Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Barcute cu mere. Aluatul de cornuletele cu vin (Adriana) si umplutura de mere cu scortisoara, ca la placinta.

post-341-13652716890567_thumb.jpg

La noi dulciuri de post-placinta cu mere si afine(foaie cat mai subtire si uscata bine, fiindca asa ii place baiatului meu, totul crocancios!)

post-1400-13653388828008_thumb.jpg

Ha ha! Cristina ,zau ca uitasem de pascutza' ta,dar se vede ca mi-a ramas undeva pe''cretina'' :appl:

Mi-a adus sotul niste lapte pe care l-am pus la prins,l-am scurs apoi in tifon si am obtinut un iaurt gros,pe care l-am amestecat cu ceva smantana groasa,3 galbenuse si 3 oua intregi,putin gris,2 linguri de faina alba,stafide, coaja de portocala si esente,un vf. de lingurita de praf de copt,blatul de pandispan din 6 albuse si 3 galbenuse (ca alealalte 3 le-am pus in compozitia smantanoasa)

Am pus intai in cuptor blatul de pandispan,cand a facut putina crusta deasupra am turnat compozitia smantanoasa''

Deci in mare pe principiul pasca cu smantana si blat de pandispan, ma rog :appl: alla,je' asta ie' :appl:

post-405-13654231837108_thumb.jpg

post-405-13654231938659_thumb.jpg

Nu e rau,nu e rau deloc(sexiune fierbinte din cauza de huni pofticiosi)

Bueyy, voi ati inceput antrenamentul pentru Paste? Doamnele mele, cat de frumos poa's-arate totul....:appl:

Bueyy, voi ati inceput antrenamentul pentru Paste? Doamnele mele, cat de frumos poa's-arate totul....:love7:

Hi hi! nu,eu cel putin nu,a fost improvizat ,ca sotul a zis sa fac ceva cu laptele ala prins si smantanica,se gandea la o placinta cu iaurt,dar cum nu aveam foi ,trebuia sa cobor sa cumpar,la noi au congelate ,nu mai aveam rabdare sa decongelez,si cum aveam ouri' (ca s-au ieftinit) am facut cu pandispan ,de asta data :love7:

Pai a picat bine, ca acum o poti face de Paste fara emotii! :love7:

Daa!! asta e mult mai usor de facut si mai''ushurica ''asa,da' parca e mai mult o prajiturica decat o pasca :love7:

Pai a picat bine, ca acum o poti face de Paste fara emotii! :cheers:

Daa!! asta e mult mai usor de facut si mai''ushurica ''asa,da' parca e mai mult o prajiturica decat o pasca :icon_fessee:

Se paote spune pasca de Pasti ptr ca si eu am retete de pasca nu neaparat cu aluat de cozonac, cu cu aluat fraged.Mie sincera sa fiu, imi place mai mult cea fara aluatul de cozonac.

Iulia ti-a iesit demential tiramisu ..Felicitari ! :floare:

Moatzo abia acum am vazut choux-urile tale .. :hungry: :floare:

Eu de cateva zile visez la o pasca cu ciocolata ,vazuta pe facebook la Poca ..m-a imbolnavit cu ea si am fost nevoita sa o execut ...

o puteti servi asa ...

post-151-13651661650929_thumb.jpg

sau asa ...

post-151-13651662077843_thumb.jpg

sau inecata in sos de ciocolata ca mine .... :bounce:

post-151-13651662218397_thumb.jpg

e delicioasa oricum ..

post-151-13651662305524_thumb.jpg

Poca sa traiesti 1000 de ani oriunde ai fi .. :floare:

arata prea bine ca sa nu te rog frumos sa pui si reteta... multumesc!

Eu am facut muffins aromati din cartofi dulci (am pus o groaza de condimente: cardamon, cuisoare, ghimbir, nucsoara, scortisoara). De post.

post-341-13655268329902_thumb.jpg

Eu am facut muffins aromati din cartofi dulci (am pus o groaza de condimente: cardamon, cuisoare, ghimbir, nucsoara, scortisoara). De post.

Foarte frumusei! :floare:

Briose cu branza dulce,caise uscate si cocos

post-1316-13656052846454_thumb.jpg

servite cu smantana si gem de caise

post-1316-13656052994101_thumb.jpg

post-1316-13656053073063_thumb.jpg

:-* :P AGAIN nota maxima!!!

Multumesc!

Sa sti ca sunt monti :P

Gemul este cu fructoza??? Pui undeva si reteta, nu? :P

Eu tocmai studiam Prajitura fina cu jeleu de caise... si ma gandeam ca nu am decat magiun de prune fara zahar... :P

Multumesc!

Eu tocmai studiam Prajitura fina cu jeleu de caise... si ma gandeam ca nu am decat magiun de prune fara zahar... :P

Scriu la monti

Multumesc!

Scriu la monti

Multumesc!

pentru micul dejun (da' nu m-am putut abtine si am gustat dun unul in seara asta) cornuri cu mac, gem de afine cu nuca si gem de portocale cu nuca su un cozonac cu mac (aluat fara framantare)

post-142-13656228725308_thumb.jpg