September 5, 201214 yr Author comment_162144 acu' m-a pus Adriana pe jar cu Einstein... ma duc s-o recitesc ca sa te mai conving? uite ca ma ajuta si aura Report
September 19, 201214 yr Author comment_163742 Oh mamma mia, grazie Iulia sper sa-ti placa, ar trebui sa o iau la recitit si eu Report
October 29, 201213 yr comment_167879 Mult timp nu prea mi-am mai luat carti si era cazul.Si noile mele achizitii:Asta am primit-o de ziua mea, desi nu-s ciocolatoasa ma bucur, ca are niste retete superSi asta e superAsta imi place ca normal ca pe langa retete are si multe tehnici interesanteSi restul sunt interesante In schimb la asta mi-a placut ca are de la retete de paine , produse de craciu, aluaturi dulci si sarate Report
October 29, 201213 yr comment_167890 oho, material de studiu serios!Daa, imi era dor sa studiez carturtulii, desi am spus ca nu mai iau ca deja nu prea mai am spatiu pentru ele. Report
October 29, 201213 yr comment_167906 la noi sunt asa de scumpe astea de calitate - ma refer la tiparitura, nu la continut, ca nu pot sti daca n-o studiez - incat iti taie imediat cheful de cumparat.si de cand cu netul, vorba Carmellei, il prefer. Report
November 21, 201213 yr comment_171587 Mult timp nu prea mi-am mai luat carti si era cazul.Si noile mele achizitii:Asta am primit-o de ziua mea, desi nu-s ciocolatoasa ma bucur, ca are niste retete superSi asta e superAsta imi place ca normal ca pe langa retete are si multe tehnici interesanteSi restul sunt interesante In schimb la asta mi-a placut ca are de la retete de paine , produse de craciu, aluaturi dulci si sarateWaw, super carticelele!!!!Si eu aveam nisre reviste culinare nemtesti, cu niste retete faine, dar am renunat la ele.Nu stiu nimic germana si google translate nu prea ma ajuta. Adica nu traducea cum trebuie... Report
December 27, 201213 yr comment_177137 De citeva zile citesc si eu "Dictatura gastronomica" si sint foarte critica cu ea, cartea, si cu el, autorul. Pai Sanda Marin era deja o mare povestitoare fata de laconismul lui Bacalbasa. Poate sotia lui era o mare bucatareasa, dar cele mai multe din retetele transcrise in carte sint ambigue, recomandarile pe care le facea chiar si pentru vremurile alea mi se par aberante, iar din cele 1501 retete, parca, cam un sfert sint descrise in modul "ca si ala de vita", "vezi mai sus" etc. Dar o citesc in continuare Report
December 28, 201213 yr comment_177352 Primii si eu o carte cadou!Foarte interesanta.Si utila mie! Report
December 28, 201213 yr comment_177362 una dintre autoare e A Trandafir, actrita? cum ti se pare cartea? sa-ti fie de folos! Report
December 28, 201213 yr comment_177371 una dintre autoare e A Trandafir, actrita? Se pare ca da. Uite ce am gasit pe net: link la un articol mai vechi din Libertatea Report
December 29, 201213 yr comment_177518 una dintre autoare e A Trandafir, actrita? cum ti se pare cartea? sa-ti fie de folos! Motzulino, aseara am pozat-o, dar doar am rasfoit-o!E interesanta si plina de invataturi mai pe mintea mea, asa, dar n-am aprofundat-o!E la Braila, n-am mai carat-o si p-aia.Promit c voi si experimenta din ea, ca pare interesanta! Daca zice Floricris...Eu n-am "sapat" prea adanc! Floricris! Report
January 14, 201412 yr comment_211599 Ieri daca tot aveam timp de pierdut, m-am pierdut si eu intr-o librarie si mi s-au lipit de degete 2 carti [center][/center] [center][/center] bine mi s-au mai lipit ochii pe o enciclopedie da nu costa decat 300€.ata e ,poate alta data. De sf. ion niste prieteni mi-au facut cadou carticica asta [center][/center] Report
January 14, 201412 yr Author comment_211637 Pai acu daca esti la repaos fortat ai timp si sa le rasfoiesti Report
January 15, 201412 yr comment_211647 Ieri daca tot aveam timp de pierdut, m-am pierdut si eu intr-o librarie si mi s-au lipit de degete 2 carti bine mi s-au mai lipit ochii pe o enciclopedie da nu costa decat 300€.ata e ,poate alta data. De sf. ion niste prieteni mi-au facut cadou carticica astaSa le rasfoiesti cu mare placere si sa ne arati si noua ceva retete interesante, incercate de tine! Report
January 15, 201412 yr comment_211700 imi place Gino, il urmaresc intr-o emisiune la paprika, ceva cu retete vechi, de familie, resuscitate si reinventate in bucataria unui restaurant.studiu placut si util, Ioana! Report
March 11, 201412 yr comment_214812 imi place Gino, il urmaresc intr-o emisiune la paprika, ceva cu retete vechi, de familie, resuscitate si reinventate in bucataria unui restaurant.studiu placut si util, Ioana! Mi se paruse mie ca il stiu de undeva, da nu mai stiam de unde.Cat am stat acasa si m-am tot uitat pe patrika n-am mai vazut emisiuni cu el. De la cele 3 carti aratate mi-am mai luat cateva si mi-am propus ca lunar sau poate la 2 luni sa ma reinoiesc cu cate una O carte tare interesanta depre alimente: fructe, legume, branzeturi,condimente, tipuri de carne si preparate din carnesi nu mare mi-a fost surpeinderea cand am citit despre mititeii nostrii Apoi o carte care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca Si ultima achizitie(cadou de la sotul meu), dragoste la prima rasfoire Report
March 13, 201412 yr comment_214875 Ioana, sa le folosesti cu mare placere si sa ne arati si noua macar o parte dintre minunatiile pe care le gasesti pe-acolo! Report
July 20, 201412 yr Author comment_219412 Si ultima achizitie(cadou de la sotul meu), dragoste la prima rasfoireAm luat-o si eu, tre sa-mi ajunga miercuri Report
August 26, 201412 yr comment_220113 Si ultima achizitie(cadou de la sotul meu), dragoste la prima rasfoireAm luat-o si eu, tre sa-mi ajunga miercuri Si cum ti se pare Adriana?Eu am gatit cateva retete la inceput apoi n-am mai avut timp.Trebuie sa o rasfoiesc inca odata . Report
August 26, 201412 yr Author comment_220117 Frumoasa si foarte interesanta, inca n-am facut nimic din ea. Tie ti-a placut tot ce ai facut? Report
September 5, 201412 yr comment_220307 Frumoasa si foarte interesanta, inca n-am facut nimic din ea. Tie ti-a placut tot ce ai facut? Da, inca n-am facut dulciru, dar sper sa apuc in curand Report
September 5, 201412 yr Author comment_220313 ok, facem schimb de impresiieu vreau sa fac salata de orz Report