April 1, 201214 yr comment_140401 Mic dejun cu multa dragoste, de sambata dimineata: muffinsii lui Kiken, mousse de ciocolata in cesti si lapte cu cafea.vaaaai cata eleganta Any!!! mor dupa setul asta, e splendid! e cel de la IK?Cum se face mouse de cioco? Report
April 1, 201214 yr comment_140418 Mic dejun cu multa dragoste, de sambata dimineata: muffinsii lui Kiken, mousse de ciocolata in cesti si lapte cu cafea.vaaaai cata eleganta Any!!! mor dupa setul asta, e splendid! e cel de la IK?Cum se face mouse de cioco? Nu, nu e de la Ikea setul.Reteta la mousse Nigella:Se pun intr-o oala la topit 150 gr marshmallow cu 50 de gr unt, 250 gr ciocolata, 4 linguri de apa.Se lasa la racit si se amesteca apoi cu 250 gr de frisca batuta.Se pune in cupe, cescute, ce avem, in frigider pentru cel putin 2 ore. Report
April 22, 201214 yr comment_144831 Ellani, ce fain e foietajul, zi repede cum ai procedat! Cum ai facut cerculetele? Report
April 22, 201214 yr comment_144836 Fain,fain,dar sa stii ca nu-i chiar fain ca mi-a dat ceva bataie de cap,plus ca era mai mai sa-l pun la traume din cauza de vecini popositi si care nu se mai dadeau dusi. Nu toate foietajele merg la asa ceva,caci am mai patit eu alte dati sa nu se ridice,daca lucrezi cu citorul pe el,asa ca trebuie sa fie de maxima calitate.Smecheria insa nu-i mare,decat sa tai o foaie cat sa-ti acopere toata bucata de branza(deja imbracata cu aluat si unsa cu ou) si-i faci gaurelele cu ceva(eu cu-n capac de carioca,Geany stie de ce ) Asta-i toata broderia Report
April 22, 201214 yr comment_144870 Fain,fain,dar sa stii ca nu-i chiar fain ca mi-a dat ceva bataie de cap,plus ca era mai mai sa-l pun la traume din cauza de vecini popositi si care nu se mai dadeau dusi. Nu toate foietajele merg la asa ceva,caci am mai patit eu alte dati sa nu se ridice,daca lucrezi cu citorul pe el,asa ca trebuie sa fie de maxima calitate.Smecheria insa nu-i mare,decat sa tai o foaie cat sa-ti acopere toata bucata de branza(deja imbracata cu aluat si unsa cu ou) si-i faci gaurelele cu ceva(eu cu-n capac de carioca,Geany stie de ce ) Asta-i toata broderia Am inteles, merci, tie ti-a iesit super! Report
May 12, 201214 yr comment_148324 pastrama de vitel,branza gouda umpluta cu legume legate cu sos acrisor de iaurt grecesc(f gras) cu ce mai vreti si mai aveti inspiratie. Report
May 13, 201214 yr comment_148350 smoothie din kiwi, portocala, capsuni si o atingere de ghimbir Report
May 24, 201214 yr comment_149962 Izuk, ce frumos ai pregatit! ce dor mi-ai facut de haloumi! se gaseste acolo? Report
May 24, 201214 yr comment_149972 Vaii ce imi plac ouale in chifla! cu prima ocazie o sa le reproduc Ai taiat chifla ai scobit si ai pus oul inauntru si ai dat la cuptor?! Report
May 24, 201214 yr comment_149974 Izuk, ce bine arata micul dejun! Mai ca as intinde si eu mana dupa o chifla. Report
May 24, 201214 yr comment_149975 Izuk, ce frumos ai pregatit! ce dor mi-ai facut de haloumi! se gaseste acolo? Da , din fericire este Vaii ce imi plac ouale in chifla! cu prima ocazie o sa le reproduc Ai taiat chifla ai scobit si ai pus oul inauntru si ai dat la cuptor?! Asa am facut Geany , dar in scobitura am pus si niste cascaval ras si bucatele de salam , apoi am spart oul deasupra si am dat la cuptor Izuk, ce bine arata micul dejun! Mai ca as intinde si eu mana dupa o chifla. Multumesc Report
May 24, 201214 yr comment_149987 Izuk, ce frumos ai pregatit! ce dor mi-ai facut de haloumi! se gaseste acolo? Da , din fericire este Vaii ce imi plac ouale in chifla! cu prima ocazie o sa le reproduc Ai taiat chifla ai scobit si ai pus oul inauntru si ai dat la cuptor?! Asa am facut Geany , dar in scobitura am pus si niste cascaval ras si bucatele de salam , apoi am spart oul deasupra si am dat la cuptor Fara unt?eu am pus ou la copt intr-un cartof scobit, dar mi-a ramas crud...adica avea pojghita aia frumoasa in exterior, dar in interior erau muci[i]... [/i]singura data cand mi-a iesit bine a fost cand am facut ciupercute umplute cu oua de prepelita... Report
May 25, 201214 yr comment_150085 Fara unt . Eu nu l-am lasat prea mult in cuptor pentru ca-mi place galbenusul moale , dar daca il lasam iesea mai tare facut . Report
May 26, 201214 yr comment_150189 Izuka Umplut painita cu branza de oiule burduf,salam, kaiser, cascaval,piper,out! Report
May 26, 201214 yr comment_150197 Voi vreti sa ma imbolnaviti. Ma faceti sa ma duc sa cumpar chifle, nici nu stiu daca se gasesc la mine-n sat.Geany, frumoasa si chifla ta. Report
May 26, 201214 yr comment_150201 Va pup cu tot cu chiflele voastre!Tre' sa-i fac si eu sotului neaparat!!!!!!! Report
May 26, 201214 yr comment_150203 Hi hi hi! Si eu am pus masina la spalat l-am luat pe bub' de-o aripa si am fugit dupa chifle,nu am gasit decat deasta mare Sotul(aka domnul Geany ) a fost super incantat,eu nu mananc mic dejun si asa o sa mananc la mama care ma indoapa ,sper sa avem salata la masa si o sa ma lupt cu aia O sa-i fac intr-o zi lui marouiu' asa: chifla scobita umpluta cu cartofi prajiti kaiser ,rondele de cabanos cascaval kechup si ou deasupra (bineinteles ca nu va fi mic dejun )el nu are probleme cu greutatea desi mananca enorm e slab ca un cui ce-i drept e f. sportiv Report
May 26, 201214 yr comment_150217 Noi nu sarim niciodata peste micul dejun, care de obicei e o cana cu lapte si ceva dulce pe langa sau un bol cu lapte si cereale, dar cand suntem amandoi acasa si nu ne grabim, facem si altceva. Mai greu e cu dl. Ela ca el se trezeste mai mereu cu foame si chestiile astea dureaza mai mult. Dar tot le comit eu. Azi poate dau o tura dupa chifle, daca nu, marti la cumparaturi sigur le gasesc. Report
May 27, 201214 yr comment_150347 Vreau si eu sa fac chiflele astea ochioase... da' eu vreau temperatura cuptiorului si un timp aproximativ, ca daca ii dau soatei oaua cu muci ma fugareste prin casa.Asa ca, va rog frumos, sa ajutati si la mine o lecuta, o biata nestiutoare... fie-va milaaaa... Report
May 27, 201214 yr comment_150351 Sorina , eu am pus la 180 de grade , dar timpul nu stiu exact , ca am jucat la mai multe aparate atunci Eu le-am scos cand am vazut ca s-au albit la suprafata si inca tremura putin oul ( penru ca-l vroiam moale).Sa zic vreo 15 miunute Report
May 27, 201214 yr comment_150357 Ashea azi am recidivat cu chifla altfel. Daca ieri am facut ca Izuk si am pus oul deasupra sa se faca la cuptor chifla devenise prea crocanta ca si textura ca painea prajita (f. faina in opinia mea si a mamii nu si a sotului )azi am facut astfel am scobit chifla,am facut un amestec din branza de capra (tata i-a trimis sotului ca-i place)cuburi de salam tip mezel (iar tipul care-i place sotului frantuzescu' de la firma marcel)piper am umplut chifla dat la cuptor cat sa se incalzeasca bine si sa se inmoaie branza ,facut oul la tigaita ochi si postat deasupra fierbine ,fulgi de cilii.Sotul a zis ca o prefera asa ... P.S Eu si capacul il pun in tava cu fata in jos la prajit si apoi il pun deasupra Report