March 18, 20206 yr comment_260441 Din ce vad pe topicul asta, daca-ti plac pastele, esti salvat din orice imprejurare.Practic nu exista limita la asociere, eu nici macar nu m-am gandit vreodata la asa ceva.Bravo! Report
March 19, 20206 yr comment_260494 Intelegi Motulina de ce am scris traiasca pasta!! clar! si mai stiu ca 1 - va place si 2 - ai 50 de kile Report
March 19, 20206 yr comment_260497 53 sau 54 kile.Dar ce mai conteaza pe timp de pandemie. Motiv in plus sa mănânc doar o masa si jumătate pe zi. Report
March 20, 20206 yr comment_260557 Noi ieri cu ton (usturoi, salota, ton, suc de rosii). Pe fundal un tort/praji fara oua o sa va au reteta daca va intereseaza. Azi olio aglio. Report
March 20, 20206 yr comment_260559 Acu' spusei ca incep sa caut retete fara oua. Dar e tot aia, cu cacao care o aveam de la tine?Lapte , ulei.. Report
March 20, 20206 yr comment_260568 Acu' spusei ca incep sa caut retete fara oua. Dar e tot aia, cu cacao care o aveam de la tine?Lapte , ulei.. Nu, e alta. Numai buna si asta pe timp de carantina. Report
March 20, 20206 yr Author comment_260573 Noi ieri cu ton (usturoi, salota, ton, suc de rosii). Pe fundal un tort/praji fara oua o sa va au reteta daca va intereseaza. Azi olio aglio.ce misto e fata de masa, imi vine s-o colorez Report
March 21, 20206 yr comment_260577 Intelegi Motulina de ce am scris traiasca pasta!! clar! si mai stiu ca 1 - va place si 2 - ai 50 de kile 53 sau 54 kile.Dar ce mai conteaza pe timp de pandemie. Motiv in plus sa mănânc doar o masa si jumătate pe zi. Pe cuvantu meu ca eu am inteles ca Lili are peste 50 de kile de...paste Nu intelegeam replica ei la ce a zis Moatza...Doamne, greu e sa fii tut. Report
March 21, 20206 yr comment_260589 Intelegi Motulina de ce am scris traiasca pasta!! clar! si mai stiu ca 1 - va place si 2 - ai 50 de kile 53 sau 54 kile.Dar ce mai conteaza pe timp de pandemie. Motiv in plus sa mănânc doar o masa si jumătate pe zi. Pe cuvantu meu ca eu am inteles ca Lili are peste 50 de kile de...paste Nu intelegeam replica ei la ce a zis Moatza...Doamne, greu e sa fii tut. You make my day!???? Report
March 21, 20206 yr comment_260592 Noi ieri cu ton (usturoi, salota, ton, suc de rosii). Pe fundal un tort/praji fara oua o sa va au reteta daca va intereseaza. Azi olio aglio.ce misto e fata de masa, imi vine s-o colorez Am scos si eu de ziua tatalui farfuriile "bune", o fata de masa "buna", mai de sarbatoare asa. Sa facem carantina mai altfel. Report
March 22, 20206 yr comment_260657 Cu fistic si cu ragù pt junior. Am fiert numai spaghetti sa fie la fel pt toata lumea macar tipul de paste. Report
March 29, 20206 yr comment_260899 Cu suc de rosii si vinete fripte.Juniorul a vrut iar cu ragù. Report
April 6, 20206 yr Author comment_261154 sa fie sanatoasa ca abia poimiine imi vine niste asa zis pe romaneste kaiser Report
April 7, 20206 yr comment_261171 Deci gusa care se pune in carbonara e kaiseru nostru? Ca eu niciodata nu gasesc guaiale (?) la magazinul cu delicatesuri internationale. Report
April 7, 20206 yr Author comment_261175 absolut nugusa e gusa adica guancialeda' in momentu asta n-am cum sa-l procurcel mai usor de gasit, in momentul asta, ar fi pancetta care poate fi echivalentul kaiserului Report
April 7, 20206 yr comment_261177 Deci gusa care se pune in carbonara e kaiseru nostru? Ca eu niciodata nu gasesc guaiale (?) la magazinul cu delicatesuri internationale. Lori, eu gușa o stiu ca pe o bucată de slănină fiarta si data cu boia, care rareori e invîrstată cu carne. Report
April 8, 20206 yr comment_261212 absolut nugusa e gusa adica guancialeda' in momentu asta n-am cum sa-l procurcel mai usor de gasit, in momentul asta, ar fi pancetta care poate fi echivalentul kaiserului Potato, potata Adri, dar nu ai si tu o schita cu porcul partajat, unde sa arate de unde vine guanciale ? Ia stai sa te mai intreb ceva - adica pe toate fetele din Italia- aveti idee daca porcii se castreaza acolo sau se taie vieri, ca in Germania? Sa ma ierte Mniezau si cu Sf. Petru , dar aici eu nu sufar carnea de porc, mi se face uneori pofta maxima, mananc si ...tot dezamagita: are asa un gust de amoniac, balegar , bleahbleah. Mino, asa stiam si eu de gusa. Report