May 5, 201412 yr comment_216620 Nu e chiar de la micul dejun ,pentru ca eu nu mananc la prima ora, e mai mult un "brunch"...egg cobbler ( habar nu am cum se traduce) Report
May 7, 201412 yr comment_216677 Nu e chiar de la micul dejun ,pentru ca eu nu mananc la prima ora, e mai mult un "brunch"...egg cobbler ( habar nu am cum se traduce)Traducerea nu importa. Modul de executie, da! Arata splendid! Report
May 7, 201412 yr comment_216697 Nu e chiar de la micul dejun ,pentru ca eu nu mananc la prima ora, e mai mult un "brunch"...egg cobbler ( habar nu am cum se traduce) Stai, stai ca-mi place! Felii de paine, sunca, rosii si oul e in mijloc? Report
May 7, 201412 yr comment_216718 Felii de paine unse cu unt, felii de sunca,rosii, oua batute cu lapte turnate deasupra feliilor de paine, cascaval ras deasupra , totul bagat la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos. Report
May 8, 201412 yr comment_216732 Felii de paine unse cu unt, felii de sunca,rosii, oua batute cu lapte turnate deasupra feliilor de paine, cascaval ras deasupra , totul bagat la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos. Deja inghit in sec.... Report
March 22, 201610 yr comment_235768 Omleta facuta la cuptor. Ouale le-am amestecat cu marar si busuioc, iar deasupra am presarat felii de ceapa rosie, bucati de ardei gras, rosu si cateva frunze de patrunjel. A iesit o minunatie! Un fel de pizza.. : Report
April 11, 201610 yr comment_236101 Micul dejun de ieri, inspiratie Dragos: ardei gras rosu spalat, curatat pe interior si umplut cu bucatele de carne (piept de pui, facut in prealabil) si oua, totul dat la cuptor la foc mediu, pentru vreo juma' de ora, cred.... Ma rog, facut "la ochi" : Report
March 24, 20206 yr comment_260743 Overnight oats Poza de ieri seara, la pregatire.Eu am combinat asa: iaurt+lapte, fulgi de ovaz, cocos razuit, seminte de susan, seminte de chia. Deasupra sunt seminte de canepa si fructe uscate. Report
March 24, 20206 yr comment_260749 Si canepa?? Ca de vin stiam!Decorticata?Te-am fentat toti anii astia Da,e decorticata. Cu ceva timp im urma am avut o perioada mai nasoala, dpdv al sanatatii si mi-am cautat atunci tot felul de "suplimente" naturale. Asa am ajuns la canepa, quinoa etc. Si sunt multumita acum de ele, ca imi si plac. Report
March 24, 20206 yr comment_260754 canarii mei sunt in sevraj daca nu le dau canepa. nedecorticata. Report
March 30, 20206 yr comment_260943 Nu de alta, dar sa incepem saptamana bine, zic. Super, parca-i un tablou! Tocmai ce am citit ca un muzeu a cerut oamenilor sa recreeze tablouri celebre cu obiecte din casa, in izolare . Ce ziceti, facem si noi ? Report
April 13, 20206 yr comment_261337 Brunch de Florii (pâine proaspătă, pate de casă, salată a la russe, ultima bucățică de tobă din congelator, ceapă verde și ridichi) Report
May 7, 20206 yr comment_261846 Friganele cu ciocolataPoti sa detaliezi putin mai mult? Scuza-ma Boni acum am vazut: doua felii de paine pentru toast, intre care am pus o lingura de crema de alune si cacao( nu Nutella, ceva mai bun ), date prin ou si lapte ....restul se stie. Report
May 7, 20206 yr comment_261847 Friganele cu ciocolataPoti sa detaliezi putin mai mult? Scuza-ma Boni acum am vazut: doua felii de paine pentru toast, intre care am pus o lingura de crema de alune si cacao( nu Nutella, ceva mai bun ), date prin ou si lapte ....restul se stie.Aaaaaa, am inteles. Daca ma uitam mai bine vedeam ca-s 2 felii de paine. Eu credeam ca ai facut ceva ciocolatos cu laptele in care ai inmuiat painea... Report