July 22, 20179 yr comment_242434 Fund pentru taiat brinza milimetric simetric si egal Ești fantastică! Report
July 22, 20179 yr comment_242436 Fund pentru taiat brinza milimetric simetric si egal Daca n-are si busola n-ai facut nici o afacere. Report
July 22, 20179 yr comment_242437 Au sosit manusile si am facut deja prima proba eu cu dovlecei si brinza "provolone piccante" si Stefano cu parmigiano cel de toate weeke-end-urile , merge perfect Adica esti maiastra la taiat degetele? ) Report
July 22, 20179 yr comment_242439 Adica esti maiastra la taiat degetele? )nu, bre, ca datorita manusii nu se mai taie degetele Report
July 22, 20179 yr comment_242440 Fund pentru taiat brinza milimetric simetric si egal Daca n-are si busola n-ai facut nici o afacere.ok atunci cind o sa-l folosesc o sa o pun alaturi Report
March 17, 20188 yr comment_243418 M-a convins o colega sa iau tigaia asta care cica functioneaza ca un cuptoras, pe mine m-a atras ca o pun pe inductie pe terasa si nu fac caldura vara si miros in casa sa speram ca o fi buna Report
April 11, 20188 yr comment_243452 Am achzitionat o seringa de injectat carnea ????. Inca nu am apucat sa o folosesc .. Report
April 15, 20188 yr comment_243460 Am achzitionat o seringa de injectat carnea ????. Inca nu am apucat sa o folosesc .. Si ce injectezi in carne? Report
May 8, 20188 yr comment_243476 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61xRJ0zHVKL._SL1001_.jpgvineri cumpar creveti si va zic daca functioneaza si mai ales daca reduce timpul de curatare Report
May 13, 20188 yr comment_243496 functioneaza, a fost mai greu la primii dar apoi merge bine si iese si firul negru deci daca vreti puteti sa o cumparati Report
June 3, 20188 yr comment_243552 Mama, ce de-a dracii si inovatii. M-am amuzat cu comentariile voastre! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gif Report
September 23, 20188 yr comment_243797 Microplane foarte inteleapta decizie.Tigaia din fier trebuie curatata si uscata imediat, din cite am citit, ca sa nu rugineascaFonta sint le Creuset si Staub nu? doar ca ele sunt emailate Report
September 24, 20188 yr comment_243798 Microplane foarte inteleapta decizie.Tigaia din fier trebuie curatata si uscata imediat, din cite am citit, ca sa nu rugineascaFonta sint le Creuset si Staub nu? doar ca ele sunt emailate Fonta ne-emailata. Tigaia mea de fonta e Lodge. Se vede in poza de la peste cu rosii. Tigaia de fier... https://www.debuyer.com/en/products/mineral-b-element-round-fry-pan Report
September 28, 20187 yr comment_243881 Mi-am luat un Ken Spiralizer, ca sa nu-mi mai stric manichiura cind dau morcovii prin razatoare. De asemenea poate fi folosit si la alte legume (dovlecei, sfecla rosie, castraveti, patrunjel, telina). Pun dovezi pentru Petter, sa nu spuna ca nu-l folosesc. Report
September 28, 20187 yr comment_243883 Mi-am luat un Ken Spiralizer, ca sa nu-mi mai stric manichiura cind dau morcovii prin razatoare. De asemenea poate fi folosit si la alte legume (dovlecei, sfecla rosie, castraveti, patrunjel, telina). Pun dovezi pentru Petter, sa nu spuna ca nu-l folosesc. Mie, car enu am probleme cu manichiura, mi-ar folosi? Report
October 3, 20187 yr comment_243906 Mie, care nu am probleme cu manichiura, mi-ar folosi? Dragos, daca iti plac salatele de cruditati si vrei sa inlocuiesti pastele clasice (spaghete, linguini) cu dovlecei, atunci e o investitie buna. Daca nu, asteapta pina se marita Chifteluta si ii cumperi unul. Report
October 3, 20187 yr comment_243908 Am hotarat ca, incet incet, sa renunt la toate tigaile cu teflon sau cu "marmura". Trec pe fonta si fier ) Macar stiu ca le pot folosi si pe gratar fara probleme, daca e cazul. Dezavantajul la fonta si fier este ca tigaile sunt grele. Tre sa ai grija sa nu apuci manerul fara manusa sau prosop . Eu an incercar si doareeeee Report
October 15, 20187 yr comment_244020 Daca am cumparat cuptof pt gradina de pune? Inca nu am apucat sa gatesc in el pt ca trebuie sa fac foc cateva zile in el.... asteptarea ma omoara. Report
October 15, 20187 yr comment_244025 Daca am cumparat cuptof pt gradina de pune? Inca nu am apucat sa gatesc in el pt ca trebuie sa fac foc cateva zile in el.... asteptarea ma omoara. Ce fain e!!! Spor la copt si gatit! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
October 15, 20187 yr comment_244026 Daca am cumparat cuptof pt gradina de pune? Inca nu am apucat sa gatesc in el pt ca trebuie sa fac foc cateva zile in el.... asteptarea ma omoara. Cîte zile?? Că nu mai am eu răbdare să văd ce o să faci în el Spor la copt tot ce-ți dorești!(vreau și eu unul) Report