April 8, 201214 yr comment_141888 Condoleante draga Cristina!Sa ai parte de multa putere in aceasta perioada. Report
April 8, 201214 yr comment_141891 Cristina, vorbele nu pot spune multe, dar un umar cald, pe care sa plangi in tihna, e aici!Iti ofer umarul meu! Condoleante, si, daca imbratisarea mea iti face bine, iat-o!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Invinge durerea, ridica fruntea si roaga-l sa te vegheze de-acolo!Si va fi langa tine! Report
April 8, 201214 yr comment_141895 Cristina dragă, condoleanţe şi din partea mea. Dumnezeu să-l odihnească iar ţie să-ţi dea puterea să te gândeşti la el cu duioşie şi fără tristeţe, căci a devenit de acum îngerul păzitor al familiei tale. Report
April 8, 201214 yr comment_141911 Condoleante, Cristina! Dumnezeu sa-l odihneasca si voua sa va dea putere sa treceti peste greaua pierdere!Va ramane vesnic in sufletele si inimile voastre si va va veghea cu strasnicie de acolo de sus, din ceruri. Report
April 8, 201214 yr comment_141974 Multumesc mult doamnelor. Inca sunt in perioada framantarilor si intrebarilor - de ce nu am intuit din timp sa merg sa-l vad inca o data sa o cunoasca pe Annabelle, de ce nu am putut sa vorbesc cu el cu multa vreme in urma si sa-i spun ce am avut pe suflet, de ce, de ce.............. Report
April 9, 201214 yr comment_141984 Multumesc mult doamnelor. Inca sunt in perioada framantarilor si intrebarilor - de ce nu am intuit din timp sa merg sa-l vad inca o data sa o cunoasca pe Annabelle, de ce nu am putut sa vorbesc cu el cu multa vreme in urma si sa-i spun ce am avut pe suflet, de ce, de ce..............Cristina, incearca sa te linistesti si sa renunti sa te intrebi de ce....? Nu mai are rost sa te framanti, ce-a fost a fost. De-acum au ramas doar amintirile si noi trebuie sa le alegem pe cele care ne dau puterea sa mergem mai departe. Intrebarile ne trag inapoi, nu-si au rostul, doar ne macina si ne fac sa ne framantam din ce in ce mai tare. Nu poti schimba trecutul si nici n-ai garantia ca ar fi fost totul altfel (in bine) daca ai fi reactionat tu in alt mod, candva.... Capul sus si incearca sa mergi mai departe! Report
April 9, 201214 yr comment_141989 Cristina, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si voua sa va aline durerea. Report
April 9, 201214 yr comment_141992 of, Cristina, condoleante iti doresc pace si liniste sufleteasca, sa gasesti alinare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
April 9, 201214 yr comment_141993 Imi pare tare rau, Crisrtina, condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca! Report
April 9, 201214 yr comment_142037 Condoleante si de la mine,Cristina. De intrebat ne intrebam cu totii.Ne si simtim vinovati,normal.Doar ca,din pacate, nu putem sa-i intoarcem inapoi si nici nu avem mereu puteri sa schimbam ceva. Report
April 9, 201214 yr comment_142146 Condoleante, Cristina!Iti doresc sa-ti gasesti cat mai repede linistea si impacarea dupa aceasta pierdere. Report
May 7, 201214 yr comment_147379 Si iaca-ta-ma ca scriu si la subiectul asta,din pacate!Dupa lupte lungi si suferinte si mai lungi,si-a gasit in sfarsit linistea sufleteasca si "Opa" al nostru,socrul meu. Ultima poza inainte de a incepe chinul, la a 80-a zi de nastere . Dumnezeu sa te odihneasca in pace,Opa! Report
May 7, 201214 yr comment_147383 Dumnezeu sa-l odihneasca, imi pare tare rau Petu. Multumesc,2ut!Asta este,nu putem schimba nimic,dar egal de varsta,tot este trist si greu de acceptat! Report