July 6, 201214 yr comment_156337 Oana, in functie de gust.Daca sucul de rosii e mai dulce mai putin, daca-i mai acid, mai mult. Report
July 6, 201214 yr comment_156351 E kanicula si pastele fierb in 8-10 minute asa ca e clar ca sunt de ... sezon. A doua zi la rand, paste cu pesto de busuioc facut ieri (maine il voi intinde pe porumbi fierti ) Report
July 13, 201214 yr comment_157112 Frunze de maslin cu dovleac, cirnat si brinza philadelphia Adriana, m-ai lasat masca! adica SE MANANCA FRUNZE DE MASLIN?? poti sa detaliezi putin? la ce vreme se culeg aceste frunze? cum se prepara?multumesc anticipat Report
July 13, 201214 yr comment_157116 Parmezanul e basta. intreb si eu, ca omu':"basta" sau "bashca" ? eu stiu ca basta = gata/ sfarsit/ terminatbashca = pe desupra/ in plus Report
July 13, 201214 yr comment_157120 Ma faci sa-mi iau si eu farfurii negre arata splendid aranjat pe farfurie neagradar eu am citit ca cercetatorii americani sfatuiesc sa mancam pe farfurii rosii, pentru diminuarea apetitului =)) Report
July 13, 201214 yr Author comment_157121 Adriana, m-ai lasat masca! adica SE MANANCA FRUNZE DE MASLIN?? poti sa detaliezi putin? la ce vreme se culeg aceste frunze? cum se prepara?multumesc anticipatnu paste erau doar ca datorita formei si culorii le-au numit " frunze de maslin" Report
July 13, 201214 yr comment_157122 Adriana, m-ai lasat masca! adica SE MANANCA FRUNZE DE MASLIN?? poti sa detaliezi putin? la ce vreme se culeg aceste frunze? cum se prepara?multumesc anticipatnu paste erau doar ca datorita formei si culorii le-au numit " frunze de maslin" )) buna gluma! eu am luat-o la propriu si facusem ochii cat cepele Report
July 18, 201214 yr comment_157756 Parmezanul e basta. intreb si eu, ca omu':"basta" sau "bashca" ? eu stiu ca basta = gata/ sfarsit/ terminatbashca = pe desupra/ in plus bascha= separat Report
July 18, 201214 yr comment_157757 Paste cu branza, ceapa calita si bucatele mici de slaninutza afumata prajita si ea.Deasupra dupa cum se vede, pecorino meu romanizat si pasta de rosii, chilli macinat maruntel. Report
July 19, 201214 yr comment_157827 Era vorba de bashca, ce basca mea Dar basta cu asta! Azi am avut norocul de cateva ingrediente de cea mai buna calitate: pastele - italiene, din cele scumpe(pentru mine)rosii cherry coapte la soare din gradina parintilorbusuioc varietatea italieneasca(aceeasi sursa)Untdelemn de masline EVun unic catel de usturoi"pecorino" stagionato - de fapt un cas(sarat) de oaie afumat, de anul trecut din august-septembrie. Mi-am repetat de multe ori: Keep it simple, keep it simple! A iesit un deliciu si nu mi-ar fi fost rusine sa va am la masa pe voi artistele "macaronare" de la care incerc sa fur cate un pic de meserie. Report
July 20, 201214 yr comment_157894 Cerule si eu am facut (ca am poftit la ale tale) cu sos picant,in putin ulei de masline am calit scurt usturoi,ardei iute ,rosii,busuioc,piper,echilibrat cu putin zahar,la sf. stropit cu vin alb! Report
July 22, 201214 yr comment_157946 Cerule si eu am facut (ca am poftit la ale tale) cu sos picant,in putin ulei de masline am calit scurt usturoi,ardei iute ,rosii,busuioc,piper,echilibrat cu putin zahar,la sf. stropit cu vin alb! Sa va fie de bine! arata bine si sunt sigura ca sunt si gustoase. Report
August 4, 201214 yr comment_159377 1 bucata vanata mica curatata pijama,taiata cuburele parajita scursa de ulei ,putin ulei de masline aromat cu 2 catei de usturoi si 1 bucata rondea ardei iute rosu (iute rau nene' ),stins cu ceapa rosie data pe randaua fina,gogosar idem,2 rosii mari rau crete si coapte ( razalite astfel sa-mi ramana coaja in mana),sare ,piper, putin zahar,vin alb sec, busuioc proaspat, masline ,parmigiano .. P.S Am primit pachet de la sorica Report
August 7, 201214 yr comment_159665 Tot io' paste aglio-olio-peperoncino .. Lumina proasta ,portie nesim' Report
August 22, 201214 yr comment_160804 Eu pe aici mai rar, nu pentru ca nu-mi plac pastele, ci exact contrariul, nu mai stau sa le fac poza! Dar asta merge cu dedicatie pentru Stella, care stie ea de ce: conchiglie rigate umplute cu leurda tocata si calita si ceapa peste sos de rosii bio: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1310.jpg la masa a fost si parmezan deasupra, nu am pus peste tot ca unii tin post!! Report
September 26, 201213 yr comment_164459 Cafe, acum abia am vazut mesajul sper ca au fost asa de bune, cum se presupune din poza.Lilly, arata superb risottatele tale Report
October 8, 201213 yr comment_165598 Paste cu mortadella, fistic si smantana Paste cu dovleac, ceapa si pancetta Report
October 8, 201213 yr comment_165601 Cafe, acum abia am vazut mesajul sper ca au fost asa de bune, cum se presupune din poza. Nu-i nimic, macar te-ai convins ca nu te uit!! Report
October 12, 201213 yr comment_166095 Paste cu vinete, carnati, masline verzi carnoase si seminte de fenicul Paste cu ceapa, zucchine, carnati Report
October 12, 201213 yr Author comment_166127 Paste cu vinete, carnati, masline verzi carnoase si seminte de feniculPovesteste-mi-o un pic ca tare imi place cum arata. Report