March 7, 201313 yr comment_188531 Se pune daca am adaugat parmigiano?Hamburgeri de linte si frunze de rapita(cime di rapa). Lintea fiarta, scursa amestecata cu parmigiano si frunze de rapita fierte si scurse.Format hamburgeri cu bratara Adrianei si stropite lejer cu ulei.La cuptor pana se rumenesc lejer. Report
March 7, 201313 yr comment_188543 Imi plac hamburgerii tai Lily. Poate fac si eu azi, dar am sa pun frunze de papadie ca nu am rapita. Report
March 7, 201313 yr comment_188553 Aura, poti sa faci si fara, sau cu spanac sau cu alta iarba.Mie imi ramasese de la pranz un pumn de frunze fierte si nu stiam cum sa le omor. Report
March 7, 201313 yr comment_188555 aha! Si mai bine, vad eu cum le amestec. Eu am mai facut o supa - crema de gulii, dupa reteta Gelutzei (supa-crema de napi)Asa de mult ne place supa asta ca as face-o in fiecare zi. si orez cu legume cu salata Report
March 7, 201313 yr Author comment_188685 Ce faini hamburgeri, Lili Aura, am facut hummusul cu ardei copti, mai bun decit cel doar cu rosii Report
March 12, 201313 yr comment_189270 Fetuccine cu sos Alfredo vegetarian Sosul l-am facut din pastarnac & conopida inmuiate in 2 linguri de apa, facute piure cu lapte vegetal (de in la mine) si amestecat cu zeama de lamaie, mustar, usturoi, sare si muuult piper. Report
March 13, 201313 yr comment_189314 Ce faini hamburgeri, Lili Aura, am facut hummusul cu ardei copti, mai bun decit cel doar cu rosii Multumesc Adriana! Si eu l-am facut cu linte.Da, stiu, nu se mai cheama hummus, se cheama lintus. Manu a mancat trei felii de paine. Report
March 14, 201313 yr comment_189492 Voilà, lintus:linte si ardei copti, ulei evo si sare. De mancat cald, gen tocanita.Sau rece gen zacusca, linte frecata. Report
March 14, 201313 yr comment_189499 Fiarta si scursa bine.Amestecata cu ardeii copti pireu.O bunatate! Report
March 14, 201313 yr comment_189507 Fiarta si scursa bine.Amestecata cu ardeii copti pireu.O bunatate!interesant, retin ideea! am uitat sa-ti spun ca am facut hamburgherii cu linte, am pus brocoli si a iesit foarte bun. Alaturi am facut si niste cartofi "prajiti" la cuptor, ce mai, menu de mcdonals Report
March 14, 201313 yr Author comment_189555 Voilà, lintus:linte si ardei copti, ulei evo si sare.linte roz? Report
March 24, 201313 yr comment_191004 Eu de ceva timp,atunci cand fac ardei umpluti sau sarmale fac neaparat si cateva doar cu ciuperci(adica orez si morcov,ceapa tot) si mananc doar din astea iar sotului i le las pe cele cu carne,desi nici la astea nu zice nu,alternate cu celelalte.Na ,ca mi-ai facut pofta,dar nu cred ca fac curand pentru ca n-am apucat inca sa fac ardeii tai umpluti,pe cei cu pui si cascaval. Report
March 25, 201313 yr comment_191071 Voilà, lintus:linte si ardei copti, ulei evo si sare.linte roz? Roz, roz, aia decorticata ca fierbe in 10-15 minute. Report
March 25, 201313 yr Author comment_191146 am facut-o, nu asa frumoasa ca a ta ca am lasat ardeii bucati mari dar a fost buna Report
March 25, 201313 yr comment_191149 Si eu am facut-o, foarte buna, ampus poza la cina cu prieteni. Report
March 26, 201313 yr comment_191240 Eu de ceva timp,atunci cand fac ardei umpluti sau sarmale fac neaparat si cateva doar cu ciuperci(adica orez si morcov,ceapa tot) si mananc doar din astea iar sotului i le las pe cele cu carne,desi nici la astea nu zice nu,alternate cu celelalte.Na ,ca mi-ai facut pofta,dar nu cred ca fac curand pentru ca n-am apucat inca sa fac ardeii tai umpluti,pe cei cu pui si cascaval.Ardeii aceia sunt un castig daca ii faci, dar si sarmalutele astea pe mine ma innebunesc. Eu imi pregatesc si nuci sa trantesc o tura si cu nuci, au un gust si alea... Report
March 26, 201313 yr comment_191242 Mancare de dovlecei stramoseasca cu ceapa calita, usturoi, suc de rosii si marar! Saracul dovlecelul ala l-am plimbat de la dreapta la stanga , ba am vrut sa-l fac pane, ba sa-l fac lasagna, pana la urma, am zis, aia e!! Report
March 26, 201313 yr comment_191252 Eu am facut mancare de conopida, tot asa, reteta stramosoasca ceapa, usturoi, rosii. Si salata de varza rosie. Report
March 26, 201313 yr comment_191296 Culmea e ca ma asteptam la comentarii, dar eram pregatita: " eu am cautat bame , daca n-am gasit...??!!" Vreau sa spun ca doar ce s-a mirosit cu mancarea stramoseasca, gena lui de pe ADN-ul personal a palpitat si a mancat totul! Acum ca secret chiar n-am gasit bame, si la ce vant bate la noi nu ma duc pana la Billa pe jos, cu taxiul imi iau si injuraturi, ca e aproape dar trebuie s-o iei printre blocuri. Acum iar ma injura jumatate de forum ca omul mananca dovlecei si bame! Report
March 26, 201313 yr comment_191301 La ce fel de comentarii te asteptai? Si de ce sa injure lumea ca omul tau mananca dovlecei si bame? Si al meu mananca Report