May 9, 201412 yr comment_216801 Spaetzle din spanac cumparati la Lidl cu rosii micute si sunculita taraneasca mi se pare ca scria pe ea, buna, multa carne si putina slanina. Cred ca le voi face (Spätzle sa fac usor...usor , poate gasesc urzici mai proaspete/noi (nu vreau sa povestesc ce mi-a spus M. Merle despre vulpe...si urzici...) ca arata tare bine. Peter nu stiu sigur ce ti-a zis, dar cred ca la noi in locul vulpii sunt cainii sau tzigancile Report
May 9, 201412 yr comment_216826 Spaetzle din spanac cumparati la Lidl cu rosii micute si sunculita taraneasca mi se pare ca scria pe ea, buna, multa carne si putina slanina. Cred ca le voi face (Spätzle sa fac usor...usor , poate gasesc urzici mai proaspete/noi (nu vreau sa povestesc ce mi-a spus M. Merle despre vulpe...si urzici...) ca arata tare bine. Peter nu stiu sigur ce ti-a zis, dar cred ca la noi in locul vulpii sunt cainii sau tzigancile Hallo Moatza, imi pare bine sa te revad...dar spune, nu aveti deloc vulpi pe acolo? Peter Report
May 9, 201412 yr Author comment_216831 Stiu ca se fac usor, mai Peter mai, din urzici nu i-am facut, asta e una dintre ierburile pe care le face mama, eu nici nu ma gindesc si nu din cauza vulpilor.Cred ca le-am facut din frunze de mangold daca nu ma inseala memoria, dar demult. Sau se pot face si din spanac. Report
May 26, 201412 yr comment_217647 Ieri, cum cumnata nu stia sa faca nimic cu pastele ramase de la serbarea de sambata Paste cu un mix de legume italiene si ce mi-a trecut prin minte pe moment... Copiii s-au bucurat. Peter Report
May 26, 201412 yr Author comment_217648 Cred ca s-ar fi bucurat si un italian Si mie mi-au ramas paste de la salata de paste dar si le maninca asa, incalzite un picut. Report
May 31, 201412 yr comment_217739 variațiuni pe aceiași temă: slăninuță + ceva verde + ceva paste orecchiette + rapini rigatoni + mazăre + bocconcini Report
June 1, 201412 yr Author comment_217750 Wat's rapini? Cime di rapa piccole?Cu pancetta si mazare am facut si eu risotto ieri, imi place combinatia, doar mozzarella as minca-o deoparte Report
June 1, 201412 yr comment_217757 Wat's rapini? Cime di rapa piccole?da, cime di rapa suntmozarella a fost un o adăugare la impuls, mie mi-a plăcut, cred că din cauza șunculiței Report
August 2, 201412 yr Author comment_219710 Gnocchi din cartofi (cumparati) cu sos de rosii (facut de moi anul trecut) si parmigiano Report
August 27, 201412 yr comment_220153 Desi gatesc saptamanal paste, apuc rar sa pozez.Dar cateva am reusit sa le mai pozez.Azi Spaghetti cu acciughe si pesmet si mai vechi farfale cu midii spaghetti cu vongole si ravioli umpluti cu crema de dovlecei si vinete serviti cu sos de busuioc si lapte de migdale Report
August 27, 201412 yr comment_220165 pagina asta ma destabilizeaza complet, dar spaghetti alea cu vongole imi provoaca prea mare pofta! ... inghit in sec si fug ... Dex: "ciuperci pleurotus eryngii aka king oyster" - cum ai preparat condimentul ? Eataly: "besciamella cu ulei in loc de unt si faina de orez, aromatizata cu pesto!" Mai da-mi doua trei detalii, te rog. Lapte vegetal? de ce ai ales faina de orez? Multumesc pt raspunsuri si grazie tuturor pentru inspiratie! Report
August 27, 201412 yr comment_220184 Dex: "ciuperci pleurotus eryngii aka king oyster" - cum ai preparat condimentul ? am inăbușit ciupercile cîteva minute in tigaie, sub capac, in ulei de măsline, usturoi și ardei iute Report
September 21, 201412 yr Author comment_220700 Casarecce (Garofalo) con melanzane e pesce spadaPaste cu vinete si peste spada Report
October 19, 201411 yr comment_221428 Casarecce (Garofalo) con melanzane e pesce spadaPaste cu vinete si peste spada Adriana, condimentul e "in bianco", nu?Vinete, vin alb si peste? Report
November 28, 201411 yr Author comment_222845 spaetzle cumparati cu sosul de rosii facut de mine as'vara si parmigiano Report