February 5, 20206 yr comment_259595 Aseara coda di rospo alla cacciatora. Cu rosii tip curmala, capperi si masline taggiasche. Report
February 6, 20206 yr comment_259597 rosii tip curmala, cum sunt astea? sunt cele prunisoara? ca la noi a aparut un soi de-asta. Report
February 11, 20206 yr comment_259662 Noi azi pastrav la cuptor in sos de vin alb, cu rozmarin si negrilica, alaturi de cartofi cu usturoi. Poza nu am, ca am uitat☺️Din nou, si acum am si poza de la locul faptei. Se vede deja celebra negrilica. De data asta e cu sos de smantana amestecat cu "gravy"-ul de la peste. Garnitura a fost quinoa, fara poza. In alta zi salata de cartofi cu maioneza si sardine din conserva. Report
February 11, 20206 yr comment_259667 rosii tip curmala, cum sunt astea? sunt cele prunisoara? ca la noi a aparut un soi de-asta. Da Report
February 15, 20206 yr Author comment_259736 Mi-a adus o prietena din India negrilica, da e inca la Bologna la sora mea Report
February 16, 20206 yr comment_259748 Nigella e sora Adrianei? sigur, intru pasiune ptr bucatarie. Report
February 16, 20206 yr Author comment_259749 Nigella e sora Adrianei? bre tie inca nu ti s-o stins focu cre ca Report
February 18, 20206 yr comment_259794 In curand ma trec pe meniuri cu peste.. cred.Prea bine arata treburile aici pe topic! Astept sa gasesc crap sa imi fac cu mamaliga si mujdei. Cel mai mare il cumpar si il portonez si congelez! Report
February 19, 20206 yr Author comment_259808 Salată cu ce-am găsit prin frigider și somon afumat.uite ca nu mi-a trecut prin capde obicei noi il mincam pe tartine cu unt daca se poate deala aromatizat Report
February 19, 20206 yr comment_259810 Salată cu ce-am găsit prin frigider și somon afumat.uite ca nu mi-a trecut prin capde obicei noi il mincam pe tartine cu unt daca se poate deala aromatizat Și noi la fel, aveam o vreme cînd prăjeam cîte o pîine făcută felii și mîncam somon cu pîine prăjită unsă cu unt, dar acele vremuri frumoase s-au terminat, acum mai puțin cu pîinea, mai ales albă Mai mănînc cîte o felie de wasa la salata asta, așa, ca mîngîiere... Report
February 21, 20206 yr comment_259828 In curand ma trec pe meniuri cu peste.. cred.Prea bine arata treburile aici pe topic! Astept sa gasesc crap sa imi fac cu mamaliga si mujdei. Cel mai mare il cumpar si il portonez si congelez! Wowy, sper ca ai ajuns sa iti iei crap. Cand am vazut ce vrei, iar mi-au facut ochii in cap ca la pacanele si nu m-am putut abtine... Report
February 21, 20206 yr comment_259833 oare cit de crocanta o fi coada aia... arata-ne si ce a ramas in farfurie Report
February 21, 20206 yr comment_259835 oare cit de crocanta o fi coada aia... arata-ne si ce a ramas in farfurie Nu pot, ca abia ma misc Si da, am crantanit tot! Report
February 22, 20206 yr comment_259857 In curand ma trec pe meniuri cu peste.. cred.Prea bine arata treburile aici pe topic! Astept sa gasesc crap sa imi fac cu mamaliga si mujdei. Cel mai mare il cumpar si il portonez si congelez! Wowy, sper ca ai ajuns sa iti iei crap. Cand am vazut ce vrei, iar mi-au facut ochii in cap ca la pacanele si nu m-am putut abtine... Sa-ti fie de bine! Arata super! Report
February 22, 20206 yr comment_259863 Sar'na fete! Eu una is turbata dupa peste...il mananc si a doua zi rece si cu mamaliga rece ori paine. Am mancat muuulte feluri de peste la viata mea, dar ca ala prajit cu mamaliga si mujdei ca la noi , la romani...nu iezista! Si nici ciorba de peste facuta de marinarii unui vas comercial acum jde ani la Sulina, cu apa din Dunare si sturioni. Si cu una bucata spalator zoios pierdut de bucatar prin cazanoiu cu ciorba Vai de capu meu! Vremuri...Pe sta prajit cu mujdei il iubesc de copil cand , intr-un concediu cu ai mei, am fost pe insula Ostrov, parca si am mancat facut la un restaurant acolo. Report
February 28, 20206 yr comment_260026 Creveți saganaki Reţeta te rooog!? Caracatita cartofi masline Anchoas prajite Si pasta portugheza de ton a Laurei La La (eram convinsa ca avem reteta pe undeva).O fac mereu si te pomenesc mereu Laura. Report
February 28, 20206 yr comment_260029 Creveți saganaki Reţeta te rooog!? De aici: https://www.marilenaskitchen.com/2017/05/19/greek-shrimp-saganakia/ Și vreau și eu rețeta de pastă de ton portugheză Report
February 29, 20206 yr comment_260032 Creveți saganaki Reţeta te rooog!? De aici: https://www.marilenaskitchen.com/2017/05/19/greek-shrimp-saganakia/ Și vreau și eu rețeta de pastă de ton portugheză Multumesc? Pasta de ton eu o fac dupa gust, nu am cantitati: O cutie de branza cremoasa tartinabila2 conserve tonMasline maruntiteCeapa tocata O sa caut unde a scris Laura reteta, daca imi amintesc bine poti inlocui branza tartinabila cu smantana. Report