December 25, 201213 yr comment_176960 Inainte de pranz la mine acasa inainte de a pleca aranjarea prajiturelelor Report
December 25, 201213 yr comment_176979 Cerra,arata minunat platourile tale! Multumesc ptr apreciere! Report
December 26, 201213 yr comment_176995 De Anul nou mi`a casunat pe niste macarons. Recunosc ca nu am facut pina acum niciodata, dar place la copilita mea draga si o sa ma apuc de ei dar nu azi cred ca Duminica. Nu exista sa nu imi iese si mie asa frumosi cum am vazut pe topicul cu macarons. In general iubesc bezelele si dupa cum ati vazut imi plac prajiturile cu bezea deasupra . Ar fi un ghinion sa nu imi iese. Plec de la ideea ca daca doresti ceva tareeeee, tare musai sa iese ca tu ii faci pe ei nu ei pe tine nu? Am vazut la Lidl un posh mai mare ca si al meu si cu duiuri mariiiiii si daca exista il cumpar ca si asa imi mai trebuia unul. Asa ca nu o sa numar o sa pun duiul ala mare si cred ca ajunge daca strang odata de el sa fac macarons`ul. Hai vreau incurajari sa nu dezamagesc copila si nici pe voi cu macarons`ii mei. Eu am notat reteta a 2a a irinei doar ca eu nu ma risc asa la rece si o sa fierb pe foc zaharul sa fiu sigura. Altadata o sa fac si asa normal dar acum nu ma risc. Eu am multa incredere in albusurile preparate asa ori pe abur , ori sa pui siropul sau caramelul fierbine peste ele baute spuma. Fiecare cu piticul lui din dotare. Voi tre sa ma incurajati. Report
December 26, 201213 yr comment_177000 La multi ani si Sarbatori fericite!Cerra, finutzo, nu exista sa nu-ti iasa tocmai tie! Nashica-ta (io) are incredere-n tine!Daca mi-a iesit mie tortul! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Sectiune poate deseara, cand l-or taia ! Comanda fu CIOCOLATA!, asa ca are ciocolata 150 %.Mi-a iesit ganajul, asa ca va multumesc tuturor celor care-ati "pus umarul" https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif O crema de ciocolata 75 % cacao si una cu lapte! La fel si glazura si ornamentul! Tineti-mi pumnii sa le placa! Report
December 26, 201213 yr comment_177001 La multi ani si Sarbatori fericite!ASEMENEA! nASHICO, ai facut super tortul! Te pup si eram sigura ca iti va iesi. plec acum la tara vb deseara. Va pup pe toti/toate Report
December 26, 201213 yr comment_177013 O prajitura cu bezea si glazura de ciocolata si un chec cu fructe confiate Report
December 26, 201213 yr comment_177027 Merci Cerra. A fost bun. Am mai avut si cozonac...prea multe dulciuri pentru noi. Report
December 26, 201213 yr comment_177030 Merci Cerra. A fost bun. Am mai avut si cozonac...prea multe dulciuri pentru noi. Sa nu te gandesti cumva ca eu daca am facut atatea am mancat cu patura`n cap. no am facut si am impartit si inca mai impart din ele. Maine am 3 pacienti care si ei primesc cate putin din fiecare si iaca asa: facem si daruim. Eu am gustat colturile cand am taiat si serios am mancat mincare putin dar din fiecare si numai vreau sa vad nika acum. Report
December 26, 201213 yr comment_177057 Zoazorica reusit tort, felia arata tare apetisant.Devi meseriasa Report
December 26, 201213 yr comment_177058 Aura ce draguti braduti pe marginea checului ai facut Si prajiturica arata bine. Report
December 26, 201213 yr comment_177065 Merci Cerra. A fost bun. Am mai avut si cozonac...prea multe dulciuri pentru noi. Sa nu te gandesti cumva ca eu daca am facut atatea am mancat cu patura`n cap. no am facut si am impartit si inca mai impart din ele. Maine am 3 pacienti care si ei primesc cate putin din fiecare si iaca asa: facem si daruim. Eu am gustat colturile cand am taiat si serios am mancat mincare putin dar din fiecare si numai vreau sa vad nika acum. Frumos din partea ta ca imparti. Ai suflet bun. Report
December 26, 201213 yr comment_177071 Iata si felia de la tort! Ciocolatoasa rau felia !!!!+1! Report
December 27, 201213 yr comment_177096 Aura, prajiturile tale sunt exact pe gustul meu. Cea cu bezea si cu cioco, bradutii si checul sunt cam singurele pe care le pot manca si eu, care nu sunt prea mult cu dulciurile. Zozo, super arata tortul, ai mei ti-ar ridica statuie ! La multi ani lui Stefan !Vin si eu imediat cu unul, pentru Stefanel al meu, care azi isi face buletinul ( deci io am 23 de ani, daca va ganditi cumva sa ma intrebati de varsta )Cerra, asa cum ne-am obisnuit cu tine, o maestra !!!! Report
December 27, 201213 yr comment_177097 Aura, prajiturile tale sunt exact pe gustul meu. Cea cu bezea si cu cioco, bradutii si checul sunt cam singurele pe care le pot manca si eu, care nu sunt prea mult cu dulciurile. Zozo, super arata tortul, ai mei ti-ar ridica statuie ! La multi ani lui Stefan !Vin si eu imediat cu unul, pentru Stefanel al meu, care azi isi face buletinul ( deci io am 23 de ani, daca va ganditi cumva sa ma intrebati de varsta )Cerra, asa cum ne-am obisnuit cu tine, o maestra !!!! La multi ani Stefanelului tau, mi-a fost dor de tine, sper ca sunteti toti ok acum. Report
December 27, 201213 yr comment_177099 Iata si felia de la tort!Am intrat si aseara, am scris si mi-a aparut mesajul de alerta, nu mi s-a trimis mesajul, nu era niciun comentariu atunci la felie...poate acum am noroc, felia e iamy rau de tot, traiasca Stefanii! Report
December 27, 201213 yr comment_177100 Cătălin ( Ștefan la biserică ) a împlinit azi, la ora 10, 14 ani. Buletin, deci A dorit Foret Noire, pupe-l mama, are gusturi impecabile !!! :* nu ”ș cu cine seamănă... Sectiune mai tarziu. Report
December 27, 201213 yr comment_177106 Cătălin ( Ștefan la biserică ) a împlinit azi, la ora 10, 14 ani. Buletin, deci A dorit Foret Noire, pupe-l mama, are gusturi impecabile !!! :* nu ”ș cu cine seamănă... Sectiune mai tarziu.Sa-ti traiasca si sa-i traiesti, ca biiiine mai tortulesti! La multi ani! Report
December 27, 201213 yr comment_177107 Aura ce draguti braduti pe marginea checului ai facut Si prajiturica arata bine. Aura, prajiturile tale sunt exact pe gustul meu. Cea cu bezea si cu cioco, bradutii si checul sunt cam singurele pe care le pot manca si eu, care nu sunt prea mult cu dulciurile. Zozo, super arata tortul, ai mei ti-ar ridica statuie ! La multi ani lui Stefan !Vin si eu imediat cu unul, pentru Stefanel al meu, care azi isi face buletinul ( deci io am 23 de ani, daca va ganditi cumva sa ma intrebati de varsta )Cerra, asa cum ne-am obisnuit cu tine, o maestra !!!! Multumesc fetelor! Carmen, abia astept sa vad ce bunatati ai facut. Koral, frumos tort ai facut. Eu il am in plan pentru Revelion Report
December 27, 201213 yr comment_177108 Zoaza, Koral, ma bucur pentru ca ati facut turta dulce cu miere buna, dupa reteta pusa de mine aici, o sa ma straduiesc sa-i fac topic separat ca merita, e buna, buna! Nu m-am putut manifesta insa, tehnica ne omoara cateodata. Pup toate dulcineele, daca am norocul...daca nu ma lasa, asta e!Incerc sa va las si eu o aschie de estonian kringel...sa vad daca ma lasa! Report