la aragaz, la cuptor.Ne-a placut mult mai mult asa subtirica decat in varianta mai groasa, asa cum o faceam de obicei.Merci!!! Report
June 22, 201214 yr comment_154741 O focaccia picanta cu ceapa,fulgi de ardei iute,masline,ceapa alba si rosie,ulei de masline oregano si ceva branza... Report
June 22, 201214 yr comment_154748 Am facut si o baie fierbinte,mi-am facut de cap,sot de serviciu asa ca am facut curat cum am vrut ,am primit instiintarea meteo de la sot de la serviciu ca va ploua ceea ce s-a intamplat acum ploua de numa la Bacau ,asa ca am pus si de focaccia mea preferata rapid,daca era sotul acasa nu ma lasa sa aprind cuptorul si nici baie cu frigi' nu ma lasa ca cica nu-i sanatos..bbllee!! Report
June 30, 201214 yr comment_155768 Paine cu iaurt , fara drojdie , reteta Poca si baghete tot de la ea citire La paine nu am sectiune ca e de dus , la baghete am pt. ca am facut mai multe . Report
June 30, 201214 yr comment_155772 La paine nu am sectiune ca e de dus , la baghete am pt. ca am facut mai multe . vaaaaai, nu duci tu si cateva baghete? bravo, esti o harnica! Report
July 7, 201214 yr comment_156431 Vaaai, da' ce gogosi frumoase! Si de cand poftesc eu la gogosi, dar e prea cald aici ca sa stau langa aragaz sa le prajesc. Izuk, nu pui reteta de la painea cu iaurt, te rog. Report
July 8, 201214 yr comment_156461 de cand a pus petunie reteta si am facut-o ai mei nu mai vor gogosi de cumparat. le-am facut si cand eram in travaliu , am terminat de copt, am mancat vreo cateva si am plecat spre spital Report
July 8, 201214 yr comment_156495 de cand a pus petunie reteta si am facut-o ai mei nu mai vor gogosi de cumparat. le-am facut si cand eram in travaliu , am terminat de copt, am mancat vreo cateva si am plecat spre spital Vreau si eu reteta te rog!!! Report
July 8, 201214 yr comment_156502 de cand a pus petunie reteta si am facut-o ai mei nu mai vor gogosi de cumparat. le-am facut si cand eram in travaliu , am terminat de copt, am mancat vreo cateva si am plecat spre spital Vreau si eu reteta te rog!!! cred ca despre asta e vorba Report
July 8, 201214 yr comment_156508 de cand a pus petunie reteta si am facut-o ai mei nu mai vor gogosi de cumparat. le-am facut si cand eram in travaliu , am terminat de copt, am mancat vreo cateva si am plecat spre spital Vreau si eu reteta te rog!!! cred ca despre asta e vorba asta este, mersi ca ai fost pe faza Report
July 26, 201214 yr comment_158487 Buna seara, astazi am facut baghete cu faina integrala si am pus si faina de ovaz. o Seara placuta tuturor! Report
July 27, 201214 yr comment_158546 Eu am executat niste bulete de cascaval. Excelente la gust, numai ca nu sunt prea aratoase, pentru ca am uitat sa le ung cu ceva ou. Caldura, bat-o vina- ea este responsabila de creierii mei incinsi[indent][/indent] Report
July 27, 201214 yr comment_158582 Eu am executat niste bulete de cascaval. Excelente la gust, numai ca nu sunt prea aratoase, pentru ca am uitat sa le ung cu ceva ou. Caldura, bat-o vina- ea este responsabila de creierii mei incinsi De multe ori eu intentionat nu ung sa arate asa, mai scortos, mi se pare mai naturel astfel...nu te plange ca arata foarte bine, off, bietii nostri creieri incinsi ! Report
August 14, 201214 yr comment_160228 Paine lituaniana cu secara si seminte de chimen, fara drojdie comerciala, obtinut prin fermentarea fainei de secara cu apa. Primul experiment de acest gen si pot sa spun ca a fost o reusita dpdv gustativ, desi aspectul mai are pana atinge perfectiune... Report
August 27, 201214 yr comment_161297 Ellani, arata uluitor si sunt sigura ca as deveni dependenta de ele daca as sti reteta... Mi-o spui, te rog? Report