June 16, 201115 yr comment_92878 angel, ti-am spus eu ca nu te opresti la o paine biscuitii aia cu susan imi fac cu ochiul. sa pun si eu painea mea TangZhong cu seminte de in macinate. Report
June 18, 201115 yr comment_93151 cornuri cu cioco pt ciocolatosi si simple pt mine focaccia a la geany coming up Report
June 20, 201115 yr comment_93397 18 max ziua, cu ploaie si vant...ploaia e buna vantul ma dispera. se lasa pana la 5-7 noaptea. coc si moarta coapta, imi place sa le fac Report
June 28, 201115 yr comment_94264 Cozonaci babani a la Gabi Cara , chiar imi era dor de ei . Cu nuca si stafide . Report
June 28, 201115 yr comment_94297 miam, miam ce bine arata cozonacii.Si eu tot cozonacii babani ai Carei ii fac.LA voi e racoare daca te-ai bagat la facut cozonaci.Eu nici pane nu ma incumet sa fac zielele astea Report
June 28, 201115 yr comment_94303 Acum s-a mai incalzit si la noi , la pranz sunt 25-26 grade , dar dimineata si seara e ok de copt . Report
June 28, 201115 yr comment_94332 Cozonaci babani a la Gabi Cara , chiar imi era dor de ei . Cu nuca si stafide .Arata super!Mi-ai facut pofta de cozonaci! Report
July 3, 201115 yr comment_94726 Am facut paine cu cartofi,dar.....surpriza,in sectiune cu semnatura(autograf).Sper data viitoare sa iasa mai bine.Adica cu putina imaginatie,reusiti sa vedeti,sau cel putin ce ar fi trebuit sa iasa:Lili,Rami. Report
July 5, 201115 yr comment_94861 pumpkin bread focaccia umplta si simpla din acelasi aluat a la maya se vad si niste muffins( de fapt este compozitie de tort cu frisca, aveam un carton ce expira curand si am facut cu smantana de frisca in aluat, super) rulouri cu spanac si ricota Report
July 5, 201115 yr comment_94870 Oh my God, Angel, tu ai copt toate astea intr-o zi? Valeu maica, cum iti e cu spatele? Oricum, toate arata bine si cred ca e un miros asa placut la tine in casa Report
July 5, 201115 yr comment_94913 nu armina, doar rulourile si painea azi..si niste fursecuri cu cocos celelalte sant de duminica ...trebuia sa specific. spatele e bine, mainile nu prea painea a facut-o masina, n-am avut treba cu ea. si da, mirosea super in casa Report
July 15, 201115 yr comment_96309 eu continui monologul paine crocanta azi la micul dejun, el si Sara cu vegemite, Ada cu nutella, eu cu unt si gem Report
July 15, 201115 yr comment_96313 eu continui monologul paine crocanta azi la micul dejun, el si Sara cu vegemite, Ada cu nutella, eu cu unt si gem Ce bine arata, Angelina . Pui reteta sau deja e postata? (off topic - aminteai la han de chicken curry, al meu e innebunit dupa curry, imi dai reteta te rog, eu il fac intr-un fel doar sunt deschisa noutatilor Ce sunt vegemitele? Report
July 15, 201115 yr comment_96317 e de pus pe paine...sa nu vad in fata ochilor eu , asta e din genul ori o iubesti ori o urasti de care curry vb? ultimul facut e japonez curry, cu vita...am facut si mango curry cu pui...?? asta e reteta la paine My link Report
July 15, 201115 yr comment_96320 asta este, e de pus pe paine...sa nu vad in fata ochilor eu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gif bleah. nici eu nu o suport pasta aia.... o data am avut la indemana, am mirosit-o, am si incercat sa o gust... bleah. iar ai inceput cu tortura https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif da' io te iubesc oricum Report
July 15, 201115 yr comment_96321 prima data cand am gustat, am luat o lingurita plina cum iei gem sa gusti...am crezut ca mor instantaneu, parca aveam rahat si imi iesea printre dinti. nici sa nu o vad de atunci Sara si el o adora, Ada nici borcanul nu-l atinge Report
July 15, 201115 yr comment_96332 Ingeras, spune-mi te rog cum ai facut rulourile? Compozita cu spanac pare destul de teapana, nu a curs din ele? Aluatul e cel de foetaj?Asa un narav ti-ai tras in ultima vreme...sa-ti traiasca . Cum intru pe arta, ma uit intai sa vad ce ai mai copt . Report
July 15, 201115 yr comment_96334 e cumparat aluatul, puff pastry...compozitia e din spanac, ricotta si ceapa....facut dupa ochi, cata compozitie atatea foi am folosit.1 ceapa mica250g ricotta scursa de zeamacam 200g spanac congelat sa zic? nu mai stiu. vezi tu cat iti place, mai adaugi daca vrei1 ou am calit ceapa si am adaugat spanacul dezghetat. le-am lasat sa se imprieteneasca si cand s-au racit am amestecat cu ricotta si oul. atat. taiat foile si am umplut. atat. Report
July 15, 201115 yr comment_96342 sa ma uit si eu prin magazin dupa vegemite...nici nu stiam ca exista, dar am sa-mi iau cel mai mic borcan pe care-l gasesc...daca nu o sa-mi placa? Il dau vecinei Report
July 15, 201115 yr comment_96345 sa ma uit si eu prin magazin dupa vegemite...nici nu stiam ca exista, dar am sa-mi iau cel mai mic borcan pe care-l gasesc...daca nu o sa-mi placa? Il dau vecinei poate e sub numele de marmite sau promite same shit different shovel...pardon my french Report
July 15, 201115 yr comment_96351 sa ma uit si eu prin magazin dupa vegemite...nici nu stiam ca exista, dar am sa-mi iau cel mai mic borcan pe care-l gasesc...daca nu o sa-mi placa? Il dau vecinei poate e sub numele de marmite sau promite same shit different shovel...pardon my french te scuzam, te scuzam....dar ce gust are? e dulceag? seamana cu ceva cunoscut?scrie ca e pe baza de drojdie? sau nu vad eu bine? ma duc pe net sa vad care e treaba... Report