April 24, 201016 yr comment_34000 Azi am mancat ultimii covrigi ce i-am copt ieri. Reteta e "Covrigi sarbesti" a lui Laura Laurentiu. Au fost foarte gustosi, exact cum mi-i aminteam din vremurile tineretii. Report
April 25, 201016 yr comment_34240 Am copt azi Cornetti LaureiA, daca va mai amintiti de ei. Si o sectiune muşcată Aluatul meu nu a crescut aproape deloc, insa dau vina pe cantitati. Cornuletele nu sunt pufoase, dar sunt fragede si foarte gustoase, umplute cu dulceata de caise. Report
April 28, 201016 yr comment_34974 Arata tare bine ''pufoseniile''Mimi!!!...se zice ca si o cina mai putin reusita e pe jumatate salvata de o paine buna(oricine mai poate da kixuri' cand se asteapta mai putin)...(bine+un vin bun'da 'aici e off. topic...) Report
May 2, 201016 yr comment_35612 Pîine neagră: http://i9.photobucket.com/albums/a57/n_puiu/Picture007-2.jpg Report
May 11, 201016 yr comment_36879 Painici pufoase ce reteta ai folosit ? imi place ca pare necojoasa si moale. Report
May 13, 201016 yr comment_37057 Azi am mancat ultimii covrigi ce i-am copt ieri. Reteta e "Covrigi sarbesti" a lui Laura Laurentiu. Au fost foarte gustosi, exact cum mi-i aminteam din vremurile tineretii. multumesc pt ca mi-ai facut cunostinta cu covrigii tai.mi-ai facut pofta, am cautat reteta imediat, am executat-o si astazi am repetat-o! dintr-o mana de coca am facut si niste covrigi mici pe care i-am dat prin miere si susan parajit Report
May 13, 201016 yr comment_37071 O paine impletita si, din acelasi aluat, niste porumbite (de la Eataly citire) Report
June 2, 201016 yr comment_40079 Eu am copt croissante, simple si cu budinca de vanilie! Nu prea aspectuase (au fost primele mele croissante), dar deosebit de gustoase! Report
June 6, 201016 yr comment_40936 Oauu ce pofta mi-ai facut de saratele!! ...ce asi hali vreo 2 diseara cu ai mei la o bere... Report
June 6, 201016 yr comment_40937 Claudia minunate croissantele,vreau si eu reteta un link ceva piizz!!... Report
June 7, 201016 yr comment_41075 Claudia minunate croissantele,vreau si eu reteta un link ceva piizz!!... Reteta ar fi asa:- 500 gr faina (eu am pus aproape 600, dar cred ca mai era nevoie)- 15 gr drojdie uscata- 90 gr zahar (mai mergea)- 15 gr sare- 340 gr unt (aici cred ca mergea mai putin)- 300 ml lapte- 1 ou+ 2 linguri apa pentru uns Este mai greu de explicat treaba cu impachetarile, iar eu nu am nici poze!Pun aici un link :de aici am luat si reteta Report
June 7, 201016 yr comment_41076 Multumesc tare mult o voi presta cu siguranta,arata ''beton!!''...Tocmai se uita sotul peste umarul meu,si a zis:''vaii ce copii frumosi!!''... Report
June 7, 201016 yr comment_41081 Multumesc tare mult o voi presta cu siguranta,arata ''beton!!''...Tocmai se uita sotul peste umarul meu,si a zis:''vaii ce copii frumosi!!''... Cu placere!Multumesc sotului! Nici cu piticul vostru nu mi-e rusine! Report
June 21, 201016 yr comment_43427 Cornurile cu scortisoara ale Pocai, cu mici modificari aduse de je. Report
June 29, 201016 yr comment_44561 Poale-n brau moldovenesti cu un aluat ca de cozonac dar mai saracut,cu branza in amestec de oi cu vaci si stafide,unse cu miere si pudrate cu zahar vanilat... Iata o tava,dispareu de sub ochii mei ,fierbinti asa de numa' Fotografie de grup... Si una calda si parfumata pt. voi... Report
June 29, 201016 yr comment_44564 Poale-n brau moldovenesti cu un aluat ca de cozonac dar mai saracut,cu branza in amestec de oi cu vaci si stafide,unse cu miere si pudrate cu zahar vanilat...Iata o tava,dispareu de sub ochii mei ,fierbinti asa de numa' Fotografie de grup...Si una calda si parfumata pt. voi... Mi-ai facut o pofta de branzoaice...... Report
June 29, 201016 yr comment_44565 Pai nu sunt greu de facut si-s tare bune seara sau dimineata cu o sana,sau iaurt,maine pun la mic dejun ca asta va fi.... Pare rau ca ti-am facut pofta si nu te pot servi decat virtual... Report
June 30, 201016 yr comment_44642 Poale-n brau moldovenesti cu un aluat ca de cozonac dar mai saracut,cu branza in amestec de oi cu vaci si stafide,unse cu miere si pudrate cu zahar vanilat... Iata o tava,dispareu de sub ochii mei ,fierbinti asa de numa' Fotografie de grup... Si una calda si parfumata pt. voi... Dupa ce m-ai inpoftit cu turtele alea grozave,cu placintele m-ai doborat.Cat de bine arata parca simt si gustul,mai draga Geany esti o gospodina jos palaria,si harnicuta foc.Iar Bubuletu` e o frumusete si-o dulceata,si numa`ochi(ptiu-ptiu) Report
August 21, 201016 yr comment_53821 Am facut paiine neagra,a iesit pufoasa ca un cozonac [center] [/center] Report
August 30, 201016 yr comment_54802 Am facut paiine neagra,a iesit pufoasa ca un cozonac [/center]Ce reteta? Report
September 9, 201016 yr comment_55994 Painea artizanala a Mariei ( Apascaritei) , un cake cu masline ( clasic se zareste o bucata in poza), si unul dupa o reteta noua cu masline si mac.cake-urile sunt facute pentru o prietena. Report