September 9, 201016 yr comment_56004 Mama ce pitutze faine .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Report
September 9, 201016 yr comment_56007 Deci uuaauu!!!incerc sa ma abtin de la paine dar pe asta asi halio de numa,ca nu pot sa ma abtzinez.... Report
September 9, 201016 yr comment_56023 Adevarul e ca painea asta este senzationala. si ultra usor de facut.iar coaja e de vis. Maria , jos cu clopu' Report
September 19, 201016 yr comment_57043 Am facut paiine neagra,a iesit pufoasa ca un cozonac [/center]Ce reteta? Paine neagra 500 gr faina neagra cu seminte300 ml apa calduta1 1/2 lingurita drojdie uscataun strop de sare25 gr unt Puse la Ken,framantat,scos pe masa si format aluatul sul ,apoi direct in tava la crescut,dupa o ora pus la copt la 210 gr Celsius si atat. Din aluat de cozo am incropit 12 kurtosi .Am folosit recuzita mea cu aer de DOBRENI-NEAMT-tuburi din strujeni de porumb Au iesit niste pufosenii [center] [/center] Report
September 24, 201015 yr comment_57648 Biscuiti sarati cu branza de burduf picanta si sarata,merg langa o bere rece de numa ... Report
September 25, 201015 yr comment_57699 Ar fi mers si reteta, Geany! Am facut din ochi Cristinico,dar cand am timp o sa pun si poze cu procesul tehnologic'',am framamntat din ochi un rest de pachet de margarina si un rest de pachet de unt,am mai pus si o lingura de grasime,branza de burduf sarata de oi(multa, cred ca mai bine de 1/2 de kg. da nu am cantarit),un galbenus de ou,faina amestecata cu un vf. de lingurita de praf de copt,framantat rapid un aluat pana se desprinde de pe maini,dat la rece 1/2 ora ,intins foaie mai grosuta, taiat forme(cu un pahar si patratelele cu ruleta),pensulat cu albusul de ou ramas de la aluat,presarat cu mac si susan,coapte in tava unsa in cuptorul in prealabil incins ... Are Raluca o reteta de pateuri rapide aici linkul: pateuri rapide :cata branza de vaci atata unt si tot atata faina,cum eu nnu ma pot tine de o reteta nici moarta si reciclez ce am prin frigi,+ca-mi place mult sa incerc lucruri noi din capul meu eu nu am respectat cantitati,ingrediente,nik...Asa sunt eu de v-o place,nu v-o place alta mama nu mai face... Report
September 25, 201015 yr comment_57710 Iaca poate iti dai seama mai bine din poze... Aici amestec branza cu grasimile si ou(mi-am bagat labutele)... Aluatul... In tava inainte de copt... Si dupa... Gata... Report
September 25, 201015 yr comment_57724 Paine neagra 500 gr faina neagra cu seminte300 ml apa calduta1 1/2 lingurita drojdie uscataun strop de sare25 gr unt Puse la Ken,framantat,scos pe masa si format aluatul sul ,apoi direct in tava la crescut,dupa o ora pus la copt la 210 gr Celsius si atat. Mersi sorello si tizo Report
September 25, 201015 yr comment_57727 Nico, Ungi cu ulei strujenii inainte de a infasura aluatul pe ei,sau nu-i nevoie.Trebuie,musai ,neaparat si imediat sa incerc si eu kurtosii aia.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Acu se recolteaza porumbul,asa ca merg la vecina sa-mi dea cateva tulpini. Report
October 1, 201015 yr comment_58340 O serie intreaga de cake-uri sarate...caci curand face o prietena o mica agapa, si i-am promis diverse...si cum nu voi avea timp atunci, le fac incet , incet si le congelez...ieri pe langa cake-ul cu feta al narniei , unul cu pesto-mozarella-rosii uscate,unul cu dovlecei-feta si unul cu tapenade-masline. https://forum.artaculinara.ro/topic/1101-chec-aperitiv-cu-branza/ Report
October 2, 201015 yr comment_58398 Merci Lili. in special cel cu pesto , rosii uscate si mozarella e surprinzator... Report
October 4, 201015 yr comment_58520 Din aluatul de paine rustica cu cartofi by Pitt, mini-chifle cu costita. Report
October 10, 201015 yr comment_59323 Am copt astazi... o placinta cu branza sarata a la Moatza.. o placinta multinationala:))) branza din Romania, oua din Italia si foi de placinta din Slovenia... bun rau:)http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/DSC00079.jpghttp://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/DSC00082.jpg Report
October 13, 201015 yr comment_59671 Cornurile cu unt- reţeta Pişcoţel, varianta simplă, cu diverse seminţe presărate peste gălbenuşul de ou, şi varianta dulce , umplute cu Nutella, pe toate gusturile din casă, pudrate cu zahăr şi fără. Report
October 13, 201015 yr comment_59677 Vaii fetelor cum pot sa arate...nici macar nu pot sa zic ce asi prefera de aici,pe toate.... Report
October 18, 201015 yr comment_60526 Va mai amintiti saleurile mamelor noastre de pe vremuri?!!!....Facut din ochi cu branza de burduf de oi,unt si untura,2 oua,putin lapte ,un vf. de lingurita de praf de copt,mac si susan,faina.... Report
November 4, 201015 yr comment_62938 cupcakes cu choc sprinkle au acum si icing roz si fetele au mancat cate 2 fiecare Report
November 4, 201015 yr comment_62948 cinnabon rolls - reteta norvegiana de la prietena mea din state ...poate isi face curaj si-si posteaza si ea bunatatile aici Report
November 4, 201015 yr comment_63008 cinnabon rolls - reteta norvegiana de la prietena mea din state ...poate isi face curaj si-si posteaza si ea bunatatile aici Brava Mirela, ce de bunatati.Curaj prietenei, nu muscam (doar din ecran). Report
November 4, 201015 yr comment_63013 deja ti-a facut dovleceii ascunsi Lili ...o s-o imping sa-si bage si ea nasul si retetele aici Report