Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am copt azi!?!

Featured Replies

Drept rasplata pentru ca-ti plac aluaturile noastre...o focaccia subtire cu ceapa rosie, masline si cascaval.

Gelutza, imi place tare mult cum arata focaccia. :occasion14:

Imi spui te rog cum ai copt-o, in tigaie sau in cuptor?

Gelutza, si pizza-i interesanta, da' mie mi-a ramas gandul la chiflele alea umplute!

ce talentate sunteti la aluaturi! care n-am avut noroc :occasion14:

Drept rasplata pentru ca-ti plac aluaturile noastre...o focaccia subtire cu ceapa rosie, masline si cascaval.

astea virtualele, sa vina la mine, fara numar!

Gelutza, imi place tare mult cum arata focaccia. :occasion14:

Ma bucur ca-ti place si tie, noi am devorat-o pur si simplu!

Am copt-o in tava mare de la aragaz, la cuptor.Ne-a placut mult mai mult asa subtirica decat in varianta mai groasa, asa cum o faceam de obicei.

Gelutza, si pizza-i interesanta, da' mie mi-a ramas gandul la chiflele alea umplute!

ce talentate sunteti la aluaturi! care n-am avut noroc :occasion14:

astea virtualele, sa vina la mine, fara numar!

Ti le trimit insotite de multi pupici!

Gelutza, imi place tare mult cum arata focaccia. :floare:

Ma bucur ca-ti place si tie, noi am devorat-o pur si simplu!

Am copt-o in tava mare de la aragaz, la cuptor.Ne-a placut mult mai mult asa subtirica decat in varianta mai groasa, asa cum o faceam de obicei.

Merci!!! :notworthy:

O focaccia picanta cu ceapa,fulgi de ardei iute,masline,ceapa alba si rosie,ulei de masline oregano si ceva branza...

post-405-13403911212103_thumb.jpg

post-405-13403911271518_thumb.jpg

post-405-13403911355983_thumb.jpg

:thumleft: Am facut si o baie fierbinte,mi-am facut de cap,sot de serviciu asa ca am facut curat cum am vrut ,am primit instiintarea meteo de la sot de la serviciu ca va ploua ceea ce s-a intamplat acum ploua de numa la Bacau ,asa ca am pus si de focaccia mea preferata rapid,daca era sotul acasa nu ma lasa sa aprind cuptorul si nici baie cu frigi' nu ma lasa ca cica nu-i sanatos..bbllee!! :thumleft:

:biggrin: :P

Paine cu iaurt , fara drojdie , reteta Poca si baghete tot de la ea citire

post-780-134107874355_thumb.jpg

post-780-13410787637384_thumb.jpg

La paine nu am sectiune ca e de dus , la baghete am pt. ca am facut mai multe .

La paine nu am sectiune ca e de dus , la baghete am pt. ca am facut mai multe .

vaaaaai, nu duci tu si cateva baghete?

bravo, esti o harnica!

Vaaai, da' ce gogosi frumoase! Si de cand poftesc eu la gogosi, dar e prea cald aici ca sa stau langa aragaz sa le prajesc.

Izuk, nu pui reteta de la painea cu iaurt, te rog.

de cand a pus petunie reteta si am facut-o ai mei nu mai vor gogosi de cumparat. le-am facut si cand eram in travaliu :scratch:, am terminat de copt, am mancat vreo cateva si am plecat spre spital :?:

de cand a pus petunie reteta si am facut-o ai mei nu mai vor gogosi de cumparat. le-am facut si cand eram in travaliu :lol:, am terminat de copt, am mancat vreo cateva si am plecat spre spital :-*

Vreau si eu reteta te rog!!!

de cand a pus petunie reteta si am facut-o ai mei nu mai vor gogosi de cumparat. le-am facut si cand eram in travaliu :lol:, am terminat de copt, am mancat vreo cateva si am plecat spre spital :-*

cred ca despre asta e vorba

de cand a pus petunie reteta si am facut-o ai mei nu mai vor gogosi de cumparat. le-am facut si cand eram in travaliu :-*, am terminat de copt, am mancat vreo cateva si am plecat spre spital :D

cred ca despre asta e vorba

asta este, mersi ca ai fost pe faza :lol:

• 3 weeks later...
Buna seara, astazi am facut baghete cu faina integrala si am pus si faina de ovaz. o Seara placuta tuturor!

post-1384-13433307505185_thumb.jpg

Eu am executat niste bulete de cascaval. Excelente la gust, numai ca nu sunt prea aratoase, pentru ca am uitat sa le ung cu ceva ou. Caldura, bat-o vina- ea este responsabila de creierii mei incinsi

[indent]post-1284-13433782055718_thumb.jpg[/indent]

post-1284-13433781810046_thumb.jpg

Eu am executat niste bulete de cascaval. Excelente la gust, numai ca nu sunt prea aratoase, pentru ca am uitat sa le ung cu ceva ou. Caldura, bat-o vina- ea este responsabila de creierii mei incinsi

De multe ori eu intentionat nu ung sa arate asa, mai scortos, mi se pare mai naturel astfel...nu te plange ca arata foarte bine, off, bietii nostri creieri incinsi :occasion14: !

• 3 weeks later...

Paine lituaniana cu secara si seminte de chimen, fara drojdie comerciala, obtinut prin fermentarea fainei de secara cu apa. Primul experiment de acest gen si pot sa spun ca a fost o reusita dpdv gustativ, desi aspectul mai are pana atinge perfectiune...

post-1384-13449230759848_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Ellani, arata uluitor si sunt sigura ca as deveni dependenta de ele daca as sti reteta... Mi-o spui, te rog? ;)