April 6, 201313 yr comment_192892 Barcute cu mere. Aluatul de cornuletele cu vin (Adriana) si umplutura de mere cu scortisoara, ca la placinta. Report
April 7, 201313 yr comment_192959 La noi dulciuri de post-placinta cu mere si afine(foaie cat mai subtire si uscata bine, fiindca asa ii place baiatului meu, totul crocancios!) Report
April 7, 201313 yr comment_193036 Tort fara blat cu stracciatella chocolat si fructe de padure Report
April 8, 201313 yr comment_193089 Ha ha! Cristina ,zau ca uitasem de pascutza' ta,dar se vede ca mi-a ramas undeva pe''cretina'' Mi-a adus sotul niste lapte pe care l-am pus la prins,l-am scurs apoi in tifon si am obtinut un iaurt gros,pe care l-am amestecat cu ceva smantana groasa,3 galbenuse si 3 oua intregi,putin gris,2 linguri de faina alba,stafide, coaja de portocala si esente,un vf. de lingurita de praf de copt,blatul de pandispan din 6 albuse si 3 galbenuse (ca alealalte 3 le-am pus in compozitia smantanoasa)Am pus intai in cuptor blatul de pandispan,cand a facut putina crusta deasupra am turnat compozitia smantanoasa'' Deci in mare pe principiul pasca cu smantana si blat de pandispan, ma rog alla,je' asta ie' Nu e rau,nu e rau deloc(sexiune fierbinte din cauza de huni pofticiosi) Report
April 8, 201313 yr comment_193120 Bueyy, voi ati inceput antrenamentul pentru Paste? Doamnele mele, cat de frumos poa's-arate totul.... Report
April 8, 201313 yr comment_193130 Bueyy, voi ati inceput antrenamentul pentru Paste? Doamnele mele, cat de frumos poa's-arate totul....Hi hi! nu,eu cel putin nu,a fost improvizat ,ca sotul a zis sa fac ceva cu laptele ala prins si smantanica,se gandea la o placinta cu iaurt,dar cum nu aveam foi ,trebuia sa cobor sa cumpar,la noi au congelate ,nu mai aveam rabdare sa decongelez,si cum aveam ouri' (ca s-au ieftinit) am facut cu pandispan ,de asta data Report
April 8, 201313 yr comment_193142 Pai a picat bine, ca acum o poti face de Paste fara emotii! Daa!! asta e mult mai usor de facut si mai''ushurica ''asa,da' parca e mai mult o prajiturica decat o pasca Report
April 9, 201313 yr comment_193268 Pai a picat bine, ca acum o poti face de Paste fara emotii! Daa!! asta e mult mai usor de facut si mai''ushurica ''asa,da' parca e mai mult o prajiturica decat o pasca Se paote spune pasca de Pasti ptr ca si eu am retete de pasca nu neaparat cu aluat de cozonac, cu cu aluat fraged.Mie sincera sa fiu, imi place mai mult cea fara aluatul de cozonac. Report
April 9, 201313 yr comment_193271 Iulia ti-a iesit demential tiramisu ..Felicitari ! Moatzo abia acum am vazut choux-urile tale .. Eu de cateva zile visez la o pasca cu ciocolata ,vazuta pe facebook la Poca ..m-a imbolnavit cu ea si am fost nevoita sa o execut ... o puteti servi asa ... sau asa ... sau inecata in sos de ciocolata ca mine .... e delicioasa oricum .. Poca sa traiesti 1000 de ani oriunde ai fi .. arata prea bine ca sa nu te rog frumos sa pui si reteta... multumesc! Report
April 9, 201313 yr comment_193292 Eu am facut muffins aromati din cartofi dulci (am pus o groaza de condimente: cardamon, cuisoare, ghimbir, nucsoara, scortisoara). De post. Report
April 9, 201313 yr comment_193315 Eu am facut muffins aromati din cartofi dulci (am pus o groaza de condimente: cardamon, cuisoare, ghimbir, nucsoara, scortisoara). De post. Foarte frumusei! Report
April 10, 201313 yr comment_193441 Briose cu branza dulce,caise uscate si cocos servite cu smantana si gem de caise Report
April 10, 201313 yr comment_193445 AGAIN nota maxima!!! Multumesc! Sa sti ca sunt monti Gemul este cu fructoza??? Pui undeva si reteta, nu? Eu tocmai studiam Prajitura fina cu jeleu de caise... si ma gandeam ca nu am decat magiun de prune fara zahar... Report
April 10, 201313 yr comment_193446 AGAIN nota maxima!!! Multumesc! Sa sti ca sunt monti Gemul este cu fructoza??? Pui undeva si reteta, nu? Eu tocmai studiam Prajitura fina cu jeleu de caise... si ma gandeam ca nu am decat magiun de prune fara zahar... Scriu la monti Report
April 10, 201313 yr comment_193447 AGAIN nota maxima!!! Multumesc! Sa sti ca sunt monti Gemul este cu fructoza??? Pui undeva si reteta, nu? Eu tocmai studiam Prajitura fina cu jeleu de caise... si ma gandeam ca nu am decat magiun de prune fara zahar... Scriu la monti Multumesc! Report
April 10, 201313 yr comment_193450 Tort fara blat cu stracciatella chocolat si fructe de padure Cerra, dai si tu reteta? please! Report
April 10, 201313 yr comment_193460 Tort fara blat cu stracciatella chocolat si fructe de padure Cerra, dai si tu reteta? please! Redi, uite, Cerra a pus reteta la han: http://artaculinara....page__st__29000 postul 29032 Report
April 10, 201313 yr comment_193484 pentru micul dejun (da' nu m-am putut abtine si am gustat dun unul in seara asta) cornuri cu mac, gem de afine cu nuca si gem de portocale cu nuca su un cozonac cu mac (aluat fara framantare) Report