March 21, 201313 yr comment_190456 Sau cel putin dupa standardele mele in ceea ce ma priveste: niciodata nu-s indeajuns de slaba Dani, nu mai zi asa, sa nu-i dea DD omului cat poa'sa duca! Cerra are intelepciunea omului care a trecut printr-o experienta majora cu sanatatea si de-aia apreciaza altfel normalitatea, fie ea cu niste kg in plus.Experiente mai tragice decat mine in ceea ce priveste greutatea n-ati avut niciuna. Si-as vrea sa cred c-am reusit in sfarsit o oarece detasare vizavi de normoponderabilitate, in sensul in care sa nu-mi doresc sa fiu manechin la 45 de ani, dupa ce n-am fost o viata intreaga, dar nici sa nu mai ajung in situatii critice de supraponderal, Doamne-fereste, obez!Nu pot uita groaza mamei cand am anuntat-o ca ma transez, dar nici imaginea ei cand a vazut ca-mi arata cantarul 53kg. Spre comparatie, aveam 58 cand m-am maritat. Acuma sunt ca la maritis, cu tendinte destabilizatoare si,vorba Cerrei, pana la 65 suport, dar nu acum. Cand voi fi mai babaciune, vreau sa fiu mai plinuta, ca tare acre mi se par alea uscate.Cerra, iti doresc multa sanatate si multa liniste si multumire sufleteasca. Asta conteaza mult mai mult decat arata vremelnic o matraguna de cantar. Report
March 21, 201313 yr comment_190550 Cerra, iti doresc multa sanatate si multa liniste si multumire sufleteasca. Asta conteaza mult mai mult decat arata vremelnic o matraguna de cantar. Asemenea! Nu am indraznit niciodata sa te intreb ceva in legatura cu toata durerea prin care ai trecut. Nu stiu dar nu puteam sa intreb. Tu, arati draga mea motzulina manechin , chiar daca o viata nu ai fost dar nu asta conteaza. Conteaza cum ai zis si tu, sa fim normale, sa nu fugim dupa ceva ce nu ne avantajeaza, dar nici sa nu fim nepasatoare. Trebuie sa ne iubim asa cum suntem (asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim atente). Trebuie sa avem in vedere ca trebuie sa ne oprim atunci cand suntem normoponderate si sa ne oprim din mincat cand vedem ca am depazit cu putin peste. Eu din nepasarea mea am ajuns la kg astea si tot eu tre sa o scot la capat. Report
March 22, 201313 yr comment_190769 Cerra draga mea esti superba ! Imi vine sa rad , ati fost foarte simpatice cand ati discutat despre carnita si puf .Aveti perfecta dreptate , trebuie sa tinem cont in primul rand de sanatate , vorbesc din experienta, e groaznic de greu sa duci kilograme in plus , dar este si mai groaznic sa ajungi schelet si sa nu poti manca nimic .Eu acum am 52 de kg,Constructia osoasa este finuta ,, sa fiu delicata cu mine La mine singura problema acum este talia , am inceput sa fiu mai grosuta la talie ,se pare ca acolo fac eu depozitele . dar sunt fericita ca acum pot manca cat de cat orice fara sa-mi fie rau , fata de acum 2 ani cand nu mancam nimic ptr ca nu puteam din cauza sanatati. Pup fetele cu drag . Report
March 22, 201313 yr comment_190795 Sau cel putin dupa standardele mele in ceea ce ma priveste: niciodata nu-s indeajuns de slaba Dani, nu mai zi asa, sa nu-i dea DD omului cat poa'sa duca! Cerra are intelepciunea omului care a trecut printr-o experienta majora cu sanatatea si de-aia apreciaza altfel normalitatea, fie ea cu niste kg in plus., dar nici imaginea ei cand a vazut ca-mi arata cantarul 53kg. Spre comparatie, aveam 58 cand m-am maritat. Acuma sunt ca la maritis, cu tendinte destabilizatoare si,vorba Cerrei, pana la 65 suport, dar nu acum. Cand voi fi mai babaciune, vreau sa fiu mai plinuta, ca tare acre mi se par alea uscate.Cerra, iti doresc multa sanatate si multa liniste si multumire sufleteasca. Asta conteaza mult mai mult decat arata vremelnic o matraguna de cantar. mama mea a plans pe ascuns cand a vazut ca aveam 47 de kile. fusese cu mine la cardiolog si imi spusese ca am o problema cu valva mitrala ca trebuie sa ma ingras. si eu prefer sa am o fata " ca o floare" decat sa arat de parca au tropait gremlinii pe fata mea!Si suacra mult urata este slaba, slaba si rea! O fi vreo chestie ca oamenii grasi sunt buni, intelepciune populara! Adica socrul e super si el e gras. Report
March 22, 201313 yr comment_190797 Cerra draga mea esti superba ! Multumesc ca ma placi si asa dudu. Sanatate sa ai si tu si nu te ingrijora: putina gimnastica daca poti si se rezolva. Eu nu pot oricum prea multa gimnastica sa fac. Pup si eu Report
March 22, 201313 yr comment_190798 Ce simpatica esti! Sa fi sanatoasa si sa ai grija sa nu depasesti normalul asta este important zic eu. Mah, nu stiu ce sa zic cu aia grasi sau aia slabi ptr ca eu am vazut si de`i grasi care sunt foarte rai. Report
March 23, 201313 yr comment_190808 S-ar zice ca ai o constitutie robusta. Asa cum sunt si eu, de exemplu. Chiar si cand sunt slabe, persoanele robuste par masive. Asta-i situatia. Scheletul e mai mare / masiv fata de alte persoane - cele fragile au cu totul alta conformatie osoasa. nu, n-am nici constitutie robusta, ci mai degraba delicata: oase subtirele si usoare, astfel ca nu ies in relief oricat as fi de slaba Report
March 23, 201313 yr comment_190812 Sau cel putin dupa standardele mele in ceea ce ma priveste: niciodata nu-s indeajuns de slaba Dani, nu mai zi asa, sa nu-i dea DD omului cat poa'sa duca! Doamne fereste!Eu am tot zis intotdeauna ca mai importanta este sanatatea decat orice altceva, de fapt obiectivul meu de 20 ani este alimentatia sanatoasa. Important este sa avem grija de noi: sanatate pe locul 1 si constitutia care ne face sa ne simtim bine si in starea cea mai buna de sanatate in paralel. Iar din punct de vedere miscare, o importanta componenta a unui mode de viata sanatos, moatza esti cea mai demna de felicitari pentru perseverenta si determinare in practicarea sportului! Din toamna te-ai apucat, de cand ai zis de abonamentul pe un an, sau dinainte faceai? Report
April 4, 201313 yr comment_192604 Mai fetelor, visez eu sau nautul la cutie avea un Ig mai mare de 35?Acum il gasesc cu 35, ceea ce ma bucura. Nu stiu de ce imi ramasese mie pe creieras ca nu puteam sa-l asociez cu lipide.Bine ca pot sa fi visat totul si sa-mi aduc aminte gresit.Chiar am ceva retete si-mi parea rau ca nu le pot pune in practica.Deci, amintirile mele ma inseala? Report
April 4, 201313 yr comment_192605 Mai fetelor, visez eu sau nautul la cutie avea un Ig mai mare de 35?Acum il gasesc cu 35, ceea ce ma bucura. Nu stiu de ce imi ramasese mie pe creieras ca nu puteam sa-l asociez cu lipide.Bine ca pot sa fi visat totul si sa-mi aduc aminte gresit.Chiar am ceva retete si-mi parea rau ca nu le pot pune in practica.Deci, amintirile mele ma inseala? Era mai mare la cutie, dar chiar daca era, se putea asocia cu grasimi bune facut hummous (eu sa sti ca nu am mai gasit fiert la cutie ca eu faceam carne de miel cu naut. Report
April 4, 201313 yr comment_192621 Cerra, imi pare bine sa te vad!Si mie tot pozele in blugi imi place cel mai mult si am ramas uimita ca ziceai ca aveai acolo 65kg!Eu sunt inalta, am 1m78 si la 65 kg tot nu arat asa de slaba! Dar la mine nu prea se vede talia... Multa bafta cu regimul si multa sanatate! Report
April 4, 201313 yr comment_192646 Cerra , incearca sa cauti la Billa daca ai prin preajma ,si la Carrefour este , dar la un pret mult mai mare fata de cel din Billa Sorinadaniela , eu asa stiu ca are ig 40 nautul la cutie , daca gresesc rog sa ma iertati Report
April 4, 201313 yr comment_192662 Cerra, imi pare bine sa te vad!Si mie tot pozele in blugi imi place cel mai mult si am ramas uimita ca ziceai ca aveai acolo 65kg!Eu sunt inalta, am 1m78 si la 65 kg tot nu arat asa de slaba! Dar la mine nu prea se vede talia... Multa bafta cu regimul si multa sanatate! Multumesc! Dar se pare ca acu o sa ajung mai greu la aceiasi greutate(nu ma intreba dc ptr ca nu stiu nici eu). Report
April 4, 201313 yr comment_192663 Cerra , incearca sa cauti la Billa daca ai prin preajma ,si la Carrefour este , dar la un pret mult mai mare fata de cel din Billa La billa nu am gasit. Eu cumparam le la kaufland dar vad ca de ceva vreme nu mai au. Report
April 4, 201313 yr comment_192668 Sorina, eu asa stiu ca are ig 40 nautul la cutie , daca gresesc rog sa ma iertati Poți să-mi spui Sorina. Și eu îmi aduceam aminte de ceva de genul acesta, dar azi am dat o căutare în tabel și am găsit năutul la cutie cu Ig 35. Report
April 4, 201313 yr comment_192680 Poți să-mi spui Sorina. Și eu îmi aduceam aminte de ceva de genul acesta, dar azi am dat o căutare în tabel și am găsit năutul la cutie cu Ig 35.Multumesc Sorina , este o veste tare buna , in criza de timp putem apela cu incredere si la conservele de naut , oare au facut modificari si la mazarea verde la cutie ? Report
April 4, 201313 yr comment_192681 La billa nu am gasit. Eu cumparam le la kaufland dar vad ca de ceva vreme nu mai au.Probabil o fi o lipsa de stoc pana apare din nou , la noi la Billa este tot timpul , in caz de criza cumpar de la Carrefour , noi nu avem Kaufland in oras din pacate ,de la kaufland imi fac cumparaturi cu ajutorul rudelor sau cand mergem noi Report
April 8, 201313 yr comment_193134 Cerra, cu privire la intrebarea ta nr. 1 pusa pe siteul oficial: sprouts inseamna atat verze de Bruxelle cat si germenii unei plante, oricare. Ca sa fii sigura ca iti da raspunsul pentru germenii de grau, care te intereseaza, intreaba de wheat sprouts. Report
April 8, 201313 yr comment_193150 Cerra, cu privire la intrebarea ta nr. 1 pusa pe siteul oficial: sprouts inseamna atat verze de Bruxelle cat si germenii unei plante, oricare. Ca sa fii sigura ca iti da raspunsul pentru germenii de grau, care te intereseaza, intreaba de wheat sprouts. Nu trebuia sa scriu si sprout flakes ,ci wheat sprouts. [/b] cum zicea si Denisa mea dar am scris ptr ca asa zicea M_rules ca trebuie. Este k din raspuns ca sunt buni germenii de grau si diferenta este mica intre cei proaspeti si cei deshidratati. Atunci mi`am cumparat eu germeni de grau deshidratati si ma interesa. in tabel sunt asa Germeni de grâu GI 15 Deci cei deshidratati cu putin peste cum zice si in arspunsul dupa Site oficial. Report
April 9, 201313 yr comment_193267 [color=#FF0000][b]Intrebare/Raspuns n°6[/b][/color][b]Avrei una domanda per voi: le lenticchie rosse decorticate che ho comprato senza fare attenzione che Ig possono avere? L' IG é tra 30 e 35. In esenta, lintea rosie decorticata are un Ig intre 30 si 35.[/b] Ma bucur ca te`ai linistit cu lintea decorticata rosie. Eu gatesc cel mai mult cea rosie (gatesc si verde dar batuta, ciorba au gusturile diferit si imi pllc ambele). IG este trecut la ele gatite ca am citit eu si raspunsul era clar ca astea se maninca gatite si IG in tabel este dat la gatite. Report
April 23, 201313 yr comment_195015 Dupa lupte seculare, care au durat 12 zile, pot sa postez! Bine v-am gasit... Report
April 23, 201313 yr comment_195063 Dupa lupte seculare, care au durat 12 zile, pot sa postez! Bine v-am gasit... Bine ai venit! Report