Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am copt azi!?!

Featured Replies

Merci Ingeras. Pun de niste rulouri deseara :rolleyes: .

Nici mie nu mi-a placut Marmite... cumplit a fost :drool: . Am avut un borcanel mic mic pe care l-am tot pasat de la unul la altul si in final l-am aruncat. Nimeni nu l-a vrut.

este, extract de drojdie :)...ar trebui sa fie f nutritiva...pas :(

ciudat e ca mie imi place drojdia cruda. as manca cu kilele :)

bun, deci am hotarat: nu mai cumpar nici eu marmite/vegemite!

aura, nu te lasa influentana de mofutroase ca noi :)

mie nu imi place nici "peanut butter" si vad ca tu l-ai folosit...

si mie imi place drojdia cruda. O mananc cu lingura...

si imi place si untul de arahide, e adevarat :) Noi toti mancam, mai ales stefania.

Daca il vad prin rafturi, asa, intamplator, am sa-l iau macar ca m-ati facut curioasa.

s-ar putea copii sa manance aura. se pot face cheesymite scrolls, sara ar manca intr-una :scratch:

Angelino, chiar ca monologhezi pe-aici. Dar esti harnica tare, au ce-nvata fetele de la tine!

la noi is 35de grade, am facut un cremsnit si ma declar multumita cu atat!

Angelino, chiar ca monologhezi pe-aici. Dar esti harnica tare, au ce-nvata fetele de la tine!

Scuzati de off...Moato' ai facut cremsnit cu aluat de foietaj cumparat,sau ai facut tu foile?!,ca ma baraie maicamea ca vrea cremsnit da' nu asi vrea sa ma omor prea mult si sa fac eu experimente acu'cu nush ce fel de reteta =)) ,oare sa incerc cu foietaj?! Parca zicea Stelina ca-l presara cu zahar sa nu se infoaie :D

Scuzati de off...Moato' ai facut cremsnit cu aluat de foietaj cumparat,sau ai facut tu foile?!,ca ma baraie maicamea ca vrea cremsnit da' nu asi vrea sa ma omor prea mult si sa fac eu experimente acu'cu nush ce fel de reteta =)) ,oare sa incerc cu foietaj?! Parca zicea Stelina ca-l presara cu zahar sa nu se infoaie :D

eu am luat un pachet cu 2 foi la oferta in K, 1.2lei. dar se pot coace foi din aluat congelat, e-acelasi lucru. ca sa nu se sfarame foaia de deasupra, am taiat-o cu cutitul electric. am mai vazut cremsnit facut cu foaia de deasupra gata sfaramata, sa stii o treaba. ce daca se-nfoaie la copt? o presezi inapoi cand e gata.

eu am luat un pachet cu 2 foi la oferta in K, 1.2lei. dar se pot coace foi din aluat congelat, e-acelasi lucru. ca sa nu se sfarame foaia de deasupra, am taiat-o cu cutitul electric. am mai vazut cremsnit facut cu foaia de deasupra gata sfaramata, sa stii o treaba. ce daca se-nfoaie la copt? o presezi inapoi cand e gata.

Sar-na :D ,si eu am vazut la cofetarie cu foaia de deasupra sfarmata ...Incropesc eu ceva... :D

Il gasesti sub numele de Marmite..eu il urasc cu pasiune! Si fostul, englez la origine, cand il manca, eu fugeam din camera!

Il gasesti sub numele de Marmite..eu il urasc cu pasiune! Si fostul, englez la origine, cand il manca, eu fugeam din camera!

unde il gasesti uma? ca eu m-am uitat la "food basics" dar nu am vazut. Poate nu stiu unde sa-l caut....

unde il gasesti uma? ca eu m-am uitat la "food basics" dar nu am vazut. Poate nu stiu unde sa-l caut....

L-am gasit la Sobeys' pe langa chestiile de copt (praf de copt, zahar vanilat, etc) E un borcanel inchis la culoare.

L-am gasit la Sobeys' pe langa chestiile de copt (praf de copt, zahar vanilat, etc) E un borcanel inchis la culoare.

aha, acum stiu unde sa ma uit.

Noi nu avem Sobeys'.

Noi nu avem Sobeys'.

Uite-l cum arata :

post-11-13110804818021_thumb.jpg

Noi nu avem Sobeys'.

Uite-l cum arata :

post-11-13110804818021_thumb.jpg

merci uma

Maya e "vinovata" :hug: De mult timp cautam retete de foccacia , mereu nu-mi placea ca dura prea mult prepararea.Reteta mayei e facuta pentru mine :71: , eu stau prost cu timpul si "linistea" in jurul meu.

Izuk, da' te-ai specializat, nu gluma!

M-asteptam s-o gasesc pe Mirela pe-aicea!

sant moatzo dar doar ma uit. n-am mai copt nimic :hug:

• 3 weeks later...

Iaca si painica mea

http://4.bp.blogspot.com/-nUkQ4wZW_kU/TkE0LGokn1I/AAAAAAAAArQ/aBxAqD7LZ-w/s1600/100_4708.JPG

http://2.bp.blogspot.com/-r_Gf50svei8/TkEyG3xw6nI/AAAAAAAAArI/nFnfNhiiL9M/s1600/100_4710.JPG

• 2 weeks later...

Aseara din nou focaccia

http://2.bp.blogspot.com/-jVEdVNkKifE/Tk4WL1FX8tI/AAAAAAAAAsM/K3EIG7rqSDo/s1600/100_4842.JPG

Umpluta cu cascaval ras , felii de rosii , solzisori de ceapa , feliute de bacon si busuioc

http://4.bp.blogspot.com/-8waxUu8PRio/Tk4WNryTwxI/AAAAAAAAAsU/Sw8V_557YvQ/s1600/100_4851.JPG

• 2 weeks later...