December 4, 200916 yr comment_5099 Buna tuturor! intamplator am descoperit site-ul (desi l-am cautat ).....ma bucur ca v-am gasit....felicitari pentru torturi! Report
December 4, 200916 yr comment_5203 De-abia am reusit cu pozele primul e un tort diplomat cu fructe . Report
December 4, 200916 yr comment_5238 Buna tuturor! intamplator am descoperit site-ul (desi l-am cautat ).....ma bucur ca v-am gasit....felicitari pentru torturi! [color=#800080]Bine ai venit Anasia Fetelor ar trebui sa vedem care cui am spus de noul site . Pentru ca uite cate dintre fete nu stiu inca ..Eu am anuntat-o pe Vulpita,Ellaisha,Ortansa si nu mai stiu pe cine [/color] Report
December 4, 200916 yr comment_5240 De-abia am reusit cu pozele primul e un tort diplomat cu fructe . [color=#800080]Cand i-am vazut mutrita fetitei am zambit instantaneu .E adorabila !Superbe torturi [/color] Report
December 4, 200916 yr comment_5306 mona, multumesc....a durat ceva pana l-am descoperit lissa, tu stii ca sunt fan de-al tau......nu pot decat sa admir...... Report
December 4, 200916 yr comment_5502 Fetelor felicitari la toate sint superbe torturilescuze ca va felicit in grup dar am ramas in urmaMon La multi ani fetitei tale si de torturi nu am cuvinte,sint superbeGloxinia La multi ani sotului ,si tie putere de munca sa mai faci asa torturi Report
December 5, 200916 yr comment_5521 Lissa superbe torturile, imi plac muuult mult. Natasa multumesc frumos de urari. Torturile tale unde sunt? Pe maine un tort pentru un verisor campion national la karate: Blat negrsa,crema de iaurt cu fructe de padure. Ornat cu frisca si cioco. Ornament pasta de zahar. Report
December 5, 200916 yr comment_5525 Lissa superbe torturile, imi plac muuult mult. Natasa multumesc frumos de urari. Torturile tale unde sunt? Pe maine un tort pentru un verisor campion national la karate: .foarte misto karatistul cred ca va fi incintat verisorultorturi nu am desi am avut opt zilele astea ,multeeeeee kg de fursecuri(la care ma gindeam eu voi face poze sa pun retete) , prajituri la bucata si alte minuni nu am pozat nimic,nu am avut timp nici sa mor,nebunie curatada curind vin si eu Report
December 5, 200916 yr comment_5628 Ce torturi frumoase,Lissa!!! chiar nu ma asteptam ca tocmai tu sa nu fi aflat de forum :oops: Gloxinia,super tortul micului karatist!! va fi foarte incintat!Dupa o perioada de amorteala,vin si eu cu un tort "casuta in constructie".Asa a fost comanda,sa fie o casuta in constructie,"la rosu",cu ceva materiale de constructie, un catel si o pisica in curte.Floricelele-s de la mine http://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/Imag051.jpghttp://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/Imag052.jpg are si imperfectiuni,ca orice casa in constructie :twisted: :oops: inauntru are blat alb insiropat, crema de cioco alba si neagra cu nuci si alune caramelizate.E o combinatie pe care o s-o repet ,e delicioasa. Report
December 5, 200916 yr comment_5651 Dupa o perioada de amorteala,vin si eu cu un tort "casuta in constructie". are si imperfectiuni,ca orice casa in constructie :twisted: :oops: . [color=#800080]Draga mea,nu pot sa-ti spun decat ca ti-a priit "amorteala" Ai facut un tort superb !!! [/color] Report
December 5, 200916 yr comment_5657 Multumesc din suflet,Mona! Detest perioadele astea de pauza, de fiecare data am senzatia ca o sa-mi "ies din mina",si de fiecare data am emotii!Stiu ca mai am asa de multe de invatat si de exersat.dar imi place asa de tare ce fac,asa de tare imi doresc sa progresez :oops: Report
December 5, 200916 yr comment_5684 o casuta in constructie,"la rosu",cu ceva materiale de constructie, un catel si o pisica in curte.Floricelele-s de la mine ;) inauntru are blat alb insiropat, crema de cioco alba si neagra cu nuci si alune caramelizate.E o combinatie pe care o s-o repet ,e delicioasa.foarte frumoasa casuta si catelul si pisicu si tot,felicitari cum adica"la rosu"? Report
December 5, 200916 yr comment_5688 cum adica"la rosu"? "la rosu" e posibil sa fie o expresie folosita doar pe aici,habar n-am :oops: Inseamna ca o casa este construita insa nu sunt facute finisajele(tencuieli, izolatie). Pe la anunturi imobiliare sunt tot felul de poze de case care se vind "la rosu",adica sunt ridicate,insa nu sunt finalizate,si cumparatorul trebuie sa se ocupe de izolatie,tencuiala,var si altele Multumesc pentru aprecieri Report
December 5, 200916 yr comment_5702 cum adica"la rosu"? "la rosu" e posibil sa fie o expresie folosita doar pe aici,habar n-am :oops: Inseamna ca o casa este construita insa nu sunt facute finisajele(tencuieli, izolatie). Pe la anunturi imobiliare sunt tot felul de poze de case care se vind "la rosu",adica sunt ridicate,insa nu sunt finalizate,si cumparatorul trebuie sa se ocupe de izolatie,tencuiala,var si altele Multumesc pentru aprecieri aaaa deci asa,ma gindeam la alcevamultumesc Report
December 5, 200916 yr comment_5761 Bine v-am regasit ! Am inceput sa navighez sa ma obisnuiesc cu noul format si e OK ! Si pentru ca suntem in ajun de Mos , sa aveti parte de tot de va doriti ! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 5, 200916 yr comment_5776 Bine v-am regasit ! Am inceput sa navighez sa ma obisnuiesc cu noul format si e OK ! Si pentru ca suntem in ajun de Mos , sa aveti parte de tot de va doriti ! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Multumim, la fel!!!! Report
December 5, 200916 yr comment_5818 Mona, multumesc!unele torturi le'am vazut, unele sunt noi noute, va felicit pentru ele. fetelor, mie mi'e asa de greu in ultima perioada, mi'e asa dor sa fac si eu un tort frumos, dar sunt tot pe fuga si cand fac cate unu clar ca ma enervez ca e in viteza si nu iese va invidiez dar ma bucur ca v'am gasit ca nu stiam pe unde umblati:D Report
December 5, 200916 yr comment_5825 Buna seara tuturor.Inca incerc sa ma obisnuiesc cu noul format dar sper sa ma descurc sa pot posta ceva.Azi am facut un tort, mousse bineinteles de ananas,cioco alba cu menta si piersici, ornat altfel, ca macar atat sa schimb.Mona multumesc pentru informatie. Report
December 5, 200916 yr comment_5832 Azi un tortulet pentru un baietel cuminte. Mosul i-a adus o masina de ploitie dulce si una care face zgomot Report
December 5, 200916 yr comment_5834 Mamistef super casuta. Din ce e acoperisul? Oana mousurile tale ma omoara. ne pui reteta la cel de ananas? Ce fel de esenta de menta folosesti? Report
December 5, 200916 yr comment_5841 Bine v-am regasit ! Am inceput sa navighez sa ma obisnuiesc cu noul format si e OK ! Si pentru ca suntem in ajun de Mos , sa aveti parte de tot de va doriti ! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> [color=#800080]Bine ai venit ,Vrabiuta draguta [/color] Mona, multumesc! [color=#800080]Cu placere ,Raluca [/color] Buna seara tuturor.Inca incerc sa ma obisnuiesc cu noul format dar sper sa ma descurc sa pot posta ceva.Azi am facut un tort, mousse bineinteles de ananas,cioco alba cu menta si piersici, ornat altfel, ca macar atat sa schimb.Mona multumesc pentru informatie. [color=#800080]Bine ai venit,Oana Suna bine mousseul de menta . Si eu vreau reteta ,te rog .Vezi ca explica Maya cum schimbati skin-ul . La "ajutor,help etc"[/color] Report
December 5, 200916 yr comment_5844 Azi un tortulet pentru un baietel cuminte. Mosul i-a adus o masina de ploitie dulce si una care face zgomot [color=#800080]Gloxi ,daca mai spui o data ca nu-ti luceste glazura ,nu mai vorbesc cu tine Vad ca te-ai specializat in masini,tare faine iti ies [/color] Report
December 6, 200916 yr comment_5865 Mamistef super casuta. Din ce e acoperisul? Multumesc!!Acoperisul e din pasta de zahar uscata bine,apoi pictata pe amindoua patile si iar lasata la uscat.Cind am montat ieri acoperisul deja era uscat ,tare si usor.L-am lipit cu icing colorat si ce a mai iesit pe la imbinari am pictat la sfirsit de tot cu colorant maro. Betele acelea de frigaruie sunt puse doar de efect. Sunt super masinutele,si super tortul baietelului cuminte! Report
December 6, 200916 yr comment_5867 Gloxi,de la tine vin torturi pe banda rulanta!Bravo fata! Mamistef,frumoasa casa,chiar daca-i in constructie Oana-Cristina,impecabile straturile de mousse! Report