Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am copt azi!?!

Featured Replies

angel, ti-am spus eu ca nu te opresti la o paine :occasion14: biscuitii aia cu susan imi fac cu ochiul.

sa pun si eu painea mea TangZhong cu seminte de in macinate.

post-341-13082297741341_thumb.jpg

cornuri cu cioco pt ciocolatosi

post-49-13083680237925_thumb.jpg

si simple pt mine

post-49-13083680656308_thumb.jpg

focaccia a la geany coming up :biggrin:

18 max ziua, cu ploaie si vant...ploaia e buna vantul ma dispera. se lasa pana la 5-7 noaptea. coc si moarta coapta, imi place sa le fac :occasion15:

miam, miam ce bine arata cozonacii.Si eu tot cozonacii babani ai Carei ii fac.LA voi e racoare daca te-ai bagat la facut cozonaci.

Eu nici pane nu ma incumet sa fac zielele astea

Cozonaci babani a la Gabi Cara , chiar imi era dor de ei . Cu nuca si stafide .

Arata super!Mi-ai facut pofta de cozonaci!

Am facut paine cu cartofi,dar.....surpriza,in sectiune cu semnatura(autograf).

Sper data viitoare sa iasa mai bine.

Adica cu putina imaginatie,reusiti sa vedeti,sau cel putin ce ar fi trebuit sa iasa:Lili,Rami.

post-162-13097087498503_thumb.jpg

post-162-13097088932487_thumb.jpg

post-162-1309708927593_thumb.jpg

pumpkin bread

post-49-13098611728205_thumb.jpg

focaccia umplta si simpla din acelasi aluat a la maya :P

post-49-13098612381222_thumb.jpg

post-49-13098612638704_thumb.jpg

se vad si niste muffins( de fapt este compozitie de tort cu frisca, aveam un carton ce expira curand si am facut cu smantana de frisca in aluat, super)

rulouri cu spanac si ricota

post-49-13098616697809_thumb.jpg

Oh my God, Angel, tu ai copt toate astea intr-o zi? Valeu maica, cum iti e cu spatele?

Oricum, toate arata bine si cred ca e un miros asa placut la tine in casa :rolleyes:

nu armina, doar rulourile si painea azi..si niste fursecuri cu cocos :rolleyes:

celelalte sant de duminica :)...trebuia sa specific. spatele e bine, mainile nu prea :)

painea a facut-o masina, n-am avut treba cu ea. si da, mirosea super in casa :)

• 2 weeks later...

eu continui monologul =))

paine crocanta azi la micul dejun, el si Sara cu vegemite, Ada cu nutella, eu cu unt si gem :)

post-49-13107228718097_thumb.jpg

post-49-13107228876136_thumb.jpg

eu continui monologul :)

paine crocanta azi la micul dejun, el si Sara cu vegemite, Ada cu nutella, eu cu unt si gem :)

Ce bine arata, Angelina =)). Pui reteta sau deja e postata? (off topic - aminteai la han de chicken curry, al meu e innebunit dupa curry, imi dai reteta te rog, eu il fac intr-un fel doar sunt deschisa noutatilor :)

Ce sunt vegemitele?

e de pus pe paine...sa nu vad in fata ochilor eu =)), asta e din genul ori o iubesti ori o urasti :)

post-49-13107236107903_thumb.jpg

de care curry vb? ultimul facut e japonez curry, cu vita...am facut si mango curry cu pui...??

asta e reteta la paine My link

asta este, e de pus pe paine...sa nu vad in fata ochilor eu :)

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gif bleah. nici eu nu o suport pasta aia.... o data am avut la indemana, am mirosit-o, am si incercat sa o gust... bleah.

iar ai inceput cu tortura https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif da' io te iubesc oricum

prima data cand am gustat, am luat o lingurita plina cum iei gem sa gusti...am crezut ca mor instantaneu, parca aveam rahat si imi iesea printre dinti. nici sa nu o vad de atunci =))

Sara si el o adora, Ada nici borcanul nu-l atinge :)

Ingeras, spune-mi te rog cum ai facut rulourile? Compozita cu spanac pare destul de teapana, nu a curs din ele? Aluatul e cel de foetaj?

Asa un narav ti-ai tras in ultima vreme...sa-ti traiasca :rolleyes: . Cum intru pe arta, ma uit intai sa vad ce ai mai copt :drool: .

e cumparat aluatul, puff pastry...compozitia e din spanac, ricotta si ceapa....facut dupa ochi, cata compozitie atatea foi am folosit.

1 ceapa mica

250g ricotta scursa de zeama

cam 200g spanac congelat sa zic? nu mai stiu. vezi tu cat iti place, mai adaugi daca vrei

1 ou

am calit ceapa si am adaugat spanacul dezghetat. le-am lasat sa se imprieteneasca si cand s-au racit am amestecat cu ricotta si oul. atat. taiat foile si am umplut. atat.

sa ma uit si eu prin magazin dupa vegemite...nici nu stiam ca exista, dar am sa-mi iau cel mai mic borcan pe care-l gasesc...daca nu o sa-mi placa? Il dau vecinei :rolleyes:

sa ma uit si eu prin magazin dupa vegemite...nici nu stiam ca exista, dar am sa-mi iau cel mai mic borcan pe care-l gasesc...daca nu o sa-mi placa? Il dau vecinei :rolleyes:

poate e sub numele de marmite sau promite :drool:

same shit different shovel...pardon my french :appl:

poate e sub numele de marmite sau promite :drool:

same shit different shovel...pardon my french :appl:

te scuzam, te scuzam....

dar ce gust are? e dulceag? seamana cu ceva cunoscut?

scrie ca e pe baza de drojdie? sau nu vad eu bine? ma duc pe net sa vad care e treaba...