Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Paste, fel de fel de feluri

Featured Replies

Ravioli cu sfecla si ricotta, in sos de unt cu mac si parmezan

post-341-13788467044215_thumb.jpg

post-341-13788467152384_thumb.jpg

adica ai tras ravioli in unt topit, apoi ai presarat mac si parmezan sau in untul topit ai pus macul si parmezanul si apoi ai adaugat ravioli? sau...?

multumesc

adica ai tras ravioli in unt topit, apoi ai presarat mac si parmezan sau in untul topit ai pus macul si parmezanul si apoi ai adaugat ravioli? sau...?

multumesc

Varianta 1, am tras ravioli in unt, apoi le-am pus pe farfurie si am presarat parmezan si mac. Macul a fost nemacinat.

Varianta 1, am tras ravioli in unt, apoi le-am pus pe farfurie si am presarat parmezan si mac. Macul a fost nemacinat.

saru'mana inca o data de lamurire, macul am vazut ca nu era macinat. sa vad cand ii prestez ca la mine-i cald, inca suntem cu salatele, dar retin ideea

ce idei originale si apetisante ai!

Ehei, era bine daca aveam eu ideile astea :thumleft: Treaba asta cu mac si parmezan am vazut-o undeva.

Aceleasi ravioli le-am cuplat altadata cu un sos bechamel. Bun si asa, dar parca mie mi-a placut mai mult varianta mac.

• 4 weeks later...

pentru amatorii de branzeturi un fel de paste calorios

tagliatelle quattro formaggi

post-685-13810734004973_thumb.jpg

si penne quattro formaggi

post-685-13810734443915_thumb.jpg

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Va scriu rapid o pasta cu cartofi("past' e patane napulitan"), Manu o adora(si noi normal).

Simpla, economica, numai buna acum iarna si daca nu adaugati parmezan(sau provola) e de post.Sau vegan.

post-9-13870178149112_thumb.jpg

Caliti o cepa mica in ulei extra de masline, adaugati doi cartofi taiati cubulete si apa suficienta.Cand sunt aproape fierti cartofii adaugati doi pumni de pasta.Lasati la fiert si obtineti o supa crema.Adaugati parmezan sau provola si serviti.

post-9-1387017972761_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Author

Eu in schimb azi le-am facut cu conopida ca pe un risotto.

Am fiert pe aburi cartofi si morcovi si in apa lor am fiert impreuna pastele cu conopida, am adaugat apa fierbinte cind trebuia si citeva minute inainte de a termina am pus un amestec de acciughe si usturoi, la sfirsit piper macinat proaspat.

post-4-13906745779527_thumb.jpg

• 4 weeks later...

Va scriu rapid o pasta cu cartofi("past' e patane napulitan"), Manu o adora(si noi normal).

Simpla, economica, numai buna acum iarna si daca nu adaugati parmezan(sau provola) e de post.Sau vegan.

Caliti o cepa mica in ulei extra de masline, adaugati doi cartofi taiati cubulete si apa suficienta.Cand sunt aproape fierti cartofii adaugati doi pumni de pasta.Lasati la fiert si obtineti o supa crema.Adaugati parmezan sau provola si serviti.

Varianta cu cartofi dulci americani:

post-9-13929076354807_thumb.jpg

Data viitoare vin cu aia violeti, si-am facut toata gama de culori la cartofi.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dex, ma pui la treaba , in seara asta paste cu ton scrie la mine in meniu, chiar daca la pranz tot paste am "bagat"

Pastitsio

post-780-13955007092487_thumb.jpg

• 1 month later...

Spaetzle din spanac cumparati la Lidl cu rosii micute si sunculita taraneasca mi se pare ca scria pe ea, buna, multa carne si putina slanina. :)

Cred ca le voi face (Spätzle sa fac usor...usor :love7: , poate gasesc urzici mai proaspete/noi (nu vreau sa povestesc ce mi-a spus M. Merle despre vulpe...si urzici...) :love7:

ca arata tare bine.

Peter

Ce dor mi-a fost sa te vad!! Paste fac de care vreti voi, numai tu sa mai scrii!