May 12, 20179 yr comment_241907 Bai, as vrea sa stiu daca isi face cineva pastele acasa si nu cumpara d-alea facute gata. Iar acum intreb altfel. Voi cele/cei de traiti in Italia, daca va faceti acasa pastele, ce faina folositi? Grano duro sau integrala... eu Grazie! Prego Si spor la treaba daca te "loveste" pofta sa faci paste home made Report
May 12, 20179 yr comment_241908 Io nu m.am gandit niciodata sa fac poze la paste Aveam impresia ca nu fac nic deosebit, che sciocca Report
May 12, 20179 yr Author comment_241915 Io nu m.am gandit niciodata sa fac poze la paste Aveam impresia ca nu fac nic deosebit, che scioccaNoua poate nu ni se pare nimic deosebit pentru ca suntem obisnuite, asa cum cuiva care fare des galuste din gris i se pare ceva normal de exemplu, in schimb cuiva care inca n-a facut sau nu i-au iesit poate pozele pot ajuta. Mie mi se pare ca sunt mult mai folositoare decit cuvintele.Apoi pozele alea sunt vechi, de peste 10 anni Report
May 12, 20179 yr comment_241916 Io nu m.am gandit niciodata sa fac poze la paste Aveam impresia ca nu fac nic deosebit, che scioccaNoua poate nu ni se pare nimic deosebit pentru ca suntem obisnuite, asa cum cuiva care fare des galuste din gris i se pare ceva normal de exemplu, in schimb cuiva care inca n-a facut sau nu i-au iesit poate pozele pot ajuta. Mie mi se pare ca sunt mult mai folositoare decit cuvintele.Apoi pozele alea sunt vechi, de peste 10 anni ai dreptate, daca o sa mai fac - mai incolo, spre iarna, ca vara nu hotarat - sper sa nu uit de poze Report
May 17, 20179 yr comment_241969 Creca o sa-mi iau si io "chitarra" de paste. Amuzanta rau. Si gasii si motor pentru masina mea de facut paste ca sa nu dau la manivela pana-mi sar ochii. Mai ramane doar sa ma hotarasc sa ma pun pe facut pasta. Report
May 17, 20179 yr comment_241975 Te referi la asta?Si eu ma invart pe langa el de ceva timp. yeap Report
May 17, 20179 yr Author comment_241977 Te referi la asta?Si eu ma invart pe langa el de ceva timp.ia-o, se fac foarte repede cu ea Report
June 2, 20179 yr Author comment_242116 E cald deci salata de paste din 5 cereale cu jambon si o brinza (auricchio) cuburele, masline si ardei copt in otet. Report
June 6, 20179 yr Author comment_242136 Paste fara gluten adica din mazarehttps://www.esselungaacasa.it/html/img_prodotti/esselunga/image/575764.jpgamestecate cu ton, rosii micute si masline, buna Report
June 11, 20179 yr Author comment_242168 Ieri tagliatelle simil carbonara pentru ca am folosit burta (pancetta) in loc de gusa (guanciale)azi frittata din ce a ramas si cele 3 albusuri de ieri + 1 ou, foarte buna Report
July 13, 20179 yr Author comment_242329 Spaghetti pesto fagiolini e patateReteta originala din Liguria se face cu un fel de paste care se numesc trofie dar eu in seara asta am folosit spaghetti.Am pus mai intii la fiert fasolea verde si cartofii si dupa ce au fiert citeva minute am adaugat pastele, scurs totul si amestecat cu pesto-ul facut in timp ce fierbea pasta. Report
July 16, 20179 yr Author comment_242361 Pentru cina de aseara am facut varza rosie, dovlecei si sfecla roz in forma de spaghetti ca sa le mincam ca salata, cele ramase le-am pus in oala in care fierbeau spaghetti cind erau aproape gata, am mai lasat sa dea un clocot, scurs, amestecat cu ulei si parmigiano, foarte bune si un mod pentru a face sa manince legume celor care nu le vor dar vor paste Spaghetti con verdure spiralate (barbabietola rosa, zucchine, cavolo rosso) Report
July 17, 20179 yr comment_242373 Deci m-ai spart! Recunosc onest si nici macar nu schimb formularea colocviala! Poate sa completez cu 'ai sa-mi trag una! Bine, de mine zice lumea ca eu as prefera sa pasc, sau imi zic harciog, iepure, dar oricum arata bine! Report
July 17, 20179 yr Author comment_242377 Deci iti plac, sa stii ca virgula cu instrumentul ala poti face spaghetti din multe legume, cre ca am mai povestit eu pe undeva de el. Report
August 6, 20179 yr Author comment_242560 Spaghettini con zucchini, panna e prosciutto cottosunt ceva mai subtiri decit spaghetti normale, marca Barilla, aveau parfum de Croazia ca nu pot sa scriu localitatea amestecate cu dovlecei taiati felii subtiri si inmuiati in tigaie cu un strop de ulei si sare aromatizata cu ierburi, deglasati cu un pic de vin alb, un pic de prosciutto cotto cumparat de citeva zile si smintina, bune tare Report
September 9, 20179 yr Author comment_242659 Autumn time Tagliatelle ai funghicu ciuperci portobello si un pic de smintina amestecata cu lapte de cocos Report
September 10, 20179 yr comment_242660 Aici n-am vazut inca ciuperci autumnale, doar champignons. Report
September 10, 20179 yr Author comment_242661 Pai si astea cred ca sunt surori bune cu champignonii, doar ca le-am zis asa ca mi se pare ca virgula ciupercile anunta toamna care de fapt aici a cam venit Report
November 18, 20178 yr Author comment_242958 Lasagna cu praz, anghinare si salata radicchiodoar poza din asamblare ca pleaca la un student deci sectiune n-am am gatit in prealabil si separat si prazul, si anghinarea, si salata apoi am asamblat cu mozzarella si sos bechamelin cuptor mai am si lasagna asa zis normala care va pleca si ea diseara spre alti studenti Report