Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Paste, fel de fel de feluri

Featured Replies

O sa fac si eu niste gnocchi si le fac sos din asta. Ador Stilton-ul!

Eu azi, carbonara, dupa reteta mea de capatai. Am mai vorbit eu de cartea mea de retete italiene:

52361841_575803152894018_8705360506640138240_n.jpg52097295_337285873570190_5481662052600643584_n.jpg

• Author

unii nu combina nici cu rosii ciupercile dar vorba ta, ce ne pasa

important e sa nu puneti smintina in carbonara =))

Eu azi, carbonara, dupa reteta mea de capatai. Am mai vorbit eu de cartea mea de retete italiene:

se aproba, bravo :rolleyes:

unii nu combina nici cu rosii ciupercile dar vorba ta, ce ne pasa

important e sa nu puneti smintina in carbonara =))

se aproba, bravo :rolleyes:

Imi plac oamenii consecventi si loiali lor insisi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif ! Parca in 2002 s-a fondat forumul vechi? Asadar , cam 17 ani de conseventa si loialitate originalitatii bucatariei italiene.

Premiuuuuuuuu : https://www.smilies.4-user.de/include/Sport/smilie_sp_263.gif

Si acum revenind la carbonara: si Lorenza spune sa punem zeama de la spaghetti in sos. De data asta Stan Patitul a stiut cata sa puna...

• Author

Imi plac oamenii consecventi si loiali lor insisi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif ! Parca in 2002 s-a fondat forumul vechi? Asadar , cam 17 ani de conseventa si loialitate originalitatii bucatariei italiene.

Premiuuuuuuuu : https://www.smilies.4-user.de/include/Sport/smilie_sp_263.gif

Multumesc din tot sufletul :-*

Eu iau de la lidl gorgonzola cu mascarpone. E foarte foarte buna. Deci in pachet e o bucata unica de branza, un strat de gorgonzola, unul de mascarpone si tot asa.

Obisnuieac sa o topesc cu putin unt si lapte apoi ameatec cu fistic macinat. Parca am.mai pus si pe aici reteta demult tare.

Dar recomand branza asta.

Asta

post-13-0-10193900-1549717217_thumb.jpg

Saptamana asta este saptamana italiana, asa ca o caut si tu, sigur este in oferta!

• Author

La mine a lipsit somonul :toothy6:

eu am pus ceapa cu ulei in tigaie si ciupercile pe masa, pleurotus si champignon crema plus o punga de hribi congelati, un cub star cu ciuperci si 2 cutii de smintina, dupa care i-am zis lu Stefano sa se ocupe si eu m-am dus sa vorbesc cu mama la telefon :occasion14: cind m-am intors a zis sa-mi vad de treaba ca de sos are grija el =(( da' tre sa recunosc ca a iesit foarte bun, o dat iama in condimente cum ii place cind nu-l vad :toothy9;

pasteintegralefunghi.jpg

paste cu spanac, smantana, pastrama de pui

post-332-0-40789000-1552141282_thumb.jpg

pastele sunt amestecate cu un pic de unt sa nu se lipeasca, pentru ca avem ore de masa diferite.

• Author

eu uneori fac special mai mult decit mincam

dar de condimentat le condimentez mereu in tigaie

si apoi ce ramine se incalzeste in microunde

vad ca tu le amesteci in farfurie, asta pentru ca tii pastele fierte de o parte si condimentul in alta parte?

da, le tin separat din doua motive.

mama mananca mai putin sos sau condimentat si isi pune ea singura ce vrea. uneori le mananca aproape goale pastele. Yasmine vrea mult sos si paste putine.

nu mai am microunde momentan si sunt greu de incalzit pastele amestecate cu sos. asa, pastele le tin afara in ziua respectiva, sosul in frigider, il scot si il incalzesc bine, când imi trebuie.

lucrez in doua schimburi si trebuie sa gasesc solutii pt. toti. nu ca ar prea avea curaj sa comenteze careva, dar când pot ( sau când trebuie in cazul mamei) le mai fac si pe plac :-*

Somon proaspat, ciuperci si smantana cu gust de somon.

exista asa ceva? inseamna ca mai e si cu alte arome, de care? si cum aromatizeaza smantana?

:-* :-* :-*

Moatza, mai e cu gust de ciuperci.

Naiba stie ca nu m-a interesat prea tare, folosesc din cand in cand deci nu mereu si nu nu intru in amanunte. Ca daca as intra in mod sigur nu as mai cumpara :P .

E din aia care sta pe raft, Uht.