January 1, 201016 yr comment_13167 Revelion 2010 Am sa incep cu pregatirile pentru Revelion 2010, 16 invitati, si un pitic mic care nu a stat locului o clipa - masa, inainte sa vina musafirii, de data asta simpla, fara aranjamente, si din lipsa de timp/chef, si pentru ca anul trecut mi s-au plins ca era greu de vorbit peste masa din cauza lor - am avut doua bufete, de fiecare parte a mesei, ca sa fie mai usor accesul la ele: Detalii de la aperitive: - minitarte aluat Adriana cu ciuperci si bacon, si minitarte cu sunca si ou, de la umplutura Mayei - rulada cu cascaval si sunca: - felii de castravete cu crema de brinza si somon Bunny si oua de prepelite umplute: - cocktail de creveti si terina de somon copt, cu mazare si menta: - muffins cu ierburi Issis si muffins cu parmezan Seima: - oua de prepelita umplute, bulete de brinza Amalia, si minitarte cu brinza si nuca, in pahare este spuma de avocado cu creveti, si in fata terina de somon afumat Alexandru: - tarta cu rucola si sunca, Maya - criminala, must redo!, rulada cu spanac si somon, Maya, felii de castravete cu brinza si somon Bunny, si sparanghel in bacon: - mai a fost si o tarta cu spanac dar nu am poze Friptura de curcan, cirnati de vitel, cartofi copti cu sos de patrunjel si muraturi: si placinta cu ravase: Report
January 1, 201016 yr comment_13169 Aiaiaiaia,ce de potoale,si toate pe gustul meu!!!La multi ani,draga mea raluca! Report
January 1, 201016 yr comment_13189 Raluca , imi dai si mie nr de tel al firmei de catering de unde ai comandat felicitari! totul super Report
January 1, 201016 yr comment_13190 Raluca , imi dai si mie nr de tel al firmei de catering de unde ai comandat felicitari! totul super Eu cred ca aia crapa da invidie daca vad bufetul tau Raluca! Superb ! Report
January 1, 201016 yr comment_13209 raluca, draga mea, iti urez sa-ti tii naravul!La multi ani! Report
January 1, 201016 yr comment_13210 Raluca, jos palaria! Cand iti deschizi firma, zi repede? Felicitari ! La multi ani! Report
January 1, 201016 yr Author comment_13213 Fetelor, ma rusinez, zau va pup, ma bucur ca va plac, si pe musafiri i-am dat pe spate! Report
January 1, 201016 yr comment_13225 Ralu, arata foarte fain bufetele tale. Felicitari !Bunny, mie mi-ar surade un meniu simplu si fara batai de cap, singurul motiv pentru care ma agit inainte de sarbatori sa pregatesc mai multe este acela ca ... de sarbatori sau in primele zilele ale anului imi place la nebunie sa lenevesc si nu am niciun chef sa gatesc. Stam si ne uitam la filme sau iesim undeva sa facem poze, dar nu bucataresc. Report
January 1, 201016 yr comment_13227 Fetelor, ma rusinez, zau va pup, ma bucur ca va plac, si pe musafiri i-am dat pe spate! Wow! Ralu felicitari pentru meniu. Cred si eu ca au fost pe spate musafirii, dar macar ei au avut norocul sa si manance ... nu numai sa se uite la poze, ca "altii" Report
January 1, 201016 yr Author comment_13231 Mutam fain, fetelor :oops: ! Corcor, arata tare bine pestele tau, geaba il macani %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> ! Report
January 1, 201016 yr comment_13236 Foarte , foarte frumos ai pregatit, Ralu. Noi am fost doar 3 prieteni. Pe 31 am mers la cumparaturi de haine si prostii asa ca de Anul nou am fost imbracata jumate in nou nout. Dar am fost comod, acasa. Am mancat bine, am baut bine, am ras si apoi am dormit bine.. si l-am visat pe NPuiu ) Am visat ca eram cu inca o fata, probabil tot de pe-aici ,si el ne astepta. Asta e semn bun, tare bun! Report
January 15, 201016 yr comment_15457 Fetelor acu` am apucat sa citesc toate paginile, felicitari, sunt minunate toate,demne de topicul arta culinara, nu off topic Report
January 16, 201016 yr Author comment_15760 Pup o Carmencita zapacita %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
February 14, 201016 yr Author comment_20861 V day - mushy love stuff M-am pregatit anul asta pentru V day, desi in mod normal nu sarbatorim traditional, insa deh.... Menu: 1. Foie Gras (de cumparat) cu dulceata de ceapa si bagheta (Adriana)2. Rack of Lamb cu crusta by Gordon Ramsey cu Gratin Daufinoise (Alexandru)3. Tarta de ciocolata (KikenHana) cu spuma de mango Dupa nebunia procurarii ingredientelor, ca stim cu totii cit de limitata e inca optiunea in Ro, am inceput pregatirile. 1. dulceata de ceapa Ceapa se taie julien: Se incinge un pic ulei de masline, eu am pus din cel aromat cu piper si o nuca de unt: Se caleste pina ceapa devine translucida: Se stinge cu vin, se condimenteaza cu sare, piper, zahar si se lasa pe foc mic pina se evapora lichidul: 2. Mielul Reteta lu Ramsey cere cotletele de miel nefeliate, insa nu am gasit, as aca am legat cite 3 bucati: Le-am calit bine in ulei foarte incins pentru a sigila sucurile la interior, dupa care le-am dat la cuptor 20 min la 180C: Intre timp facem crusta- verdeturi proaspete - patrunjel, cimbru si rozmarin: se dau prin robot impreuna cu pesmet, parmezan si o farima de ulei de masline, pina arata asa: Cotletele se scot din cuptor: se ung cu mustar dijon cit sint inca foarte fierbinti si se tavalesc prin crusta: si se mai dau la cuptor inca citeva minute, pina se intareste crusta, iar noi intre timp punem masa: Report
February 14, 201016 yr Author comment_20866 Aperitivul: Felul principal: Pentru desert mi-am pus in functiune un aparat pe care l-am cumparat de citiva ani, si care a zacut intr-un sertar: Am facut un pure de mango, cu putin zahar pudra vanilat si frusca lichida: am lichefiat, scurs si pus in aparat: peste care am pus inima de ciocolata: din care spre surprinderea mea am reusit s amaninc doar un sfert!!! Alexandru, la tine merg primele mele multumiri, pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Adriana, cum spuneam, bagheta ta este minunata!Hana, tarta intrece toate asteptarile! Report
February 14, 201016 yr comment_20880 Foaaaarte frumos prezentat,foarte bun,si poze frumoase!!! Happy Valentine! Report
February 14, 201016 yr comment_20890 Do you want to be my Valentine ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Bravo Raluca, Un meniu rafinat,potrivit cu evenimentrul.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
February 14, 201016 yr comment_20902 O, ce meniu rafinat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gif...foarte fain arata toate, felicitari! Petrecere placuta in continuarehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Report
February 14, 201016 yr comment_20910 Ador meniurile de ocazie. Sa le fac, sa fac bucurie celui rasfatat, sa... Place mult la mine, mai ca imi dai chef sa ma apuc de bucatareala in minutul urmator, numa' ca nu am Valentin, asa ca stau cumintica. Cin' stie? Poate oi avea parte de un dragobete mai intarziat Happy Valentine acolo la voi! Report
February 14, 201016 yr comment_20957 Raluca, ma inclin in fata acestor pregatiri! Foarte-foarte frumos, banuiesc ca si foarte gustos Sa aveti parte mereu de V-days cat mai senine ! Report
February 14, 201016 yr comment_20959 Bagheta arata de milioane.Al'data cind mai ai ocazia sa gasesti un fois gras, incearca combinatia de care iti vorbeam, tot mon cher m-a invatat si pe mine si e splendida.Ma uimeste doar cantitatea de cotlete pentru 2 persoane Domnul Valentine ce-a zis? Report