February 27, 201214 yr comment_132563 am luat si moale, feliat, pe ala l-am terminat cu chiu cu vai, dar domnului nu-i place mirosulsi am mai mult de ala tare, ca aprmezanul. Cum la arrabbiata? in loc de parmezan? sau cum? cu nuca si pesmet + zahar, dulci, asa le face mama Report
February 27, 201214 yr comment_132568 am luat si moale, feliat, pe ala l-am terminat cu chiu cu vai, dar domnului nu-i place mirosulsi am mai mult de ala tare, ca aprmezanul. Cum la arrabbiata? in loc de parmezan? sau cum? cu nuca si pesmet + zahar, dulci, asa le face mama Eu ziceam cu nuca in varianta sarata. Asa dulci imi plac. Da, il folosesti dat la razatoare fin fin de tot, in loc de parmigiano. Report
February 28, 201214 yr comment_132664 cu nuca si pesmet + zahar, dulci, asa le face mama Eu ziceam cu nuca in varianta sarata. Asa dulci imi plac. De douazeci de ani incoace ne-am urcat si noi in kokotier Asa ca in pastele cu nuca si zahar scap si o cantitate (cam o treime) de nuca de cocos rasa.A placut pana si traditionalistelor din familie. Report
February 28, 201214 yr comment_132665 De douazeci de ani incoace ne-am urcat si noi in kokotier Asa ca in pastele cu nuca si zahar scap si o cantitate 9cam o treime) de nuca de cocos rasa.A placut pana si traditionalistelor din familie.O idee buna, pentru cei carora le plac pastele dulci! Report
March 1, 201214 yr comment_133441 Any, ce bine arata si ce bine suna combinatia cu fistic.tb sa incerc si eu neaparat. Eu paste la cuptor cu somon afumat Report
March 1, 201214 yr comment_133538 Merci Ioana, daca vrei iti dau cantitatile exacte, apoi tu poti varia in functie de cat de cremoase le vrei.Fistic se pune din ala natural, macinat, deci nu din ala sarat de care se rontaie. Report
March 2, 201214 yr comment_133593 Merci Ioana, daca vrei iti dau cantitatile exacte, apoi tu poti varia in functie de cat de cremoase le vrei.Fistic se pune din ala natural, macinat, deci nu din ala sarat de care se rontaie. normal ca vreau reteta .Da stiu de care fistic, cel de folosit la prajituri, am in casa, e nelipsit Report
March 14, 201214 yr comment_136362 Paste cu broccoli si ansoa cat de bine arata! Yumiiiii! Pusesem ochii pe un gulas, dar parca as face si niste paste Report
March 14, 201214 yr comment_136363 Bine ai venit Aniela! Bucatini facuti cu KA-ul, cu unt, coaja de lamaie si piper proaspat macinat. Experiment reusit ! Da, stiu, e putin pe farfurie..e portia mea ca doar nu trisez tot timpul ! Report
March 14, 201214 yr comment_136428 Bine ai venit Aniela! Bucatini facuti cu KA-ul, cu unt, coaja de lamaie si piper proaspat macinat. Experiment reusit ! Da, stiu, e putin pe farfurie..e portia mea ca doar nu trisez tot timpul ! Bine v-am gasit! Ghiciti ce fac acum! Paste, evident... Cu pozele astea ale voastre m-am transformat intr-o pofticioasa Report
March 18, 201214 yr comment_137132 Pentru ca prea repede s-a terminat timballo lui Any(am avut doar pentru un pranz)dar nici vinete nu mai aveam,am facut doar paste 'tricollore' la cuptor cu ragu si branza feta. Report
March 18, 201214 yr Author comment_137203 Spaghetti alla puttanesca- usturoi (aglio)- ansoa (acciughe)- sos de rosii (salsa di pomodoro)- masline (olive)- capere (capperi)Am topit ansoa cu usturoiul in wokAm adaugat maslinele si sosul de rosii si am lasat sa fiarbaIntre timp spaghetti-le fierbeauSi cind au fost al dente le-am scurs si aruncat peste sos. In farfurie am adaugat caperele si ardeiul iutedin nou Report
March 18, 201214 yr comment_137230 Spaghetti alla puttanesca- usturoi (aglio)- ansoa (acciughe)- sos de rosii (salsa di pomodoro)- masline (olive)- capere (capperi)Am topit ansoa cu usturoiul in wokAm adaugat maslinele si sosul de rosii si am lasat sa fiarbaIntre timp spaghetti-le fierbeauSi cind au fost al dente le-am scurs si aruncat peste sos. In farfurie am adaugat caperele si ardeiul iutedin nou ce bine arata, noi aproape saptamanal le facem.singura chestie e ca nu gasesc acciughe si atunci pun sardina.Da le ador. Report
March 18, 201214 yr Author comment_137315 Dex, buna idee, abia am desfacut azi pentru puttanesca un borcan de ardei iute asa ca tre sa gasesc idei, asta-mi place Ioana nu gasesti la raionul de conserve acciughe dintr-alea in borcanel mic in ulei? Sau la raionul de etnice italiene? Report
March 27, 201214 yr comment_139324 Dex, buna idee, abia am desfacut azi pentru puttanesca un borcan de ardei iute asa ca tre sa gasesc idei, asta-mi place Ioana nu gasesti la raionul de conserve acciughe dintr-alea in borcanel mic in ulei? Sau la raionul de etnice italiene? m-am tot uitat,dar n-am gasit.dar las ca-mi fac stoc acusic cand plec Cu gandul la vacanta,la mancarurile minunate pe care le voi savura am comis niste paste cu negru de sepie, sos de gorgonzola si pere caramelizate.Daca pastele erau negre s-ar fi vazut sosul,dar asa s-a inegrit de la cerneala.Au fost delicioase Report
March 27, 201214 yr comment_139459 spaghetti cu anşoale, creveţi şi muuult ardei iute Arata prea bine! Dar tu deja ai voie si spaghetti? Report
March 28, 201214 yr Author comment_139491 Cu gandul la vacanta,la mancarurile minunate pe care le voi savura am comis niste paste cu negru de sepie, sos de gorgonzola si pere caramelizate.Daca pastele erau negre s-ar fi vazut sosul,dar asa s-a inegrit de la cerneala.Au fost delicioaseVii in Italia?Dar pastele nu erau negre din nastere? Report
March 28, 201214 yr comment_139539 Cu gandul la vacanta,la mancarurile minunate pe care le voi savura am comis niste paste cu negru de sepie, sos de gorgonzola si pere caramelizate.Daca pastele erau negre s-ar fi vazut sosul,dar asa s-a inegrit de la cerneala.Au fost delicioaseVii in Italia?Dar pastele nu erau negre din nastere? Ee, abia peste 2 luni .Nu, pastele au fost normale, am luat odata negre,da parca nu ma incanta.Data viitoare cand mai vreau sa fac, am sa fac paste eu si le fac negre,astea cumparate nu ma dau deloc pe spate.Mie imi plac foarte mult pastele cu negru de sepie si abia astept sa merg in It sa-mi faca sora mea unele bune, bune Report
March 28, 201214 yr Author comment_139540 Pai s-au colorat atit de perfect ca par dintr-alea negre din nastere, de aceea te-am intrebat. Pastele cu negru de sepie si risotto-urile (imi amintesc si acum unul mincat acum vreo 20 de ani la Cinque Terre) sunt printre cele mai bune, parerea mea Report
March 28, 201214 yr comment_139544 Pai s-au colorat atit de perfect ca par dintr-alea negre din nastere, de aceea te-am intrebat. Pastele cu negru de sepie si risotto-urile (imi amintesc si acum unul mincat acum vreo 20 de ani la Cinque Terre) sunt printre cele mai bune, parerea mea Da, sunt foarte bune, stiu pe multi ii intriga culoare fara sa le dea o sansa.Mama de exemplu pur si simplu nu vrea sa mananace.Ma buseste rasu de o faza de acum vre-o doi ani.Al meu a vrut paste cu negru de sepie,dar si sepia,cele cu sos de rosii.Toti la masa, ii zic mamei: " tu nu mananci paste?" stiind-o deschisa la multe mancaruri.Si vine raspunsul ei " sa mananci tu cu mama ta" .Bine haios a fost dialogul care nu suna bine scris, dar n-am sa o uit. Report