March 28, 201313 yr comment_191646 Nu chiar de azi, biscuiti umpluti cu nutella, altii cu nutella si bezea ce mi-as infige dintii in ei http://img818.imageshack.us/img818/156/106np.gif ,mai ales in cei cu bezea Report
March 28, 201313 yr comment_191667 Geany si Any, imi place si checul si biscuitii! Am luat cate o farama si fug, ca ma imbolnavesc uitandu-ma pe aici!+1 Report
March 28, 201313 yr comment_191719 Geluta multumesc , dar nu se compara cu bunatatile pe care le faceti!Izuk arata minunat tortul!Geany tare pufos checul. Neaparat trebuie sa il incerc!Any superbi biscuitii, ca orice preparat de al tau.Si eu in seara asta am facut un chec ¨Ziua si Noaptea¨, reteta Cerrei, numai ca eu l-am facut in tava normala.Multumesc ca ati impartit reteta cu noi A fost tare apreciat! Report
March 28, 201313 yr comment_191723 Si eu in seara asta am facut un chec ¨Ziua si Noaptea¨, reteta Cerrei, numai ca eu l-am facut in tava normala.Multumesc ca ati impartit reteta cu noi A fost tare apreciat! Foarte frumos ti`a iesit Ma bucur ca a fost pe placul vostru! Si eu il fac in tava normala. Report
March 29, 201313 yr comment_191774 Poate vreti si voi Dupa Brie cu fistic a Sorinei, dar eu nu am gasit brie si am facut Camembert cu fructe uscate si scortisoara. Report
March 29, 201313 yr comment_191793 Nu chiar de azi, biscuiti umpluti cu nutella, altii cu nutella si bezea Frumosi!Cat de buni or fi.... Report
March 29, 201313 yr comment_191794 Poate vreti si voi Dupa Brie cu fistic a Sorinei, dar eu nu am gasit brie si am facut Camembert cu fructe uscate si scortisoara. Arata super stii ca si eu ador camembertul! Report
March 29, 201313 yr comment_191799 Cerra, pt brie-ul ala un mare BAN!Moaaa, la noapte mor de pofta !Pff, cum poa' sa arate branza aia lichida... Report
March 29, 201313 yr comment_191801 Cerra, pt brie-ul ala un mare BAN!Moaaa, la noapte mor de pofta !Pff, cum poa' sa arate branza aia lichida... + 1 ..ce spun eu?! + 2 Report
March 29, 201313 yr comment_191802 Cerra, pt brie-ul ala un mare BAN!Moaaa, la noapte mor de pofta !Pff, cum poa' sa arate branza aia lichida... Io, vreau, vreau bani, ptr ca azi am stricat sstttt, sa nu stie nimeni. Da, tu nu imi dai, ptr ca tie tii pofta pe Brie iar eu mesterit camembert. Am scapat o ba? Dar sa sti, ca a fost asa de bunnnnnnnnn ca l`am papat tot odata. Report
March 29, 201313 yr comment_191812 Multumesc fetelor , cred ca-i repet maine ! Nu Poti sta cuminte asai? Biscuitii aia arata de .... iti vine sa rozi pik din monitor, poate ca are gust de biscuiti any. Report
March 30, 201313 yr comment_191862 Eu am facut o crema de zahar ars pentru cei ce nu tin post din familie. Am folosit zahar doar la caramelizat, in rest fructoza, am un convalescent foarte in varsta de pus pe picioare si a fost placerea dansului aceasta crema, eu doar m-am conformat. Report
March 30, 201313 yr comment_191870 Arata super bine crema ta! Dar, ptr ca am voie sa fac si eu, nu imi este pofta acum. Eu, am planuri maretze azi, si daca nu imi iese, sa sti ca singurele vinovate sunteti tu si Sorina. Restul mister videm daca iese sau is deocheata azi si ........ va fi un esec. Report
March 30, 201313 yr comment_191877 Arata super bine crema ta! Dar, ptr ca am voie sa fac si eu, nu imi este pofta acum. Eu, am planuri maretze azi, si daca nu imi iese, sa sti ca singurele vinovate sunteti tu si Sorina. Restul mister videm daca iese sau is deocheata azi si ........ va fi un esec.N-o sa pot dormi fara dezlegarea misterului, asa ca ma pun pe dat in bobi: vine cerra, nu vine, vine, nu vine, iese, nu iese, dar eu cred ca IESE! Hai, arata-ne mai repede! Report
March 30, 201313 yr comment_191878 Eu am o vaga banuiala cam despre ce ar fi vorba... Oricum ar fi: bafta! Report
March 30, 201313 yr comment_191883 Eu am o vaga banuiala cam despre ce ar fi vorba... Oricum ar fi: bafta! Nu te grabi sa zici acum mesteresc si nu doar asta ufffffffff. Daca iese bine, suntem shefe. Report
March 30, 201313 yr comment_191892 Eu am o vaga banuiala cam despre ce ar fi vorba... Oricum ar fi: bafta! Nu te grabi sa zici acum mesteresc si nu doar asta ufffffffff. Daca iese bine, suntem shefe.De multe ori mi s-a intamplat sa salivez in fata monitorului cand ma uitam la vreun dulce facut de voi, dar acum e de nedescris, salivez asteptand sa apari tu cu ceva bunultau, wowww, topicul asta da dependenta, fug spre alte zari! Report
March 30, 201313 yr comment_191905 Gelutza, au inflorit zarzarii? n-am vazut inca. hai sa cotizez si eu:aseara am facut un guguluf cu cacao, stafide si nuci si 6 briose din acelasi aluat ca sa incerc formele. greu de spalat. am sa le-ncerc la o panna cota si-am mai gasit in camera niste poze de-acu vreo luna, poate va vine pofta profiteroale choux-uri ecleruri io fac destule, da' nu pozez si cand pozez uit de poze. Report
March 30, 201313 yr comment_191909 Cerra m-a destabilizat cu brie-ul ala, si tu Moatzo vii cu profiterol !!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/snorting.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gifAu viata mea !!!!Maine vizitez si eu topicul asta daca-mi iese pasenta. Report
March 30, 201313 yr comment_191911 Moatzo, m-ai zbart! Forme d-alea am si eu. Eu le ung cu ulei, cu o pensula, si se curata mai usor.Si le-ntorc pe dos.Si ma oftici!Maine trec pe la tine, ca mi-e in drum!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/snorting.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif De restul...nu mai zic.Merg sa mai beau o gura de apa, ca mor in chinuri aci!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
March 30, 201313 yr comment_191914 Maine trec pe la tine, ca mi-e in drum! ha, ha, doar sa treci inainte de-a pleca fi-miu sa mai prinzi ceva! Report
March 30, 201313 yr comment_191918 Cerra m-a destabilizat cu brie-ul ala, Maine vizitez si eu topicul asta daca-mi iese pasenta. Sa te stabilizez la loc Brie en croute Montignac sirop de agave Report