January 10, 201511 yr Author comment_224656 Spaghetti Lilli e il VagabondoAm gasit bilutele astea de salam si n-am rezistat sa nu le iau cu mine si mi-a venit in minte desenul animat.Asa ca azi am perpelit bilutele in tigaie fara nimic pina ce s-au rumenit bine, adaugat vin alb si apoi sucul meu de rosii facut as'vara, amestecat cu spaghetii-le si papat de toata lumea, credeam ca imi ramine o portie dar sperante desarte Report
January 14, 201511 yr comment_224861 Spaghetti alla carbonara Daca mi-ai facut pofta ,azi am facut si eu , dar in lipsa de spaghetti, au iesit penne ala carbonara Report
January 15, 201511 yr comment_224917 cum adica bilute de salam? mmm.... stiti ca pastele sunt favoritele mele si ale picei, asa ca agonizez mereu pe pagina asta si-mi gasesc inspiratie! Report
January 15, 201511 yr Author comment_224919 In loc sa fie in forma de cirnat, poate trebuia sa-i zic bilute de cirnat nu de salam per romaneste erau in forma de bilute, dar tot in mat dintr-ala puse, nu doar carne fara invelis. Report
January 15, 201511 yr comment_224925 Desi mancam paste destul de des, n-am mai dat pe aici de mult. Azi la repezeala vrand initial sa -mi fac spaghetti in bianco, mi-am adus aminte ca ieri cumparasem niste mangold, asa ca am jumulti cateva frunze le-am aruncat peste niste unt care se topea in tigaia, pus putina sare apoi stins cu smantana lichida, amestecat totul cu paste a rezultat o masa delicioasa. Report
January 15, 201511 yr Author comment_224964 aha! merci! n-am vazut niciodataNici eu, de-aia le-am luat E un supermarket care vinde si celor care au activitati ca bar/restaurant, poate de aceea. Desi mancam paste destul de des, n-am mai dat pe aici de mult. Azi la repezeala vrand initial sa -mi fac spaghetti in bianco, mi-am adus aminte ca ieri cumparasem niste mangold, asa ca am jumulti cateva frunze le-am aruncat peste niste unt care se topea in tigaia, pus putina sare apoi stins cu smantana lichida, amestecat totul cu paste a rezultat o masa delicioasa.te cred Report
January 31, 201511 yr Author comment_225604 Azi la prinz tris- agnolotti del plin- gnocchi de cartofi cu pesto- spaghetti mai groase (bucatini) cu spaghetti din zucchine si pesto Report
February 5, 201511 yr comment_225781 Iulia, sincer ,nu stiu ce sa spun, poate pentru ca sunt racita ,nu am simtit decat un gust care aduce usor,dar usor cu ... nuca Interesanta consistenta lor. Report
February 6, 201511 yr Author comment_225789 si rosu ce e, ardei iute?Nu-mi plac deloc varzucile astea dar asa as putea sa le mai dau o sansa, mai ales ca le are si fermieru meu. Report
February 7, 201511 yr comment_225860 ardei iute en grossnici mie nu imi plăceau pînă am inceput să le fac la microunde unde ies dulci și croncante. dacă le mai pui și peste paste, sunt super Report
February 7, 201511 yr comment_225918 Varzucile Ies bune (fara amareala) si grillate taiate in 2, cu sos de rodie (e dulce si ia amareala) si balsamico pus pe centru, pensulate cu evo. Sosul de rodie poate fi in locuit cu zahar brun sau miere. Nu-s de azi, dar ca sa fiu on topic, ca eu paste fac aproape in fiecare zi pt Picea: Tortelloni cu fistic, cu sosul lor cel mai simplu/clasic: unt si salvie. Timp de preparare, cu tot cu servire: 4 minute. :tongue3 Penne ai funghi freschi Spaghetti allo scoglio Report
February 9, 201511 yr Author comment_225948 Spaghetti con spaghetti di zucchine al pestoAm fiert spaghetti si spre sfirsit le-am adaugat pe cele din dovlecel, am lasat sa dea un clocot, scurs si amestecat cu pesto Report
February 13, 201511 yr comment_226084 Spaghetti alla puttanesca (fara capere, ca nu-s pe gustul meu): Report
February 22, 201511 yr Author comment_226257 Gnocchi din cartofi cu sos de rosii si parmigianoAgnolotti del plin umpluti cu carne de iepureRavioli umpluti cu masline verzi si parmigiano amestecati cu masline taggiaschePansotti cu urda si spanac Report
February 23, 201511 yr comment_226287 Mafalde integrali corte carote zucchine e stracchino Pasta integrala cu morcov, dovlecel si stracchino(o branzica moale, prospata), folositi philadelphia daca nu aveti acces la stacchino. Un morcov ras, un dovlecel ras calite usor cu o jumatate de ceapa, adaugam un pic de apa unde fierb pastele.Un pic de concentrat de rosii.Le blenduim cand sunt gata, adaugam branzica. Report
March 1, 201511 yr comment_226450 Din seria ce am mancat pregatit de prieteni....orecchiette con cime di rapa doc, paste cu carciofi si paste cu "goanje" si creveti Report
March 3, 201511 yr comment_226495 Stella, sa-ti fie de bine! Apetisant tare de tot! Deci, ai tras o tura si in Puglia. Pan la urma, imi puteti va rog spune ce sunt cu adevarat cime di rapa? Gasesc cele mai diverse traduceri:- frunze si tulpini de nap- frunze de rapita- brocoletti- frunze de guliiDeci, ce sunt? Anul asta promit sa le incerc si eu...., chiar daca cele cu oratanii raman preferatele mele ... intr-o repetitie infinita, care nu ma plictiseste ever... , visto che sono sempre diverse... De la pugliezi ce fac des, sunt orecchietele cu cacciocavalo (clasic, sau picant-invechit in pestera)... Yummy! De asemenea, am luat condimentul pugliez uscat: pepperoncino-patrunjel-usturoi si-l folosesc pentru a conferi un zvac usor picant multor preparate... Report