May 15, 20206 yr comment_261957 Ieri a fost ziua mea libera asa ca am facut clatite pe cand s-au trezit aia "mici" , care si le-au decorat cum au vrut. Report
June 15, 20206 yr comment_262655 Overnight oats Acum cu fructe proaspete, la alegere: capsuni cu banana sau capsuni cu kiwi. Report
November 3, 20205 yr comment_264512 Pancakes reteta de suflet: 2 oua90 gr faina integrala/ovaz90 ml lapte normal sau vegetal165 gr pireu de mere(applesauce-eu il gasesc dea' gata)3 linguri miere/sirop artar/sirop agave1 lingurita scortisoara1 lingurita praf de copt Report
January 13, 20215 yr comment_264986 Azi, mic dejun à la Maya - iaurt, ovaz, canepa, chia, afine congelate ca proaspete nu am avut. Report
January 17, 20215 yr comment_265019 Lapte cu orez, fara scorțișoară ca o urăsc, dar aromat cu zahar vanilat si esenta de rom, ca asta e damblaua mea, plus bucatele de fructe confiate! Report
January 17, 20215 yr comment_265025 Lapte cu orez, fara scorțișoară ca o urăsc, dar aromat cu zahar vanilat si esenta de rom, ca asta e damblaua mea, plus bucatele de fructe confiate! Arata misto cu fructele alea, dar... fara scortisoaraaaa??? eu as pune scortisoara in orice mancare, dar nu ma lasa restul familiei. Mersi de idee, cred ca maine imi fac si eu . Report
February 25, 20215 yr comment_265713 N-am mai facut de anul trecut...Da ce pufoase sint. Pai altfel nu se poate .Azi am avut chef de omleta cu chives si branza (care nu se vede). Omleta s-a rupt cand am intors-o asa ca a iesit forma din poza . Report
February 27, 20215 yr comment_265745 Mic dejun pentru paradit arterele ??♀️? Haha, am avut si eu asa ceva nu demult, n-am scris atunci sa nu se sperie lumea , da' daca am vazut si la altii...(tot cu bacon ). Report
February 27, 20215 yr comment_265748 Mic dejun pentru paradit arterele ??♀️? Haha, am avut si eu asa ceva nu demult, n-am scris atunci sa nu se sperie lumea , da' daca am vazut si la altii...(tot cu bacon ). Hihi Ce sa fac? O data (sau de cateva ori)pe luna ma dau poftele afara din casa... Report
September 16, 20215 yr comment_266766 Nu e chiar mic dejun, dar e prima masa a zilei ptr. Maia, si e cu foarte mare drag, "pachetelul" de la scoala, de azi In partea de jos, langa rosiile gabene, sunt lipii unse cu crema de branza cu busuioc, la care am adaugat masline de data asta. Altadata am pus inauntru bastonase de morcovi.In partea de sus sunt bilute din: chia inmuiate in lapte, tarate de ovaz, germeni de grau, faina de in, banana, dulceata de trandafiri. Le-am tavalit in aschii de cocos. Report
September 16, 20215 yr comment_266768 Boni, ce bine arata micul dejun al fetei, ma bucur tare ca mananca pachetel sanatos facut de tine si nu tanjeste dupa chimicale. Report
September 16, 20215 yr comment_266770 Boni tare bine arata! Sa mai faci poze si sa mai postezi pentru inspiratie.Eu nu mai am idei ce sa ii mai dau copilului la scoala... Report
September 16, 20215 yr comment_266773 Da, da, neaparat sa mai pui, Boni, chiar ca ne inspiri sa mancam si noi mai sanatos. Cred ca prietenele Maiei sunt invidioase pe ea... Report
September 17, 20215 yr comment_266781 Pachetelul sanatos se datoreaza pandemiei. Nu le mai da voie sa iasa din curte in pauze, asa ca nu mai au cum sa mearga la chioscul cu covrigi/pizza/sandwitch ca sa cumpere de mancare. Asa ca ne-am intors la pachetel. De un an a renuntat la carne asa ca ma straduiesc eu sa ii pun in pachetel din toate cate putin. De aceea i-am si cumparat cutiute compartimentate.Am sa ma straduiesc sa pozez "pachetelul" cand nu e la fel cu precedentul. Report
September 21, 20215 yr comment_266806 N-am apucat sa postez ieri, asa ca pun azi pentru 2 zile:- pizza margherita + rosii de 2 culori + castraveti - salata cu tofu picant + avocado + rosii de 2 culori + castraveti + crutoane (puse separat, sa nu se inmoaie ) Report
September 21, 20215 yr comment_266810 Boni, ce zice Maya de aceste mic-dejunuri? Le face pofta la alți copii? Eu in clasa întâi mancam pachețelele colegelor... mama a fost chemată de învățătoare si întrebată dacă mănânc acasa Report
September 22, 20215 yr comment_266812 Boni, ce zice Maya de aceste mic-dejunuri? Le face pofta la alți copii? Eu in clasa întâi mancam pachețelele colegelor... mama a fost chemată de învățătoare si întrebată dacă mănânc acasa :P Super tare mino!Mi-ai inveselit dimineata Boni, o sa ma ambitionez si eu. Pe moment ma descurc cumva, dar e grele cu mancarurile pentru scoala si serviciu.. Personal eu nu mai mananc de dimineata cand plec pana pe la 2-3 cand ajung acasa Report
September 23, 20214 yr comment_266813 Boni, ce zice Maya de aceste mic-dejunuri? Le face pofta la alți copii? Eu in clasa întâi mancam pachețelele colegelor... mama a fost chemată de învățătoare si întrebată dacă mănânc acasa Mino, a fost distractie mare la noi ieri seara. I-am povestiti Maiei ce ai scris mai sus cand am intrebat-o ce reactii starneste pachetelul ei. Au fost atentate la pachetel, dar putine, pentru ca sunt destul de supravegheati in pauze. Oricum invidii a starnit Azi:- bilute din chia inmuiata in iaurt, alune de padure, tarate de ovaz, germeni de grau, banana, coaja de lamaie, miere. Le-am tavalit in seminte de susan prajite. Am prajit si niste alune pe care le-am pus pe langa- sandwitch cu branza de capra si castraveti cruzi + rosii de 2 culori Report
September 28, 20214 yr comment_266826 -aceleasi bilute de mai sus, cu migdale- "placintele" din linte + branza de capra + rosii Despre placintele ma duc sa povestesc la dezastre. Report