Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mic dejun - Cu dragoste !

Featured Replies

Hi hi! M-am gandit sa mai fac misto de oul in rondeaua de ardei,asa ca am taiat rondeaua mai inalta ,am pus acolo si olea de salam si telemea o rosioara cery, ceapa..

post-405-13591140213187_thumb.jpg

post-405-13591140314881_thumb.jpg

(e cam tarziu pt. mic dejun asa ca-l serveste sotul cu sote de mazare dar e bun ca idee) :thumleft:

brava Geany :unsure:

eu aseara, am facut, impreuna cu picea mea un cheesecake. Dimineata tati s-a repezit pe el, asa ca a fost mic dejun

post-685-13591943654641_thumb.jpg

post-685-13591943743328_thumb.jpg

brava Geany :occasion14:

eu aseara, am facut, impreuna cu picea mea un cheesecake. Dimineata tati s-a repezit pe el, asa ca a fost mic dejun

bine ca i-a placut! chiar ma gandeam, Doamne, ce-o face cu el daca nu manca si omu'?

Izuk, ia zi-mi si mie cum faci omleta la cuptor? (am vazut-o pe o pagina mai inainte...)

Am tapetat peretii si fundul unor forme termorezistente cu fasii subtiri de bacon , am pus cascaval ras , cateva bucatele de bacon , am spart cate un ou , am sarat , piperat si presarat niste fire de chives tocate marunt si am dat la cuptor pentru cca. 30 de minute la 180 grade. La final am pus tava sub grill pentru vreo 2 minute.

Apoi cu ajutorul unei lingurite am scos "cosuletele" din forme.

post-780-13596491503858_thumb.jpg

in cuptor

Nuu, eu ma refeream la omleta omleta, cu oua batute, cum o faci la cuptor?

Ai pus tu acum vreo 3 pagini o poza cu o omleta facuta la cuptor si vroiam sa stiu cum ai facut-o.

Mersi!

Aaa , scuze.

Fac exact ca si omleta in tigaie , oua batute , pun ce imi trece prin cap in ele - sunca/salam cubulete , ardei , ceapa , masline etc , o torn intr-o forma unsa cu unt si dau la cuptor pana se intareste.

Mama , mama ce de bunatati:))

si bunatatea mea

Paine integrala bob intreg prajita, ulei de dovleac si rosioare.

post-1316-1359669997837_thumb.jpg

Aaa , scuze.

Fac exact ca si omleta in tigaie , oua batute , pun ce imi trece prin cap in ele - sunca/salam cubulete , ardei , ceapa , masline etc , o torn intr-o forma unsa cu unt si dau la cuptor pana se intareste.

Mersi!

Ma gandeam ca o pui la cuptor la bain-marie...

Paine integrala si tarate 33% plamadita cu suc de rosii, oregano si busuioc, prajita, stropita cu ulei de dovleac, alaturi de masline cu patrunjel.

post-1316-13601422602573_thumb.jpg

Rulou 50/50 umplut cu cascaval si ceapa verde, apoi pus la grill alaturi de masline kalamata cu patrunjel.

post-1316-13605735056726_thumb.jpg

post-1316-1360573513329_thumb.jpg

Cerra, m-a destabilizat ruloul tau cu cascaval... O minunatie!

Poi reteta o sti deja nu?

Hai fa`ti pofta ca este conform:)

Rulou 50/50 cu salata de pui si ton, acompaniata de o salatica si maslinute kalamata cu patrunjel verde.

post-1316-13607489028158_thumb.jpg

Stiu ca este conform... doar ca nu am timp.

Eu fac 1 pe saptamana rulourile si avem ptr toata saptamana, intercalam cu painica integrala.

Painica integrala rulata apoi grilata, frecata cu usturoi, ulei de dovleac si castraveti cu zeama de lamaie si patrunjel.

post-1316-13610860145129_thumb.jpg

Cerra, sa tot venim la tine la mic dejun :rolleyes:...arata totul wow

Va primesc cu drag!

Inca odata imi spun eu mie , ca orice se poate doar ca trebuie sa experimentezi intruna. Eu acum, sunt incepatoare nu? asa ma pot considera:)) trebuie sa fac in asa fel sa manince toata lumea bine si sa nu simta nimeni ca ar fi vreo diferenta majora peste care nu se poate trece.Consideram ca mincam noutati , zambim si mincam.