June 18, 201016 yr comment_43142 Adriana,bravo pt cartea castigata.Eu refuz categoric sa mai intru in librarii(Foxy stie ) ca tot timpul mi se lipesc de deste cate ceva.Ieri de exmplu mi s-a lipit cartea asta de degetele iar soatei , asta: O alta carticica achizitionata de curand ar fi asta: Luminis, pune retetele si vedem care cum te ajutam.Am si eu cateva carti din colectia din care ti-ai luat cele 2 carticele. Mie in schimb mi-a ramas gandul la o carte cu branzeturi, nu-i extrem de scumpa si poate mi-o cumpar drept recomensa pt examenul luat Report
June 18, 201016 yr comment_43145 Adriana,bravo pt cartea castigata.Eu refuz categoric sa mai intru in librarii(Foxy stie ) ca tot timpul mi se lipesc de deste cate ceva.Ieri de exmplu mi s-a lipit cartea asta de degeteleiar soatei , asta:O alta carticica achizitionata de curand ar fi asta:Luminis, pune retetele si vedem care cum te ajutam.Am si eu cateva carti din colectia din care ti-ai luat cele 2 carticele. Mie in schimb mi-a ramas gandul la o carte cu branzeturi, nu-i extrem de scumpa si poate mi-o cumpar drept recomensa pt examenul luat Daaaaaa, cunoastem!! Da' o mica recompensa tot meriti! Report
June 18, 201016 yr Author comment_43146 Adriana,bravo pt cartea castigata.Multumesc.Mie in schimb mi-a ramas gandul la o carte cu branzeturi, nu-i extrem de scumpa si poate mi-o cumpar drept recomensa pt examenul luat O carte despre brinzeturi e foarte utila la casa omului, si mai ales ai nevoie de recompensa pentru un examen luat Report
July 1, 201016 yr Author comment_44896 Aveam un bon de 5 euro pe siteul de unde cumpar carti si nu puteam sa-l pierd asa ca am cheltuit alti 50 de euro ca sa pot beneficia de el Report
July 2, 201016 yr comment_44944 Da Silvia Jurcovan ai ? Sa nu zici ceva rau de ea.! Pe mine ea m-a invatat sa fac preparatele de baza,pentru ca are la fiecare capitol important ,explicatii pentru prosti,cum eram eu cand am luat cartea.A fost ABC-ul meu gastronomic.Editia din 1987.Dupa ABC,pot citi si carti mai speciale. fix editia asta o am si eu. e si singura carte de bucate pe care o am mi-am luat-o de tinerica (aveam 16 ani pe atunci) din banii mei de buzunar si tare am fost (si mai sunt) incantata de ea. Report
July 3, 201016 yr comment_45096 Wow Adriana, interesante carti. Azi am primit si eu niste carticele, am avut un Gutschein in valoare de 50 e si de el mi-am luat carticelele astea.As fi vrut sa o fi gasit-to si pe cea cu branzeturi ,dar nu o aveau, dar tot mi-o iau intr-o buna zi. Edit ca am dat send fara poze Pe asta pusesem ochii de ceva timp.Imi place ca are si ustensilele La asta am primit si o forma de tort detasabila de 20 cm La asta am primit o palnie speciala pt gemuri Report
July 4, 201016 yr comment_45170 Felicitari fetelor de achizitii!Poate ajung saptamana asta prin Brasov, sa vedem ce gasesc prin librarii.Fetele din Ro, ce-mi recomandati? Report
August 31, 201016 yr comment_55005 [center]Ia priviti ce am primit eu cadou de la niste buni prieteni de-ai mei: Tot sa experimentez, dar nu acum, ca de o saptamana sunt la dieta si chiar vreau sa fiu cat mai stricta, poate mai dau si eu jos din surplus.[/center] Report
July 22, 201115 yr Author comment_97270 maga dulceturilorhttp://ecx.images-amazon.com/images/I/51%2B8ScROLOL._SS500_.jpg Report
July 22, 201115 yr comment_97277 Wow, ce colectii aveti aici....eu trebuie sa recunosc, migrand de colo-colo nu am nicio carte de bucate. Ma inspir mai mult din lumea virtuala. Adriana, de pe ce site comanzi tu? Sunt doar carti in italiana? Eu de obicei comand de pe amazon dar la carti de dulciuri, care sunt in scope pentru moment, daca le iau in engleza, cantitatile nu sunt in masuri metrice europene si parca nu m-as avanta sa incep sa transform de fiecare data Report
July 22, 201115 yr comment_97284 Dragos, credeam ca mie imi ziceai, am citit aiurea, de Escoffier daca vrei am ceva electronic, ma uit acasa si-ti zic ce ca nu tin minte acu. Adriana, Escoffier il ai in engleza sau franceza? Report
July 22, 201115 yr comment_97287 Eu de obicei comand de pe amazon dar la carti de dulciuri, care sunt in scope pentru moment, daca le iau in engleza, cantitatile nu sunt in masuri metrice europene si parca nu m-as avanta sa incep sa transform de fiecare data eu mi-am facut un tabel de conversie pentru cele mai uzuale ingrediente si il tin la indemana, in bucatarie. Pana mi-am cumparat cantar foloseam un "cup", dar era foarte foarte aproximativ, mai ales la faina. Pana am invatat cum se masoara corect, toate aluaturile imi ieseau uscate si eu credeam ca faina nu e buna. Report
July 23, 201115 yr Author comment_97333 Ma uit si-ti zic.Cartea asta a lui Ferber am cumparat-o pe amazon.it, una mie una unei prietene la care a ajuns ambalata ca un cadou, mai facusem chestia asta pe amazon.fr acu citiva ani si i-am trimis-o lui Anat in Canada, acu au facut si amazon.it si au preluat toate datele mele, mie imi plac, am mai luat slowcookerul de pe amazon.fr si acu vreau sa iau un barbecue care afuma. Report
October 7, 201114 yr Author comment_105861 Foarte misto, explicata de citiva bucatari din toata lumea, cu poze, explicatii si citeva retete, multe lucruri le stiam deja, sunt multe retete noi, si am gasit si explicatii pentru coptul sfeclei rosii 68 € Report
November 21, 201114 yr comment_111827 Am primit cartea asta, o cunoasteti? Cartea, nu. Am inteles ca individul e mare maestru bucatar, dar n-am stiut ca are si carte. E interesanta? Are ceva retete / tipsuri nemaipomenite? Report
November 21, 201114 yr Author comment_111830 Am rasfoit-o doar in fuga, nu-mi place ca are pagini intregi de publicitate, ceea ce intr-o carte de retete e nemaiintilnit, in rest sunt frumoase si paginile si pozele, retetele toate pe care le-am vazut circula pe forum de ani de zile, nimic spectaculos. Report
November 21, 201114 yr comment_111833 Am rasfoit-o doar in fuga, nu-mi place ca are pagini intregi de publicitate, ceea ce intr-o carte de retete e nemaiintilnit, in rest sunt frumoase si paginile si pozele, retetele toate pe care le-am vazut circula pe forum de ani de zile, nimic spectaculos.Mda. Ma cam asteptam la asa ceva, sincera sa fiu. Deci, n-are rost sa-mi bat capu' sa o caut prin librarii! Report
November 22, 201114 yr comment_112198 Am primit cartea asta, o cunoasteti? Cartea, nu. Am inteles ca individul e mare maestru bucatar, dar n-am stiut ca are si carte. E interesanta? Are ceva retete / tipsuri nemaipomenite? Il mai vedeam la tv la "Cireasa de pe tort". Report
January 22, 201214 yr comment_124122 Cred c-am pierdut mai bine de jumatate de ora ca sa ma hotarasc.Le-as fi vrut pe toate care erau la raionul de carti pentru bucatarit. Report
January 22, 201214 yr comment_124143 de cand se vand cartile la kil? V-am pus anume poza pe ambele parti, pe mine m-a terminat cartea asta . Tare simpatica e si chiar seamana cu o cutie de ciocolata. Mai erau altele faine, Doamne cat m-am invartit acolo in jurul lor! Al meu se odihnea pe un scaun si imi dadea idei: "Uita-te la aia!" "Ia-o pe aia ca-mi place coperta" " Vezi un pic pe aia!"Eu in timpul asta transpiram. Le-as fi luat pe toate. Report
January 23, 201214 yr comment_124226 faine carti , a doua m-a dat pe spate prin aspect , iar prima prin grosime si pret . Aici , o carte cu atat de multe retete , costa cel putin 50 euro . Report
January 23, 201214 yr comment_124235 faine carti , a doua m-a dat pe spate prin aspect , iar prima prin grosime si pret . Aici , o carte cu atat de multe retete , costa cel putin 50 euro . Pai si asta era ultima la reducere de la 39 la 24,90.Le-am rasfoit sunt interesante amandoua. Report