September 10, 201313 yr comment_205123 Ravioli cu sfecla si ricotta, in sos de unt cu mac si parmezan Report
September 11, 201313 yr Author comment_205170 in premieră la mine in meniu, pasta alla norma cu vinete baby, subțiri și lungi. nu pot să spun decît, văleu mamă ce bune fură arata perfect Aura, ce delicati Report
September 11, 201313 yr comment_205174 Ravioli cu sfecla si ricotta, in sos de unt cu mac si parmezan adica ai tras ravioli in unt topit, apoi ai presarat mac si parmezan sau in untul topit ai pus macul si parmezanul si apoi ai adaugat ravioli? sau...?multumesc Report
September 11, 201313 yr comment_205179 Ravioli cu sfecla si ricotta, in sos de unt cu mac si parmezan adica ai tras ravioli in unt topit, apoi ai presarat mac si parmezan sau in untul topit ai pus macul si parmezanul si apoi ai adaugat ravioli? sau...?multumescVarianta 1, am tras ravioli in unt, apoi le-am pus pe farfurie si am presarat parmezan si mac. Macul a fost nemacinat. Report
September 11, 201313 yr comment_205181 Varianta 1, am tras ravioli in unt, apoi le-am pus pe farfurie si am presarat parmezan si mac. Macul a fost nemacinat. saru'mana inca o data de lamurire, macul am vazut ca nu era macinat. sa vad cand ii prestez ca la mine-i cald, inca suntem cu salatele, dar retin ideea ce idei originale si apetisante ai! Report
September 11, 201313 yr comment_205186 Ehei, era bine daca aveam eu ideile astea Treaba asta cu mac si parmezan am vazut-o undeva. Aceleasi ravioli le-am cuplat altadata cu un sos bechamel. Bun si asa, dar parca mie mi-a placut mai mult varianta mac. Report
October 6, 201312 yr comment_206177 pentru amatorii de branzeturi un fel de paste calorios tagliatelle quattro formaggi si penne quattro formaggi Report
December 14, 201312 yr comment_209793 Va scriu rapid o pasta cu cartofi("past' e patane napulitan"), Manu o adora(si noi normal).Simpla, economica, numai buna acum iarna si daca nu adaugati parmezan(sau provola) e de post.Sau vegan. Caliti o cepa mica in ulei extra de masline, adaugati doi cartofi taiati cubulete si apa suficienta.Cand sunt aproape fierti cartofii adaugati doi pumni de pasta.Lasati la fiert si obtineti o supa crema.Adaugati parmezan sau provola si serviti. Report
December 23, 201312 yr Author comment_210343 Cit de curind o incerc pe a ta ca tare cred ca o sa-mi placa. Report
January 11, 201412 yr comment_211396 Dupa bunatatile de aici vin eu cu banalitati - spaghete carbonara Report
January 25, 201412 yr Author comment_212053 Eu in schimb azi le-am facut cu conopida ca pe un risotto.Am fiert pe aburi cartofi si morcovi si in apa lor am fiert impreuna pastele cu conopida, am adaugat apa fierbinte cind trebuia si citeva minute inainte de a termina am pus un amestec de acciughe si usturoi, la sfirsit piper macinat proaspat. Report
February 20, 201412 yr comment_213993 Va scriu rapid o pasta cu cartofi("past' e patane napulitan"), Manu o adora(si noi normal).Simpla, economica, numai buna acum iarna si daca nu adaugati parmezan(sau provola) e de post.Sau vegan. Caliti o cepa mica in ulei extra de masline, adaugati doi cartofi taiati cubulete si apa suficienta.Cand sunt aproape fierti cartofii adaugati doi pumni de pasta.Lasati la fiert si obtineti o supa crema.Adaugati parmezan sau provola si serviti. Varianta cu cartofi dulci americani: Data viitoare vin cu aia violeti, si-am facut toata gama de culori la cartofi. Report
March 19, 201412 yr comment_215093 Cum a aparut deja leurda, am facut ravioli cu ricotta si leurda Report
March 22, 201412 yr comment_215171 Dex, ma pui la treaba , in seara asta paste cu ton scrie la mine in meniu, chiar daca la pranz tot paste am "bagat" Pastitsio Report
March 23, 201412 yr comment_215175 Vad ca pastele merg cel mai bine! Cannelloni spanac-ricotta cu besciamella cu ulei in loc de unt si faina de orez, aromatizata cu pesto! Report
May 7, 201412 yr Author comment_216713 Spaetzle din spanac cumparati la Lidl cu rosii micute si sunculita taraneasca mi se pare ca scria pe ea, buna, multa carne si putina slanina. Report
May 8, 201412 yr comment_216776 Spaetzle din spanac cumparati la Lidl cu rosii micute si sunculita taraneasca mi se pare ca scria pe ea, buna, multa carne si putina slanina. Cred ca le voi face (Spätzle sa fac usor...usor , poate gasesc urzici mai proaspete/noi (nu vreau sa povestesc ce mi-a spus M. Merle despre vulpe...si urzici...) ca arata tare bine. Peter Report
May 8, 201412 yr comment_216778 Ce dor mi-a fost sa te vad!! Paste fac de care vreti voi, numai tu sa mai scrii! Report