Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Paste, fel de fel de feluri

Featured Replies

Spaetzle din spanac cumparati la Lidl cu rosii micute si sunculita taraneasca mi se pare ca scria pe ea, buna, multa carne si putina slanina. :)

Cred ca le voi face (Spätzle sa fac usor...usor :D , poate gasesc urzici mai proaspete/noi (nu vreau sa povestesc ce mi-a spus M. Merle despre vulpe...si urzici...) :D

ca arata tare bine.

Peter

nu stiu sigur ce ti-a zis, dar cred ca la noi in locul vulpii sunt cainii sau tzigancile :)

Spaetzle din spanac cumparati la Lidl cu rosii micute si sunculita taraneasca mi se pare ca scria pe ea, buna, multa carne si putina slanina. :D

Cred ca le voi face (Spätzle sa fac usor...usor :D , poate gasesc urzici mai proaspete/noi (nu vreau sa povestesc ce mi-a spus M. Merle despre vulpe...si urzici...) :D

ca arata tare bine.

Peter

nu stiu sigur ce ti-a zis, dar cred ca la noi in locul vulpii sunt cainii sau tzigancile :)

Hallo Moatza, imi pare bine sa te revad...dar spune, nu aveti deloc vulpi pe acolo? :) :D

Peter :D

• Author

Stiu ca se fac usor, mai Peter mai, din urzici nu i-am facut, asta e una dintre ierburile pe care le face mama, eu nici nu ma gindesc :) si nu din cauza vulpilor.

Cred ca le-am facut din frunze de mangold daca nu ma inseala memoria, dar demult. Sau se pot face si din spanac.

• 3 weeks later...

Ieri, cum cumnata nu stia sa faca nimic cu pastele ramase de la serbarea de sambata :angryfire:

Paste cu un mix de legume italiene si ce mi-a trecut prin minte pe moment...

post-27-14011246987077_thumb.jpg

Copiii s-au bucurat.

Peter

variațiuni pe aceiași temă: slăninuță + ceva verde + ceva paste

orecchiette + rapini

post-1215-14015638546608_thumb.jpg

rigatoni + mazăre + bocconcini

post-1215-14015638563853_thumb.jpg

Wat's rapini? Cime di rapa piccole?

da, cime di rapa sunt

mozarella a fost un o adăugare la impuls, mie mi-a plăcut, cred că din cauza șunculiței :)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Desi gatesc saptamanal paste, apuc rar sa pozez.

Dar cateva am reusit sa le mai pozez.

Azi Spaghetti cu acciughe si pesmet

post-479-14091404470772_thumb.jpg

si mai vechi

farfale cu midii

post-479-14091404912258_thumb.jpg

spaghetti cu vongole

post-479-14091405359826_thumb.jpg

si ravioli umpluti cu crema de dovlecei si vinete serviti cu sos de busuioc si lapte de migdale

post-479-1409140623069_thumb.jpg

pagina asta ma destabilizeaza complet, dar spaghetti alea cu vongole imi provoaca prea mare pofta! ... :drool: inghit in sec si fug ...

Dex: "ciuperci pleurotus eryngii aka king oyster" - cum ai preparat condimentul ?

Eataly: "besciamella cu ulei in loc de unt si faina de orez, aromatizata cu pesto!" Mai da-mi doua trei detalii, te rog. Lapte vegetal? de ce ai ales faina de orez?

Multumesc pt raspunsuri si grazie tuturor pentru inspiratie!

Dex: "ciuperci pleurotus eryngii aka king oyster" - cum ai preparat condimentul ?

am inăbușit ciupercile cîteva minute in tigaie, sub capac, in ulei de măsline, usturoi și ardei iute

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...