Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

• 1 month later...

Hello! :occasion14:

Cred ca pot sa intreb aici.

Cine stie sau are experienta cumpararii unei bucatarii la comanda in Bucuresti?

Multumesc anticipat!

nu in Bucuresti, in provincie am facut in ultimii doi ani multa mobila la comanda, aproape mereu am ceva in lucru.

trebuie sa vezi mobila pe care o face firma respectiva si apoi sa alegi blaturi si feronerie dintre cele mai scumpe. sunt o multime de dispozitive care fac mobila functionala si au cataloage ptr inspiratie.

se face mobila f ok si in tara.

nu in Bucuresti, in provincie am facut in ultimii doi ani multa mobila la comanda, aproape mereu am ceva in lucru.

trebuie sa vezi mobila pe care o face firma respectiva si apoi sa alegi blaturi si feronerie dintre cele mai scumpe. sunt o multime de dispozitive care fac mobila functionala si au cataloage ptr inspiratie.

Draga de tine, Motzulico!

Problema e ca Sister locuieste in Bucuresti si nu cred ca e dispusa sa caute in provincie o mobila pe placul ei...

Multumesc din suflet!

Draga de tine, Motzulico!

Problema e ca Sister locuieste in Bucuresti si nu cred ca e dispusa sa caute in provincie o mobila pe placul ei...

Multumesc din suflet!

O prietena si-a luat toata bucataria din Ikea. Din cate stiu, acolo gasesti o gama destul de variata de produse si dimensiuni, buzunaru' sa-ti permita..... <_<

Pe comanda si pe pofta (modele si dimensiuni) iti poti face mobila la producatorii din Ghencea. Noi am luat de-acolo mobila pentru camere - bucataria era deja mobilata. Am facut un sifonier pe comanda, dupa desenele mele, dar restul mobilelor le-am luat asa cum erau, nu au necesitat ajustari.

• 7 months later...

La prima vedere, "ghearele" astea imi amintesc de manichiura cintaretei Adele. :floare:

Adriana, cind o infigi in friptura, nu pierzi sucurile din carne ? :tongue3:

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Exact, eu urasc tartele sarate care ramin umede si moi si crude pe fund, de aceea le las mereu in cuptorul stins jos sa se coaca bine, cele pe le folosesc sunt foarte multumite asa ca sper sa fiu si eu, prietena mea mi-a confirmat ca si marca e de calitate asa ca am facut bine ca le-am cumparat :floare:
Adriana tare faine sunt tavile tale. Tot cochetez cu ele de ceva vreme insa de frica ca imi va curge amestecul de ingrediente lichide am stat cuminte in banca mea.

Pai cred ca trebuie puse chestii care sa nu curga.

Acum se coace tarta, va zic impresii pe urma.

Pe cea mare vreau sa o inaugurez cu niste biscuiti, sunt grele si antiaderente sau cum se zice pe romaneste?

Deci tarta s-a copt perfect, uscata bine si a iesit imediat din forma desi era calda abia iesita din cuptor, e drept ca a ajutata la faza asta si aluatul care are mult ulei in el dar sunt mai mult de incintata de achizitie

tegliatortasalata.jpeg

sunt grele si antiaderente sau cum se zice pe romaneste?

da, asa se zice. mai nou, non stick :-* tot pe romaneste.

dar sunt mai mult decat incintata de achizitie

aici se foloseste decat in loc de de.

imi dau seama ca voi vorbiti f putin romaneste si dupa atatia ani ati ajuns deja sa ganditi in limba tarii adoptive.

sper ca tu nu te superi :hug: , am mai observat si alte devieri la fetele plecate, dar n-am indraznit.

on: din plimbarile de toamna asta mi-am mai luat si eu o forma de tort detasabila, dar cu diametru mai mic decat cele pe care le aveam (ma lansez la torturi cu etaj :floare: ), o forma de tarta din silicon si alta de briose stelute ptr mandra lu' fi-miu si o forma de madeleine, tot din silicon.

forma de tort am folosit-o, ca sa vad cam ce greutate ar avea tortul - 1.2kg, la ras, p-ailalta de madeleine urmeaza. parca era o reteta pe-aici? :hug:

a, uitam! si omu' a vrut un foarfec mai mare ptr taiat puiul.

iar duminica mi-a venit c-o tava ceramica (s-ar putea coace in ea, dar e frumoasa si ptr prezentarea finala) in forma de peste si-i marisoara. nici nu stiu un' s-o pun si nici ce sa fac cu ea :floare:

Buna ziua tuturor, dragelor si dragilor si sa staopaniti sanatosi achizitiile de gatit sau de privit !

Eu m-as incumeta la un o friteoza pe aer, cele care prajesc cu o Lg de ulei si restul aer fierbinte .

Preturile sunt piperate pentru mine si ofertele cam limitate. Ma intereseaza in special pentru cartofi prajiti crocanti, deci nu moi, nu aburiti.

Din cate am inteles Tfalul e mai mult un fel de masina de gatit la foc mic si abur si drept urmare cartofii prajiti, aripioarele sunt mai moale, nu au crantz indiferent de soiul lor.

Voi stiti ? Mai ales cei de prin N America, poate ma nimeresc la marci ?

Multumesc si o zi foarte, foarte frumoasa sa aveti !

post-56-14781554995895_thumb.jpg

post-56-14781555787594_thumb.jpg