May 7, 201313 yr comment_196781 Dragelor,Am luat din pasca si cozonacul vostru, chiar si un out raffaello mi-a mers langa un cosulet de ciocolata si m-am gandit sa va indulcesc si eu cu ceva, intr-o clipa de ragaz...chec cu lamaie si mac alaturi de inghetata ( cate o cupa de menta, afine si vanilie, exact asa cum am mancat noi cand am venit de la munca...)Sa va fie de bine toate bunatatile facute si mancate de sarbatori! Report
May 7, 201313 yr comment_196791 Cum pot arata atat pasca cat si cozonacul..Doamne ce cozonac...de vis... Pasca mea de pasti tort o sectiune in fuga la o felie inainte de expeditie cozonac cu rahat (facut impreuna cu fiica prietenei mele si ma bucur ca imi paseste pe urme macar atat cat stiu eu sa faca daca nu mai mult) Report
May 7, 201313 yr comment_196813 Pascutele mele de Pasti: Tortul realizat de sora mea: Red Velvet Cake cu crema de mascarpone. Foarte bun! Report
May 7, 201313 yr comment_196818 Cum pot arata atat pasca cat si cozonacul..Doamne ce cozonac...de vis... La pasca ii mai lipseste snurul si cruciulita dar ma grabeam foarte tare asa ca .....ma bucur ca am apucat sa le fac. Gelutza, Imi faci pofta cu inghetata Report
May 9, 201313 yr comment_197005 Ceva light: Capsuni si banane gratinate :Data viitoare fac doar capsunele. Un strat jos de speculos sfaramitati, capsuni si deasupra un iaurt grcesc un ou si miere dupa gust.Sub grill: pentru 3 portii. Report
May 9, 201313 yr comment_197067 Felicitari tuturor pt. toate minunatiile postate in ultima vreme, mai ales in perioada Pastelui. Suneti mari gospodine dar cred ca v-am mai spus-o Scurt ,vin si las un desert cu branza dulce, visine si zmeura : Report
May 12, 201313 yr comment_197317 Eu ptr azi am facut tiramisu la tava asta din lipsa spatiu frigider l`am facut asa 2 in 1. Doua tortulete cu iaurt,frisca, albusuri,gelatina ciocolata, caise,banane si cateva piscoturi. Astea le`am facut de dat azi in numele celor care numai sunt printre noi. Report
May 12, 201313 yr comment_197329 Cerra, as putea savura o portie imensa din Tiramisul tau la orice ora din zi. Report
May 12, 201313 yr comment_197352 Cerra, as putea savura o portie imensa din Tiramisul tau la orice ora din zi. Imi pare rau ca doar virtual te pot servii! Sa sti ca sunt imense portiile bun si racoros Report
May 12, 201313 yr comment_197354 Tiramisù la pahar - crema cu mascarpone, zahar si galbenusuri, piscoturi rupte bucati inmuiate in cafea. Cam 2 piscoturi la pahar. Report
May 12, 201313 yr comment_197364 Tiramisù la pahar - crema cu mascarpone, zahar si galbenusuri, piscoturi rupte bucati inmuiate in cafea. Cam 2 piscoturi la pahar. In poza sunt 4 pahare, noi am fost 6 la masa. 4 cupe de Martini mi-au mai ramas. De cate ori fac un dulce la pahar, le pun pe usa frigiderului paharele (cupele) ca e mai inalt spatiul si de fiecare data imi zboara un pahar din frigider. Azi deci a mai zburat unul. Bravo Any. Tocmai ce pusesem pe usa frigiderului o foaie A4, cu urmatorul mesaj: "deschideti usor" (la frigider ma refeream). In secunda 2 am deschis eu frigiderul, paharul a avut cred viteza luminii, direct pe gresie a aterizat.Dar am avut toti dulce, sunt fata prevazatoare. Report
May 13, 201313 yr comment_197372 Se vede ca tiramisu e in trend ,ce bine arata! Anutz' data aviatoare poate ar fi mai bine sa le tragi o banda scoch deaia lata pt. pachete,o lipesti de peretele usii de la frigider,o treci peste pahare si lipesti capatul iar de peretele usii frigiderului,in felul asta poate le ancorezi si nu-ti mai zboara prin bucatarie cand deschizi usa frigiderului Report
May 13, 201313 yr comment_197424 Azi deci a mai zburat unul. Bravo Any. Tocmai ce pusesem pe usa frigiderului o foaie A4, cu urmatorul mesaj: "deschideti usor" (la frigider ma refeream). In secunda 2 am deschis eu frigiderul, paharul a avut cred viteza luminii, direct pe gresie a aterizat.Dar am avut toti dulce, sunt fata prevazatoare. Ieri cred ca ai uitat sa le numesti si ptr cei care nu mai sunt si a zburat paharul. Asa se zice ca daca nu ii amintesti iti aduc ei aminte si iaca asa, spargi sau scapi cate ceva pe jos. Report
May 13, 201313 yr comment_197430 Wowww, numai tiramisu vad in fata ochilor!Any, Cerra, ! Si capsune gratinate, Eataly, ! Eu am tot zis ca nu voi face nimic dulce cu capsune pana nu se fac ale mele, dar n-am mai rezistat...am facut aseara o tarta si am taiat-o acum. Si inghetata de menta care se cere din doua-n doua zile. Combinatia menta capsune e dementiala, dupa poftele noastre... Poza cu inghetata e ratata, dar nu am avut rabdare sa fac mai multe, ca se topea inghetata si pofta era imensa... Report
May 13, 201313 yr comment_197464 Wowww, numai tiramisu vad in fata ochilor!Any, Cerra, ! Si capsune gratinate, Eataly, ! Apetisanta tarta!!!!!!!!!!!!!! eu clatite cu drojdie impaturite cu banane si ciocolata, iar deasupra smantana, scortisoara si merisor.impaturate asa direct in tigaie Report
May 17, 201313 yr comment_198054 Wowww, numai tiramisu vad in fata ochilor!Any, Cerra, ! Si capsune gratinate, Eataly, ! Eu am tot zis ca nu voi face nimic dulce cu capsune pana nu se fac ale mele, dar n-am mai rezistat...am facut aseara o tarta si am taiat-o acum. Si inghetata de menta care se cere din doua-n doua zile. Combinatia menta capsune e dementiala, dupa poftele noastre... Poza cu inghetata e ratata, dar nu am avut rabdare sa fac mai multe, ca se topea inghetata si pofta era imensa... Gelutza, ai pus cumva pe aici reteta la inghetata de menta? Afara e frig si ploua, dar mi s-a facut pofta. Wowww, numai tiramisu vad in fata ochilor!Any, Cerra, ! Si capsune gratinate, Eataly, ! Apetisanta tarta!!!!!!!!!!!!!! eu clatite cu drojdie impaturite cu banane si ciocolata, iar deasupra smantana, scortisoara si merisor.impaturate asa direct in tigaie Clatitele cu banane si ciocolata sunt preferatele sotului. Bine, nici eu nu ma dau in laturi de la ele. Dar de clatite cu drojdie n-am auzit, banuiesc ca sunt diferite de cele normale. Eu n-am mai facut nimic dulce, dar a facut al meu ieri papanasi. I-am servit cu iaurt grecesc (smantana de aici e lichida rau, iar facuta de noi nu mai aveam) si dulceata de zmeura. Report
May 17, 201313 yr comment_198058 Clatitele cu banane si ciocolata sunt preferatele sotului. Bine, nici eu nu ma dau in laturi de la ele. Dar de clatite cu drojdie n-am auzit, banuiesc ca sunt diferite de cele normale. Mandrii papanasi facu sotul tau! Poi pe aici se fac si cu drojdie clatitele. Se fac la fel ca celelalte doar ca se pune putina drojdie. Eu le`am facut din 3 oua, apa minerala , faina, drojdie cam 1/4 dintr`un pachetel de 25 gr si putin zahar(in afara de oua, totul la ochi cat sa iese o compozitie cam asa ca si o smantana mai groasa curgatoare si se lasa sa stea dupa ce este totul amestecat vreo 15 minute apoi se prajesc. Astea impaturite se fac mai grosute putin nu foite.In total, am prajit 12 clatite impaturite(6 sarate si 6 dulci) si 4 simple mai subtirele.Raman foarte fragede,chiar si a doua zi, chiar daca sunt facute mai groase. Report
May 18, 201313 yr comment_198094 Clatitele cu banane si ciocolata sunt preferatele sotului. Bine, nici eu nu ma dau in laturi de la ele. Dar de clatite cu drojdie n-am auzit, banuiesc ca sunt diferite de cele normale. Mandrii papanasi facu sotul tau! Poi pe aici se fac si cu drojdie clatitele. Se fac la fel ca celelalte doar ca se pune putina drojdie. Eu le`am facut din 3 oua, apa minerala , faina, drojdie cam 1/4 dintr`un pachetel de 25 gr si putin zahar(in afara de oua, totul la ochi cat sa iese o compozitie cam asa ca si o smantana mai groasa curgatoare si se lasa sa stea dupa ce este totul amestecat vreo 15 minute apoi se prajesc. Astea impaturite se fac mai grosute putin nu foite.In total, am prajit 12 clatite impaturite(6 sarate si 6 dulci) si 4 simple mai subtirele.Raman foarte fragede,chiar si a doua zi, chiar daca sunt facute mai groase. Multumesc de explicatii, Cerra. Ma gandeam ca e o reteta diferita. Report
May 19, 201313 yr comment_198117 Wau! Minunat! Asta au dorit ai mei!@ cel mai simplu, cel mai bun. Report
May 20, 201313 yr comment_198154 Hai ca merge o rulada cu crema de capsune langa checul ala fitos, placinta ceea minunata, sau papanasii aratosi si tiramisu ala de nu stiu cum sa mai fug de el ca sa nu manc din ecran! Daca nu vreti rulada, crema la pahar cu capsune din belsug, alegeti, ca eu fug sa curat capsune pentru dulceata si sa faca o ingheatata de ce-o fi, rece sa fie! Report
May 20, 201313 yr comment_198156 Gelutza, ai pus cumva pe aici reteta la inghetata de menta? Afara e frig si ploua, dar mi s-a facut pofta. Nu mai stiu daca am pus reteta asta vara, hai ca in noaptea asta o caut sa vad daca e pusa pe undeva, daca nu o scriu repede, ca nu o am la indemana decat pe carnetel si acum sunt pe fuga, nu pot sa redactez, revin peste vreo trei ore. Report