Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

Fund pentru taiat brinza milimetric simetric si egal :-*

post-4-15007429378056_thumb.jpg

Daca n-are si busola n-ai facut nici o afacere.

Au sosit manusile si am facut deja prima proba eu cu dovlecei si brinza "provolone piccante" si Stefano cu parmigiano cel de toate weeke-end-urile ;) , merge perfect

Adica esti maiastra la taiat degetele? :-*)

• 7 months later...
  • 4 weeks later...

Am achzitionat o seringa de injectat carnea ????. Inca nu am apucat sa o folosesc ..

Si ce injectezi in carne?

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Mama, ce de-a dracii si inovatii. M-am amuzat cu comentariile voastre! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gif
  • 3 months later...

Microplane foarte inteleapta decizie.

Tigaia din fier trebuie curatata si uscata imediat, din cite am citit, ca sa nu rugineasca

Fonta sint le Creuset si Staub nu? doar ca ele sunt emailate

Fonta ne-emailata. Tigaia mea de fonta e Lodge. Se vede in poza de la peste cu rosii.

Tigaia de fier... https://www.debuyer.com/en/products/mineral-b-element-round-fry-pan

Mi-am luat un Ken Spiralizer, ca sa nu-mi mai stric manichiura cind dau morcovii prin razatoare. :lol:

De asemenea poate fi folosit si la alte legume (dovlecei, sfecla rosie, castraveti, patrunjel, telina). Pun dovezi pentru Petter, sa nu spuna ca nu-l folosesc. :lol:

post-505-0-40619600-1538157092_thumb.jpg

post-505-0-98316000-1538157121_thumb.jpg

post-505-0-16449900-1538157792_thumb.jpg

Mi-am luat un Ken Spiralizer, ca sa nu-mi mai stric manichiura cind dau morcovii prin razatoare. :lol:

De asemenea poate fi folosit si la alte legume (dovlecei, sfecla rosie, castraveti, patrunjel, telina). Pun dovezi pentru Petter, sa nu spuna ca nu-l folosesc. :lol:

post-505-0-40619600-1538157092_thumb.jpg

post-505-0-98316000-1538157121_thumb.jpg

post-505-0-16449900-1538157792_thumb.jpg

Mie, car enu am probleme cu manichiura, mi-ar folosi?

Mie, care nu am probleme cu manichiura, mi-ar folosi?

Dragos, daca iti plac salatele de cruditati si vrei sa inlocuiesti pastele clasice (spaghete, linguini) cu dovlecei, atunci e o investitie buna.

Daca nu, asteapta pina se marita Chifteluta si ii cumperi unul. :lol:

Am hotarat ca, incet incet, sa renunt la toate tigaile cu teflon sau cu "marmura". Trec pe fonta si fier :lol:) Macar stiu ca le pot folosi si pe gratar fara probleme, daca e cazul.

post-102-0-27158300-1537716804_thumb.jpg

Dezavantajul la fonta si fier este ca tigaile sunt grele.

Tre sa ai grija sa nu apuci manerul fara manusa sau prosop . Eu an incercar si doareeeee :lol:

• 2 weeks later...

Daca am cumparat cuptof pt gradina de pune? Inca nu am apucat sa gatesc in el pt ca trebuie sa fac foc cateva zile in el.... asteptarea ma omoara. :sad3:

post-591-0-44569000-1539596971_thumb.jpg

Daca am cumparat cuptof pt gradina de pune? Inca nu am apucat sa gatesc in el pt ca trebuie sa fac foc cateva zile in el.... asteptarea ma omoara. :sad3:

Ce fain e!!! Spor la copt si gatit! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

2018-10-15 12.43.17.jpg

Cîte zile?? Că nu mai am eu răbdare să văd ce o să faci în el :hug: Spor la copt tot ce-ți dorești!

(vreau și eu unul)