Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mic dejun - Cu dragoste !

Featured Replies

Nu e chiar de la micul dejun ,pentru ca eu nu mananc la prima ora, e mai mult un "brunch"...egg cobbler ( habar nu am cum se traduce)

post-780-13992795190981_thumb.jpg

Nu e chiar de la micul dejun ,pentru ca eu nu mananc la prima ora, e mai mult un "brunch"...egg cobbler ( habar nu am cum se traduce)

Stai, stai ca-mi place! :biggrin:

Felii de paine, sunca, rosii si oul e in mijloc?

Felii de paine unse cu unt, felii de sunca,rosii, oua batute cu lapte turnate deasupra feliilor de paine, cascaval ras deasupra , totul bagat la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.

Felii de paine unse cu unt, felii de sunca,rosii, oua batute cu lapte turnate deasupra feliilor de paine, cascaval ras deasupra , totul bagat la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.

:biggrin: Deja inghit in sec.... :tongue3:

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...

Omleta facuta la cuptor. Ouale le-am amestecat cu marar si busuioc, iar deasupra am presarat felii de ceapa rosie, bucati de ardei gras, rosu si cateva frunze de patrunjel. A iesit o minunatie! Un fel de pizza.. <_<:

post-46-14586542011946_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Micul dejun de ieri, inspiratie Dragos: ardei gras rosu spalat, curatat pe interior si umplut cu bucatele de carne (piept de pui, facut in prealabil) si oua, totul dat la cuptor la foc mediu, pentru vreo juma' de ora, cred.... :love7: Ma rog, facut "la ochi" :thumleft::

post-46-14603736935065_thumb.jpg

post-46-14603736995078_thumb.jpg

post-46-14603737052397_thumb.jpg

• 3 years later...

Overnight oats rolleyes.gif

Poza de ieri seara, la pregatire.

Eu am combinat asa: iaurt+lapte, fulgi de ovaz, cocos razuit, seminte de susan, seminte de chia. Deasupra sunt seminte de canepa si fructe uscate.

post-84-0-34707300-1585045175_thumb.jpg

Si canepa?? Ca de vin stiam!

Decorticata?

Te-am fentat toti anii astia 71.gif

Da,e decorticata.

Cu ceva timp im urma am avut o perioada mai nasoala, dpdv al sanatatii si mi-am cautat atunci tot felul de "suplimente" naturale. Asa am ajuns la canepa, quinoa etc. Si sunt multumita acum de ele, ca imi si plac.

• 2 weeks later...

Brunch de Florii (pâine proaspătă, pate de casă, salată a la russe, ultima bucățică de tobă din congelator, ceapă verde și ridichi)

post-2240-0-24458100-1586760456_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Friganele cu ciocolata

Poti sa detaliezi putin mai mult?

Scuza-ma Boni acum am vazut:

doua felii de paine pentru toast, intre care am pus o lingura de crema de alune si cacao( nu Nutella, ceva mai bun :love7: ), date prin ou si lapte ....restul se stie.

Friganele cu ciocolata

Poti sa detaliezi putin mai mult?

Scuza-ma Boni acum am vazut:

doua felii de paine pentru toast, intre care am pus o lingura de crema de alune si cacao( nu Nutella, ceva mai bun :love7: ), date prin ou si lapte ....restul se stie.

Aaaaaa, am inteles. Daca ma uitam mai bine vedeam ca-s 2 felii de paine. cool.gif

Eu credeam ca ai facut ceva ciocolatos cu laptele in care ai inmuiat painea...