July 15, 201115 yr comment_96353 este, extract de drojdie ...ar trebui sa fie f nutritiva...pas Report
July 15, 201115 yr comment_96360 Merci Ingeras. Pun de niste rulouri deseara . Nici mie nu mi-a placut Marmite... cumplit a fost . Am avut un borcanel mic mic pe care l-am tot pasat de la unul la altul si in final l-am aruncat. Nimeni nu l-a vrut. Report
July 15, 201115 yr comment_96382 bun, deci am hotarat: nu mai cumpar nici eu marmite/vegemite! Report
July 15, 201115 yr comment_96392 este, extract de drojdie ...ar trebui sa fie f nutritiva...pas ciudat e ca mie imi place drojdia cruda. as manca cu kilele bun, deci am hotarat: nu mai cumpar nici eu marmite/vegemite!aura, nu te lasa influentana de mofutroase ca noi mie nu imi place nici "peanut butter" si vad ca tu l-ai folosit... Report
July 15, 201115 yr comment_96412 si mie imi place drojdia cruda. O mananc cu lingura... si imi place si untul de arahide, e adevarat Noi toti mancam, mai ales stefania. Daca il vad prin rafturi, asa, intamplator, am sa-l iau macar ca m-ati facut curioasa. Report
July 15, 201115 yr comment_96458 s-ar putea copii sa manance aura. se pot face cheesymite scrolls, sara ar manca intr-una Report
July 18, 201115 yr comment_96657 coconut cake (cu un pic de esenta de migdale desi reteta nu cerea) Report
July 18, 201115 yr comment_96678 Angelino, chiar ca monologhezi pe-aici. Dar esti harnica tare, au ce-nvata fetele de la tine! la noi is 35de grade, am facut un cremsnit si ma declar multumita cu atat! Report
July 18, 201115 yr comment_96701 Angelino, chiar ca monologhezi pe-aici. Dar esti harnica tare, au ce-nvata fetele de la tine! la noi is 35de grade, am facut un cremsnit si ma declar multumita cu atat!Scuzati de off...Moato' ai facut cremsnit cu aluat de foietaj cumparat,sau ai facut tu foile?!,ca ma baraie maicamea ca vrea cremsnit da' nu asi vrea sa ma omor prea mult si sa fac eu experimente acu'cu nush ce fel de reteta ,oare sa incerc cu foietaj?! Parca zicea Stelina ca-l presara cu zahar sa nu se infoaie Report
July 18, 201115 yr comment_96707 Angelino, chiar ca monologhezi pe-aici. Dar esti harnica tare, au ce-nvata fetele de la tine! la noi is 35de grade, am facut un cremsnit si ma declar multumita cu atat!Scuzati de off...Moato' ai facut cremsnit cu aluat de foietaj cumparat,sau ai facut tu foile?!,ca ma baraie maicamea ca vrea cremsnit da' nu asi vrea sa ma omor prea mult si sa fac eu experimente acu'cu nush ce fel de reteta ,oare sa incerc cu foietaj?! Parca zicea Stelina ca-l presara cu zahar sa nu se infoaie eu am luat un pachet cu 2 foi la oferta in K, 1.2lei. dar se pot coace foi din aluat congelat, e-acelasi lucru. ca sa nu se sfarame foaia de deasupra, am taiat-o cu cutitul electric. am mai vazut cremsnit facut cu foaia de deasupra gata sfaramata, sa stii o treaba. ce daca se-nfoaie la copt? o presezi inapoi cand e gata. Report
July 18, 201115 yr comment_96709 Angelino, chiar ca monologhezi pe-aici. Dar esti harnica tare, au ce-nvata fetele de la tine! la noi is 35de grade, am facut un cremsnit si ma declar multumita cu atat!Scuzati de off...Moato' ai facut cremsnit cu aluat de foietaj cumparat,sau ai facut tu foile?!,ca ma baraie maicamea ca vrea cremsnit da' nu asi vrea sa ma omor prea mult si sa fac eu experimente acu'cu nush ce fel de reteta ,oare sa incerc cu foietaj?! Parca zicea Stelina ca-l presara cu zahar sa nu se infoaie eu am luat un pachet cu 2 foi la oferta in K, 1.2lei. dar se pot coace foi din aluat congelat, e-acelasi lucru. ca sa nu se sfarame foaia de deasupra, am taiat-o cu cutitul electric. am mai vazut cremsnit facut cu foaia de deasupra gata sfaramata, sa stii o treaba. ce daca se-nfoaie la copt? o presezi inapoi cand e gata.Sar-na ,si eu am vazut la cofetarie cu foaia de deasupra sfarmata ...Incropesc eu ceva... Report
July 18, 201115 yr comment_96753 bun, deci am hotarat: nu mai cumpar nici eu marmite/vegemite!Il gasesti sub numele de Marmite..eu il urasc cu pasiune! Si fostul, englez la origine, cand il manca, eu fugeam din camera! Report
July 19, 201115 yr comment_96754 bun, deci am hotarat: nu mai cumpar nici eu marmite/vegemite!Il gasesti sub numele de Marmite..eu il urasc cu pasiune! Si fostul, englez la origine, cand il manca, eu fugeam din camera!unde il gasesti uma? ca eu m-am uitat la "food basics" dar nu am vazut. Poate nu stiu unde sa-l caut.... Report
July 19, 201115 yr comment_96795 bun, deci am hotarat: nu mai cumpar nici eu marmite/vegemite!Il gasesti sub numele de Marmite..eu il urasc cu pasiune! Si fostul, englez la origine, cand il manca, eu fugeam din camera!unde il gasesti uma? ca eu m-am uitat la "food basics" dar nu am vazut. Poate nu stiu unde sa-l caut....L-am gasit la Sobeys' pe langa chestiile de copt (praf de copt, zahar vanilat, etc) E un borcanel inchis la culoare. Report
July 19, 201115 yr comment_96797 L-am gasit la Sobeys' pe langa chestiile de copt (praf de copt, zahar vanilat, etc) E un borcanel inchis la culoare.aha, acum stiu unde sa ma uit. Noi nu avem Sobeys'. Report
July 19, 201115 yr comment_96831 L-am gasit la Sobeys' pe langa chestiile de copt (praf de copt, zahar vanilat, etc) E un borcanel inchis la culoare.aha, acum stiu unde sa ma uit. Noi nu avem Sobeys'.Uite-l cum arata : Report
July 19, 201115 yr comment_96838 L-am gasit la Sobeys' pe langa chestiile de copt (praf de copt, zahar vanilat, etc) E un borcanel inchis la culoare.aha, acum stiu unde sa ma uit. Noi nu avem Sobeys'.Uite-l cum arata :merci uma Report
July 21, 201115 yr comment_97184 Izuk, da' te-ai specializat, nu gluma! M-asteptam s-o gasesc pe Mirela pe-aicea! Report
July 21, 201115 yr comment_97198 Maya e "vinovata" De mult timp cautam retete de foccacia , mereu nu-mi placea ca dura prea mult prepararea.Reteta mayei e facuta pentru mine , eu stau prost cu timpul si "linistea" in jurul meu. Report
July 21, 201115 yr comment_97210 Izuk, da' te-ai specializat, nu gluma! M-asteptam s-o gasesc pe Mirela pe-aicea! sant moatzo dar doar ma uit. n-am mai copt nimic Report
August 9, 201115 yr comment_99602 Iaca si painica mea http://4.bp.blogspot.com/-nUkQ4wZW_kU/TkE0LGokn1I/AAAAAAAAArQ/aBxAqD7LZ-w/s1600/100_4708.JPG http://2.bp.blogspot.com/-r_Gf50svei8/TkEyG3xw6nI/AAAAAAAAArI/nFnfNhiiL9M/s1600/100_4710.JPG Report
August 19, 201115 yr comment_100489 Aseara din nou focaccia http://2.bp.blogspot.com/-jVEdVNkKifE/Tk4WL1FX8tI/AAAAAAAAAsM/K3EIG7rqSDo/s1600/100_4842.JPG Umpluta cu cascaval ras , felii de rosii , solzisori de ceapa , feliute de bacon si busuioc http://4.bp.blogspot.com/-8waxUu8PRio/Tk4WNryTwxI/AAAAAAAAAsU/Sw8V_557YvQ/s1600/100_4851.JPG Report