March 3, 201511 yr comment_226497 Dani, eu as tinde spre rapita ca se si aseamana ca pronuntare. https://www.google.ch/search?q=cime+di+rapa&rlz=1C1SAVI_enCH520CH520&espv=2&biw=1920&bih=1019&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=CVn1VI6cD4HIPK6BgZAO&ved=0CAYQ_AUoAQ Report
March 8, 201511 yr comment_226630 Am pus rosii proaspete, dar am avut cam putine si nu foarte coapte , asa ca nici nu se observa Report
March 8, 201511 yr Author comment_226633 Am inteles De obicei e rosie tare, de aceea te-am intrebat. Report
March 15, 201511 yr comment_226874 inspirația a fost pasta alla norcina, dar cu fettuccine + pasta de cîrnați făcută de mine + multă grana, că mi-am luat răzătoare microplane și nu mă mai satur de fulguit Report
March 16, 201511 yr comment_226883 Tagliatelle cu midii ( cozze) ...ovcors la mofturosul meu trebuia sa le scot din cochilie Report
March 16, 201511 yr Author comment_226895 că mi-am luat răzătoare microplane și nu mă mai satur de fulguit Asta?http://home.microplaneintl.com/media/djcatalog2/images/premium%20classic%20series_587_l.jpgSi noi tot cu ea radem parmigiano, adica Stefano ca mie mi-e frica sa nu-mi rad si unghiile Report
March 16, 201511 yr comment_226900 Si noi tot cu ea radem parmigiano, adica Stefano ca mie mi-e frica sa nu-mi rad si unghiile Jur ca asa este! Am vazut cu ochii mei. Peter Report
March 16, 201511 yr comment_226918 dex, deci ai facut carnatii pana la urma ...! ai scris de ei undeva? vreau si eu paste cu carne din carnati de casa si ce scamatorii face razatoarea asta microplane fata de cea clasica ? si eu imi dau gherutele (fie unghii, fie piele) adesea pe razatoare, asa ca si mie mi-i cam nu stiu cum sa lucrez cu ele ... Stella, nu stiam ca si d-l tau e mofturos! apetisante tagliatelele!!! Report
March 16, 201511 yr comment_226942 Bag seama ca a fost week-end-ul pastelor.Si eu carbonara: Sper sa aiba consistenta potrivita si sa nu ma ia Adriana cu melesteul Report
March 16, 201511 yr Author comment_226947 Sper sa aiba consistenta potrivita si sa nu ma ia Adriana cu melesteul se vede ca e cremoasa frumos dar mi se pare ca vad si citeva bucatele de ou inchegat/copt sau nu e ou?dupa ce ai pus oul ai mai amestecat pe foc? Report
March 16, 201511 yr Author comment_226949 si ce face scamatorii face razatoarea asta microplanefata de cea clasica ? si eu imi dau gherutele (fie unghii, fie piele) adesea pe razatoare, asa ca si mie mi-i cam nu stiu cum sa lucrez cu ele ... are alt sistem de taieturi, nu stiu cum sa le spun, e copiat de la razatoarea pe care o folosesc pentru lemn timplariiasa ca rade de n-ai aer, adica deste Si Stefano care lucreaza cu atentie si are experienta pentru ca cel putin in fiecare weekend face vreo 2 farfurii adinci pline mai da pe alaturi si-si rade cite un pic de pielitaapoi Microplane e fantastica face si alte chestii pe linga razatori, eu o am si pe cea mai mare, si mandolina, si chestie pentru maruntit patrunjelul Report
March 16, 201511 yr comment_226951 Da, Adriana s-a mai inchegat din ou desi am luat tigaia de foc si dupa aia am turnat oul Eu de fiecare data cand dau ceva pe razatoare imi rad si degetele, deci nu-mi doresc Microplane de asta.... Report
March 17, 201511 yr comment_226954 adriana, asta, un pic mai mare, să încapă mai multă brinză dani, e regina răzătoarelor, o incîntare, parcă n-am mai ras in viața mea, coup de foudre instantaneu. ce iese din ea parcă sunt fulgii din basmele lui Andersen, cînd ninge, nu cînd se bat cu pernele cum să vă radeți degetele bre, mie mi se pare mult mai safe decît aia obișnuită am făcut cîrnații, condimentat cu condimentele mele uzuale, nu am incercat nimic nou, frămîntat și pus in pungă la congi PS și eu am făcut carbonara dar miercuri, eu bat oul cu parmezanul in vasul in care servesc și pun pancetta și pastele peste alt PS stella, nu știe domnu ce-i bun, să papi sosul ajutat de o juma de cochilie Report
March 17, 201511 yr Author comment_226959 adriana, asta, un pic mai mare, să încapă mai multă brinză superba, imi lipseste PS și eu am făcut carbonara dar miercuri, eu bat oul cu parmezanul in vasul in care servesc și pun pancetta și pastele pesteexact asa fac si eu Report
March 17, 201511 yr Author comment_226962 Dexter dar e o iluzie a pozei faptul ca mi se pare facuta nu din metal? mi se pare alba si n-o gasesc niciunde de fapt e asta?http://www.amazon.com/Microplane-Elite-Black-Fine-Grater/dp/B009DP8JKQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426575314&sr=8-1&keywords=microplane+elite Report
March 17, 201511 yr comment_226963 Dex si cu Adriana, nu va da nimeni un ban? Pai aduceti oamenii la sapa de lemn...M-ai starnit cu Amazonul si am dat sarch la microplane...pai sa mori de dragoste ranita nu alta.... in vara imi vine pachet de peste garla...iar raman falita !Eu am ochit-o pe asta rosie ca focul:http://www.amazon.com/Microplane-42102-Artisan-Fine-Grater/dp/B004JKUWBO/ref=sr_1_33?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1426575743&sr=1-33&keywords=microplaneData viitoare am sa fac si euc a voi la carbonara. Report
March 17, 201511 yr comment_226972 woaw! chiar ca innebuniti oamenii cu regele si regina diverselor ustensile Iulia, cat platesti transportul? vazusem pe fb pe unii din Cluj care aduc "orice" din State, de pe ebay (probabil si de pe Amazon) cu 50 lei/pack. cat bacon/persoana se pune la carbonara? merci Report
March 17, 201511 yr comment_226973 Dex si cu Adriana, nu va da nimeni un ban? Pai aduceti oamenii la sapa de lemn...M-ai starnit cu Amazonul si am dat sarch la microplane...pai sa mori de dragoste ranita nu alta.... in vara imi vine pachet de peste garla...iar raman falita !Eu am ochit-o pe asta rosie ca focul:http://www.amazon.com/Microplane-42102-Artisan-Fine-Grater/dp/B004JKUWBO/ref=sr_1_33?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1426575743&sr=1-33&keywords=microplaneData viitoare am sa fac si euc a voi la carbonara.Oooooo, da! Perfect de acord cu tine! Dexter ar merita o atentie.... ne ispiteste si stie ca nu se poate rezista la astfel de oferte! Report
March 17, 201511 yr Author comment_226987 cat bacon/persoana se pune la carbonara? merci eu pun cit imi pofteste inimagalbenus teoretic se pune unul de persoana, eu pun intotdeauna cu unul mai putin Report
March 17, 201511 yr comment_226993 woaw! chiar ca innebuniti oamenii cu regele si regina diverselor ustensile Iulia, cat platesti transportul? vazusem pe fb pe unii din Cluj care aduc "orice" din State, de pe ebay (probabil si de pe Amazon) cu 50 lei/pack. Daniella, am pe cineva care face trei drumuri in State pe an.Din cate stiu eu Amazonul nu mai trimite in Romania comenzi. galbenus teoretic se pune unul de persoana, eu pun intotdeauna cu unul mai putin Adica nici unul daca faci pentru o singura persoana? Report
March 17, 201511 yr Author comment_226995 Adica nici unul daca faci pentru o singura persoana? Nu mi s-a intimplat niciodata fac asta pentru frica de ou crud, stiu ca e complet nejustificata si nebuna din moment ce si celelalte tot crude-s, da' na zic ca daca e cu unul mai putin o fi mai putin rau Report
March 17, 201511 yr comment_227015 Dexter dar e o iluzie a pozei faptul ca mi se pare facuta nu din metal? Adriana, e iluzie, lama este de metal, ca cea din poza ta. singura diferentă e că a mea are și o "teacă" iulia și foxyy, cum bre să nu vă spun de asemena cuceriri ale tehnologiei dani, eu pun minimum juma de kil de bacon la carbonara, conform principiului că bacon nu e niciodată de ajuns în nici o mincare Report